Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(Net @ 2009 08 20, 15:45)
Aš savo suknelę taip pat nuomavausi iš Žeigos, nors iki paskutinės minutės netikėjau, kad suknelė išvis bus į suknelę panaši. Salono savininkės ir darbuotojų aptarnavimo kultūra ir manieros tikrai žemos, jos meluoja tiesiai į akis ir be skrupulų, pažadų nevykdo nei per plauką. Už tai, kad kad turėjau vestuvinę suknelę galiu pirmiausia padėkoti savo mamai, kuri laiku sureagavo kai salonas norėjo mums įkišti persiūtą į kažkokią pabaisą ir nukirptą suknelę, kadangi aš tuo metu buvau šoke, ir salono siuvėjai, kuri nekudakavo kaip savininkė ir viena iš darbuotojų, o konkrečiai, tiksliai ir praktiškai sprendė iškilusią problemą. Esmė buvo ta, kad iš ilgos suknelės su nuoga V formos nugara buvo padaryta korsetinė suknelė, šifonas nukirptas bei matyt po sugadinimo susiūtas taip, kad iš plačios ji patapo beveik cigaretės formos. Plius dar pakeisti akmenukai. Ir salono darbuotojos įrodinėja, kad mums pasirodė, jog modelis ne tas ir mes neatsimenam, ką išsirinkom. Kol neatnešėm katalogo ir pirštu nesubaksnojom, kad pridarė. Tada atsirado kita priežastis - prieš tai išėjusi mergina suknelę labai sugadino ir ji jai buvo per didelė. Priminsiu, kad veiksmas vyko paskutinę savaitę prieš vestuves, antradienio vakarą. Kai prieš tai buvom susitarę dėl primatavimo 12 h. ir jos melavo, kad suknelė neišvalyta ir nespėjo atvežti iš valyklos. Jos nepaskambino perspėti, tai sužinojau atvykusi į saloną po 1 h laukimo, nes "tuoj tuoj turi atvežti". Apturėjom daug nervų, riksmų, ketvirtadienį ilgiausią primatavimą, penktadienį turėjau cielus 2 kartus važiuoti primatavimui+pasiimti, nes niekaip nespejo padaryti - lyg kitų darbų nebūtų. Žodžiu, pravažiuojant Žeigą nupurto. Tiesa, kainą nuleido 200 lt, šeimininkė iškėlė isteriją, o suknelės tol nenešė, kol neturėjo rankose pinigų...
Ten vyksta masinė prekyba ir taip kaip man pridaikstė tipo naujos suknelės sijoną, taip, ko gero, pridaiksto bet kuriai kitai - tikrai neturėčiau vilčių apie naujos suknelės nuomą iš to salono...
Tai vat tokie mano įspūdžiai...

Na nzn kaip jums ten sitaip nepasiseke, tikrai tikiu, kad nervu kainavo nemazai, bet ne kiekvienai pasiseka su jom... bet man tikrai pasiseke, nes as gavau nauja suknele.. tik aisku, man ja siaurino daug ir palenkti daug turejo.. suknele buvo tokia, kokia issirinkau, ne kiek nepakeista, graziai susiuta, karoliukai grazus ir sveiki.. papuosalai taip pat nenuvalkioti, pasijonis irgi geras buvo, na as neturiu nei vienos pastabos blogos pasakyti.. tik va dbr prisiminiau, kad kai atejau i primatavima man atnese kazkokia sampano spalvos suknele su siurkscios medziagos sijonu... as dar apsivilkusi ziuri i ta suknele ir matau, kad cia tikrai ne ta.. bet paskui visas susitvarke, tiesiog ne ta atnese ir tiek..
Atsakyti
na stai praejo mano vestuves ... mano suknele buvo is salono "ND", labai bijojau nes cia prisiskaiciau kaip ten blogai. taciau mane aptarnavo puikiai iki pat paskutines minutes. jokiu problemu nekilo, bendravo maloniai, taigi nieko blogo negaliu pasakyti apie si salona smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, savo vestuvems noreciau kad pamerges butu su lengvom koralu spalvos suknutem, tiksliau net nezinau kaip ivardinti sia spalva, nei raudona, nei rozine, rausva gal g.gif gal kas netycia matet tokios spalvos sukneliu? ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *skorpioniuke*: 25 rugpjūčio 2009 - 11:39
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2009 08 25, 12:38)
Sveikos merginos, savo vestuvems noreciau kad pamerges butu su lengvom koralu spalvos suknutem, tiksliau net nezinau kaip ivardinti sia spalva, nei raudona, nei rozine, rausva gal  g.gif  gal kas netycia matet tokios spalvos sukneliu?  ax.gif

user posted image

Maciau tik tokiu pirkti per interneta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2009 08 25, 16:59)
Maciau tik tokiu pirkti per interneta  ax.gif

tokios spalvos, tik kitokio modelio sukneliu yra salone nuotaku namai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 08 25, 23:40)
tokios spalvos, tik kitokio modelio sukneliu  yra salone nuotaku namai  4u.gif

Na turbut bus sunkoka rasti tokios spalvos patinkancias sukneles verysad.gif o jeigu vienai pamergei gali tikti ir patikti, tai kitoms gali netikti doh.gif nuotaka-siaubune nesinori buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2009 08 26, 08:15)
Na turbut bus sunkoka rasti tokios spalvos patinkancias sukneles  verysad.gif  o jeigu vienai pamergei gali tikti ir patikti, tai kitoms gali netikti  doh.gif  nuotaka-siaubune nesinori buti  biggrin.gif

nuotaku namuose ti sitos spalvos sukneles yra lengvai krintancios ir ilgos, siaip atrodo tikrai graziai, nes as vilkejau ta suknele eidama i pamerges. del to ir zinau kad ten yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2009 08 25, 12:38)
Sveikos merginos, savo vestuvems noreciau kad pamerges butu su lengvom koralu spalvos suknutem, tiksliau net nezinau kaip ivardinti sia spalva, nei raudona, nei rozine, rausva gal  g.gif  gal kas netycia matet tokios spalvos sukneliu?  ax.gif

user posted image

As anksciau maciau salone Hestina Barsausko g. priesais Mola. Tik tos sukneles trumpos is priekio, o galas siek tiek ilgesnis iki keliu kazkur. Spalva labai grazi - lygiai tokia pat kaip idejai foto
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 08 26, 19:53)
nuotaku namuose ti sitos spalvos sukneles yra lengvai krintancios ir ilgos, siaip atrodo tikrai graziai, nes as vilkejau ta suknele eidama i pamerges. del to ir zinau kad ten yra  smile.gif

QUOTE(Archideja @ 2009 08 26, 22:08)
As anksciau maciau salone Hestina Barsausko g. priesais Mola. Tik tos sukneles trumpos is priekio, o galas siek tiek ilgesnis iki keliu kazkur. Spalva labai grazi - lygiai tokia pat kaip idejai foto

Aciu merginos uz info 4u.gif kazkodel apie siuos salonus net nepagalvojau, reikes ju neaplenkti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2009 08 27, 07:43)
Aciu merginos uz info  4u.gif  kazkodel apie siuos salonus net nepagalvojau, reikes ju neaplenkti  bigsmile.gif

As tai maciau ir INGRIDOS SALONE tokios spalvytes sukneliu pamergiu. Ten prie Hestina salono netoli. Jie ir svetaine turi,gali pasiziuret neblogu modeliuku yra smile.gif www.ingridossalonas.lt
Atsakyti
Labutis visoms, tikiuosi priimsit mane i savo gretas 4u.gif
Nors vestuves bus tik vasara, bet jau dabar pradedu ziurinetis sukneles, nes isivaizduoju kokios noreciau. Buvau uzejus i vestuviniu sukneliu salone vytauto g. ten ant kampo ji isikurus, tai zinokit likau pakraupus aptarnavimu. Tiesiog norejau uzeiti, apsiziureti, pasikonsultuoti ir pan. Nupasakojau pardavejai ko mzd noriu, tai ji man pasake: " tuoj as jums atnesiu kataloga ir jus issirinksit, o paskui jau ziuresim ar turim ta suknute", na gerai galvoju, nieko pries. Atnese man ta "kataloga", tiksliau sunsi atsviestu popieriu, nu bet tiek to, issirinksiu ir is tokiu. padejo tuos lapus ant stalo ir pasake: jus rinkites, o as siek tiek iseisiu"... ir ka jus manot, ji isejo uz duru parukyti! nu nieko sau izulumas gavoju... paskui as jau issirinkau patikuse suknele is nuotraukos ir paklausiau ar tures tokia, tai sako tokios pat neturim, bet labai panasia, tai atnese man parodyti ta panasia suknele,o ji net is tolo neprimena tos, kuria issirinkau... nu tik nuotaika sugadino ir viskas, daugiau ten eisiu. Gal pardavejos nuotaika bloga buvo, nzn, bet aptarnauti galejo ir maloniau.
Papildyta:
Ir dar norejau paklausti del kainu. tinklapyje www.ingridossalonas.lt apziurejau 2010m. LA SPOSA kolekcija ir labai patiko keletas suknuciu. Domina ne tos visai kuklutes, lengvai krintancios, o siek tiek papustos. Gal jus mzd zinot kokios kainos gali buti? Nes suknelei planuoju skirti ne daugiau 3000lt.
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2009 09 07, 15:27)
Labutis visoms, tikiuosi priimsit mane i savo gretas 4u.gif
Nors vestuves bus tik vasara, bet jau dabar pradedu ziurinetis sukneles, nes isivaizduoju kokios noreciau. Buvau uzejus i vestuviniu sukneliu salone vytauto g. ten ant kampo ji isikurus, tai zinokit likau pakraupus aptarnavimu. Tiesiog norejau uzeiti, apsiziureti, pasikonsultuoti ir pan. Nupasakojau pardavejai ko mzd noriu, tai ji man pasake: " tuoj as jums atnesiu kataloga ir jus issirinksit, o paskui jau ziuresim ar turim ta suknute", na gerai galvoju, nieko pries. Atnese man ta "kataloga", tiksliau sunsi atsviestu popieriu, nu bet tiek to, issirinksiu ir is tokiu. padejo tuos lapus ant stalo ir pasake: jus rinkites, o as siek tiek iseisiu"... ir ka jus manot, ji isejo uz duru parukyti! nu nieko sau izulumas gavoju... paskui as jau issirinkau patikuse suknele is nuotraukos ir paklausiau ar tures tokia, tai sako tokios pat neturim, bet labai panasia, tai atnese man parodyti ta panasia suknele,o ji net is tolo neprimena tos, kuria issirinkau... nu tik nuotaika sugadino ir viskas, daugiau ten eisiu. Gal pardavejos nuotaika bloga buvo, nzn, bet aptarnauti galejo ir maloniau.
Papildyta:
Ir dar norejau paklausti del kainu. tinklapyje www.ingridossalonas.lt apziurejau 2010m. LA SPOSA kolekcija ir labai patiko keletas suknuciu. Domina ne tos visai kuklutes, lengvai krintancios, o siek tiek papustos. Gal jus mzd zinot kokios kainos gali buti? Nes suknelei planuoju skirti ne daugiau 3000lt.

jei planuoji nuomotis, tai tau 3000litu tikrai neprireiks, pvz as nuomavausi uz 1500lt smile.gif mazdaug tokia kaina ir sukasi "normaliu" sukneliu 1200 - 2000 litu smile.gif nenormaliomis as vadinu tas gariunines, is tokios pigios medziagos...
Atsakyti