QUOTE(Net @ 2009 08 20, 15:45)
Aš savo suknelę taip pat nuomavausi iš Žeigos, nors iki paskutinės minutės netikėjau, kad suknelė išvis bus į suknelę panaši. Salono savininkės ir darbuotojų aptarnavimo kultūra ir manieros tikrai žemos, jos meluoja tiesiai į akis ir be skrupulų, pažadų nevykdo nei per plauką. Už tai, kad kad turėjau vestuvinę suknelę galiu pirmiausia padėkoti savo mamai, kuri laiku sureagavo kai salonas norėjo mums įkišti persiūtą į kažkokią pabaisą ir nukirptą suknelę, kadangi aš tuo metu buvau šoke, ir salono siuvėjai, kuri nekudakavo kaip savininkė ir viena iš darbuotojų, o konkrečiai, tiksliai ir praktiškai sprendė iškilusią problemą. Esmė buvo ta, kad iš ilgos suknelės su nuoga V formos nugara buvo padaryta korsetinė suknelė, šifonas nukirptas bei matyt po sugadinimo susiūtas taip, kad iš plačios ji patapo beveik cigaretės formos. Plius dar pakeisti akmenukai. Ir salono darbuotojos įrodinėja, kad mums pasirodė, jog modelis ne tas ir mes neatsimenam, ką išsirinkom. Kol neatnešėm katalogo ir pirštu nesubaksnojom, kad pridarė. Tada atsirado kita priežastis - prieš tai išėjusi mergina suknelę labai sugadino ir ji jai buvo per didelė. Priminsiu, kad veiksmas vyko paskutinę savaitę prieš vestuves, antradienio vakarą. Kai prieš tai buvom susitarę dėl primatavimo 12 h. ir jos melavo, kad suknelė neišvalyta ir nespėjo atvežti iš valyklos. Jos nepaskambino perspėti, tai sužinojau atvykusi į saloną po 1 h laukimo, nes "tuoj tuoj turi atvežti". Apturėjom daug nervų, riksmų, ketvirtadienį ilgiausią primatavimą, penktadienį turėjau cielus 2 kartus važiuoti primatavimui+pasiimti, nes niekaip nespejo padaryti - lyg kitų darbų nebūtų. Žodžiu, pravažiuojant Žeigą nupurto. Tiesa, kainą nuleido 200 lt, šeimininkė iškėlė isteriją, o suknelės tol nenešė, kol neturėjo rankose pinigų...
Ten vyksta masinė prekyba ir taip kaip man pridaikstė tipo naujos suknelės sijoną, taip, ko gero, pridaiksto bet kuriai kitai - tikrai neturėčiau vilčių apie naujos suknelės nuomą iš to salono...
Tai vat tokie mano įspūdžiai...
Ten vyksta masinė prekyba ir taip kaip man pridaikstė tipo naujos suknelės sijoną, taip, ko gero, pridaiksto bet kuriai kitai - tikrai neturėčiau vilčių apie naujos suknelės nuomą iš to salono...
Tai vat tokie mano įspūdžiai...
Na nzn kaip jums ten sitaip nepasiseke, tikrai tikiu, kad nervu kainavo nemazai, bet ne kiekvienai pasiseka su jom... bet man tikrai pasiseke, nes as gavau nauja suknele.. tik aisku, man ja siaurino daug ir palenkti daug turejo.. suknele buvo tokia, kokia issirinkau, ne kiek nepakeista, graziai susiuta, karoliukai grazus ir sveiki.. papuosalai taip pat nenuvalkioti, pasijonis irgi geras buvo, na as neturiu nei vienos pastabos blogos pasakyti.. tik va dbr prisiminiau, kad kai atejau i primatavima man atnese kazkokia sampano spalvos suknele su siurkscios medziagos sijonu... as dar apsivilkusi ziuri i ta suknele ir matau, kad cia tikrai ne ta.. bet paskui visas susitvarke, tiesiog ne ta atnese ir tiek..