Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

Na aišku, ačiū rolleyes.gif reikės tada į vietą eiti ir žiūrėti, galvojau iš anksto pasiskambinsiu ir susižinosiu ar turi, nes jaunoji pageidavo konkrečios spalvos suknelių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heleniux: 05 birželio 2009 - 12:58
QUOTE(Heleniux @ 2009 06 05, 13:58)
Na aišku, ačiū  rolleyes.gif  reikės tada į vietą eiti ir žiūrėti, galvojau iš anksto pasiskambinsiu ir susižinosiu ar turi, nes jaunoji pageidavo konkrečios spalvos suknelių  biggrin.gif

Ju telefono nezinau, uzsuk pravaziuodama, ten is anksto uzsirasyt nereikia. Sukneles ten idomiausios Kaune smile.gif

Sakykit merginos, Di salone visos sukneles tokios senienos kaip vitrinoj stovi? ar jie tik tokias moraliskai pasenusias i vitrina kazkodel stato?
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 06 05, 16:07)
Ju telefono nezinau, uzsuk pravaziuodama, ten is anksto uzsirasyt nereikia. Sukneles ten idomiausios Kaune  smile.gif

Sakykit merginos, Di salone visos sukneles tokios senienos kaip vitrinoj stovi? ar jie tik tokias moraliskai pasenusias i vitrina kazkodel stato?

di salone ieksojom vestuvines ir pamergiu sukneliu. zinok dauguma senienos....
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 06 04, 15:54)
tongue.gif  mano  vestuvine suknyte ir pirslienes suknia irgi is ten  pat  thumbup.gif  smile.gif

Panašu, kad salonas Rotušės aikštėje klientūra neturėtų skųstis bigsmile.gif Mano vestuvinė, pamergių ir piršlienės suknelės irgi iš ten pat lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nopower: 14 birželio 2009 - 01:17
QUOTE(Net @ 2009 03 25, 15:05)
Sveikos,

jungiuosi ir aš į suknelių paieškas. Gal kas lankėtės salone Snobė? Šiandien 2 kartus badžiau skambinti, kad susiderinti dėl laiko, bet niekas nekėlė ragelio, nors kontaktinis telefonas buvo mobilus.

Kažkaip aš nelinkus per daug blogai apie kažką kalbėti, bet... blink.gif Mano grupiokė labai rekomendavo man apsilankyti Snobės salone, nes, kaip ji sakė, ten originalių minčių nestinga ir malonus aptarnavimas. Na, aš vieną kartą ten apsilankiau ir manau, kad niekada nebegrįšiu. Užsukome su mama pasidomėti dėl suknelės siuvimo ir vidury baltos dienos radome moterėles (ten dirbančias ir, matyt, ne tik) susėdusias prie butelaičio ir jau gerokai apšilusias. Viena puolė klausinėti, kas domina ir panašiai, o aš išsakiusi savo nuomonę, taip ir likau nesupratus. Man patinkančią suknelę radau šių metų kolekcijoje, o ji pradėjo aiškinti, kad tokias jau gal prieš penkis metus jos siuvo, kad tokie audiniai nemadingi, kaip man patinka, ir kad ji gink Dieve nesius nieko panašaus lotuliukas.gif Žodžiu, alkoholio tvaikas ir visa kita manęs ir mano mamos ten nesužavėjo... schmoll.gif
Atsakyti
Snobej ir mano mama ziurejo sau suknele mano vestuvems, nu tas salonas tikrai kitoks, toks meniskas smile.gif Musu irgi nesuzavejo nuo tu moteriskiu sklindantis kvapas g.gif O as pati ir viena is mano pamergiu nuomavomes sukneles is A&R salone, ant Akluju sankryzos Kaune. Viskas puiku, tik kelios smulkmenos biskiuka pagadino nuotaikele - visu pirma nedave rankinuko, tipo nereikia jaunosioms, paziurejo kaip i kvaila, juk turesiu vienoj rankoj puokste, kitoj jauniki ir dar rankinuko uzsiskiedziau g.gif As siaip ir net nezadejo jo nesiotis su savim, man paciai negrazu kai jaunoji dar rankinuka tampo, bet pasakykit i ka man tada isideti savo visas moteriskas smulkmeneles(o ju buvo daug - telefonas, blizgesiai lupom, veidrodelis, pleistriukai nuo nutrinimo, papildomos kojines biggrin.gif )? I savo dideli raudona rankinuka??? unsure.gif kazkoks keistas poziuris sakyciau... ir dar - as zinojau, kad ju salonui papuosalus is Swarovski veria tokia panele, veria - NEREALIAI, pati turiu nusipirkus kelis jos dirbinius, bet tuos papuosalus, kuriuos padave man jos... verysad.gif Geriau patylesiu - kreivi auskarai ir apyranke per daug suverzta, todel netiesi... Pasiemiau as tuos papuosalus, bet nesidejau, mane isgelbejo gera drauge - per keleta valandu buvo suverti kiti papuosalai, kurie buvo NUOSTABUS thumbup.gif
Ir dar - kai dar ieskai ir renkiesi suknele, visuose salonuose su tavim jos toooooooookios malonioooooooooos... BET... kai ateini i primatavimus, tas liekia tik mandagios... Taip buvo ir mano pasirinktam salone ir jaunojo - jis pasirinko "Birutes salona" prie Molo mirksiukas.gif
Bet svarbiausia, kad as per vestuves atrodziau taip, kaip ir isivaizdavau turinti atrodyti ir buvau laiminga thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
O tam naujam, kur beveik pries politechnikuma irgi buvau, labai patik oir aptarnavimas ir siaip pasirinkimas, viena tokia nerealiai grazia suknele maciau, bet ji vakarine, sakau, jeigu buciau persirengus per vestuves, tai buciau pasirinkus buten ta biggrin.gif Butinai nueikti apsilankyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 06 04, 17:27)
mano pamergiu sukneles is salono rotuses aiksteje  thumbup.gif

as taip pat esu nuomavusis is sio salono(rotuses aiksteje) suknyte kai ejau i pamerges, tai likau labai patenkinta lyginant su okeanide, tiek aptarnavimu tiek sukneliu kokybe ir originalumu ax.gif
Atsakyti
Aš su kitom pamergytėm sukneles išsirinkom Rotušės aikštės (visos suknytės bus vienodos smile.gif) aptarnavimas malonus, kaina prieinama, o suknelės tikrai labai gražios biggrin.gif
Atsakyti
[quote=slitka,2009 04 14, 11:20]

na tiesa pasakius aplankem virs 13 salonu, keista bet visuose salonuose labai maloniai aptarnavo, tai butent Junona, ir t.t Pagaliau mano paieskos baigesi smile.gif

salone JUNONA Kęstučio g. ir man patiko suknelės
Atsakyti
[quote=miglusita,2009 06 20, 21:28]
[quote=slitka,2009 04 14, 11:20]

na tiesa pasakius aplankem virs 13 salonu, keista bet visuose salonuose labai maloniai aptarnavo, tai butent Junona, ir t.t Pagaliau mano paieskos baigesi smile.gif
salone JUNONA Kęstučio g. ir man patiko suknelės
[/quote]
aga, junonoj labai malonu aptarnavims, faina moteryte dirba, as ten irgi buvau viena suknyte nusiziurejus mirksiukas.gif
Atsakyti
as savo suknyte issinuomavau Zeigos salone.. tik kiek paskaiciau jusu kometarus, tai lb daug neigiamu nuomoniu radau.. as siame salone net du kartus buvau, bet tiek aptarnavimas, tiek suknytes mane tenkino.. visos baltutes, leidzia matuotis.. na man lb patiko.. aisku buvau SV. Gertrudos gatvej salone, nzn jo pavadinimo, bet ten vitrinose papugiskos sukneles ant manikeniu uzdetos.. tai zodziu ten siaubas.. nusivede i kazkoki kambari.. rode tas sukneles.. visos jos kazkokios purvinos ir visiskai negrazios.. ten lb nepatiko.. taip pat buvau ir Okeanidej.. aptarnavimas super, bet neradau ten savo tos vieninteles sukneles.. verysad.gif dar buvau A&R, lygtais taip vadinasi.. apranavimas liux, bet jos turejo tik sampanines spalvos sukneles, o as norejau baltos.. dar keliuose salonuose buvau, bet ten nieko gero neradau.. Bet Zeigos salone vos kelias suknutes apsivilkau ir iskart isisrinkau savaja thumbup.gif tik va iskart isgasdino nuomos kaina... pagalvojau gal Kedainiuose ka pigiau rasiu.. bet ten nuvaziausi klydau.. Audrones salone tai konsultantes keistos.. prasau vienokios sukneles, tai visai kitokias rodo.. Kristinos salone, tai lb puiki moteris dirba, bet neradau tos vieninteles sukneles.. tada dar ir i Jonava uzsukom.. ten yra Kristinos salonas.. bet ten sukneles suplysusios, purvinos.. na lb bjaurus salonas.. verysad.gif tad ta pacia diena grizau ir Zeigoje isisnuomojau ta vienintele suknute wub.gif

http://public.fotki....es/suknele.html

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 06 05, 16:48)
di salone ieksojom vestuvines ir pamergiu sukneliu. zinok dauguma senienos....

Na nežinau, kiek ten tu senienu, bet butent siame salone radau savo svajoniu suknele wub.gif kuri tikrai nebuvo seniena ir tikrai galiu pagirti si salona, nes aptarnavimas nerealus, visi priedai buvo pasiulyti ir duoti uz ta pacia kainyte (rankinuko ir papuosalu as neemiau, bet ir svarkeli dave ir sketi ir veliuma). Kadangi viska dare tame salone man tai nuo 8 val. ryto iki 12 val. buvau apsokineta visa to zodzio prasme, kad tik atrodyciau graziausia, o grazinus suknele tik paklause ar nebuvo dideliu nelaimiu ir ar visi priedai yra smile.gif labai apsitikejo savo klientais...
taip kad likau labai patenkinta ir suzaveta siuo salonu thumbup.gif
Atsakyti