Nu nesupranti kodel cia taip visos giria AR salona. As ten buvau, ieskojau progines. Taip, sukneliu yra, bet labai daug padevetu ir kainos uzlenktos. Pvz., rodo man padeveta progine suknele, kur medziaga jau patrinta, o apacioje deme, kuri turbut jau nebeisvaloma, ir sako, kad jos nuoma 1000 LT
Nematau uz ka tiek moket. Kitos buvo po 500 LT, bet irgi ne pirmos jaunystes. Aptarnavimas paprastas - nei grubus, nei super malonus. Pvz., naujame salone, kuris prie akluju sankryzos arciau politechnikumo man aptarnavimas labiau patiko, sukneles beveik visos naujos, labai idomios ir originalios - panasiu niekur kitur nemaciau, kainos mazesnes, nei AR. Tiesa sakant, kol kas geresnio salono ir sukneliu, kokybes ir kainu santykio Kaune nemaciau. Toms, kurios nori buti isskirtines ir originalios bei nesusiliet su bendrom madu tendencijom, kurios jau pradeda atsibost, - siulau si salona priesais politechnikuma
Tiesa, dar buvau Zeigoj. Nera ten toks baisus aptarnavimas, kaip cia visos sakot. Gal jie ir turi daug sukneliu, bet cia jos irgi vargo maciusios, idomiu ir isskirtiniu visai nera. Cia geriau eit toms, kurios nenori atsilikt nuo jau pradedanciu pasent mados tendenciju. Tikiu, kad pamergems jie turi zymiai daugiau sukneliu, nei sveciui, bet ir is tu nemaciau nei vienos "su cinkeliu". Aisku, cia mazai vietos matuotis, bet aptarnavo, sakyciau, geriau nei AR, taciau kai pamate, kad man cia niekas netinka, pradejo mane skubint, kad iseiciau