Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(Archideja @ 2009 03 18, 21:16)
Man, atrodo, kad per brangiai nori uz pasenusi ir greiciausiai padeveta suknele doh.gif
Papildyta:
Tikrai imanoma tongue.gif

Idomi diskusija cia uzvire, tai net tycia pasiziurejau kiek kainuoja nusipirkti internetu 2007 m. vestuvine suknele tos firmos, apie kuria kalbejo Ausrytukas21. 800-900 dol (ne is kinieciu, o originalas, su dokumentais). Pridekite atsiuntima (apie 100 dol. bent jau buvo pries pora metu kai as pati siunciausi), muita ir PVM - viso apie 3200 lt.
Manau, kad metai nieko nereiskia. Gal ta suknele visai nauja buvo, gal ja siemet tik nusipirko? Pernai mano drauge ir uzsisakinejo suknele is katalogo. Pasimatavo ja salone, bet norejo naujos ir pirkti. Tai ji buvo is 2006 m. kolekcijos. Mokejo 3000 lt. Tai va, gal kam pades mano atliktas tyrimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishi @ 2009 03 20, 23:37)
Idomi diskusija cia uzvire, tai net tycia pasiziurejau kiek kainuoja nusipirkti internetu 2007 m. vestuvine suknele tos firmos, apie kuria kalbejo Ausrytukas21. 800-900 dol (ne is kinieciu, o originalas, su dokumentais). Pridekite atsiuntima (apie 100 dol. bent jau buvo pries pora metu kai as pati siunciausi), muita ir PVM - viso apie 3200 lt.
Manau, kad metai nieko nereiskia. Gal ta suknele visai nauja buvo, gal ja siemet tik nusipirko? Pernai mano drauge ir uzsisakinejo suknele is katalogo. Pasimatavo ja salone, bet norejo naujos ir pirkti. Tai ji buvo is 2006 m. kolekcijos. Mokejo 3000 lt. Tai va, gal kam pades mano atliktas tyrimas  ax.gif

Tikrai ne schmoll.gif As jau antrus metus siunciuosi rubus, batus, paltus ir net vaizdo ir video technika is Amerikos ir Japonijos. Parsiuntimas su draudimu vidutiniskai kaunuoja $20-40. Muito uz rubus niekada neteko moketi, tik viena karta uz video kamera priskaiciavo. O PVM is viso nei karto nei vienai prekei nebuvo priskaiciuotas mirksiukas.gif
Taip kad - nereikia skleist neteisingos informacijos ir gasdint merginas su is lubu istrauktom kainom.

Lietuvoj jau kelis metus kainos ispustos - jau niekam ne paslaptis, kad pigiau yra pirkti ne Lietuvoj. Pavyzdys gal ne siai temai, bet: uzsisakiau lova is Vokietijos - man su parvezimu ji kainavo 1000 Euru pigiau, nei tos pacios firmos pardavineja LT atstovai doh.gif Tas pats ir su suknelemis: pirkti is Ispanijos, Italijos, ypac is Amerikos yra gerokai pigiau nei tas pacias (arba net kopijas pasiutas vietoj) sukneles parduoda ar nuomoja LT salonai tongue.gif
Aisku, isimciu ir cia buna: jei sukneles niekas ilga laika nesinuomoja - jai tenka nuleisti kaina, jei suknele jau padeveta normaliai - jai taipogi nuleidzia kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 21 kovo 2009 - 08:25
Archideja ploju tau uz atsakyma, nes tu visiskai teisi thumbup.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 03 21, 09:22)
Tikrai ne schmoll.gif  As jau antrus metus siunciuosi rubus, batus, paltus ir net vaizdo ir video technika is Amerikos ir Japonijos. Parsiuntimas su draudimu vidutiniskai kaunuoja $20-40. Muito uz rubus niekada neteko moketi, tik viena karta uz video kamera priskaiciavo. O PVM is viso nei karto nei vienai prekei nebuvo priskaiciuotas mirksiukas.gif
Taip kad - nereikia skleist neteisingos informacijos ir gasdint merginas su is lubu istrauktom kainom.

Lietuvoj jau kelis metus kainos ispustos - jau niekam ne paslaptis, kad pigiau yra pirkti ne Lietuvoj. Pavyzdys gal ne siai temai, bet: uzsisakiau lova is Vokietijos - man su parvezimu ji kainavo 1000 Euru pigiau, nei tos pacios firmos pardavineja LT atstovai doh.gif Tas pats ir su suknelemis: pirkti is Ispanijos, Italijos, ypac is Amerikos yra gerokai pigiau nei tas pacias (arba net kopijas pasiutas vietoj) sukneles parduoda ar nuomoja LT salonai tongue.gif
Aisku, isimciu ir cia buna: jei sukneles niekas ilga laika nesinuomoja - jai tenka nuleisti kaina, jei suknele jau padeveta normaliai - jai taipogi nuleidzia kaina

Jei jau esi tokia visazine, gal gali pasakyti kokiu tikslu tureciau skleisti neteisinga informacija ir gasdinti? Nesu kazkurio salono darbuotoja, kad stociau ji ginti. Dar karta kartoju - pries du metus siunciausi vestuvine suknele per UPS ir sumokejau visus mokescius kuriuos parasiau. Nereikia cia taip kategoriskai priestarauti kitu pasisakymui, jei tu konkreciai tiek nemokejai. As labai dziaugiuosi uz tave, jei gali lova is Vokietijos parsisiusti net 1000 EUR pigiau, nei nusipirkti Lietuvoje blink.gif . Taip pat gerai toms, kuriuos turi giminiu tarkim Amerikoje ir siuntinius siuncia kaip dovana - taip pat nemoka jokiu mokesciu. Beje buvo kalbama, kad tokiu metu sukneles labai pigios. Ne is pirsto islauziau, kad jos kainuoja 800-900 dol. Bet kuri gali patikrinti sia informacija bet kurioje internetineje parduotuveje (galesiu tiksliai nurodyti adresa, jei idomu). Beje, vestuvine suknele tikrai sveria daugiau nei video kamera, tad ir parsiuntimas man kainavo 89 dol. Jei kita karta prireiks ka nors pirkti internetu is Amerikos, butinai kreipsiuosi i tave, kad pamokytum kaip taip pigiai reikia isigyti prekes tongue.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as vakar radau suknele kuri man patiko ir svarbiausia tiko "Zeigos" salone, na aptarnavimas superinis buvo ir merginos labai mandagios ir malonios, nzn kaip del kainu, gal apsisoviau blush2.gif , bet kita vertus pagalvojus juk manau ant ko ant ko bet ant vestuvines sukneles geriau netaupyti, tuo labiau jei patinka ir tinka modeliukas, galbut kitam mieste buciau radus keliais simtais pigiau, bet kiek vel atima laiko ir nervu tos paieskos doh.gif , manau neteks nusivilti kai nueisiu pasiimti sukneles, tikiuosi nebus sunesiota g.gif , nes tipo pazadejo daugiau niekam nenuomoti,( nes mano vestuves birzelio pradzioje) ir pati pirma busiu ja uzsidejus, bet cia aisku naivu tiketi tuom, bet vilstis durniu motina ax.gif , tad sekmes visoms ieskancioms savo svajones sukneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka0 @ 2009 03 24, 21:34)
Sveikos merginos, as vakar radau suknele kuri man patiko ir svarbiausia tiko "Zeigos" salone, na aptarnavimas superinis buvo ir merginos labai mandagios ir malonios, nzn kaip del kainu, gal apsisoviau blush2.gif , bet kita vertus pagalvojus juk manau ant ko ant ko bet ant vestuvines sukneles geriau netaupyti, tuo labiau jei patinka ir tinka modeliukas, galbut kitam mieste buciau radus keliais simtais pigiau, bet kiek vel atima laiko ir nervu tos paieskos  doh.gif , manau neteks nusivilti kai nueisiu pasiimti sukneles, tikiuosi nebus sunesiota  g.gif , nes tipo pazadejo daugiau niekam nenuomoti,( nes mano vestuves birzelio pradzioje) ir pati pirma busiu ja uzsidejus, bet cia aisku naivu tiketi tuom, bet vilstis durniu motina  ax.gif , tad sekmes visoms ieskancioms savo svajones sukneles  4u.gif

Manau, kad gan didele tikimybe gauta ja nauja, nes vestuviu sezonas tik prasides tuo metu. Buk rami cool.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishi @ 2009 03 24, 20:50)
Manau, kad gan didele tikimybe gauta ja nauja, nes vestuviu sezonas tik prasides tuo metu. Buk rami  cool.gif Sekmes  4u.gif

Ir as tam pritariu, tikrai dabar mazai vestuviu,todel geguzi , birzeli tekedamos nuotakos labiau laimi del sukneles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka0 @ 2009 03 24, 21:34)
Sveikos merginos, as vakar radau suknele kuri man patiko ir svarbiausia tiko "Zeigos" salone, na aptarnavimas superinis buvo ir merginos labai mandagios ir malonios, nzn kaip del kainu, gal apsisoviau blush2.gif , bet kita vertus pagalvojus juk manau ant ko ant ko bet ant vestuvines sukneles geriau netaupyti, tuo labiau jei patinka ir tinka modeliukas, galbut kitam mieste buciau radus keliais simtais pigiau, bet kiek vel atima laiko ir nervu tos paieskos  doh.gif , manau neteks nusivilti kai nueisiu pasiimti sukneles, tikiuosi nebus sunesiota  g.gif , nes tipo pazadejo daugiau niekam nenuomoti,( nes mano vestuves birzelio pradzioje) ir pati pirma busiu ja uzsidejus, bet cia aisku naivu tiketi tuom, bet vilstis durniu motina  ax.gif , tad sekmes visoms ieskancioms savo svajones sukneles  4u.gif

smile.gif kai mano drauge zenijosi, Zeigoj irgi pasake kad per savo vestuves ji desis nenesiota suknele, ir ji niekam nebus isnuomoto per ta laika, idomu kokia nauda salonui jei tos sukneles negaletu nuomoti n kartu :)drauge gavo tikrai gero stovio suknele, bet tikrai nebutume pasake, kad j ne karto nebuvo isnuomota smile.gif
Atsakyti
Na as tikiuosi,kad bus nenuomota, nes visdelto birzelio pirma savaite, o be to manau jei merginos kurios tuokiasi geguzes menesi jau yra susirade savo suknutes blush2.gif , man ir salone pasake, jei butu vestuves mano veliau liepa ar rugpjuti tikrai nuomotu ir nelaikytu , na cia taip pati savininke pasake g.gif , tiesiog manau reikia tiketi, gal dar ne visos firmos pagede ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka0 @ 2009 03 24, 20:34)
Sveikos merginos, as vakar radau suknele kuri man patiko ir svarbiausia tiko "Zeigos" salone, na aptarnavimas superinis buvo ir merginos labai mandagios ir malonios, nzn kaip del kainu, gal apsisoviau blush2.gif

nesuprantu, kaip cia toms naujai prisijungusioms mergaitems pasiseka pataikyti, kad 'zeigoj' konsultantes butu malonios ir aptarnavimas superinis g.gif jau antra karta vos pora zinuciu turinti mergaite pasisako apie gera salono aptarnavima ax.gif nu gal, gal, negaliu teigti vienareiksmiskai, bet kai tiek merginu nusivyle aptarnavimu, as ir pati buvau labai 'idomiai' sutikta, tai zinai, kyla itarimu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 03 25, 12:53)
nesuprantu, kaip cia toms naujai prisijungusioms mergaitems pasiseka pataikyti, kad 'zeigoj' konsultantes butu malonios ir aptarnavimas superinis  g.gif jau antra karta vos pora zinuciu turinti mergaite pasisako apie gera salono aptarnavima  ax.gif nu gal, gal, negaliu teigti vienareiksmiskai, bet kai tiek merginu nusivyle aptarnavimu, as ir pati buvau labai 'idomiai' sutikta, tai zinai, kyla itarimu  lotuliukas.gif

na as lyg ir daugiau jau aprasius nei dvi zinutes, bet as dideliu nusiskundimu juo neturiu, nuomuosiuosi is ten suknute, tai nebent kai jau reikalas prieis prie esmes, gal tada prasides kokie neaiskumai, nes dar turiu jie pasiut ir muometa man...bet iki siol priekaistu neturiu, man visuose salonuose buvo malonu, iskyrus Ingridos, nes pasake, kad mano issirinktu suknuciu dydziu nera...ir viskas....per stora su savo 36-38 dydziui rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2009 03 25, 11:59)
na as lyg ir daugiau jau aprasius nei dvi zinutes, bet as dideliu nusiskundimu juo neturiu, nuomuosiuosi is ten suknute, tai nebent kai jau reikalas prieis prie esmes, gal tada prasides kokie neaiskumai, nes dar turiu jie pasiut ir muometa man...bet iki siol priekaistu neturiu, man visuose salonuose buvo malonu, iskyrus Ingridos, nes pasake, kad mano issirinktu suknuciu dydziu nera...ir viskas....per stora su savo 36-38 dydziui rolleyes.gif  doh.gif

tai as ne apie tave ir rasiau. man siaip akis uzkliuvo ir tiek, nieko asmenisko ir t.t.
man tai kiek matavausi, visos suknios buvo per dideles, tik A&R salonas turi net tokiu ,kad vos ilindau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti