Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(diukute @ 2009 04 18, 18:41)
Gummy,kokia suknyte issirinkai? smile.gif

Berods sita:
http://mysteriuos.ma....com/suknia.jpg lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasiskaitau jusu atsiliepimus, tai truputi baisoka smile.gif Pati tekejau pries daugiau nei du metus, tai pamergem fainos sukneles kainavo po 150 (pasiuvo kiekvienai pagal jos pageidavimus), o tokie priedai kaip kaklaskares, rankinukai, saliai, net papuopsalai nekainavo ...
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2009 04 16, 15:26)
kad zinokit mano sese ir drauge nuomojjasi sukneles is to naujojo salono  akluju sankryzoje, tas okeanides padalinys, tj vakar kai primatavimui buvo tj soka gavo. Joms sake kad pabroliams slipsus duos, rankinukus ir svarkelius joms pacioms. O kai vakar nuejo, tj tipo sako " slipsas- 15 lt, rankinukas- 20, svarkelis - 30lt  doh.gif  tj atsiprasau, moki uz suknele 300 lt ir dar negauni priedu? saipymasis is zmoniu, daugiau nieko  gun_bandana.gif  tj eis rytoj aiskintis su ta, kur ju uzsakyma prieme ir daug zadejo  doh.gif  ziuresim kas gausis  g.gif

is ju tik ti ir galima tiketis..pinigu grezejai jie gun_bandana.gif
Atsakyti
sveikos noriu pasisakyti apie MJ salona siandien buvau,labai patiko,malonus aptarnavimas,niekas nepirso sukneliu, leido matuotis.Ir labai tavrkingos sukneles,nors ir ne naujas matavausi. smile.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir as trumpai apie Kauno salonus, nes jau viska issirinkau ir sau suknute ir pamergem ir mamytei ir zinoma busimas vyras issirinko biggrin.gif blush2.gif
As tikrai beveik visus salonus apejau ir visdelto sau suknute issirinkau "Prie boksto" senamiestyje. Labai sauni moteris aptarnauja, sukneles kurias matavausi tikrai buvo nenaujos ir to neslepe, taciau tvarkingos tai tvarkingos neturejau prie ko prikibti, issinuomavau praejusiu metu suknute bet ji kaip nauja, o modeliuku kaikuriu niekur kitur kaune ir nemaciau. Didelis dekui siam salonui thumbup.gif
Pamergem issirinkom suknutes "Pas Birute" taip pat maloniai aptarnavo. Pamergiu suknutes tikrai ne turkiskos ar kiniskos, kaikurios paciu siutos bet tikrai skoningos, sutvarkytos nenuvalkiotos ir vertos tu pinigeliu manau smile.gif Taip pat ir mamytei issirinkom cia suknele, ne kiekvienas salonas gali pasigirti kad turi pakankamai daug proginiu sukneliu mamytems. Cia ju tikrai yra zinoma ir nuo mamytes noru priklauso blush2.gif ax.gif Super salonas taip pat thumbup.gif
O va mano vyras issirinko kostiuma "A&R" salone. Ten ir pati buvau sau suknutes. Svajoniu salonas... wub.gif Sukneles gali visas issimatuot, leidzia paciai apziuret issirinkt o ne kaip kituose salonuose po viena nesa ir nesa ir nezinai ar visdelto tavo sukneles cia nera ar ji kur kabo tam kitam kambariuky. Merginos ir seimininke siame salone tiesiog sutvertos tam darbui thumbup.gif Didelis joms aciu uz kantrybe ir geranoriskuma, mane net sazine grauzia kad savo svajoniu suknele radau kitam salone o ne siame 4u.gif Taip pat ir pamergiu sukneliu yra daug graziu o ir proginiu nemazai, duoda prie sukneliu ir labai grazius papuosaliukus, kuriuos kiek zinau pacios veria SUPER. Drauge apkunoka bet pasimatavo kelias suknutes tiesiog super ir dar tie papuosaliukai... Taigi jei tik sau galite skirti bent siek tiek didesne pinigeliu dali lekite i siuos salonus nuosirdziai rekomenduoju, jei cia nerasit tada ziurekit kitur zinoma, bet jei man reiketu isnaujo rinktis tikrai negaisciau savo siuo metu brangaus laiko kitur smile.gif 4u.gif
Tad visom mergaitem sekmes didziausios kurios dar tik ieskosi sau suknuciu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif ,
Siulyčiau pažiūrėti suknelių salone ,,EVA" Vytauto pr. Kaune. Buvau užėjus pažiūrėti, man pasirodė kad visos naujos ir laaabai gražios. Tik kainų neatsimenu. Būčiau ir sau ką išsirinkus, bet man pačiai nereikia, nes siuvuosi salone ,, REGINUM" blush2.gif
Atsakyti
Nu nesupranti kodel cia taip visos giria AR salona. As ten buvau, ieskojau progines. Taip, sukneliu yra, bet labai daug padevetu ir kainos uzlenktos. Pvz., rodo man padeveta progine suknele, kur medziaga jau patrinta, o apacioje deme, kuri turbut jau nebeisvaloma, ir sako, kad jos nuoma 1000 LT doh.gif Nematau uz ka tiek moket. Kitos buvo po 500 LT, bet irgi ne pirmos jaunystes. Aptarnavimas paprastas - nei grubus, nei super malonus. Pvz., naujame salone, kuris prie akluju sankryzos arciau politechnikumo man aptarnavimas labiau patiko, sukneles beveik visos naujos, labai idomios ir originalios - panasiu niekur kitur nemaciau, kainos mazesnes, nei AR. Tiesa sakant, kol kas geresnio salono ir sukneliu, kokybes ir kainu santykio Kaune nemaciau. Toms, kurios nori buti isskirtines ir originalios bei nesusiliet su bendrom madu tendencijom, kurios jau pradeda atsibost, - siulau si salona priesais politechnikuma

Tiesa, dar buvau Zeigoj. Nera ten toks baisus aptarnavimas, kaip cia visos sakot. Gal jie ir turi daug sukneliu, bet cia jos irgi vargo maciusios, idomiu ir isskirtiniu visai nera. Cia geriau eit toms, kurios nenori atsilikt nuo jau pradedanciu pasent mados tendenciju. Tikiu, kad pamergems jie turi zymiai daugiau sukneliu, nei sveciui, bet ir is tu nemaciau nei vienos "su cinkeliu". Aisku, cia mazai vietos matuotis, bet aptarnavo, sakyciau, geriau nei AR, taciau kai pamate, kad man cia niekas netinka, pradejo mane skubint, kad iseiciau
Atsakyti
gal zinot kur dar be Zeigos yra Meggie Sotero sukneliu Kaune?
Atsakyti
...mielosios, atsiprasau kad ne i tema, bet gal kuria sudomins mano suknele 4u.gif
http://public.fotki....intare/suknele/
Atsakyti
QUOTE(gintare*27 @ 2009 04 29, 15:06)
...mielosios, atsiprasau kad ne i  tema, bet gal kuria sudomins mano suknele  4u.gif
http://public.fotki....intare/suknele/

Pabandyk, jei cia niekas nesusidomes, pavaiksciot po salonus ir pasiulyt jiems
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 04 29, 22:11)
Pabandyk, jei cia niekas nesusidomes, pavaiksciot po salonus ir pasiulyt jiems

kad tie salonai....is manes nores uz kapeikas nusipirkti suknute, jei nores is viso, o nuomoja brangiau nei realiai kainuoja ta suknele nusipirkti,cia tiesa, tai jau issiaiskinta, yra kas is artimuju dirba toje srityje...
Atsakyti
As patarciau pasilikti suknele atminimui. Nesivarginti parduodant. Salonai tokia vargiai pirks, o surasti nuotaka ,kuriai patiks si suknele,bus labai sunku.
Atsakyti