Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

Sveikutės būsimos nuotakos 4u.gif

turiu prašymą ax.gif
kadangi nelabai turiu laiko paieškoms, gal jūs pagelbėsit ax.gif mano draugei reikia sužinoti, kuris salonas Kaune turi Sant Patrick suknelių? 4u.gif dėkui iš aksto
Atsakyti
Paklausiu keista ir toki biski gedinga klausima.. blush2.gif reikia ieskotis vestuvinės sukneles (vasaros galui), bet as tokia esu biski stambesnio sudejimo.. ar yra kas su patirtimi, ar sudetinga tokiai merginai rast salone suknele grazia..? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita* @ 2008 04 21, 13:12)
Sveikutės būsimos nuotakos  4u.gif

turiu prašymą  ax.gif
kadangi nelabai turiu laiko paieškoms, gal jūs pagelbėsit  ax.gif mano draugei reikia sužinoti, kuris salonas Kaune turi Sant Patrick suknelių?  4u.gif dėkui iš aksto

Jei gerai pamenu tai Ingridos salonas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2008 04 21, 15:14)
Paklausiu keista ir toki biski gedinga klausima.. blush2.gif reikia ieskotis vestuvinės sukneles (vasaros galui), bet as tokia esu biski stambesnio sudejimo.. ar yra kas su patirtimi, ar sudetinga tokiai merginai rast salone suknele grazia..? blush2.gif

nu reikia bandyt ir ieškot, matuotis smile.gif šiaip yra ten visokių suknelių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2008 04 21, 15:14)

As pvz nesioju 36 dydi, tai man beveik visos suknes buvo kokiais 4 dydziais per dideles MJ salone.
Atsakyti
QUOTE(vorukas @ 2008 04 21, 15:27)
As pvz nesioju 36 dydi, tai man beveik visos suknes buvo kokiais 4 dydziais per dideles MJ salone.

aš nešioju 38, bet kai matauvausi tikrai buvo suknių didelių man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 20, 20:01)
kad tas siuvimas šiais laikais ir jau labai brangus..  smile.gif medžiagos metras kainuoja apie penkis šimtus, aišku yra ir pigių bet tos man nepatinka. o jei vestuvinei suknelei kiek tų metrų reikia.. o jo joi...  lotuliukas.gif o dar pasiuvimas kai pažystamos siuvėjos neturi...

O kuriam tu mieste gyveni? As Kaune pazistu labai gera siuveja, uz vestuvines pasiuvima ji ima 250-450 Lt. Jei nori - duosiu jos telefona. Ji man siuvo progine, paeme, kiek pamenu, 250 + medziagos ir kristalai man kainavo 700. Kaip proginei tai yra labai brangu, bet vestuvinei - pigu tongue.gif

DAISIUKE, skaiciau laikrastyje, kad salone Matilda Laisves alejos pradzioje yra beveik visi rubai (tiek proginiai, tiek vestuviniai) stambesniems zmonems. Siulau pirmiausia ten ir uzsukt: gal is karto rasi - tai nereikes laiko gaisint ir kitur klaidziot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 21 balandžio 2008 - 17:59
[quote=Archideja,2008 04 21, 18:56]
O kuriam tu mieste gyveni? As Kaune pazistu labai gera siuveja, uz vestuvines pasiuvima ji ima 250-450 Lt. Jei nori - duosiu jos telefona. Ji man siuvo progine, paeme, kiek pamenu, 250 + medziagos ir kristalai man kainavo 700. Kaip proginei tai yra labai brangu, bet vestuvinei - pigu tongue.gif

aš Kaune ir gyvenu.. tai būtų labai faina jei parašytum... gal pravers... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita* @ 2008 04 21, 14:12)
Sveikutės būsimos nuotakos  4u.gif

turiu prašymą  ax.gif
kadangi nelabai turiu laiko paieškoms, gal jūs pagelbėsit  ax.gif mano draugei reikia sužinoti, kuris salonas Kaune turi Sant Patrick suknelių?  4u.gif dėkui iš aksto

Vienintelis salonas Kaune tai Zeiga. Bet ir tai tik kelias sukneles ju turi ax.gif
Atsakyti
aciukas uz patarimus... bigsmile.gif reikes pralekt per salonus pasiziuret kokia situacija smile.gif
Atsakyti
aš Kaune ir gyvenu.. tai būtų labai faina jei parašytum... gal pravers... 4u.gif
[/quote]

VIKTORY, As tau atsiunciau jos Nr. i Asmenine zinute smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 21 balandžio 2008 - 22:45
[quote=Archideja,2008 04 21, 23:44]
[/quote]

VIKTORY, As tau atsiunciau jos Nr. i Asmenine zinute smile.gif

[/quote]

ačiū labai... kai tik turėsiu laiko pabandysiu su ja susisiekti.
Atsakyti