Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(klajune7 @ 2009 07 01, 13:28)
Jau apie Ingridos ir Zeigos salona tai isvis net nesinori kalbeti, aptarnavimas klaikus  schmoll.gif , graziai sneka kol negauna avansu. Musu jaunoji nuomavosi Ingridos salone vestuvine suknele ir pamergiu, tai atrode kaip ir viskas nieko, gavo avansa ir jau kalba pasikeite, ne taip maloniai sneka, suknele isduoda tik dienai pries vestuves. Kai grazinom tai isvis apreke jaunaja kaip reikiant. O sukneles tik apacia purvina buvo, nes zeme buvo slapia, jokios kitos demeles ar nuplisimo. Tai abi dvi kai pradejo staugti, apvadino vos ne alkasem kazkokiom kad nemokam suknele nauduotis, kad cia dabar neisplaunama, reikia mesti jau, tai ka juos nemoka purva nuvalyti ... Sakem, o ka seimininke galvuoja apie jusu tokia aptarnavima, uz ka cia pinigai mokami, tai sako musu seininke tokia yra, ji labai piksta kai tokias sukneles atnesa, tai tegul tada isvis nenuomoja, kad valyti nereiketu. Kitose salonuose vislaika paklausia kokio tipo demes, kad zinoti su kuo valyti, o cia staugia kaip isprotejusios ir sako mesti iskart ...
Zeigoj aptarnavimas irgi niekoks, ispradziu ten atejau pasiziureti sau svocios suknele, bet nepatiko nei aptarnavimas nei sukneles, tai nuejau i MJ, i labai likau patenkinta viskom  thumbup.gif , MJ aplamai jau ne pirma karta einam ir visalaika puikus aptarnavimas.

As Ingridos salone nebuvau, tai nieko negaliu pasakyti, bet Zeigos salonas tikrai nera jau toks blogas smile.gif man patiko ir merginu aptarnavimas, tik nese suknytes, jauciausi kaip princese smile.gif o ir padavus avansa kalba nepasikeite mergaiciu. Taip, suknele duoda diena pries vestuves, bet tame as nematau nieko blogo ax.gif o del tu demeliu tikrai nzn, nes kolkas dar nedevejau tos sukneles, o ir nebuvau primatavime.. bet tikiuosi, kad neapsauks.. biggrin.gif o del purvo demu, tai juk cia naturalu, nes suknute velkasi zeme, o ypac ta uodega, tai ir kvailam aisku, kad ji bus purvina sausu ar slapiu oru, tai nesudaro jokio skirtumo smile.gif as isvis pirma katra nuomojuosi suknute, tai negaliu nei pagirti, nei ispekti kazkokio tai salono.. bus matyti po vestuviu kaip ten su tuo Zeigos salonu biggrin.gif Butinai pranesiu, ir tikiuosi, kad nebus taip, kaip jums g.gif
Atsakyti
Laba diena merginos smile.gif

arteja ir mano svente, noreciau paklausti jusu nuomones aoue dvi sukneles ir kur jas butu galima rasti pigiausiai.

O ar nuomos salonai turi tos pacios sukneles kelis dydzius?? Ar visada vienas? blush2.gif

stai man patinkancios sukneles:
http://www.pronuptia...0/0105/PB15.jpg

http://www.pronuptia...0/0077/PA37.jpg

kaip manote ar sios sukneles tiktu placiu klubu mergaitei??
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2009 07 01, 16:42)

arteja ir mano svente, noreciau paklausti jusu nuomones aoue dvi sukneles ir kur jas butu galima rasti pigiausiai.

O ar nuomos salonai turi tos pacios sukneles kelis dydzius?? Ar visada vienas?  blush2.gif

manau jei klubai platoki tai pirmoji suknele labai tiktu tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2009 07 01, 16:42)

O ar nuomos salonai turi tos pacios sukneles kelis dydzius?? Ar visada vienas?  blush2.gif

Jei tavo klubai platoki, rinkis tik pusta suknute, taip ji pasleps tavo trukumus ir isryskins privalumus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos nuotakos, jau 3 metai kaip aprupiname nuotakas vestuvinem suknelem, nuometais ir svarkeliais, kuriu kainos iki 1200lt. Turime ir pora pasiutu sukneliu kuriu kaina iki 1000lt, naujos. Issamesne informacija nuorodoje. Turime jau pasiutu sukneliu kataloga.
http://www.skelbiu.l...es-3534246.html
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2009 07 01, 15:42)

Šiaip čia gal truputį ir ne i temą, bet norėjau pasakyti, kad mano situacija yra ta pati - klubai patūs. Kai rinkausi vestuvinę suknelę taip pat maniau, jog reikia pūstos, kad paslėpti savus trūkumus, bet užsidėjus tokią suknią atrodžiau dar baisiau doh.gif Matėsi, kad kažką slepiu... Tai man atnešė pasimatuoti žuvytės formos suknelę, maniau, atrodysiu išvis tragiškai, bet atrodė tiesiog puikiai thumbup.gif Platūs klubai tapo privalumu biggrin.gif
Atsakyti
As siandien ieskojau sukneles... blush2.gif is pradziu nuejau i okeanide prie stoties, tai ten radau nieko tokia, bet nebuvau del jos tikra, aptarnavo visai maloni moteris, taciau kainos kosmines...tada nusiunte i kita savo salona savanoriuose del vienos sukneles, tai ten patyliu.. atidare tokia pikta teta duris ir visa laika kai matavausi sukneles, jauciausi kalta kad is vis atejau. sukneles kainos nerealios, 2600lt, dar plius murzinos doh.gif todel nusprnedziau dqar pakeliauti, nuejau salia i Di salona ir ten radau savaja wub.gif kiek nese, tiek visos svarios batut batuteles, ir kainos normalios. Mergina visa laika sypsojosi, kitas sukneles net po du kartu rengiausi ax.gif todel issirinkau tenai ir pirsliene mano ten pat issirinko labai grazia suknele blink.gif apie okeanide tai patyliu, su tokiom kainom ir kokybe nzn...bet jau sutvarkytu pries duodant matuotis doh.gif na zinoma, kartais atrandi ta savaja, bet deja man tame salone nepavyko vien del kainu kurios sieke beveik 3000lt o tikrai nebuvo vertos tokiu pinigu blink.gif
Atsakyti
Mano šventė jau praėjo, viskas galų gale baigėsi sėkmingai laimingai, bet noriu perspėti būsimas nuotakas apie saloną Okeanidė (na ir tą jų padalinį ND prie aklųjų sankryžos).
Aplaksčiusi 10 salonų galų gale savo svajonių suknelę radau ND salone. Aptarnavimas superinis (kaip vėliau paaiškėjo-tik pirmą kartą), moteriškė čiulba: viską duodam, viską pritaikom, jūs tik imkit ir nesukit dėl nieko galvos, o jei dar ir pamergėms sukneles imat iš mūsų tai pritaikom nuolaidą. Na radau aš patinkančias man ir pamergių sukneles, padarė neva nuolaidą, papuošaliukai ir visi kiti priedai bus pritaikyti. Vėliau dar savo brangiausiam ten užsukę užsakėm liemenę - aptarnavimas vis dar superinis.
Bet vėliau prasidėjo bajeriai. Kadangi užsisakydama sau suknelę buvau tik su viena pamerge, tai vėliau jau ėjom dar atsikrai su pamergytėm pasižiūrėt kaip atrodys jų suknelės. O tada jau mus pasitiko su surauktom nosytėm, maždaug ko jūs čia dar norit, kiek čia galit eit ir išvis kam jūsų čia reikia, vos ne atsiimsit paskutinę dieną ir gerai bus. Paprašėm kad parodytų kaklaraiščius berniukam, tai ištraukė ir pareiškė kad už kaklaraiščius po 20Lt. Negana to kad kt salonai juos duoda prie suknelių (už pamergių sukneles mokėjom po 250Lt) ir dar knisa protą kad tos suknelės šviežiai pasiūtos, nė karto nenuomotos, nors aiškiai matosi kad jau ir taisytos (šonuose buvę siaurintos ir matosi siūlės - na jau aš ne siuvėja, ir tai pamačiau).
Vėliau dar kai su kita pamerge buvau paaiškėjo, kad ir papuošalus pritaiko už papildomą kainą. Tiesa, duoda ir tokius "už dyką", bet jau tokio "grožio", kad neįsivaizduoju kas juos galėtų užsidėt - tokie juodutėliai "sidabriniai" su išbyrėjusiais "swarovskiais". Tai žodžiu gerai kad dar palyginti iš anksto susižinojom kad tokie superiniai papuošalai, tai dar spėjo mergaitės susirast sau nusipirkt. Nes kaip tik kai atėjom iš vakaro atsiimt sukneles, viena panelė irgi atsiėminėjo, ir taip pat iškilo konfliktas dėl papuošalų, jai irgi buvo pasakyta kad priderinsim, pas mus did-iulis pasirinkimas, o po to kai ištraukė jai prie suknelės (vakarinės) tinkančius trejetą komplektėlių ir dar pareiškė kad už papildomą 30Lt (jei neklystu) mokestį, tai nervų kilo, nes jie visai jai netiko ir nepatiko ir jei būtų įspėta iš anksto, būtų už tą pačią kainą nusipirkus tai bent jau būtų jai likę, o dabar iš vakaro paaiškėja tokia nesamonė kai jau nėra laiko paieškoms.
O papuošalus dykai pritaiko tik jaunajai (nu aš manau, juk už suknelę 2200Lt paklojau). Nors pvz nuometų irgi nebuvo iš ko rinktis, viso labo tris ištraukė, iš kurių vienas pilkas net. Nors irgi buvo pasakyta kad pritaikom, visko pas mus pilna.
Rankinukus irgi pritaiko pamergėms. Irgi už papildomą kainą. Vos išprašėm kad ištrauktų parodyt. Nu tikrai nematėm už ką paklot 30Lt - elementari suraukta tašytė, ir dar net spalva netinkanti.
Dar vienai pamergytei buvom užsakę trumpesnę suknelę (sulig keliais ilgio), bet jau paskutinę savaitę kai matavomės su siuvėja, aprengė neva tą pačią kur išsirinkom, tai ji jai kažkaip stebuklingai nuo naujumo ir kabėjimo ant pakabos (nes niekam gi dar nebuvo nuomotos vos ne pusę metų) sprindžiu sutrumpėjo! Vaizdas baisus! Ir pablukus kažkokia (kaip vėliau nusprendėm tai specialiai ilgųjų suknelių kartu su ta trumpąja nebuvo išnešę iš kambariuko-kad negalėtume sudėt ir palygint spalvų). Tai visa laimė kad dar buvo kitam jų salone (Gertrūdos g.) ilga suknelė, tai lekėm kt dieną matuotis kad pataisytų, tai irgi pasitiko perkreiptu veidu - kaip mes čia drystam trukdyt, ir ko išvis lendam. Siuvėjytė, šimtą kartų maloniau ir nuoširdžiau bendravo negu tos darbuotojos.
Taigi, atsargiai ten su jom ir jų pritaikymais ir priderinimais.
Dar gerai bent tai kad normaliai sukneles pataisė pagal figūras... Na ir pati sau graži buvau su suknele smile.gif
Atsakyti
Va va, ir man ta pati snd kalbejo...tik tam ND salone tokia jau persiraukus buvo, kad pasimatavus vos dvi sukneles is karto is ten pabegau schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos.Ruosiuosi buti pamerge.Koki salona rekomenduosite? ax.gif Esu nelieknute ax.gif
Atsakyti
As su salonais buvau pasimokiusi is seses vestuviu. Nes vestuviu diena, gavo suknele su deme ant krutines doh.gif doh.gif Tai gerai, kad ji mergina stipriu nervu. O As pati siuvausi vestuvine suknele.. Isejo gan brangiai.. Bet rezultatu buvau tikrai patenkinta... Siaip sumokejau apie 3000. Ir galvojau, kad neparduosiu.. dukrytei parodyt ką turesiu Taciau gims berniukas, o ir siaip pagalvojau, kad gaila man ja laikyt spintoj Tai dabar parduodu. Pasiskelbiau cia supermamoj skelbimuose. Siuta pagal pronovias modeli. Gal kam idomu, tai brukstelkit asmenine, atsiusiu foto. Noreciau kokiu 1400. Ji ir dalinai su neriniais, balta, su dramblio kaulo spalvos, ilga, 38-40 dydziui, 178 mano ugis.

Idedu kelias foto, o siaip rasykit i asmenine zinute. Dar turiu ir batelius. Miestas -Kaunas biggrin.gif

Papildyta:
ax.gif
Papildyta:
Ir bateliai..
Atsakyti
Drauge;), nuostabi suknele, kaip graziai ant jusu ziurisi wub.gif
Atsakyti