Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

Gal žinote Kaune kur yra gražių žydrų arba mėlynų šviesiai suknelių? smile.gif Kokios Kaune maždaug kainos nuomos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gret22 @ 2009 03 29, 20:46)
Gal žinote Kaune kur yra gražių žydrų arba mėlynų šviesiai suknelių? smile.gif Kokios Kaune maždaug kainos nuomos?  g.gif

vidutiniskai apie 150lt sukneliu nuoma. jei jau super grazios ir stilingesnes tai apie 200litu - 250 litu. as ir pati ieskau savo pamergem tokiu sukneliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 03 29, 19:02)
vidutiniskai apie 150lt sukneliu nuoma. jei jau super grazios ir stilingesnes tai apie 200litu - 250 litu. as ir pati ieskau savo pamergem tokiu sukneliu mirksiukas.gif

Tai sakyčiau labai pigiai smile.gif Aš pas save labai gražią esu nusižiūrėjus. Paprastutė visiškai tokia 250lt smile.gif Bet nelabai išėjo visom trim susitart tai reik Kaune pasiieškot. Tik nežinau kur yra tokios gražesnes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilute0326 @ 2009 03 29, 19:43)
Nu nezinau, as ir buvau Zeigos salone ir man ten nelabai patiko, sukneles nesa is kazkokio kambario, net neparodo o iskart liepia vilktis ja, ir siaip man buvo per didelis ikalbinejimas viena suknele nomuotis. Zodziu didelio ispudzio tikrai nepaliko, cia mano nuomone.  smile.gif

Kad dar jos nesa is kambariuko sukneles, tai nera blogai... Jeigu kiekviena atejus prades ciupineti suknytes, tai kas is ju liks... smile.gif O ikalbinejimas tai didziulis... O aptarnavimas tai schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 03 29, 14:06)
lotuliukas.gif gerai skamba  lotuliukas.gif o kuri ten senoji? mus tai tokia blondine aptarnavo, jei taip galima pavadinti ta susiraukima  ir nuli demesio doh.gif

bet jus merginos ir pavarot net geda skaityt ,galvojau papuoliau tarp fainu paneliu o nusivyliau toks jausmas kad jus 2 ar3 metus tik suknias nuomojates tai kada tos jusu vestuves .geriau ispudziais pasidalinkit apie savo laime ir meile o ne reklamuokit [zeiga].kazkam tik pliusas ,reklama uz dyka .gal ir man tos konsultantes nepatiko bet ant ju nekalbu tiesiog padekojau uz gera aaptarnavima ir grazia suknia .galvoju kad dar sugrysiu pamergikem suknyciu. tiesiog noreciau pamatyt ir zinot kaip jus pacios atrodot ,ir kaip atliekat savo darba .ir isvis prieko cia konsultantes ,juk sukneles tai ne ju ,ir idomu ,kaip pacios save pristatot atejusios .ir klausimelis ;uz kokia suma suknios pacios ieskot ,jei 1000 tai tikrai kad bus senas skuduras .
Atsakyti
QUOTE(havaj @ 2009 03 29, 22:05)
bet jus merginos ir pavarot net geda skaityt ,galvojau papuoliau tarp fainu paneliu o nusivyliau toks jausmas kad jus 2 ar3 metus tik suknias nuomojates tai kada tos jusu vestuves .geriau ispudziais pasidalinkit apie savo laime ir meile o ne reklamuokit [zeiga].kazkam tik pliusas ,reklama uz dyka .gal ir man tos konsultantes nepatiko bet ant ju nekalbu tiesiog padekojau uz gera aaptarnavima ir grazia suknia .galvoju kad dar sugrysiu pamergikem suknyciu. tiesiog noreciau pamatyt ir zinot kaip jus pacios atrodot ,ir kaip atliekat savo darba .ir isvis prieko cia konsultantes ,juk sukneles tai ne ju ,ir idomu ,kaip  pacios save pristatot atejusios .ir klausimelis ;uz kokia suma suknios pacios ieskot ,jei 1000 tai tikrai kad bus senas skuduras .

na man pvz yra svarbu konsultantes aptarnavimas, viskas nuo to ir prasideda, vat man bloga ispudi paliko kelios konsultantes ir tikrai ten nesiruosiu eiti i tuos salonus ieskoti pamergiu sukneliu,velgi kokia cia reklama, cia tik visu paneliu nuomones ir koki ispudi paliko tie salonai, ir nereikia cia aiskinti, koki mes cia darba dirbam ir kaip mes atrodom, aisku sukneliu kainos daug ka pasako, bet normaliu suknyciu galima atrast ir uz 1000 lt.
dar vienas pastebejimas, kad butent sitas forumas yra apie VESTUVINIU SUKNELIU SALONUS, o ne apie laime ir meile, apie laime ir meile snekame kitur smile.gif
Atsakyti
Oman patiko "Zeigoj", pati suknele siuvausi, bet pamergytem, svociai nuomavom zeigoj, man kaip tik atrodo saunu, kad tos paneles liepia matuotis ir pan., juk nesimatavusi nesuprasi ar tinka? Manau ir jaunikiui ieskosim zeigoj 4u.gif
Atsakyti
Kadangi jau cia diskusijos vyksta apie Zeigos salona ir as pasisakysiu. Mes siame salone pirkom vyrui kostiuma vestuvems ir vos ne paskutine diena. Atvaziavom issigande tada, salono darbo laikas jau kaip ir baiginejosi, galejo musu ne nepriimti, bet prieme ir labai maloniai aptarnavo. Ir dabar neseniai teko ten pabuvoti, pamerges suknele matuotis, tai labai demesingai ir graziai aptarnavo wub.gif
O savo vestuvine suknele pirkau MJ salone ir pamergyciu sukneles ten siuvo, tai irgi labai visos mielos darbuotojos buvo. Sulaukem tikrai labai grazaus aptarnavimo. Tik paciu silciausiu zodziu galiu atsiliepti wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2009 03 30, 17:39)
Kadangi jau cia diskusijos vyksta apie Zeigos salona ir as pasisakysiu. Mes siame salone pirkom vyrui kostiuma vestuvems ir vos ne paskutine diena. Atvaziavom issigande tada, salono darbo laikas jau kaip ir baiginejosi, galejo musu ne nepriimti, bet prieme ir labai maloniai aptarnavo. Ir dabar neseniai teko ten pabuvoti, pamerges suknele matuotis, tai labai demesingai ir graziai aptarnavo  wub.gif 
O savo vestuvine suknele pirkau MJ salone ir pamergyciu sukneles ten siuvo, tai irgi labai visos mielos darbuotojos buvo. Sulaukem tikrai labai grazaus aptarnavimo. Tik paciu silciausiu zodziu galiu atsiliepti  wub.gif  4u.gif

MJ salono mergaitems thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif Saunuoles! O Zeigos mergaite tai turbut nuotaikos zmogus... Antra karta kai buvau, tai tikrai negaliu ne puse blogo zodzio pasakyti, kad blogai aptarnavo...Aptarnavimas tikrai buvo l.geras smile.gif Bet cia kaip kuriai mergaitei pasiseka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gret22 @ 2009 03 29, 21:11)
Tai sakyčiau labai pigiai  smile.gif  Aš pas save labai gražią esu nusižiūrėjus. Paprastutė visiškai tokia 250lt smile.gif Bet nelabai išėjo visom trim susitart tai reik Kaune pasiieškot. Tik nežinau kur yra tokios gražesnes?  g.gif

na as man patinkanciu kolkas uzmaciau ten kur vestuvine suknele issinuomavau tai "ND" salone ant akluju sankryzos ir taikos pr. kampo. o daugiau salonu tai nlb buvau, na maciau keliose vietose bet pasirinkimas lb mazas pasirode ir siaip kazkaip...o va ten labai didelis pasirinikmas, ypac kas patiko kad yra to pacio modelio ir spalvos ilgu ir trumpu sukneliu thumbup.gif galima rasti kompromisa jei kazkuri pamerge nesutinka deveti ilga ar tai trumpa suknele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrytukas21: 30 kovo 2009 - 20:27
Na nezinau kaip dabar, bet pries 2.5 metu as nuomavausi suknele is salono `Prie Pilies` (cia prie rotuses netoli yra) ten brangu, bet sukneliu kokybe ir grozis garantuotas (bent jau man) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 03 30, 21:26)
na as man patinkanciu kolkas uzmaciau ten kur vestuvine suknele issinuomavau tai "ND" salone ant akluju sankryzos ir taikos pr. kampo. o daugiau salonu tai nlb buvau, na maciau keliose vietose bet pasirinkimas lb mazas pasirode ir siaip kazkaip...o va ten labai didelis pasirinikmas, ypac kas patiko kad yra to pacio modelio ir spalvos ilgu ir trumpu sukneliu  thumbup.gif galima rasti kompromisa jei kazkuri pamerge nesutinka deveti ilga ar tai trumpa suknele  smile.gif

tikrai pritariu kad butent ND pamergems sukneliu tikrai yra pasirinkimas, sio salono filialai yra Okeanide ir Vytauto pr.esantis salonas, juolab kad sake sitam salone galima issinuomoti iki 12-15 pamergiu sukneliu blink.gif as pamergiu sukneles nuomavau Okeanidej, kainos gal tikrai uzkeltos, bet savrbu kad radom ko norejom.
na tiesa pasakius aplankem virs 13 salonu, keista bet visuose salonuose labai maloniai aptarnavo, tai butent "ND" salonai ir ju filialai, A/R, "Nuotaku namai", Birutes salonas, Linos salonas, Laurita, Junona, Sarlote, ir t.t, labai trumpai uztrukom Bohemijoj, Matildoj (netoli Parodos kalno) ten nieko negalejo pasiulyt, kai kuriuose salone pamergems sukneliu turejo tik po viena egzemplioriu, kas labai stebino...tai tiek smile.gif pagaliau mano paieskos baigesi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gret22 @ 2009 03 29, 19:46)
Gal žinote Kaune kur yra gražių žydrų arba mėlynų šviesiai suknelių? smile.gif Kokios Kaune maždaug kainos nuomos?  g.gif

labai grazia zydra suknute pamergems uzmatem senamiestyje salone "Senamiescio fotostudija", ji buvo ka tik pasiuta, bet tikrai labai grazi zydra spalvyte smile.gif
Atsakyti