Sveikutes visos.
Taigi man ir teko praejusi penktadieni apvziuoti kelis nuomos salonus. Pirmasis i kuri nuvaziavau tai buvo salonas "Prie boksto", jie neturi jokio katalogo, tik parode 2 nuotraukas is Pronovias ir dave pasimatuoti tik dvi sukneles, o ju kainos tikrai nemazos, nemaziau 2000Lt. Kitas salonas buvo "Ingridos", aptarnavo tikrai maloniai, bet ispudzio nesudare didelio, aisku sukneliu yra graziu, bet man tinkanciu tik kelios. Toliau teko aplankyti salona "A&R", tikrai paliko gera ispudi, aptarnavimas buvo nerealiai malonus, aprode daug sukneliu, daug issimatavau,tikrai aptarnavimas liuks, o kainos yra ivairios.
Paskutinis salonas buvo "Nuotaku namai", irgi aptarnavimas labai malonus, tik sukneliu kiek maziau turejo pasiulyti bent jau man.
I visus salonus ejau nesusitarusi. Bet pastebejau viena dalyka, kad dabar visi salonai atsiveze nauju sukneliu, kurios dar su etiketemis ir duoda jas matuotis. Tik man idomu kokios jos bus kai ateis mano vestuviu diena, t.y. rugpj. 8d.
sveikos nuotakeles. As su savo drauge ejau siandien per salonus ties akluju sankryza, tai prisiziurejom visko. Gera ispudi paliko salonas A&R aptarnavimas malonus ir sukneles grazios. Labai nepatiko salonas Zeiga, supuole dvi priemejos kad tik uzsiskytu, ziaurus spaudimas, ir net 800 lt nuolaida padare, ar tai realu?Viena suknele ziauriai patiko, bet negryzom del tokio aptarnavimo. O salone N&D priemeja ar siuveja net nesupratom, prieme mus avedama tapkes, aplinka gal ir nieko, bet pritrenke moteriskes ivaizdis. Manyciau jei tokia vieta, tai ir aplinka ir joje dirbantys zmones turetu atrodyti ne kaip namuose apsirenge. Gal as ir klystu, bet mano nuomone tokia apie salonus siuos
800lt na nieko sau, gaila kad man tokios nuolaidos netaike...
Sveikos merginos. Cia gal ne i tema, bet norejau paklausti ar buvot kuri si savaitgali Vilniuje Vestuviu parodoje. As buvau nuvaziavusi ir labai patiko, prisiziurejau sukneliu ivairiausiu, galima matuotis jei nori.Tik gaila, kad visi tik Vilniaus salonai.Viena tik is Kauno maciau, bet negirdetas-Sarlote. O kas idomiausia, tai vieno salono pasirodyme sake, kad siu metu mada - vestuvine suknele su juodais akcentais.Atrodo idomiai, bet nezinau ar isdrisciau tokia detis
Gal dar kas buvot toje parodoje?
QUOTE(manciux @ 2009 03 17, 21:58)
Sveikos merginos. Cia gal ne i tema, bet norejau paklausti ar buvot kuri si savaitgali Vilniuje Vestuviu parodoje. As buvau nuvaziavusi ir labai patiko, prisiziurejau sukneliu ivairiausiu, galima matuotis jei nori.Tik gaila, kad visi tik Vilniaus salonai.Viena tik is Kauno maciau, bet negirdetas-Sarlote. O kas idomiausia, tai vieno salono pasirodyme sake, kad siu metu mada - vestuvine suknele su juodais akcentais.Atrodo idomiai, bet nezinau ar isdrisciau tokia detis
Sarlote yra karaliaus Mindaugo prospekte arti tilto i Vytauto baznycios
O kas de;l juodu akcentu - pasaulio madu namai apie juos prabilo ir taike jau pries du metus, tai jau nebe naujiena
QUOTE(rosvile @ 2009 03 17, 21:32)
sveikos nuotakeles. As su savo drauge ejau siandien per salonus ties akluju sankryza, tai prisiziurejom visko. Gera ispudi paliko salonas A&R aptarnavimas malonus ir sukneles grazios. Labai nepatiko salonas Zeiga, supuole dvi priemejos kad tik uzsiskytu, ziaurus spaudimas, ir net 800 lt nuolaida padare, ar tai realu?Viena suknele ziauriai patiko, bet negryzom del tokio aptarnavimo. O salone N&D priemeja ar siuveja net nesupratom, prieme mus avedama tapkes, aplinka gal ir nieko, bet pritrenke moteriskes ivaizdis. Manyciau jei tokia vieta, tai ir aplinka ir joje dirbantys zmones turetu atrodyti ne kaip namuose apsirenge. Gal as ir klystu, bet mano nuomone tokia apie salonus siuos
sveika jaunoji buvau vakar Zeigos salone priemejos siule gal kokias 6 -8 sukneles uztrukau apie valanda .sukneliu daug ivairiu ir graziu ,bet tos issvajotos neradau .bet aptarnavimu likau labai patenkinta auksto lygio nors nuolaidu gaila negavau man brangu. A&R ispuzio nepaliko .o kas del N&D eisiu penktadieni atrasysiu kaip ten.
sweikos, viename salone radau sau patinkancia suknele, viskas butu gerai bet pasizuurejau tos firmos tinklapyje kad toji suknele yra 2007 metu kolekcijos kaip manot ar ne per daug salonas plesia t.y. 1500litu uz nuoma kaip uz tokia tikrai ne nauja suknele ? man zinoma jokio skirtumo kelintu metu kolekcijos suknele devesiu, svarbu kad butu grazi, bet kai pagalvoji tai tikrai ne sviezia o kaina tai gal reik bandyti deretis , sakyti kad uz 2 metu senumo suknele per daug... ?
Nors pati esu busima nuotaka, bet vakar ejau apziureti sukneliu savo pamergelems, buvau MJ salone ir tikrai likau labai patenkinta aptarnavimu, nors is karto pasakiau, kad db nieko nesinuomuosiu ir noriu tik apsiziureti, man nese parodyti tikrai daug sukneliu poto dar uzsimaniau pasiziureti aprangos savo mamai ir svociai, taip pat parode daug sukneliu... Likau tikrai patenkinta aptarnavimu
QUOTE(manciux @ 2009 03 17, 20:58)
buvom toje parodoje, ash tikejausi kazhkaip daugiau visko deja kaip rashei beveik visi sukneliu sakonai ish Vilniaus buvo
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 03 18, 09:49)
sweikos, viename salone radau sau patinkancia suknele, viskas butu gerai bet pasizuurejau tos firmos tinklapyje kad toji suknele yra 2007 metu kolekcijos kaip manot ar ne per daug salonas plesia t.y. 1500litu uz nuoma kaip uz tokia tikrai ne nauja suknele ? man zinoma jokio skirtumo kelintu metu kolekcijos suknele devesiu, svarbu kad butu grazi, bet kai pagalvoji tai tikrai ne sviezia o kaina tai gal reik bandyti deretis , sakyti kad uz 2 metu senumo suknele per daug... ?
na aisku verta pabandyti deretis,nebent jinai buvo vilkta tik kartą ar panašiai....
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 03 10, 15:20)
sweikos, o as vakar buvau salone "nuotaku namai" .Sukneliu turi tikrai labai graziu, ten issirinkau dvi sukneles is Casablanca kolekcijos, ir kainos padorios aptarnavimas taip pat saunus. belieka apsispresti kuria is tu dvieju sukneliu pasirinkti jei galeciau jamciau abidvi
sveika, aš savo suknelę vestuvėms nuomavausi tam salone, kainos labai padorios ir suknelės gražios, aptarnavimas labai šiltas , viskuo likau patenkinta, net gera prisiminti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 03 18, 07:49)
o tu pagudrauk, sakyk "as tokia suknele galiu parsisiusti visiskai nauja brangiausiai uz 1000 lt ( as greitai permeciau nete)" pamatysi kaip patikes, nes realiai tokios kainos ir buna 2007 metu kolekciju sukneliu ir jos ta zino