Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(villga @ 2009 03 26, 09:31)
man tai labai graziu ir originaliu sukneliu tiek jaunosios tiek pamergiu yra tvirtoves alejoje, kur neseniai atsidare (nors gal tik nepastebedavau, kol nebuvo aktualu  blush2.gif ).. ten netoli sankryzos su savanoriais.. tokia orandzine ishkaba..  ax.gif

Aha, ten vitrinoj labai idomiu sukneliu maciau bigsmile.gif

Fishi, jei nori pigiai pirkt is Amerikos - nebutina ten giminiu turet. Daugelis pardaveju sutinka siust preke kaip "dovana", yra tokiu, kurie nesutinka, bet mokesciai vis tiek uz drabuzi nebuna tokie dideli tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 03 26, 09:46)
Aha, ten vitrinoj labai idomiu sukneliu maciau bigsmile.gif

Apie kuri salona kalbate?
Atsakyti
QUOTE(Net @ 2009 03 26, 13:11)

Kad jis be pavadinimo ir nete sake niekur nesiskelbia, cia shiek tiek tvirtoves aleja pavaziavus uz taikos ir savanoriu sankryzos, vienas koks pastatas uz A&R salono.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villga: 26 kovo 2009 - 15:00
QUOTE(Net @ 2009 03 26, 14:11)

Beveik priesais politechnikuma, siek tiek arciau akluju sankryzos. Ten anksciau kabejo oranzine reklamine iskaba, bet dabar jos nebera - kazkodel nueme ir paliko tik karkasa su liuminescencinem lempom
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 03 26, 15:33)
Beveik priesais politechnikuma, siek tiek arciau akluju sankryzos. Ten anksciau kabejo oranzine reklamine iskaba, bet dabar jos nebera - kazkodel nueme ir paliko tik karkasa su liuminescencinem lempom

buvau sia savaite tam salone, tai iskaba dar buvo (arba jau buvo) ax.gif
siaip pasirinkimas pas juos nedidelis, bet yra idomiu sukneliu, nematytu kitur mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 03 26, 17:29)
buvau sia savaite tam salone, tai iskaba dar buvo (arba jau buvo)  ax.gif
siaip pasirinkimas pas juos nedidelis, bet yra idomiu sukneliu, nematytu kitur  mirksiukas.gif

Taip, butent, kad idomiu, ne tokiu, kaip visur kitur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka0 @ 2009 03 25, 13:43)
hmmm, o mus kaip tik ir kava pavaisino ir matavausi sukneles turbut valanda laiko, vis nese ir nese kitas, galbut del to,kad savininke buvo salia  g.gif ir dar nuolaidele padare, tipo sake, ji yra brangesne net nzn merginos, as ppapasakojau,kaip buvo elgiamasi su manimi , net nzn nuo ko tada priklauso aptarnavimas, nes as net ir kataloge pas jas parodziau koki modeliuka noreciau pasimatuoti ir jos man atnese ir jis prilipo , aisku biski jos ten pataisys man petneseles nes man jos perdideles,bet visumoje viskas ciki  ax.gif net iki mj nedaejau  blush2.gif

sveikos mergytes pagaliau ir as galiu parasyti buvau atitrukus [komandiruote] noriu prisidet prie tavo pasisakimo .DIDELIS ACIU ZEIGOS salono konsultantems .superinis ju skonis pasiulimai nerealus ,ejau per visus salonus net vilniuj buvau ten sostinej tokio aptarnavimo ner .nebent Vilniaus vartai ,taip aptarnauja .sitos merginos toki gera ispudi paliko kad net pati noreciu taip moket bendraut kaip jos .sugryzau pas jas ir issinuomavau sau skirta sukne .TIKIUOSI NEPAVES DEL KOKYBES .NES SUKNIA NEPIGI .aciu zeigos kolektyvui .nesuprantu kodel jus taip visos stumiat nueikit ir pacios pamatysit kokia ten atmosfera :
Atsakyti
QUOTE(havaj @ 2009 03 28, 23:08)
sveikos mergytes pagaliau ir as galiu parasyti buvau atitrukus [komandiruote] noriu prisidet prie tavo pasisakimo .DIDELIS ACIU ZEIGOS salono konsultantems .superinis ju skonis pasiulimai nerealus ,ejau per visus salonus net vilniuj buvau ten sostinej tokio aptarnavimo ner .nebent Vilniaus vartai ,taip aptarnauja .sitos merginos toki gera ispudi paliko kad net pati noreciu taip moket bendraut kaip jos .sugryzau pas jas  ir issinuomavau sau skirta sukne .TIKIUOSI NEPAVES DEL KOKYBES .NES SUKNIA NEPIGI .aciu zeigos kolektyvui .nesuprantu kodel jus taip visos stumiat nueikit ir pacios pamatysit kokia ten atmosfera  :

tai vat butent cia ir raso tos kurios buvo...cia ne stumimas, o kiekvienos nuomones pareiskimas apie aplankyta salona, kiekvienai savo, vat tau pasiseke, kad likai gerai aptarnauta, o man ir kitos kelios forumietes nesulauke norimo aptarnavimo ir tiek, dar vat pastebejau, kad zeigos salone gerai aptarnauja butent dvi konsultantes, gal ten salia tikrai buvo seimininke, tai daugiau ir nieko nelieka kaip gerai aptarnaut, kaip minejau man zeigoj nepasiseke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 03 29, 11:39)
tai vat butent  cia ir raso tos kurios buvo...cia ne stumimas, o kiekvienos nuomones pareiskimas apie aplankyta salona, kiekvienai savo, vat tau pasiseke, kad likai gerai aptarnauta, o man ir kitos kelios forumietes nesulauke norimo aptarnavimo ir tiek,  dar vat pastebejau, kad zeigos salone gerai aptarnauja butent dvi konsultantes, gal ten  salia tikrai buvo seimininke, tai daugiau ir nieko nelieka kaip gerai aptarnaut, kaip minejau man zeigoj nepasiseke  lotuliukas.gif

Na kiekviena turi apie Zeiga savo nuomone. Mano nuomone tikrai nera labai gera apie si salona... Pirma karta, tai pasijutau "kaip durnele atejus is kaimo" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nei pasimatuot nedave, o jau susiraukus buvo, tai baisu!!! O antra karta kai su mama sumastem pamokyti ta senaja mergina(pasakem kad kai buvom atejusios, tai buvo labai nemaloni mergina...), tai susigedo ir tada jau aptarnavimas buvo thumbup.gif thumbup.gif O naujoji mergina, tikrai nepasakysiu, kad turi gera skoni... Bele tik pasneketi...O senoji mergaite, tai skoni tikrai turi... nieko negaliu pasakyti smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2009 03 29, 11:32)
Na kiekviena turi apie Zeiga savo nuomone.  senoji mergaite

lotuliukas.gif gerai skamba lotuliukas.gif o kuri ten senoji? mus tai tokia blondine aptarnavo, jei taip galima pavadinti ta susiraukima ir nuli demesio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 03 29, 14:06)
lotuliukas.gif gerai skamba  lotuliukas.gif o kuri ten senoji? mus tai tokia blondine aptarnavo, jei taip galima pavadinti ta susiraukima  ir nuli demesio doh.gif

Jo, senoji mergina yra blondine... Labai nemaloni brrrrrrr..... doh.gif O kita mergaite maloni, bet per daug jau isgiria. Uzdejo man suknele, tai tikrai ji ant manes atrode kaip skuduras, o ji "grazi suknele, graziai ant Taves atrodo... Kaip princese..." Galvoju ką tu mergyt nusisneki... As taigi puikiai matau, ji man visai netinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nu nezinau, as ir buvau Zeigos salone ir man ten nelabai patiko, sukneles nesa is kazkokio kambario, net neparodo o iskart liepia vilktis ja, ir siaip man buvo per didelis ikalbinejimas viena suknele nomuotis. Zodziu didelio ispudzio tikrai nepaliko, cia mano nuomone. smile.gif
Atsakyti