Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(velniukeee @ 2009 07 16, 17:13)

o vestuvine suknele man patinkancia radau taip pat tam salone daila ir tokia pacia ziurejau okeanideje, labai panase zeigoje, bet nezinau ka daryti. tam salone daila tai paciule su nuolaida uz 1600lt, suknyte labai kukli ir grazi, bent jau man patiko, merginos kaip jusu nuomone - paziurekite www.sventineapranga.lt nr.24, nenoriu niekur dar palikti depozito, nes kaip ir forume minejo ju negrazina jai apsigalvoji, noriu buti tikra savo apsisprendimu. Dar bandysiu nueiti paziureti i dar keleta salonu- kaip mj, linos, virslaukinio arklio, prie boksto gal tada bus aiskus man mano norai. unsure.gif  Labai sunku apsispresti. Padekit.

Grazi bus tavo vestuvine, o svarbiausia - gera kaina, neispusta. Imk "Dailoj" ir nesuk sau galvos - gal dar nuolaida padarys, kadangi uzsakymas nemazas vis delto - nuotaka+pamerges
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 07 16, 20:35)
Grazi bus tavo vestuvine, o svarbiausia - gera kaina, neispusta. Imk "Dailoj" ir nesuk sau galvos - gal dar nuolaida padarys, kadangi uzsakymas nemazas vis delto - nuotaka+pamerges

aciu uz patarima tik dar pries nuvarysius siandiana prie boksto, mj, linos, o vakare turesiu pilna vaizda ir sestadieni ryte padarysiu galutini sprendima.
Sestadieni parasysiu kaip sekesi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(velniukeee @ 2009 07 17, 11:37)
aciu uz patarima tik dar pries nuvarysius siandiana prie boksto, mj, linos, o vakare turesiu pilna vaizda ir sestadieni ryte padarysiu galutini sprendima.
Sestadieni parasysiu kaip sekesi. smile.gif

niu ka vestuvine suknele jauisisnuomojau tame salone ''Daila'', padare dar 100 lt nuolaidele, gavau visus priedus.Esu labai patenkinta.Saunios ten merginos dirba. ax.gif
Atsakyti
Kaune "A&R " salonas thumbup.gif ( Savanoriu 241-1). Labai grazios sukneles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Griezlee @ 2009 07 22, 13:49)
Kaune "A&R " salonas  thumbup.gif ( Savanoriu 241-1). Labai grazios sukneles  wub.gif

pritariu wub.gif pati ten dabar nuomuosiuos sau vestuvine suknele wub.gif thumbup.gif patenkinta bagalo ir aptarnavimu ir suknele ir priedais 4u.gif mano liudininke irgi ten suknele issirinko, nes isties pasirinkimas gausus ir kokybe super thumbup.gif o salonas "zeiga" tai padek die... schmoll.gif apie sukneles nieko negaliu pasakyt, nes mazai maciau, bet jau aptarnavimas doh.gif doh.gif doh.gif gyvenime ten nebeisiu... kaip kokie skeriai supuola visos ir irodineja savo tiesas, neleidzia net nuomones savo pasakyt doh.gif doh.gif doh.gif kosmaras o ne salonas.. schmoll.gif
Atsakyti
As jau istekejau, bet ispudziais apie sukneles irgi noriu pasidalinti. Siuvausi savo suknele salone "Hestina" - viskas, ok buvo, gerai, grazu. Po to palikau nuomai. Savo pulko panelems irgi ten siuvau suknytes, tai nesklandumai prasidejo greitai (uzsakem sukneles sausio men.): lb ilgai negavo reikiamos spalvos medziagos. gavo tik pavasari. tada pradejo po viena kviestis panas matuotis. Netrukus pradejo viena pamerge skustis, kad jos niekas nekviecia sukneles matuotis. Buvo skambinta, graziai priminta, taciau suknele galutinai pabaigta buvo tik likus 1-2 d. iki vestuviu. negana to, vis keisdavo susitarimo ir primatavimo laika pamergems, tempe guma su sukneliu siuvimu. galiausiai 2 panos liko patenkintos suknelem, o kitoms dviem kazkokios nedabaigtos sukneles buvo g.gif aisku, pacios panos is dalies kaltos, kad neapsiziurejo, bet ir tas salonas grybavo vis. Tad blogo is savo puses negaliu pasakyt, taciau antrakart ten tikriausiai nebeiciau.
Atsakyti
As taip pat issirinkau suknele A&R salone, taciau kainos norejosi mazesnes, todel ta pacia suknele radau Alytuj 300 Lt pigiau, kadangi su darbu tenka ten vaziuoti, todel sutaupysiu manikiurui, pedikiurui ir makiazui ax.gif
Atsakyti
Maciau nauja salona Donelaicio gatvej netoli viesbucio Takioji neris
Atsakyti
Merginos noriu visom kuo nuosirdziausiai patarti is savo vestuviu skaudzios pamokos verysad.gif
Kai jus ar jusu jaunikis atsimines rubelius nepatingekit, nepasitikekit aklai svetimais zmonemis ir dar karteli uzsidekit prisimatuokit. Dazniausiai nuomos punktai sudelioja taip matavimus kad jau visko pataisyto pasimatuot ir netenka doh.gif .
Mano jaunikis susitare kad jau pataisyta kostiuma uzsides vestuviu dienos ryta tame salone, taigi kiek isivaizduojat pries tai pataisyto nepasimataves.... o ta diena matuojasi kelnytes sako na taip laisvokos bet dar normaliai laikosi ant klubu, na sako ne taip gal pataise kaip norejau bet gerai kelniu nepamesiu blush2.gif o mergaite is salono sako o va dar adatele palikta pas jus kelnese gale... ji ta adatele sast istraukia ir kelnes nukrenta... g.gif kaip jums doh.gif doh.gif doh.gif Ir jokio dirzo normalaus jis negavo o savo ta diena nei turejo nei galejo jau pasiimti, tai visas vestuves atbuvo su savo na visai neitema dirzu kad kelniu nepamestu.... tai gerai kad buvo liemene ir ta dirza pakavojo nes grazumelis butu tai ne tas zodis doh.gif doh.gif
o su pamergiu suknelem ir kai nuomavomes tai zadejo pasiuvinet na zodziu viska gerai padaryt, o kai sesuo parsiveze i namus jau vakare mes apsiziurejom kad jos nepasiuvinetos kur zadejo, mane lengvas sokas istiko, na kaip tikra nuotaka blush2.gif pasirodo kitai pamergei jos pasake kad mes pagalvojom kad nereik ir neradom tinkamos spalvos kristaliuku, na sakes o tai kaip as nejau pasakyt ar perspet nereikia. visas vestuves ziurejau i tas sukneles ir galvojau kad jos tarsi neuzbaigtos siuti nes zinojau kaip jos turejo atrodyti ir kaip as noreciau kad jos atrodytu. sakau butu anksciau perspeje tai as patu buciau ka sugalvojus ar i ta vieta kokia grazia sake iverus na zodziu... blink.gif Gaila kad tie zmones naudojasi musu jauduliu ir noru per savo vestuves atrodyti graziai susiplesia didelius punigus o savo darbu nepadaro....
tad mergaites bukit atidzios Birutes salone ir A&R (Nors iki vestuviu man jie labai patiko ir maniau kad jie tikrai patikimiausi visam kaune, bet aklai vistiek pasirodo negalima buvo pasitiket)
Atsakyti
Kad salonuose kainos nenormaliai ispustos, dar karta isitikinau. Dizainerio E. Rainio specialiai jums sukurta ir nepakartojamai pasiuta vestuvini ruba galima turet uz 2200-2700 LT biggrin.gif O salonai uz tokia ir dar didesne suma ima uz sukneliu nuoma, kurias pataiso ar nepataiso pagal jusu dydi, ir dar greiciausiai nuomoja jau padeveta doh.gif
Atsakyti
E.Rainio suknute maciau pas viena nuotaka.nemaniau, kad kainos tokios normalios pas ji
Atsakyti
QUOTE(kokosiuke @ 2009 07 22, 13:23)
pritariu  wub.gif  pati ten dabar nuomuosiuos sau vestuvine suknele  wub.gif  thumbup.gif  patenkinta bagalo ir aptarnavimu ir suknele ir priedais  4u.gif  mano liudininke irgi ten suknele issirinko, nes isties pasirinkimas gausus ir kokybe super  thumbup.gif  o salonas "zeiga" tai padek die...  schmoll.gif  apie sukneles nieko negaliu pasakyt, nes mazai maciau, bet jau aptarnavimas  doh.gif  doh.gif  doh.gif  gyvenime ten nebeisiu... kaip kokie skeriai supuola visos ir irodineja savo tiesas, neleidzia net nuomones savo pasakyt  doh.gif  doh.gif  doh.gif  kosmaras o ne salonas.. schmoll.gif

na mane "zeigoj" labai maloniai aptarnavo.

QUOTE(Sigrid @ 2009 07 22, 15:40)
As jau istekejau, bet ispudziais apie sukneles irgi noriu pasidalinti. Siuvausi savo suknele salone "Hestina" - viskas, ok buvo, gerai, grazu. Po to palikau nuomai. Savo pulko panelems irgi ten siuvau suknytes, tai nesklandumai prasidejo greitai (uzsakem sukneles sausio men.): lb ilgai negavo reikiamos spalvos medziagos. gavo tik pavasari. tada pradejo po viena kviestis panas matuotis. Netrukus pradejo viena pamerge skustis, kad jos niekas nekviecia sukneles matuotis. Buvo skambinta, graziai priminta, taciau suknele galutinai pabaigta buvo tik likus 1-2 d. iki vestuviu. negana to, vis keisdavo susitarimo ir primatavimo laika pamergems, tempe guma su sukneliu siuvimu. galiausiai 2 panos liko patenkintos suknelem, o kitoms dviem kazkokios nedabaigtos sukneles buvo  g.gif aisku, pacios panos is dalies kaltos, kad neapsiziurejo, bet ir tas salonas grybavo vis. Tad blogo is savo puses negaliu pasakyt, taciau antrakart ten tikriausiai nebeiciau.

mano pamerges irgi sitam salone siuvosi sukneles, tai buvo panasiai. pradejo siuti paskutinia savaite ir labai jau nekokybiskai buvo pasiute, siules sutrauktos, nu zodziu... patariu nesisiut tame salone.

QUOTE(Archideja @ 2009 08 01, 11:13)
Kad salonuose kainos nenormaliai ispustos, dar karta isitikinau. Dizainerio E. Rainio specialiai jums sukurta ir nepakartojamai pasiuta vestuvini ruba galima turet uz 2200-2700 LT biggrin.gif  O salonai uz tokia ir dar didesne suma ima uz sukneliu nuoma, kurias pataiso ar nepataiso pagal jusu dydi, ir dar greiciausiai nuomoja jau padeveta doh.gif

reklama. man siuvo salone suknele, tai pasiuvo kokia norejau ir kaina daug mazesne.
Atsakyti