Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(Laurita* @ 2009 05 13, 19:43)
as esu nuomavusi ir Zeigoje, tai lyg viskas budavo ir normaliai, i va drauge vestuvine is ten eme-irgi labai liux, gal cia priklauso kokia nuotaika ten toms moterytems  rolleyes.gif
o va apie A&R as esu tik geros nuomones, neteko ne karto nusivilti  ax.gif  nei ieskant vestuvems progines, nei ieskant siaip kokteilines....zinoma, kainos ten aukstos, pilnai sutinku....bet man asmeniskai pasirinkimas tikrai geriausias kol kas....zinoma, cia asmeniskai man.... rolleyes.gif

As tai kai buvau AR - ten buvo daug padevetu sukneliu su labai uzlektom kainom.
Kas liecia gera sukneliu pasirinkima - Tvirtoves alejoj (uz AR, beveik pries politechnikuma) naujas salonas. Ten beveik visos sukneles naujos, labai originalios ir idomios, o kainos nesikandzioja
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 05 13, 21:08)
As tai kai buvau AR - ten buvo daug padevetu sukneliu su labai uzlektom kainom.
Kas liecia gera sukneliu pasirinkima - Tvirtoves alejoj (uz AR, beveik pries politechnikuma) naujas salonas. Ten beveik visos sukneles naujos, labai originalios ir idomios, o kainos nesikandzioja

zinoma sutinku, maciau tikrai tokiu, kuriu net nesivilkciau-nes-matosi kad nunesiotos....kaip ir sakiau, daug kas remiasi i kaina blush2.gif blush2.gif ...todel, tikrai rasdavau fainu, idomiu, tvarkingu, ir kas liecia maniskio skoniui tinkanciu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jauciu dabar baisiai nuskambejo...
o apie nauja salona-aciu uz info aciuks.gif tikrai nezinojau, turesiu omenyje 4u.gif
Atsakyti
Laba dienele visoms smile.gif
Per porą dienų teko apsilankyti 17 salonų Kaune beieškant pamergės suknelės rolleyes.gif Iš tikrųjų daugely jų aptarnavimas buvo malonus, nelabai buvau patenkinta Okeanidėj tiek Gertrūdos g, tiek Vytauto pr. Patraukė akį suknelės Junonoj, Nuotakų namuose, salone Rotušės aikštėj bei ND salone. Tik reiks palaukti jaunosios, kai grįš kitą savaitę, nes nė vienam salone neradau konkrečiai tokio atspalvio suknelės, kokios jaunoji pageidavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heleniux @ 2009 06 04, 14:49)
Laba dienele visoms smile.gif
Per porą dienų teko apsilankyti 17 salonų Kaune beieškant pamergės suknelės  rolleyes.gif  Iš tikrųjų daugely jų aptarnavimas buvo malonus, nelabai buvau patenkinta Okeanidėj tiek Gertrūdos g, tiek Vytauto pr. Patraukė akį suknelės Junonoj, Nuotakų namuose, salone Rotušės aikštėj bei ND salone. Tik reiks palaukti jaunosios, kai grįš kitą savaitę, nes nė vienam salone neradau konkrečiai tokio atspalvio suknelės, kokios jaunoji pageidavo  biggrin.gif

mano pamergiu sukneles is salono rotuses aiksteje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 06 04, 17:27)
mano pamergiu sukneles is salono rotuses aiksteje  thumbup.gif

tongue.gif mano vestuvine suknyte ir pirslienes suknia irgi is ten pat thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Mane irgi labiausiai sužavėjo suknytės Rotušės aikštėj, tik bus dar matyt, kas labiausiai jaunajai patiks ir kitom pamergem smile.gif O koks naujo salono pavadinimas, kur čia rašėte už A&R? Gal ir telefono numerį turite?
Atsakyti
O manuju ish salono, kur atsidares truputi uz akluju, beveik prieshais politechnikuma, kai pamaciau jas, dar net savosios nebuvau ishsirinkus, bet jau zinojau, kad jas tai noriu matyt savosiose vestuvese.. biggrin.gif
Atsakyti
O gal galima išduoti, koks čia salonas tiksliai yra? mirksiukas.gif
Atsakyti
ne to parasiau. sorry blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurita*: 04 birželio 2009 - 21:18
Niu tai kai kuri žinosit, išduokit paslaptį ax.gif vis dar ieškau sau pamergės suknelės, o gal būtent tam salone bus ta, kurios reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heleniux @ 2009 06 04, 22:47)
Niu tai kai kuri žinosit, išduokit paslaptį  ax.gif  vis dar ieškau sau pamergės suknelės, o gal būtent tam salone bus ta, kurios reikia  biggrin.gif

cia jei manes klausiat, tai jis pavadinimo nzn ar turi, nes sake nei internete skelbiasi nei ishkaba likus (priesh tai buvo tokia orandzine).. nuo akluju uz AR salono du namai, matos ten sukneles vitrinoj..
Atsakyti
QUOTE(Heleniux @ 2009 06 04, 22:09)
O gal galima išduoti, koks čia salonas tiksliai yra?  mirksiukas.gif

Pavadinimo as irgi nezinau. Nuo Akluju sankryzos eik Tvirtoves aleja apie 100 metru link Vilijampoles. Po kaire puse bus tas salonas - tikrai pamatysi, nera jis jau toks nematomas. Vitrininis langas, lange 2-3 manekenai, atrengti vestuvine ir proginemis suknelemis smile.gif
Atsakyti