Sveikutės būsimos nuotakos
turiu prašymą
kadangi nelabai turiu laiko paieškoms, gal jūs pagelbėsit mano draugei reikia sužinoti, kuris salonas Kaune turi Sant Patrick suknelių? dėkui iš aksto
Paklausiu keista ir toki biski gedinga klausima.. reikia ieskotis vestuvinės sukneles (vasaros galui), bet as tokia esu biski stambesnio sudejimo.. ar yra kas su patirtimi, ar sudetinga tokiai merginai rast salone suknele grazia..?
QUOTE(Laurita* @ 2008 04 21, 13:12)
turiu prašymą
kadangi nelabai turiu laiko paieškoms, gal jūs pagelbėsit mano draugei reikia sužinoti, kuris salonas Kaune turi Sant Patrick suknelių? dėkui iš aksto
turiu prašymą
Jei gerai pamenu tai Ingridos salonas
QUOTE(Daisiuke @ 2008 04 21, 15:14)
Paklausiu keista ir toki biski gedinga klausima.. reikia ieskotis vestuvinės sukneles (vasaros galui), bet as tokia esu biski stambesnio sudejimo.. ar yra kas su patirtimi, ar sudetinga tokiai merginai rast salone suknele grazia..?
nu reikia bandyt ir ieškot, matuotis šiaip yra ten visokių suknelių
QUOTE(Daisiuke @ 2008 04 21, 15:14)
As pvz nesioju 36 dydi, tai man beveik visos suknes buvo kokiais 4 dydziais per dideles MJ salone.
QUOTE(vorukas @ 2008 04 21, 15:27)
As pvz nesioju 36 dydi, tai man beveik visos suknes buvo kokiais 4 dydziais per dideles MJ salone.
aš nešioju 38, bet kai matauvausi tikrai buvo suknių didelių man
QUOTE(viktory @ 2008 04 20, 20:01)
kad tas siuvimas šiais laikais ir jau labai brangus.. medžiagos metras kainuoja apie penkis šimtus, aišku yra ir pigių bet tos man nepatinka. o jei vestuvinei suknelei kiek tų metrų reikia.. o jo joi... o dar pasiuvimas kai pažystamos siuvėjos neturi...
O kuriam tu mieste gyveni? As Kaune pazistu labai gera siuveja, uz vestuvines pasiuvima ji ima 250-450 Lt. Jei nori - duosiu jos telefona. Ji man siuvo progine, paeme, kiek pamenu, 250 + medziagos ir kristalai man kainavo 700. Kaip proginei tai yra labai brangu, bet vestuvinei - pigu
DAISIUKE, skaiciau laikrastyje, kad salone Matilda Laisves alejos pradzioje yra beveik visi rubai (tiek proginiai, tiek vestuviniai) stambesniems zmonems. Siulau pirmiausia ten ir uzsukt: gal is karto rasi - tai nereikes laiko gaisint ir kitur klaidziot
[quote=Archideja,2008 04 21, 18:56]
O kuriam tu mieste gyveni? As Kaune pazistu labai gera siuveja, uz vestuvines pasiuvima ji ima 250-450 Lt. Jei nori - duosiu jos telefona. Ji man siuvo progine, paeme, kiek pamenu, 250 + medziagos ir kristalai man kainavo 700. Kaip proginei tai yra labai brangu, bet vestuvinei - pigu
aš Kaune ir gyvenu.. tai būtų labai faina jei parašytum... gal pravers...
QUOTE(Laurita* @ 2008 04 21, 14:12)
turiu prašymą
turiu prašymą
Vienintelis salonas Kaune tai Zeiga. Bet ir tai tik kelias sukneles ju turi
aciukas uz patarimus... reikes pralekt per salonus pasiziuret kokia situacija
[/quote]
VIKTORY, As tau atsiunciau jos Nr. i Asmenine zinute
[/quote]
[quote=Archideja,2008 04 21, 23:44]
[/quote]
[/quote]
ačiū labai... kai tik turėsiu laiko pabandysiu su ja susisiekti.
[/quote]
[/quote]
ačiū labai... kai tik turėsiu laiko pabandysiu su ja susisiekti.