Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(gret22 @ 2009 03 29, 19:46)
Gal žinote Kaune kur yra gražių žydrų arba mėlynų šviesiai suknelių? smile.gif Kokios Kaune maždaug kainos nuomos?  g.gif

Mačiau "Linos salone", internete net yra nuotraukų. Aš užsakinėjau savo pamergėm iš kito salono ir kitokias, bet kaina 250Lt ilgų ir 200Lt trumpų.
Atsakyti
smile.gif+2009 04 15, 21:36-->
QUOTE(pobjaurėsmile.gif @ 2009 04 15, 21:36)
Mačiau "Linos salone", internete net yra nuotraukų. Aš užsakinėjau savo pamergėm iš kito salono ir kitokias, bet kaina 250Lt ilgų ir 200Lt trumpų.

Kaip brangu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 04 16, 13:20)
Kaip brangu doh.gif

niu zinok visur panasios kainos sad.gif mano pamergiu sukneles irgi po 250 lt sad.gif dar bande pripliusuot pabroliu "slipsus" ir pamergiu rankinukus, bet pamate mano perkreipta veideli, tai atseit padare "nuolaida" siems aksesuarams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 04 16, 12:01)
niu zinok visur panasios kainos sad.gif mano pamergiu sukneles irgi po 250 lt sad.gif dar bande pripliusuot pabroliu "slipsus" ir pamergiu rankinukus,  bet pamate mano perkreipta veideli, tai atseit padare "nuolaida" siems aksesuarams smile.gif

kad zinokit mano sese ir drauge nuomojjasi sukneles is to naujojo salono akluju sankryzoje, tas okeanides padalinys, tj vakar kai primatavimui buvo tj soka gavo. Joms sake kad pabroliams slipsus duos, rankinukus ir svarkelius joms pacioms. O kai vakar nuejo, tj tipo sako " slipsas- 15 lt, rankinukas- 20, svarkelis - 30lt doh.gif tj atsiprasau, moki uz suknele 300 lt ir dar negauni priedu? saipymasis is zmoniu, daugiau nieko gun_bandana.gif tj eis rytoj aiskintis su ta, kur ju uzsakyma prieme ir daug zadejo doh.gif ziuresim kas gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2009 04 16, 15:26)
kad zinokit mano sese ir drauge nuomojjasi sukneles is to naujojo salono  akluju sankryzoje, tas okeanides padalinys, tj vakar kai primatavimui buvo tj soka gavo. Joms sake kad pabroliams slipsus duos, rankinukus ir svarkelius joms pacioms. O kai vakar nuejo, tj tipo sako " slipsas- 15 lt, rankinukas- 20, svarkelis - 30lt  doh.gif  tj atsiprasau, moki uz suknele 300 lt ir dar negauni priedu? saipymasis is zmoniu, daugiau nieko  gun_bandana.gif  tj eis rytoj aiskintis su ta, kur ju uzsakyma prieme ir daug zadejo  doh.gif  ziuresim kas gausis  g.gif

o cia tai geras smile.gif)) niu mums tai atvirksciai slipsas - 20 lt, rankinukas - 15 lt, svarkeliu neprasem, dar leido ir papuosalus issirinkti, bet tie papuosalai caro riuriko laiku....
Atsakyti
labuka...
siandien buvau nukeliavusi i Žeiga issirinkti nuotakos sukneles smile.gif kazkaip pries einant pasiskaiciau visus atsiliepimus apie salona,aptarnavima..bijojau eiti,net nakti sapnavau nesamones g.gif blush2.gif
taciau mane labai sauniai ir aptarnavo, ir patare...isejau laiminga ir manau radusi savo svajoniu suknele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2009 04 18, 16:55)
labuka...
siandien buvau nukeliavusi i Žeiga issirinkti nuotakos sukneles smile.gif kazkaip pries einant pasiskaiciau visus atsiliepimus apie salona,aptarnavima..bijojau eiti,net nakti sapnavau nesamones g.gif  blush2.gif
taciau mane labai sauniai ir aptarnavo, ir patare...isejau laiminga ir manau radusi savo svajoniu suknele thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

tai labai labai dziugu smile.gif cia sakau mums kai kurioms nepasiseke smile.gif
Atsakyti
labuka...
siandien buvau nukeliavusi i Žeiga issirinkti nuotakos sukneles smile.gif kazkaip pries einant pasiskaiciau visus atsiliepimus apie salona,aptarnavima..bijojau eiti,net nakti sapnavau nesamones g.gif  blush2.gif
taciau mane labai sauniai ir aptarnavo, ir patare...isejau laiminga ir manau radusi savo svajoniu suknele thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

o kokia suknele ten issirinkai?
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2009 04 16, 15:26)
kad zinokit mano sese ir drauge nuomojjasi sukneles is to naujojo salono  akluju sankryzoje, tas okeanides padalinys, tj vakar kai primatavimui buvo tj soka gavo. Joms sake kad pabroliams slipsus duos, rankinukus ir svarkelius joms pacioms. O kai vakar nuejo, tj tipo sako " slipsas- 15 lt, rankinukas- 20, svarkelis - 30lt  doh.gif  tj atsiprasau, moki uz suknele 300 lt ir dar negauni priedu? saipymasis is zmoniu, daugiau nieko  gun_bandana.gif  tj eis rytoj aiskintis su ta, kur ju uzsakyma prieme ir daug zadejo  doh.gif  ziuresim kas gausis  g.gif

niu gi papasakok kaip sekesi tavo sesei tam salone?
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2009 04 18, 15:55)
labuka...

As ir savaja suknute siandien Zeigoj ishsirinkau drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gummy,kokia suknyte issirinkai? smile.gif
Atsakyti
labuka...

man ten irgi super, ir mergaites ir savininke....mes ten ir MB kostiuma nuomosimes, kadangi viska pritaiko, priderina, jauciasi rupestingumas....yra pasirinkimas....ko apie kitus salonus nedrisciau pasakyti smile.gif
Atsakyti