Sveikutes, labai nusivyliau salonu Prie boksto, ten dirbanti moteris tikra bizniere, bet kokia kaina bando ipirsti suknele, o pasirinkimas ten visai mazas. As papasakojau kokios noriu, o ji man siulo visas is eiles ir giria kaip jos man tinka. Pagaliau patikejau ir issirinkau viena, tai sako sita 2500LT.Paskui nuleido iki 2000. Ir net negalejo pasakyti is kur ta suknele, kokios kolekcijos,sake bijo, kad kiti salonai nekopijuotu. Zodziu palikau uzstata ir per nakti persigalvojau. Kita diena perejau per salonus Savanoriuose ir pamaciau daug grazesniu ir pigesniu sukneliu. Savaja issirinkau salone MJ. Patys geriausi atsiliepimai apie si salona: geras pasirinkimas, puikus aptarnavimas, rode tik tai ko noriu, ta mergina puikiai mate kas man tinka ir patinka. Aciu MJ!
rytoj parasysiu viena gera vieta
O aš norėjau pasidalinti savo patirtim ir įspūdžiais iš salono Žeiga. kadangi darėm labai kuklias vestuves ir vestuvinės suknelės nenorėjau, išsirinkau proginę. Pirmą kartą apžiūrint ten viskas buvo labai gerai ir malonu. Užsirezervavau. kaip ir sakė, pirmadienį atėjau į primatavimą. Ir čia jau prasidėjo cirkai. Mandagumo neliko jokio. Matuotis įgrūdo į miniatiūrinį sandėliuką, atnešė visai kito dydžio dvi tokias sukneles. Pirmosios juosta po krūtine buvo akivaizdžiai ne vietoj, bet jos vis skubino, ir įtikinėjo, kad gerai. kai užprotestavau, atnešė dar kitą nei pirmąjį kartą užsisakant matavausi, gal 20 cm per plačią ir įtikinėjo, kad puikiai pataisys ir tą akmenukais puoštą juostą susiaurins. Buvo kiek neramu, tai susitariau, kad penktadienį ryte bus paruošta ir atėjus pasiimti pasimatuosiu. Penktadienio rytas. Su kolege nuvažiavom ne 10, o 12. Išgirstu, kad suknelė valykloj, kad aš susitarus ateiti 17 val. O pasiteiravus, ar ne trumpiau dirba dėl misių konkurso, patvirtino, kad iki 17 val. kažin, kaip būčiau spėjus. ir dar nusistebi, ko aš čia nerimauju ir noriu papildomai matuotis. Mandagumo 0, vis bandė aiškinti kad aš čia suklydau ir išsidirbinėju.
Nusprendžiau nelaukti. beje, šis salonas kiek girdėjau niekada nesirašo sutarčių ir neišduoda jokių kvitų už paimtą avansą. Aiškų, pati kalta, kad nereikalavau.
Tad kitame salone, Kovo 11 g. susiradau suknelę. Ačių darbuotojai už pastangas ir rūpestį bei nuleistą kainą. O skambučio iš Žeigos sulaukiau gal 15 val, maždaug tokio tipo, kad labai jau aiškinausi, tai jos jau pasistengė ir parvežė. padėkojau, kad nebereikia. tai dar buvau išvadinta išpuikusia ir nežinančia ko noriu.
Niekada negrįšiu į tą saloną, ir patariu kitoms bent jau sutarties pareikalauti. Gal taip pavyks sutaupyti nervų prieš savo vestuves.
Nusprendžiau nelaukti. beje, šis salonas kiek girdėjau niekada nesirašo sutarčių ir neišduoda jokių kvitų už paimtą avansą. Aiškų, pati kalta, kad nereikalavau.
Tad kitame salone, Kovo 11 g. susiradau suknelę. Ačių darbuotojai už pastangas ir rūpestį bei nuleistą kainą. O skambučio iš Žeigos sulaukiau gal 15 val, maždaug tokio tipo, kad labai jau aiškinausi, tai jos jau pasistengė ir parvežė. padėkojau, kad nebereikia. tai dar buvau išvadinta išpuikusia ir nežinančia ko noriu.
Niekada negrįšiu į tą saloną, ir patariu kitoms bent jau sutarties pareikalauti. Gal taip pavyks sutaupyti nervų prieš savo vestuves.
Na as tai nuomojuosi ten (Zeigoj) suknele, ir sutartele pasirasem tvarkingai
QUOTE(tukiss @ 2009 04 27, 08:44)
gal zinot kur dar be Zeigos yra Meggie Sotero sukneliu Kaune?
Lyg ir maciau Okeanideje, Sv. Gertrudos gatveje.
QUOTE(Linele179 @ 2008 10 16, 14:12)
Beje, jei esat mrginos nstandartinės, ta prasme mažo ūgio, tai nesiųlyčiau Ingridos salono. Nuėjau ir net negavau nei vienos suknelės pasimatuot, nes pasakė, kad nestandartas Tipo, jos netrumpina ir nelenkia.O esu mažo ūgio, tik159cm , bet kūdutė
Sveikos mielosios merginos,
prsijungiau prie sito tinklapio, maniau gausiu daug teigiamos informacijos apie vestuvines sukneles ir kur ju ieskoti. Baigia akys isvarveti, kiek cia daug visko prirasyta. O nuo skundu ir neigiamu pasisakymu, man stogas nuvaziavo jau pradedu gailetis, kad reik "zenytis" astaip esu zema ir "tipo" liekna, tad teks ieskotis sukneles pirmos komunijos skyriuj......
QUOTE(slitka @ 2009 04 18, 15:26)
niu gi papasakok kaip sekesi tavo sesei tam salone?
taiva, kadangi pakele gera šumą, tai nereikejo moket nei uz slipsus, nei uz rankinukus vat po tokio incidento nei as nei jos daugiau ten tikrai nesilankys
QUOTE(Mikkase @ 2009 05 12, 16:46)
Sveikos mielosios merginos,
prsijungiau prie sito tinklapio, maniau gausiu daug teigiamos informacijos apie vestuvines sukneles ir kur ju ieskoti. Baigia akys isvarveti, kiek cia daug visko prirasyta. O nuo skundu ir neigiamu pasisakymu, man stogas nuvaziavo jau pradedu gailetis, kad reik "zenytis" astaip esu zema ir "tipo" liekna, tad teks ieskotis sukneles pirmos komunijos skyriuj......
man irgi tiek Ingridos salone, tiek Zeigoj butu netrumpine jokiu sukneliu, tik tiek kad Ingridoj dar visai maloniai aptarnavo
Papildyta:
QUOTE(laimita @ 2009 05 12, 17:43)
taiva, kadangi pakele gera šumą, tai nereikejo moket nei uz slipsus, nei uz rankinukus vat po tokio incidento nei as nei jos daugiau ten tikrai nesilankys
niu nors tiek gerai kad nereikejo moket, mat tai irgi gi atseit nuolaida pritaike ir nereikejo moket nei uz rankinukus nei uz slipsus :)ai dar dave pamergems papuosalus, niu bet man atrodau jau minejau, kad papuosalai tai caro riuriko laiku....
sweikos mes vakar buvom ieskoti sukneliu pamergems.labiausiai patiko salone esanciame rotuseje,zaliame pastate. bet ten tik 2dieni suzinosiu ar mes gausim savo issirinktas sukneles daugiau niekur neradom tokiu graziu kaip ten. taip pat ejom ir i Zeiga, nors ir buvau cia paskaicius daugybe atsiliepimu neigiamu apie si salona. taciau mus labai siltai prieme (nors musu buvo net 5 merginos ir 2 vyrukai ) okupavom visa salona susidarem ispudi kad dangaus zydrumo sukneliu yra labai mazai kauno salonuose, populiariausios persikines ir pan
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 05 13, 10:16)
sweikos mes vakar buvom ieskoti sukneliu pamergems.labiausiai patiko salone esanciame rotuseje,zaliame pastate. bet ten tik 2dieni suzinosiu ar mes gausim savo issirinktas sukneles daugiau niekur neradom tokiu graziu kaip ten. taip pat ejom ir i Zeiga, nors ir buvau cia paskaicius daugybe atsiliepimu neigiamu apie si salona. taciau mus labai siltai prieme (nors musu buvo net 5 merginos ir 2 vyrukai ) okupavom visa salona susidarem ispudi kad dangaus zydrumo sukneliu yra labai mazai kauno salonuose, populiariausios persikines ir pan
Mane irgi Zeigoj buvo gerai aptarnave (ir kainos normalios), ko negaleciau pasakyti apie AR (cia ir kainos nesamoningai uzlenktos uz gerokai padevetas sukneles)
Zeigoj pastebejau tik viena nelabai gera dalyka: kai pamato, kad tau niekas netinka ir greiciausiai nieko neissirinksi - skuba baigti su tavim sukneliu primatavimus ir greiciau graziuoju stengiasi tave isprasyt lauk kad tusciai ju negaisintum
QUOTE(Archideja @ 2009 05 13, 11:07)
Mane irgi Zeigoj buvo gerai aptarnave (ir kainos normalios), ko negaleciau pasakyti apie AR (cia ir kainos nesamoningai uzlenktos uz gerokai padevetas sukneles)
as esu nuomavusi ir Zeigoje, tai lyg viskas budavo ir normaliai, i va drauge vestuvine is ten eme-irgi labai liux, gal cia priklauso kokia nuotaika ten toms moterytems
o va apie A&R as esu tik geros nuomones, neteko ne karto nusivilti nei ieskant vestuvems progines, nei ieskant siaip kokteilines....zinoma, kainos ten aukstos, pilnai sutinku....bet man asmeniskai pasirinkimas tikrai geriausias kol kas....zinoma, cia asmeniskai man....