QUOTE(laimita @ 2009 03 18, 16:10)
o tu pagudrauk, sakyk "as tokia suknele galiu parsisiusti visiskai nauja brangiausiai uz 1000 lt ( as greitai permeciau nete)" pamatysi kaip patikes, nes realiai tokios kainos ir buna 2007 metu kolekciju sukneliu ir jos ta zino
Kažin, ar už tiek įmanoma, kad ir dviejų metų senumo suknią parsisiųsti...nebent kinų siuvimo...tada, gal ir įmanoma...
Pasivaikščiojau ir aš po salonus neseniai...Panevėžy buvau išmaišius, kiek galėjau, o Kaune paieškas pratęsiau... Esu vieną suknelę nusižiūrėjus, tai Panevėžy už ją norėjo 'tik' 2000lt... Kaune buvau Ingridoje..Tai man čia visiškai nepatiko..Atnešė suknelę, bet jau tokią nudėvėtą, pilką (o buvo balta) ir kažkokia įtartina ji man su savo medžaigų kokybe ir pasiuvimu...Ir norėjo 1500lt Ir dar Žeigoj buvau..Už tą pačią panevėžietišką suknelę prašė 1300lt. Man tai patiko ten Aptarnavo visos trys konsultantės, šokinėjo kaip reikiant..ir kažkaip per daug nekišo, neliepė rezervuotis..Užsišaukė 1800lt už suknelę, bet nusiderėjau iki 1600lt...IR vis dar galvoju, gal kitą savaitę mintys susigulės ir eisiu rezervuotis