Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

smile.gif+2009 07 09, 21:27-->
QUOTE(pobjaurėsmile.gif @ 2009 07 09, 21:27)
Mano šventė jau praėjo, viskas galų gale baigėsi sėkmingai laimingai, bet noriu perspėti būsimas nuotakas apie saloną Okeanidė (na ir tą jų padalinį ND prie aklųjų sankryžos).
Aplaksčiusi 10 salonų galų gale savo svajonių suknelę radau ND salone. Aptarnavimas superinis (kaip vėliau paaiškėjo-tik pirmą kartą), moteriškė čiulba: viską duodam, viską pritaikom, jūs tik imkit ir nesukit dėl nieko galvos, o jei dar ir pamergėms sukneles imat iš mūsų tai pritaikom nuolaidą. Na radau aš patinkančias man ir pamergių sukneles, padarė neva nuolaidą, papuošaliukai ir visi kiti priedai bus pritaikyti. Vėliau dar savo brangiausiam ten užsukę užsakėm liemenę - aptarnavimas vis dar superinis.
Bet vėliau prasidėjo bajeriai. Kadangi užsisakydama sau suknelę buvau tik su viena pamerge, tai vėliau jau ėjom dar atsikrai su pamergytėm pasižiūrėt kaip atrodys jų suknelės. O tada jau mus pasitiko su surauktom nosytėm, maždaug ko jūs čia dar norit, kiek čia galit eit ir išvis kam jūsų čia reikia, vos ne atsiimsit paskutinę dieną ir gerai bus. Paprašėm kad parodytų kaklaraiščius berniukam, tai ištraukė ir pareiškė kad už kaklaraiščius po 20Lt. Negana to kad kt salonai juos duoda prie suknelių (už pamergių sukneles mokėjom po 250Lt) ir dar knisa protą kad tos suknelės šviežiai pasiūtos, nė karto nenuomotos, nors aiškiai matosi kad jau ir taisytos (šonuose buvę siaurintos ir matosi siūlės - na jau aš ne siuvėja, ir tai pamačiau).
Vėliau dar kai su kita pamerge buvau paaiškėjo, kad ir papuošalus pritaiko už papildomą kainą. Tiesa, duoda ir tokius "už dyką", bet jau tokio "grožio", kad neįsivaizduoju kas juos galėtų užsidėt - tokie juodutėliai "sidabriniai" su išbyrėjusiais "swarovskiais". Tai žodžiu gerai kad dar palyginti iš anksto susižinojom kad tokie superiniai papuošalai, tai dar spėjo mergaitės susirast sau nusipirkt. Nes kaip tik kai atėjom iš vakaro atsiimt sukneles, viena panelė irgi atsiėminėjo, ir taip pat iškilo konfliktas dėl papuošalų, jai irgi buvo pasakyta kad priderinsim, pas mus did-iulis pasirinkimas, o po to kai ištraukė jai prie suknelės (vakarinės) tinkančius trejetą komplektėlių ir dar pareiškė kad už papildomą 30Lt (jei neklystu) mokestį, tai nervų kilo, nes jie visai jai netiko ir nepatiko ir jei būtų įspėta iš anksto, būtų už tą pačią kainą nusipirkus tai bent jau būtų jai likę, o dabar iš vakaro paaiškėja tokia nesamonė kai jau nėra laiko paieškoms.
O papuošalus dykai pritaiko tik jaunajai (nu aš manau, juk už suknelę 2200Lt paklojau). Nors pvz nuometų irgi nebuvo iš ko rinktis, viso labo tris ištraukė, iš kurių vienas pilkas net. Nors irgi buvo pasakyta kad pritaikom, visko pas mus pilna.
Rankinukus irgi pritaiko pamergėms. Irgi už papildomą kainą. Vos išprašėm kad ištrauktų parodyt. Nu tikrai nematėm už ką paklot 30Lt - elementari suraukta tašytė, ir dar net spalva netinkanti.
Dar vienai pamergytei buvom užsakę trumpesnę suknelę (sulig keliais ilgio), bet jau paskutinę savaitę kai matavomės su siuvėja, aprengė neva tą pačią kur išsirinkom, tai ji jai kažkaip stebuklingai nuo naujumo ir kabėjimo ant pakabos (nes niekam gi dar nebuvo nuomotos vos ne pusę metų) sprindžiu sutrumpėjo! Vaizdas baisus! Ir pablukus kažkokia (kaip vėliau nusprendėm tai specialiai ilgųjų suknelių kartu su ta trumpąja nebuvo išnešę iš kambariuko-kad negalėtume sudėt ir palygint spalvų). Tai visa laimė kad dar buvo kitam jų salone (Gertrūdos g.) ilga suknelė, tai lekėm kt dieną matuotis kad pataisytų, tai irgi pasitiko perkreiptu veidu - kaip mes čia drystam trukdyt, ir ko išvis lendam. Siuvėjytė, šimtą kartų maloniau ir nuoširdžiau bendravo negu tos darbuotojos.
Taigi, atsargiai ten su jom ir jų pritaikymais ir priderinimais.
Dar gerai bent tai kad normaliai sukneles pataisė pagal figūras... Na ir pati sau graži buvau su suknele smile.gif

blyn negasdink... as ND salone esu uzsisakius sau nuotakos suknele, tai gal su manim problemu nebus. nes siaip su manim ta "teta" tikrai maloniai bendravo tiek kai rinkausi, tiek kai dar neseniai buvau uzbegusi del kai ko, na tikiuosi viskas bus gerai.... kazkaip labai skiriasi visu mergaiciu poziuriai, va cia rase kad salone Di kazka rado savaja sukne ir viskas patiko,o va man ten isvis nepatiko smile.gif kaip tik ten suknes buvo murzinos mano akim,o ND kai istrauke maniske suknele tai baltut baltutele wub.gif wub.gif wub.gif beje, gal gali parodyti su kokia suknele buvai is to salono ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrytukas21: 10 liepos 2009 - 13:32
Dar truputuka apie Okeanide... Mane aptarvano is tiesu puikiai visus kartus kiek ten buvau uzejusi, atsiimant pries vestuves suknele buvo sutvarkyta ar bent jau taip atrode.... bet as kadangi pirma karta susiduriau su vestuvine suknele, tai ja atsiimdama neapziurejau kiekvieno sijono apacios centimetro doh.gif o kai grazinau po vestuviu, tai ta poniute ziurejo "padalkas" pasisviesdama lempa ir man pripaise, kad as sudeginau suknele su fejerverkais (nebuvo sansu kadangi jie buvo lb toli, o beto butu ir daugiau nukentejusiu nuo fejerverku).... ir tie "fejerverkai" oi kiek man dar papildomai kainavo... na aisku pati ziopla nezinojau kaip reikia apsiziuret suknele cray.gif taip, kad atidziai apsiziurekit atsiimdamos sukneles mirksiukas.gif
Atsakyti

As ir esu nusvilusi su siuo salonu (ND), kainos pamergiu sukneliu uzlaustos nesveikai taip pat ir vestuviniu. As ir nusiveziau viena savo pamerge i si salona, apsiziurejom, sukneles pasenusio modelio, ner i ka ziureti. Kelias pasimatave, ant prikolo nuvaziavom i salona A&R, tai patikekit, uz ta pacia kaina kaina gavom zymiai grazesne suknele su rankinukais ir pabroliu slipsais, viskas be priekaistu. As ir savo vestuvine suknele isinuomavau salone ND, bet koks man cirkas su ja buvo tai gal po vestuviu papasakosiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilute0326 @ 2009 07 12, 18:28)
As ir esu nusvilusi su siuo salonu (ND), kainos pamergiu sukneliu uzlaustos nesveikai taip pat ir vestuviniu. As ir nusiveziau viena savo pamerge i si salona, apsiziurejom, sukneles pasenusio modelio, ner i ka ziureti. Kelias pasimatave, ant prikolo nuvaziavom i salona A&R, tai patikekit, uz ta pacia kaina kaina gavom zymiai grazesne suknele su rankinukais ir pabroliu slipsais, viskas be priekaistu. As ir savo vestuvine suknele isinuomavau salone ND, bet koks man cirkas su ja buvo tai gal po vestuviu papasakosiu  unsure.gif

o gal geriau is anskto papasakok kas ten per cirkai buna? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau perspeti del salono ZEIGA - neseniai nuomavausi pamerges suknele tai per vestuves ja uzsidejus dienos sviesoj pamaciau kad jos medziaga visa nuseta tamsiom demem (ko nesimate prie salono apsvietimo). Ir apskritai salone nelabai ir buvo imanoma ka pamatyt kai darbuotojos leidzia suknele apvilkti tik kokiai minutei ir vis itikinedamos kad viskas cia gerai ir taip turi buti (nors 1 suknele spaude, kita buvo per didele kai matavaus bet pagal darbuotojas viskas ten man buvo ciki biggrin.gif ). Apziureje savo sukneles kitos pamerges taip pat pamate kad jos blogai isvalytos. Paskambinus i salona ir veliau nunesus sukneles darbuotojos kategoriskai teige kad taip negali buti bet veliau pripazino kad valyklos kartais blogai isvalo sukneles... Bet is esmes tai neturejo but mano problema - kai tokios kainos uzdetos ant paprasciausiu sintetiniu sukneliu maziausiai tikimasi kad jos bus svarios ir tvarkingos! Taigi merginos apziurekit sukneles pries pasiimdamos atidziau kad paskui neatsitiktu panasiu bajeriu unsure.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau čia baisybių doh.gif Neseniai ieškojau sau proginės suknytės draugės vestuvėms, buvau ir jūsų čia išpeiktame ND tongue.gif na, kaip pirmą kartą, tai aptarnavimas buvo malonus, nors visai nesiklausė, ko norėčiau - sakiau, kad nenoriu nuo krūtinės laisvai krentančios, bet kas antrą man tokią ir rodė tongue.gif daugiau ten ir nebesugryžau, nebuvo patinkančio modeliuko, o ir kainytės kai kurių neadekvačios - urmo bazeje tokia, "pabuvusio" modelio tongue.gif gali nusipirkti už mažesnę nei nuomos kaina.
Atsakyti
QUOTE(vaidilute0326 @ 2009 07 12, 17:28)
As ir esu nusvilusi su siuo salonu (ND), kainos pamergiu sukneliu uzlaustos nesveikai taip pat ir vestuviniu. As ir nusiveziau viena savo pamerge i si salona, apsiziurejom, sukneles pasenusio modelio, ner i ka ziureti. Kelias pasimatave, ant prikolo nuvaziavom i salona A&R, tai patikekit, uz ta pacia kaina kaina gavom zymiai grazesne suknele su rankinukais ir pabroliu slipsais, viskas be priekaistu. As ir savo vestuvine suknele isinuomavau salone ND, bet koks man cirkas su ja buvo tai gal po vestuviu papasakosiu  unsure.gif

AR - ko gero brangiausias ar vienas is brangiausiu Kauno salonu, uz padevetas ir su demem sukneles praso daugiau, nei kitur uz tvarkingas sukneles. Nieko ypatingai idomaus ten nemaciau. Nesuprantu ko cia taip giria ta salona - uzlenktos kainos uz sena netvarkinga ruba
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
o as radau toki mazuti, bet labai jauku salona ( manau kad naujas) labai didelis pasirinkimas pamergiu sukneliu ir ilgu ir trumpu ir kokiu tik nori spalvu, dideliu dydziu irgi maciau nemazai turi. ir dauguma dar su etiketemis. biggrin.gif o svarbiausia labai maloniai tave priima. ten ir issinuomavome 5 pamergytem sukneles ir visus priedus gavome prie sukneliu o kainytes tikrai mazos, sakyciau kiek lankemes kitus tai cia geriausias pasirinkimas ir kainos santykis. jei neklystu tai jis vadinasi "Daila" ir yra savanoriuse.
P.s. radau internetini puslapi: www. sventineapranga.lt

siulyciau ten uzsukti tikrai issirinksite man tai tikrai patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justew @ 2009 07 14, 11:11)
Sveikos, noreciau perspeti del salono ZEIGA - neseniai nuomavausi pamerges suknele tai per vestuves ja uzsidejus dienos sviesoj pamaciau kad jos medziaga visa nuseta tamsiom demem (ko nesimate prie salono apsvietimo). Ir apskritai salone nelabai ir buvo imanoma ka pamatyt kai darbuotojos leidzia suknele apvilkti tik kokiai minutei ir vis itikinedamos kad viskas cia gerai ir taip turi buti (nors 1 suknele spaude, kita buvo per didele kai matavaus bet pagal darbuotojas viskas ten man buvo ciki  biggrin.gif ). Apziureje savo sukneles kitos pamerges taip pat pamate kad jos blogai isvalytos. Paskambinus i salona ir veliau nunesus sukneles darbuotojos kategoriskai teige kad taip negali buti bet veliau pripazino kad valyklos kartais blogai isvalo sukneles... Bet is esmes tai neturejo but mano problema - kai tokios kainos uzdetos ant paprasciausiu sintetiniu sukneliu maziausiai tikimasi kad jos bus svarios ir tvarkingos! Taigi merginos apziurekit sukneles pries pasiimdamos atidziau kad paskui neatsitiktu panasiu bajeriu  unsure.gif

Kas buvo po to, kai Zeogoj parodet murzinas sukneles? Jas isvale, atsiprase, pakeite kitomis, grazino pinigus ar padare nuolaida sitoms suknems?
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 07 14, 11:19)
AR - ko gero brangiausias ar vienas is brangiausiu Kauno salonu, uz padevetas ir su demem sukneles praso daugiau, nei kitur uz tvarkingas sukneles. Nieko ypatingai idomaus ten nemaciau. Nesuprantu ko cia taip giria ta salona - uzlenktos kainos uz sena netvarkinga ruba

Nieks negira sio salono, tiesiog mano atveju tai buvo geriausias pasirinkimas. Kai ND uz eiline geltona trumpa is eilines medziagos, kurios yra yra pilna Gariunuose suknele praso 180Lt be priedu, O AR uz ta pacia kaina gavom zymiai grazesne suknele, atlasine su gifiuru ir su visais priedais. Cia tie salonai galiu pasakyt kaip kam pasiseka, va man labiau pasiseke butent AR salone. O del kainu tai man neatrode labai dideles. Va ND uz grazesne suknele, kuria man pasiule paprase 2700Lt.

Atsakyti
QUOTE(inguteeee @ 2009 07 14, 12:39)
Sveikos merginos  smile.gif
o as radau toki mazuti, bet labai jauku salona ( manau kad naujas) labai didelis pasirinkimas pamergiu sukneliu ir ilgu ir trumpu ir kokiu tik nori spalvu, dideliu dydziu irgi maciau nemazai turi. ir dauguma dar su etiketemis.  biggrin.gif  o svarbiausia labai maloniai tave priima. ten ir issinuomavome 5 pamergytem sukneles ir visus priedus gavome prie sukneliu o kainytes tikrai mazos, sakyciau kiek lankemes kitus tai cia geriausias pasirinkimas ir kainos santykis. jei neklystu tai jis vadinasi "Daila" ir yra savanoriuse.
P.s. radau internetini puslapi:  www. sventineapranga.lt

siulyciau ten uzsukti tikrai issirinksite man tai tikrai patiko  lotuliukas.gif

sveikos merginos, esu naujoke 4u.gif ir kadangi nusimato mano vestuves rugsejo 20d bigsmile.gif , tai jau pradejau rupintis suknele sau ir pamergytem.visa praita savaite skaitinejau foruma blink.gif , susirinkau visa info kur, kas , kaip ir kada ir vakar sturmavome su pamergytem visus salonus ir ka galiu jums pasakyti g.gif
Pradejome dungseti per salonus nuo savanoriu pr. pacios pradzios rolleyes.gif ir pirmaji aplankem Lauros salona , bet deja nieko ipatingo neradome, bent dar nezinojom ko norim ,aptarnavo, kad tik aptarnauti.
Sekati salona aplankeme, ta kur inguteee rekomendavo salona daila, maziukas salonas, turbut dar naujas,sunkiai radom iejima, jis issono pastato, kaip ji minejo daugelis sukneliu naujos ir dar net su atiketemis, labai maloniai aptarnavo, leido matuotis ir apziurineti sukneles idemiau, kainos labai geros, kaip jau issiaiskimon visus salonus aplanke ir ten kiek matem tikrai nemazas pasirinkimas.
seknti salona aplankem Zeiga, atarnavimas ziaurus schmoll.gif ,kaip kokiam fabrike prie konvejario matuostis nelabai leido doh.gif , nes sakeme, kad pirma norime pasiziureti ir issirinkti, o paskui tik nuspresime ar nuomosime.Kainos ganetinai ispustos blink.gif , mates daug labai nuvalkiotu sukneliu, teko matuotis viena zuvytes formos vestuvine tai sake, labai graziai atrodai, o istikruju mano klubai platus ir atrodziau klaikiai schmoll.gif , merginos uz nugaros tik kikeno, ypatingo demesio is kocultantes nesulaukeme, tiesa dave katalogus ir liepe rinkti kas patinka, buvo sunku, mes norejom pamatyti daugiau ivairesniu stiliu, bet nelabai gavom.Zodziu Zeiga nusivylem ir is sarasu isbraukeme.
Sekanti naujasis isgirtasis salonas tvirtoves alejoje, kainos nera labai zemos, aptarnavo sauniai, bet nieko neradom sau tiknkancio, nes 6 pamergytes, o tiek mums sukneliu vienodu neturi, o siutis nenorim, nori mano merginos visos vienu kartu apsirengti ir pasiziureti, kaip atrodo, ar visom tinka stiliukas, spalvos.
Sekantis AR neprieme g.gif , nes nebuvom uzsirasiusios, bet labai ir nepergyvenom.
Nuotaku namai, daug visko turi, bet mes nieko neradom kas labai kristu i akis, o kas patiko kainos buvo aukstokos, aptarnavo maloniai, dave matuotis sukneles.
Sekantis Okeanide, vestuviniu sukneliu kainos tai kosmines, nesvarbu, kad didelis pasirinkimas, kituose salonuose matem tokiu paciu ir net 500lt - 800lt pigiau, pamergem pasiule siutis, kas mus tikrai netenkino schmoll.gif - sitas salonas is mano saraso iskrito taip pat.
Sekantis buvo Birutes salonas, kainos pusetinai, vestuvines visos pagrinde labai pustos, o as noreciau lygios, labai kuklios, savininke bande vis mane itikinti, kad suknele turi burti pusta nes vestuves tai neeilinis ivykis, tas manes neitikino, o tik atgrase, kad persa savo nuomone labai,uz geltonas trumpas pamergiu sukneles paprase po 280lt, bet deja matem grazesniu ir pigesniu nuo 180 - 250 lt, ir vis pabrezdavo, kad turi dizainere kuri kuria/siuva jiems iskirtines pamergiu sukneles, tiesa cia buvo antra salonas is saraso pasiules mums nuolaideles, jei nuomosines pamergiu ir jaunosios sukneles. thumbup.gif
sekantis ingridos salonas, laukem labai ilgai, gavom skanios kavytes, plepejom tai laikas neprailgo,kainos identiskos zeigai, pamergiu sukneliu radom viena stiliuka,bet abejojom kaina 250lt trumpos iki keliu. g.gif
Vakarykstes kelione siap taip ir baigesi tongue.gif , pavargom nerealiai, negalvojau, kad paieskos gali buti tokios sudetingos ir varginancio,o siandiena visos nulekem i ta salona savanoriu pr, ''Daila'' tai issinuomavom violetines trumpas sukneles iki keliu 6 ir norejo po 200lt, bet padare nuolaida ir mums gavosi jos po 190lt, gavom pabroliam kaklaraiscius, jie buvo prideti is karto prie sukneliu, salius ir sake pasius mazus krepselius- rankines visom pamergytem.Tiesa mano pamergytes, buvo grieztai pries gorsetus.
aciu ingutee, kad suteikiai tokios vertingos info ir sutaupeme nemazai pinigeliu.
jei norite pasiziureti mano parergyciu suknytes tai galite www.sventineapranga.lt, sukneliu numeris mg1068, tiesa visos mano pamergytes gavo nuolaidu kuponus 10% kitam kartui, ar ne saunu. thumbup.gif ,negaliu imesti nuotraukyciu kurias mes pacios padarem salone, nes kaip matau reikia parasyti 100 zinuciu, kad galeciau ideti nuotraukas ax.gif
o vestuvine suknele man patinkancia radau taip pat tam salone daila ir tokia pacia ziurejau okeanideje, labai panase zeigoje, bet nezinau ka daryti. tam salone daila tai paciule su nuolaida uz 1600lt, suknyte labai kukli ir grazi, bent jau man patiko, merginos kaip jusu nuomone - paziurekite www.sventineapranga.lt nr.24, nenoriu niekur dar palikti depozito, nes kaip ir forume minejo ju negrazina jai apsigalvoji, noriu buti tikra savo apsisprendimu. Dar bandysiu nueiti paziureti i dar keleta salonu- kaip mj, linos, virslaukinio arklio, prie boksto gal tada bus aiskus man mano norai. unsure.gif Labai sunku apsispresti. Padekit.
Atsakyti
Sveikos merginos.Zinau ir as ta salona "Daila",savanoriuose.Buvau issinuomojusi ten savo vestuvine suknele ir neturejau jokiu problemu.Gavau visus priedus ir uz juos papildomai moketi nereikejo. Siemet einu i svocias,tai tikriausia vel ten pat kreipsiuosi. Malonus aptarnavimas ir kas svarbiausia-kainos nesikandzioja!
Atsakyti