Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(laimita @ 2009 03 18, 16:10)
o tu pagudrauk, sakyk "as tokia suknele galiu parsisiusti visiskai nauja brangiausiai uz 1000 lt ( as greitai permeciau nete)"  mirksiukas.gif  pamatysi kaip patikes, nes realiai tokios kainos ir buna 2007 metu kolekciju sukneliu ir jos ta zino 4u.gif

Kažin, ar už tiek įmanoma, kad ir dviejų metų senumo suknią parsisiųsti...nebent kinų siuvimo...tada, gal ir įmanoma... g.gif

Pasivaikščiojau ir aš po salonus neseniai...Panevėžy buvau išmaišius, kiek galėjau, o Kaune paieškas pratęsiau... bigsmile.gif Esu vieną suknelę nusižiūrėjus, tai Panevėžy už ją norėjo 'tik' 2000lt... doh.gif Kaune buvau Ingridoje..Tai man čia visiškai nepatiko..Atnešė suknelę, bet jau tokią nudėvėtą, pilką (o buvo balta) ir kažkokia įtartina ji man su savo medžaigų kokybe ir pasiuvimu...Ir norėjo 1500lt doh.gif Ir dar Žeigoj buvau..Už tą pačią panevėžietišką suknelę prašė 1300lt. Man tai patiko ten smile.gif Aptarnavo visos trys konsultantės, šokinėjo kaip reikiant..ir kažkaip per daug nekišo, neliepė rezervuotis..Užsišaukė 1800lt už suknelę, bet nusiderėjau iki 1600lt...IR vis dar galvoju, gal kitą savaitę mintys susigulės ir eisiu rezervuotis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(manciux @ 2009 03 17, 21:58)
Viena tik is Kauno maciau, bet negirdetas-Sarlote.

As sitam salone savo vestuvine suknele siuvaus, man buvo super, jokiu priekaistu tik malonus atsiminimai, man tiko kaina, aptarnavimas.
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 03 18, 09:49)
sweikos, viename salone radau sau patinkancia suknele, viskas butu gerai bet pasizuurejau tos firmos tinklapyje kad toji suknele yra 2007 metu kolekcijos blink.gif kaip manot ar ne per daug salonas plesia t.y. 1500litu uz nuoma  kaip uz tokia tikrai ne nauja suknele ?  smile.gif  man zinoma jokio skirtumo kelintu metu kolekcijos suknele devesiu, svarbu kad butu grazi, bet kai pagalvoji tai tikrai ne sviezia o kaina tai  g.gif gal reik bandyti deretis , sakyti kad uz 2 metu senumo suknele per daug... ?

Man, atrodo, kad per brangiai nori uz pasenusi ir greiciausiai padeveta suknele doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherich @ 2009 03 18, 17:51)
Kažin, ar už tiek įmanoma, kad ir dviejų metų senumo suknią parsisiųsti...nebent kinų siuvimo...tada, gal ir įmanoma... g.gif

Tikrai imanoma tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 03 18, 09:49)
sweikos, viename salone radau sau patinkancia suknele, viskas butu gerai bet pasizuurejau tos firmos tinklapyje kad toji suknele yra 2007 metu kolekcijos blink.gif kaip manot ar ne per daug salonas plesia t.y. 1500litu uz nuoma  kaip uz tokia tikrai ne nauja suknele ?  smile.gif  man zinoma jokio skirtumo kelintu metu kolekcijos suknele devesiu, svarbu kad butu grazi, bet kai pagalvoji tai tikrai ne sviezia o kaina tai  g.gif gal reik bandyti deretis , sakyti kad uz 2 metu senumo suknele per daug... ?

Visur gali deretis, siuo laikotarpiu manau visi salonai nuleis kainas mirksiukas.gif
Atsakyti
Ajej, as is Zeigos nuomavausi, bet net nepagalvojau pasideret, kur mano protas buvo....mmmm umn.gif
Atsakyti
mano drauge net nesiderejo, nes jai kaina buvo visai nesvarbu, tai todel ir keista pasirode kai pasake kaina sukneles 2000 o po to jau atiduoda uz 1200.
Atsakyti
Sveikos, buvau ir as Barsausko gatves salonuose, galiu parasyt savo nuomone apie juos.

Buvau BIRUTES Salone, sukneliu pasirinkimas mazokas, vakariniu yra neblogu, bet mazas pasirinkmas. Aptarnavo sakyciau ne itin graziai, kazkaip paskubom, tai ilgai ten ir neuztrukom. Zodziu savo skoniui neradau nieko.
Toliau buvau INGRIDOS Salone, aptarnavo dvi moterys, labai maloniai, pradzioj reikejo palaukt, tai ir kavos pasiule. Matavausi ivairiausio tipo sukneles, vis dejo ir dejo. Susimaisiau visai kokios noriu doh.gif Siaip tikrai sukneliu labai daug turi ir ivairiu ir man labai patiko, kad visas matai salia, o ne atnesa is kazkur....
Toliau buvau LIMVESTA Salone, ten isvis baisu, mazas labai salonas, tamsu, sukneles kazkokios , prastos, todel tik apziurejau ir isejau.
Tai tokie mano ispudziai is siu salonu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marijosteta @ 2009 03 19, 20:33)

Toliau buvau LIMVESTA Salone, ten isvis baisu, mazas labai salonas, tamsu, sukneles kazkokios , prastos, todel tik apziurejau ir isejau.
Tai tokie mano ispudziai is siu salonu. 4u.gif

O man kaip tik patinka Limvestos salonas, sukneles ten tvarkingos ir tikrai daug graziu. Na apsvietimas tai tikrai ne koks, bet visa kita man thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes visos. Pastebejau merginos viena dalyka, kad kitame nedideliame mieste sukneles daug pigiau. Mano suknele kuria nusiziurejau Kaune nomuoja uz 2200Lt, o kitame mieste tokia pacia ir tos pacios firmos uz 1400Lt. Skirtumas nemazas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes ir vel. Tesem su drauge ekskursijas po salonus, tai apie INGRIDOS salona labai silti ir geri atsiliepimai. Labai malonios priemejos ir suknyciu graziu yra. BIRUTES salonas ispudi paliko, nes ten kur issirinkom sukne labai liux, bet 4500lt.O apie kitus 2 likusius salonus Barsausko g. neturiu komentaru, O ir taskas. O finalas buvo MJ salone ten nerealiu sukneliu radom ir pagaliau drauge issirinko, ir baigesi keliones po Kauno vestuviniu sukneliu salonus. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sweikos,o as siandien savaja jau uzsisakiau salone akluju sankryzoj, vadinasi ND, kaip suprantu ten Okeanides padalinys. labai viskas patiko. dar pries tau buvau uzsukus i salona "Di" siaubas ir aptarnavimas, ir pacios sukneles, na bet ir kaina uztai maza. tame salone nei vienos suknes nepasiamtvau, gal ir norejau bet kad niekas net nesiule matuotis, dave kataloga ir vartyk,o kai atnese suknes tai neina suprasti nes tikrove nuo nuotraukos skiriasi 100 sykiu sad.gif tik vienas dalykas "Di" patiko pamergiu sukneles ir kaina padori, nes ND turi nuostabiu sukneliu pamergems tik kainyte tai kandziojas sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrytukas21: 20 kovo 2009 - 20:31
QUOTE(vaidilute0326 @ 2009 03 20, 21:03)
Sveikutes visos. Pastebejau merginos viena dalyka, kad kitame nedideliame mieste sukneles daug pigiau. Mano suknele kuria nusiziurejau Kaune nomuoja uz 2200Lt, o kitame mieste tokia pacia ir tos pacios firmos uz 1400Lt. Skirtumas nemazas  rolleyes.gif

o as kaip tik atvirksciai sakyciau, nes suknute, kuria issirinkau, radau dar 4 miestuose, ir visur kaina buvo brangiau nei kaune.... g.gif

Atsakyti