QUOTE(kokosiuke @ 2009 07 22, 13:23)
na mane "zeigoj" labai maloniai aptarnavo.
QUOTE(Sigrid @ 2009 07 22, 15:40)
As jau istekejau, bet ispudziais apie sukneles irgi noriu pasidalinti. Siuvausi savo suknele salone "Hestina" - viskas, ok buvo, gerai, grazu. Po to palikau nuomai. Savo pulko panelems irgi ten siuvau suknytes, tai nesklandumai prasidejo greitai (uzsakem sukneles sausio men.): lb ilgai negavo reikiamos spalvos medziagos. gavo tik pavasari. tada pradejo po viena kviestis panas matuotis. Netrukus pradejo viena pamerge skustis, kad jos niekas nekviecia sukneles matuotis. Buvo skambinta, graziai priminta, taciau suknele galutinai pabaigta buvo tik likus 1-2 d. iki vestuviu. negana to, vis keisdavo susitarimo ir primatavimo laika pamergems, tempe guma su sukneliu siuvimu. galiausiai 2 panos liko patenkintos suknelem, o kitoms dviem kazkokios nedabaigtos sukneles buvo
aisku, pacios panos is dalies kaltos, kad neapsiziurejo, bet ir tas salonas grybavo vis. Tad blogo is savo puses negaliu pasakyt, taciau antrakart ten tikriausiai nebeiciau.
mano pamerges irgi sitam salone siuvosi sukneles, tai buvo panasiai. pradejo siuti paskutinia savaite ir labai jau nekokybiskai buvo pasiute, siules sutrauktos, nu zodziu... patariu nesisiut tame salone.
QUOTE(Archideja @ 2009 08 01, 11:13)
Kad salonuose kainos nenormaliai ispustos, dar karta isitikinau. Dizainerio E. Rainio specialiai jums sukurta ir nepakartojamai pasiuta vestuvini ruba galima turet uz 2200-2700 LT
O salonai uz tokia ir dar didesne suma ima uz sukneliu nuoma, kurias pataiso ar nepataiso pagal jusu dydi, ir dar greiciausiai nuomoja jau padeveta
reklama. man siuvo salone suknele, tai pasiuvo kokia norejau ir kaina daug mazesne.