Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(colliuke_ @ 2009 06 29, 09:55)
Na nežinau, kiek ten tu senienu, bet butent siame salone radau savo svajoniu suknele wub.gif kuri tikrai nebuvo seniena ir tikrai galiu pagirti si salona, nes aptarnavimas nerealus, visi priedai buvo pasiulyti ir duoti uz ta pacia kainyte (rankinuko ir papuosalu as neemiau, bet ir svarkeli dave ir sketi ir veliuma). Kadangi viska dare tame salone man tai nuo 8 val. ryto iki 12 val. buvau apsokineta visa to zodzio prasme, kad tik atrodyciau graziausia, o grazinus suknele tik paklause ar nebuvo dideliu nelaimiu ir ar visi priedai yra smile.gif labai apsitikejo savo klientais...
taip kad likau labai patenkinta ir suzaveta siuo salonu  thumbup.gif

teko girdeti kad jei jau esi nuotaka issirinkusi suknele tame salone tai apie tave ir apsokineja nuo .. iki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 06 29, 09:54)
teko girdeti kad jei jau esi nuotaka issirinkusi suknele tame salone tai apie tave ir apsokineja nuo .. iki  thumbup.gif

Taip ir buvo man smile.gif aišku aš pasirinkau visaziste ir kirpeja, kurias pasiule tas salonas, del to man ir viską tam salone sutvarke, nereikejo niekur vazineti smile.gif
Atsakyti
Gal kuriai nuotakai teko nuomotis Zeigos salone suknute? ten tikrai duoda visus priedus i ta pacia kaina.. nes esu girdejusi, kad kazkuriame salone paskutine atsiemimo diena liepe apsimoketi uz tuos priedus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 06 29, 13:24)
Gal kuriai nuotakai teko nuomotis Zeigos salone suknute? ten tikrai duoda visus priedus i ta pacia kaina.. nes esu girdejusi, kad kazkuriame salone paskutine atsiemimo diena liepe apsimoketi uz tuos priedus doh.gif

cia kad apsimoket uz priedus tai buvo kalbeta apie salona ND, ir beje ten buvo pamerge , ne nuotaka. o apie Zeiga cia jau buvo pasisakyta , ir visai neseniai, gal 1 puslapis atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 06 29, 16:21)
cia kad apsimoket uz priedus tai buvo kalbeta apie salona ND, ir beje ten buvo pamerge , ne nuotaka. o apie Zeiga cia jau buvo pasisakyta , ir visai neseniai, gal 1 puslapis atgal  mirksiukas.gif

na as girdejau, kad Okeanides salone Vytauto pr. pareikalavo sumoketi uz priedus smile.gif
aciu, pasiskaiciau jau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 06 29, 18:28)
na as girdejau, kad Okeanides salone Vytauto pr. pareikalavo sumoketi uz priedus  smile.gif
aciu, pasiskaiciau jau mirksiukas.gif

na tai zinai, ND - tai Okeanides padalinys, tai tavrkele ta pati. nors as savo vestuvine suknele issirinkusi ND, bet net kelis kartus uzejau pasitikslinti kaip su tais priedais, tai vis patikino kad viska duos. na tai jei duos - tikiuosi ir duos
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 06 29, 22:32)
na tai zinai, ND - tai Okeanides padalinys, tai tavrkele ta pati. nors as savo vestuvine suknele issirinkusi ND, bet net kelis kartus uzejau pasitikslinti kaip su tais priedais, tai vis patikino kad viska duos. na tai jei duos - tikiuosi ir duos

Na jei kelis kartus patikino, kad duos, tai turetu duoti mirksiukas.gif o sutaryje yra uzsiminta, kad i sukneles kaina ieina visi priedai? nes pas mane nieko nera apie tai parasyta kazkodel... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 06 29, 23:57)
Na jei kelis kartus patikino, kad duos, tai turetu duoti mirksiukas.gif  o sutaryje yra uzsiminta, kad i sukneles kaina ieina visi priedai? nes pas mane nieko nera apie tai parasyta kazkodel... g.gif

nea, pas mane irgi nera. matyt niekur taip neraso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 06 30, 00:03)
nea, pas mane irgi nera. matyt niekur taip neraso  ax.gif

tikriausiai drinks_cheers.gif
o tu nauja suknute nuomuojiesi ar deveta?
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 06 30, 00:12)
tikriausiai drinks_cheers.gif
o tu nauja suknute nuomuojiesi ar deveta?
Papildyta:
user posted image

zinok ta akimirka buvo tiek emociju kad net neklausiau ar ji jau nuomota ar ir dar veliau nuomos iki mano vestuviu. bet nesu naivi, tai manau kad ji jau buvo deveta, ir nesitikiu kad as apsivilksiu ja nei karto nedeveta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 06 30, 21:39)
zinok ta akimirka buvo tiek emociju kad net neklausiau ar ji jau nuomota ar ir dar veliau nuomos iki mano vestuviu. bet nesu naivi, tai manau kad ji jau buvo deveta, ir  nesitikiu kad as apsivilksiu ja nei karto nedeveta  smile.gif

man sake, kad kai ja matavausi, ji buvo nauja, bet kai paklausiau ar nuomos kam nors ja, tai atsake, jei bus norinti mergina tos sukneles, tai nuomos smile.gif bet ji lb mazo dydzio, tai vargu ar per ta laika atsiras kokia nors smulki megina norinti buten tos mano sukneles smile.gif
Atsakyti
Jau apie Ingridos ir Zeigos salona tai isvis net nesinori kalbeti, aptarnavimas klaikus schmoll.gif , graziai sneka kol negauna avansu. Musu jaunoji nuomavosi Ingridos salone vestuvine suknele ir pamergiu, tai atrode kaip ir viskas nieko, gavo avansa ir jau kalba pasikeite, ne taip maloniai sneka, suknele isduoda tik dienai pries vestuves. Kai grazinom tai isvis apreke jaunaja kaip reikiant. O sukneles tik apacia purvina buvo, nes zeme buvo slapia, jokios kitos demeles ar nuplisimo. Tai abi dvi kai pradejo staugti, apvadino vos ne alkasem kazkokiom kad nemokam suknele nauduotis, kad cia dabar neisplaunama, reikia mesti jau, tai ka juos nemoka purva nuvalyti ... Sakem, o ka seimininke galvuoja apie jusu tokia aptarnavima, uz ka cia pinigai mokami, tai sako musu seininke tokia yra, ji labai piksta kai tokias sukneles atnesa, tai tegul tada isvis nenuomoja, kad valyti nereiketu. Kitose salonuose vislaika paklausia kokio tipo demes, kad zinoti su kuo valyti, o cia staugia kaip isprotejusios ir sako mesti iskart ...
Zeigoj aptarnavimas irgi niekoks, ispradziu ten atejau pasiziureti sau svocios suknele, bet nepatiko nei aptarnavimas nei sukneles, tai nuejau i MJ, i labai likau patenkinta viskom thumbup.gif , MJ aplamai jau ne pirma karta einam ir visalaika puikus aptarnavimas.
Atsakyti