Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

As sedziu skaitau jusu namucius nuo pirmo puslapio ir man susidaro tokia nuomone, na zinoma ne apie visas, bet tokiu mergaiciu cia yra pakankamai daug, jog jos ziuri visas tas zymiu dizaineriu sukneles vien tik del vardo. As noriu tu mergaiciu paklausti, jus kai ta ryta uzsidesite ta suknele jus etikete istrauksite kad visi matytu kokia jusu suknele? O is kitos puses, daug zmoniu ir duodu 100% kad mazdaud 90% is jusu sveciu net netures supratimo kokia cia firma(as apie tas visas firmas suzinojau tik tada kai pati pradejau ieskoti sau sukneles), o jus juk neisite ir nesisakysite jog cia labai zymaus dizainerio ir si suknele labai brangi. Taigi as nesuprantu tokiu merginu kurios iesko vardo, o ne sukneles ir joms nesvarbu kaip ta suknele atrodys, svarbiausia kad ji tures ta etikete prikabinta kurios joms taip reikia.

As ne vienos nenoriu izeisti ar kazka panasaus, man tiesiog iskilo toks klausimas ir pas ka daugiau paklausti jei ne pas merginas kurios apie tas sukneles diskutuoja?
Atsakyti
QUOTE(1evukas1 @ 2009 03 07, 12:09)
Cia MAGGIE SOTTERO turetu buti Zeigoje, pasimatuokit bet kokia sifonine suknele, jos visos krenta vienodai.  mirksiukas.gif

zhinau kokios ji firmos, ir Zeigoj buvau, bet man nedave matuotis, net atseit nzn ko noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2009 03 09, 10:08)
zhinau kokios ji firmos, ir Zeigoj buvau, bet man nedave matuotis, net atseit nzn ko noriu  doh.gif

na kiek pastebejau Zeigos salonui nera lygiu lotuliukas.gif man sukneliu nedave matuotis , nes esu per maza lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2009 03 09, 10:08)
zhinau kokios ji firmos, ir Zeigoj buvau, bet man nedave matuotis, net atseit nzn ko noriu  doh.gif

QUOTE(slitka @ 2009 03 09, 10:15)
na  kiek pastebejau Zeigos salonui nera lygiu  lotuliukas.gif  man sukneliu nedave matuotis , nes esu per maza  lotuliukas.gif

as nezinau kaip jums taip sekasi, nuejau - matavausi ir sifonines magie sottero sukneles, kurios pasirodo labai baisiai ant manes atrodo, kaip naktiniai marskiniai... matavausi kitas pustas ir nepustas smile.gif ir issirinkau ten savaja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2009 03 09, 10:45)
as nezinau kaip jums taip sekasi, nuejau - matavausi ir sifonines magie sottero sukneles, kurios pasirodo labai baisiai ant manes atrodo, kaip naktiniai marskiniai... matavausi kitas pustas ir nepustas smile.gif ir issirinkau ten savaja smile.gif

na matyt konsultante gal musu dienomis ne ta koja islipo is lovos, nes vat mano drauge is ten nuomavosi vestuvine suknele ir liko ganetinai patenkinta ir suknele ir aptarnavimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 03 09, 11:17)
na matyt konsultante gal musu dienomis ne ta koja islipo is lovos, nes vat mano drauge is ten nuomavosi vestuvine suknele ir liko ganetinai patenkinta ir suknele ir aptarnavimu smile.gif

Ji is tikruju trubut 4 dienas per savaite atsikelia ne ant tos kojos lotuliukas.gif ibrunka tik savo katalogus ir ziurek... Atrodo, kad sunkele tiesiog superine, o kai pasimatuoji atrodo kaip skuduras ant sluotos uzdetas lotuliukas.gif Nors ir sneka visi tik zeiga zeiga, bet man ta zeiga tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
sweikos, o as vakar buvau salone "nuotaku namai" .Sukneliu turi tikrai labai graziu, ten issirinkau dvi sukneles is Casablanca kolekcijos, ir kainos padorios clap.gif aptarnavimas taip pat saunus. belieka apsispresti kuria is tu dvieju sukneliu pasirinkti sad.gif jei galeciau jamciau abidvi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2009 03 07, 11:16)
gal kuri mate tokia suknele kokiam Kauno salone?
labai pasimatuot norechiau  4u.gif
user posted image

Pavartyk Birutes kataloga nete, man atrodo yra ...
Atsakyti
jau kas kas bet zeigos salonas beee.gif pamergem ten sukneles uzsakiau tai padek Dieve, pasiima ir skambina man kad suplysusia padave, ot kaip nervas paeme siaubas, mama nuvaziuoja i primatavima, nes ir is zeigos uzsisake tai atnesa suknele gabalais, nu siaubas o ne salonas.
o as savo vestuvine okeanidej sakiausi tai jei ne mano kirpeja nezinau kaip butu man ta suknele sutvarke, okeanidej reikia nueiti grieztai nusiteikus.
Atsakyti
QUOTE(ruteler @ 2009 03 09, 02:19)
As sedziu skaitau jusu namucius nuo pirmo puslapio ir man susidaro tokia nuomone, na zinoma ne apie visas, bet tokiu mergaiciu cia yra pakankamai daug, jog jos ziuri visas tas zymiu dizaineriu sukneles vien tik del vardo. As noriu tu mergaiciu paklausti, jus kai ta ryta uzsidesite ta suknele jus etikete istrauksite kad visi matytu kokia jusu suknele? O is kitos puses, daug zmoniu ir duodu 100% kad mazdaud 90% is jusu sveciu net netures supratimo kokia cia firma(as apie tas visas firmas suzinojau tik tada kai pati pradejau ieskoti sau sukneles), o jus juk neisite ir nesisakysite jog cia labai zymaus dizainerio ir si suknele labai brangi. Taigi as nesuprantu tokiu merginu kurios iesko vardo, o ne sukneles ir joms nesvarbu kaip ta suknele atrodys, svarbiausia kad ji tures ta etikete prikabinta kurios joms taip reikia.

As ne vienos nenoriu izeisti ar kazka panasaus, man tiesiog iskilo toks klausimas ir pas ka daugiau paklausti jei ne pas merginas kurios apie tas sukneles diskutuoja?

Gal kam svarbu ir vardas, man asmeniskai ne, galeciau suknele ir is gariunu nusipirkti, kad tik ji butu grazi. Taciau pastebejau, kad tik dizaineriu sukneles yra normalios kokybes, o aplankiau tikrai daug ir ne viename mieste salonu. I kaikuriuos iejus, norejosi tik kuo greiciau iseiti, sukneliu medziagos buvo tikrai prastos ir tai labai labai matesi. jos buvo baltai melynos, siurkscios, stovejo kazkaip nesamoningai doh.gif Kad tai suprastum, tikriausiai reikia pamatyti ax.gif
Atsakyti
[quote=jowiciukas,2009 03 10, 19:27]
jau kas kas bet zeigos salonas beee.gif pamergem ten sukneles uzsakiau tai padek Dieve, pasiima ir skambina man kad suplysusia padave, ot kaip nervas paeme siaubas, mama nuvaziuoja i primatavima, nes ir is zeigos uzsisake tai atnesa suknele gabalais, nu siaubas o ne salonas.

NU AR SAMONINGAI SKAMBA - ATNESE SUKNELE GABALAIS?????????
Dar to gyvenime nesu girdejus doh.gif doh.gif doh.gif
Jau cia paneles tiek isivaziuoja plepedamos, kad visiskas nesamones tauskia doh.gif blink.gif tongue.gif
AR GALIMA SUKNELE ISNUOMUOTI GABALAIS ??? !!!
Papildyta:
QUOTE(demettra @ 2009 03 10, 21:54)
Gal kam svarbu ir vardas, man asmeniskai ne, galeciau suknele ir is gariunu nusipirkti, kad tik ji butu grazi. Taciau pastebejau, kad tik dizaineriu sukneles yra normalios kokybes, o aplankiau tikrai daug ir ne viename mieste salonu. I kaikuriuos iejus, norejosi tik kuo greiciau iseiti, sukneliu medziagos buvo tikrai prastos ir tai labai labai matesi. jos buvo baltai melynos, siurkscios, stovejo kazkaip nesamoningai doh.gif  Kad tai suprastum, tikriausiai reikia pamatyti ax.gif

Cia tikra tiesa del sukneliu firmu. Nes kaip sakoma yra net patarle - PIGIA MESA IR SUO NEEDA thumbup.gif
Atsakyti
na cia i primatavima atnese suknele gabalais, tai atsoko fantazija ja imti, gal juokingi skamba, bet tie skarmalai tikrai nebuvo panasus i suknele
Atsakyti