Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(Archideja @ 2008 04 21, 18:56)
O kuriam tu mieste gyveni? As Kaune pazistu labai gera siuveja, uz vestuvines pasiuvima ji ima 250-450 Lt. Jei nori - duosiu jos telefona. Ji man siuvo progine, paeme, kiek pamenu, 250 + medziagos ir kristalai man kainavo 700. Kaip proginei tai yra labai brangu, bet vestuvinei - pigu tongue.gif

DAISIUKE, skaiciau laikrastyje, kad salone Matilda Laisves alejos pradzioje yra beveik visi rubai (tiek proginiai, tiek vestuviniai) stambesniems zmonems. Siulau pirmiausia ten ir uzsukt: gal is karto rasi - tai nereikes laiko gaisint ir kitur klaidziot smile.gif

Labas, parasyk ir man prasau sios siuvejos nr. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš ieškojau suknelės rugsėjo 27 dienai, tai la sposa suknelė Ingridos salone man būtų kainavus 1200 lt, bet buvo ir už 1000 lt. Tačiau suknelę jau rezervavau Jaunavedžių salone Savanorių pr. bigsmile.gif Niu labai jau geras aptarnavimas ir pasirinkimas nemažas, ten galima suknę ir netgi labai neblogą rasti už 700 lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretao: 27 balandžio 2008 - 19:43
QUOTE(gretao @ 2008 04 27, 20:42)
Aš ieškojau suknelės rugsėjo 27 dienai, tai la sposa suknelė Ingridos salone man būtų kainavus 1200 lt, bet buvo ir už 1000 lt.  4u.gif

Mano vestuvytes irgi rugsejo 27 nusimato... ax.gif
O kazin legva Kaune rast ne grynai balta suknyte, o su kazkokiu akcentu, su kazkokia spalvyte? pavyzdziui, sijono apacia dekoruota raudonom gelytem, ar korseta ir pan. Gal kuri kazka panasaus radot ir galit pasidalint patirtim, kokia, kur ir uz kiek... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aridax: 28 balandžio 2008 - 19:01
QUOTE(aridax @ 2008 04 28, 20:58)
Mano vestuvytes irgi rugsejo 27 nusimato...  ax.gif
O kazin legva Kaune rast ne grynai balta suknyte, o su kazkokiu akcentu, su kazkokia spalvyte? pavyzdziui, sijono apacia dekoruota raudonom gelytem, ar korseta ir pan. Gal kuri kazka panasaus radot ir galit pasidalint patirtim, kokia, kur ir uz kiek...  ax.gif

Mačiau su spalvotom detalėm Jaunavedžių salone Savanorių. pr.
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2008 04 28, 19:58)
Mano vestuvytes irgi rugsejo 27 nusimato...  ax.gif
O kazin legva Kaune rast ne grynai balta suknyte, o su kazkokiu akcentu, su kazkokia spalvyte? pavyzdziui, sijono apacia dekoruota raudonom gelytem, ar korseta ir pan. Gal kuri kazka panasaus radot ir galit pasidalint patirtim, kokia, kur ir uz kiek...  ax.gif

Tik paieskot gerai reikia, tai rasi tikrai visko ko tik sirdis geidzia smile.gif Man Bohemos salone rode nuotrauka, kur jaunoji buvo balta suknele ir juodomis gelemis. Kaip supratau tas geles pagal jaunosios pageidavima ten pridejo. Tai jei ir nerastum, tau visada gali kazka priderinti: akcenta koki, geles ar ka tik noresi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishi @ 2008 04 26, 21:36)
Labas, parasyk ir man prasau sios siuvejos nr. Aciu  4u.gif

Klausyk gal žinai tikslų adresą to salono, kur yra didelių dydžių suknučių?
Atsakyti
QUOTE(mirameda @ 2008 05 02, 21:26)
Klausyk gal žinai tikslų adresą to salono, kur yra didelių dydžių suknučių?

Tikslaus adreso nezinau. Vadinasi jis Matilda. Yra Laisves alejos pradzioje. Kai nusileisi Parodos kalnu po kaire puse bus ant kampo, atrodo, Bites salonas, siek tiek toliau kalno link Lietuvos Ryto redakcija, o priesais - Matilda smile.gif Jis yra ne toj Laisves alejos daly, kuri prasideda nuo Soboro ir traktuojama kaip pesciuju ir parduotuviu zona, o priesingoj - kur prasideda Vytauto prospektas, kur Inarta interjero salonas. Kitaip nezinau kaip paaiskint blink.gif
Ar supratai? Parasyk ar radai ta salona ir kas ten gero...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 02 gegužės 2008 - 22:40
QUOTE(Archideja @ 2008 05 02, 23:39)
Tikslaus adreso nezinau. Vadinasi jis Matilda. Yra Laisves alejos pradzioje. Kai nusileisi Parodos kalnu po kaire puse bus ant kampo, atrodo, Bites salonas, siek tiek toliau kalno link Lietuvos Ryto redakcija, o priesais - Matilda smile.gif Jis yra ne toj Laisves alejos daly, kuri prasideda nuo Soboro ir traktuojama kaip pesciuju ir parduotuviu zona, o priesingoj - kur prasideda Vytauto prospektas, kur Inarta interjero salonas. Kitaip nezinau kaip paaiskint blink.gif
Ar supratai? Parasyk ar radai ta salona ir kas ten gero...

Labai aciu už informaciją.Manau, kad surasiu. Tai jau kai apsilankysiu būtinai parašysiu kas ir kaip. biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, maciau Kaune dar viena nauja salona Kestucio gatveje kiek pavaziavus uz Tele2 salono - Junona vadinasi. Gal kas buvot?
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 04 21, 15:56)
O kuriam tu mieste gyveni? As Kaune pazistu labai gera siuveja, uz vestuvines pasiuvima ji ima 250-450 Lt. Jei nori - duosiu jos telefona. Ji man siuvo progine, paeme, kiek pamenu, 250 + medziagos ir kristalai man kainavo 700. Kaip proginei tai yra labai brangu, bet vestuvinei - pigu tongue.gif

Sveikos, mergaitės, mano vestuvės irgi vasaros gale, tai labai , pergyvenu, kad bus nudevėta suknelė g.gif .Gal gali ir man atsiųsti, siuvėjos kontaktus, didelis dėkui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksiuks: 07 gegužės 2008 - 09:32
QUOTE(auksiuks @ 2008 05 07, 10:31)
Sveikos, mergaitės, mano vestuvės irgi vasaros gale, tai labai , pergyvenu, kad bus nudevėta suknelė g.gif .Gal gali ir man atsiųsti, siuvėjos kontaktus, didelis dėkui.

Pastebejau, kad kelios forumo dalyves tiesiog masiskai kelia panika del sukneliu nudevejimo. Dabar tikriausiai puse forumo dalyviu busimu nuotaku nebemiega naktimis blink.gif . Jei butu tokia kraupi situacija kaip kitos cia raso, daugiau nei puse Lietuvos nuotaku nesinomuotu, o pirktu ar siutusi. Atvejai, kai nuotakos gauna baaaisiai nudeveta suknele, tikrai vienetiniai. Zinoma nemalonu, kad tu gali patekti i ta buri. Bet negalima teigti, kad po vieno devejimo suknele tikrai jau defektuota. Istekinau bent 5 savo drauges ir ne viena negavo nudrengtos sukneles net ir rugpjucio men. gale. Tai kad visoms linkiu ramiai sulaukti savo sventes ir buti pacia nuostabiausia ta diena, net jei ir suknele deveta 3 kartus drinks_cheers.gif
Atsakyti
mergaites help ka daryti??? nuejau i salona okeanide ir draugei ikalbejus kad ;abai grazi suknele palikau uzstata... 800lt... sukneles nuomos kaina 2500lt... bet gryzau namo ir apiurejus ta suknele internete as jos nenoriu... net stilius netas... ka giman daryti??? jau trecia naktis nemiegu... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif ir dar radau kitam salone super... suknele... negi jau viskas???? nors tik 3dienos praejo...patarkit.... nes numirsiu...
Atsakyti