QUOTE(Fishi @ 2009 03 20, 23:37)
Idomi diskusija cia uzvire, tai net tycia pasiziurejau kiek kainuoja nusipirkti internetu 2007 m. vestuvine suknele tos firmos, apie kuria kalbejo Ausrytukas21. 800-900 dol (ne is kinieciu, o originalas, su dokumentais). Pridekite atsiuntima (apie 100 dol. bent jau buvo pries pora metu kai as pati siunciausi), muita ir PVM - viso apie 3200 lt.
Manau, kad metai nieko nereiskia. Gal ta suknele visai nauja buvo, gal ja siemet tik nusipirko? Pernai mano drauge ir uzsisakinejo suknele is katalogo. Pasimatavo ja salone, bet norejo naujos ir pirkti. Tai ji buvo is 2006 m. kolekcijos. Mokejo 3000 lt. Tai va, gal kam pades mano atliktas tyrimas
Tikrai ne
As jau antrus metus siunciuosi rubus, batus, paltus ir net vaizdo ir video technika is Amerikos ir Japonijos. Parsiuntimas su draudimu vidutiniskai kaunuoja $20-40. Muito uz rubus niekada neteko moketi, tik viena karta uz video kamera priskaiciavo. O PVM is viso nei karto nei vienai prekei nebuvo priskaiciuotas
Taip kad - nereikia skleist neteisingos informacijos ir gasdint merginas su is lubu istrauktom kainom.
Lietuvoj jau kelis metus kainos ispustos - jau niekam ne paslaptis, kad pigiau yra pirkti ne Lietuvoj. Pavyzdys gal ne siai temai, bet: uzsisakiau lova is Vokietijos - man su parvezimu ji kainavo 1000 Euru pigiau, nei tos pacios firmos pardavineja LT atstovai
Tas pats ir su suknelemis: pirkti is Ispanijos, Italijos, ypac is Amerikos yra gerokai pigiau nei tas pacias (arba net kopijas pasiutas vietoj) sukneles parduoda ar nuomoja LT salonai
Aisku, isimciu ir cia buna: jei sukneles niekas ilga laika nesinuomoja - jai tenka nuleisti kaina, jei suknele jau padeveta normaliai - jai taipogi nuleidzia kaina