Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(Mazutee24 @ 2009 03 04, 15:22)
As matavausi suknele Maggie Sottero Zeigos salone, tai cia kainavo nuoma 1600 Lt. Kai nuvaziavau i Kedainius, tai tos pacios sukneles kaina susitarem uz 1200 Lt. Manau skirtumas tikrai yra... Bent jau man, tai ir 400 Lt. dideli pinigai  blush2.gif O sukneles bet Maggie yra tikrai visos naujos ir nepraejusiu sezonu  mirksiukas.gif Salono savininke tikrai nemiega vietoj  4u.gif

na, apie tuos 400 litu tai jau diskutuota buvo... as velgi primenu, kad vaziavimas vyksta ne viena karta - reikia ir i primatavimus vaziuoti, ir po to suknia grazinti, o jei dar kazkas blogai, tai vel belsti i kita miesta... bent jau man taip atrodo, kad ne tiek jau daug ir susitaupo. bet zinoma, kiekvienas renkames pagal save mirksiukas.gif
Atsakyti
Viena pazistama Kaune norejo nuomuotis suknele, nuoma jai butu atsiejusi 1800lt, bet lygiai tokia pacia rado gariunuose uz 800lt!!! doh.gif Gera bizniuka suka salonai. O kita drauge vestuvems issinuomavo suknele, jai aiskino, kad is naujos kolekcijos, katik i ju salona atvezta suknele. Na aisku suknele buvo tikrai grazi, verta demesio, bet kai dar su kita drauge buvom tam salone, as jai parodziau ta suknele, o pardavejos sako, ai cia jau sena sita, pora metu ja turim! Nors nuo tu vestuviu nebuvo ne puse metu praeje! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 03 04, 16:31)
na, apie tuos 400 litu tai jau diskutuota buvo... as velgi primenu, kad vaziavimas vyksta ne viena karta - reikia ir i primatavimus vaziuoti, ir po to suknia grazinti, o jei dar kazkas blogai, tai vel belsti i kita miesta... bent jau man taip atrodo, kad ne tiek jau daug ir susitaupo. bet zinoma, kiekvienas renkames pagal save  mirksiukas.gif

Na cia tai taip... Tie 400 Lt. tai gal ir issisvaisto, kai vazineji ax.gif Bet vis tiek kainos siek tiek skiriasi nuo didziuju miestu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Carmela @ 2009 03 04, 15:40)
Sveikos merginos  smile.gif Ir as nusprendziau pasidalinti savo patirtimi. Mano geriausia drauge skaudziai nusvilo su "Birutes" salonu. Viskas ten labai grazu, ir aptarnavimas malonus, deja, kaip sakoma, ivaizdis dar ne viskas. Pries vestuves busima nuotaka gavo soka pamacius savo issirinkta suknele. Teko per savaite ieskotis kitos sukneles. Kiek streso buvo! Bet surado dar grazesne suknele, jai per keleta dienu patrumpino ir pasiaurino ir sugadinta svente pavyko isgelbeti. Savo vestuvine suknele as taip pat issirinkau tam paciam salone. Iki mano vestuviu jos niekam nenuomavo  smile.gif Likau labai patenkinta aptarnavimu  thumbup.gif  Aciu SALONO 312 mergaitems  thumbup.gif
O busimosioms nuotakoms linkiu nenusvilti, issirinkti savo svajoniu sukneles ir vestuviu diena buti paciomis nuostabiausiomis nuotakomis!  smile.gif

tiesa pasakius, net geda prisipazinti, bet pirma karta girdziu apie SALONA 123. ties kuria cia vieta tas salonas randasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 03 04, 17:23)
tiesa pasakius, net geda prisipazinti,  bet pirma karta girdziu apie SALONA 123. ties kuria cia vieta tas salonas randasi  g.gif

Man ir idomu pasidare g.gif
Atsakyti
Salonas 312 yra Savanoriuose, netoli "Savas", prie "Tiks" langu daugiauksciame name. Ten iskaboj nera pavadinimo, bet man atrodo kad tikrai toks pavadinimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(raptor @ 2009 03 02, 15:11)
Aisku,kad musu Lietuveleje yra daug originalu, galite pasiziureti rimtu firmu tinklapiuose, ten surasyta,kas dirba ,kokiam mieste kokie salonai, butent su ju firma.

o idomu, jei perki suknyte, ar gauni kazkokius tai dokumentus, kad tai orginalas? gal susidurete kurinors? g.gif
Atsakyti
QUOTE(demettra @ 2009 03 04, 23:31)
o idomu, jei perki suknyte, ar gauni kazkokius tai dokumentus, kad tai orginalas? gal susidurete kurinors? g.gif

Gal Vilniuje vienintelis salonas Madonna ir duotu tam tikroms suknelems, kurias pats perka oficialiai, dokumentus. Is kitu salonu manau kad nesulauksi - pasius tau sukne ir sakys: "Parsisiunteme is naujausios kolekcijos, originalas, italu dizainerio darbas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 03 05, 09:28)
Gal Vilniuje vienintelis salonas Madonna ir duotu tam tikroms suknelems, kurias pats perka oficialiai, dokumentus. Is kitu salonu manau kad nesulauksi - pasius tau sukne ir sakys: "Parsisiunteme is naujausios kolekcijos, originalas, italu dizainerio darbas" biggrin.gif

o cia taip manai ar tiksliai tiksliai zinai?
Atsakyti
Nors jau savo suknete radau ir ja pirksiuos bet noreciau pasidalinti sava patirtimi..nes tikrai nemazai perejau salonu:
Ties savanoriais:
patiko Nuotaku namai, malonus aptarnavimas, dailios sukneles, kainos aiskiai apibrestos..Labai patiko A&R pats maloniausias aptarnavimas ir aplinka thumbup.gif gaila ten savosios neradau..Zeiga..kai buvau aptarnavo normaliai..bet kiek anksciau esu buvus su draugem, ar pamergiu suknelem..tai skubina nuolat, kas nors uz duru pastoviai laukia..na man ten nelabai schmoll.gif Salonas Diana..mazai ten ka matavausi (neutrali nuomone)..Jaunavedziu salonas ir dar toje pacioje eileje tos pacios Okeanides atstovybes..apie siu salonu savininkus neturiu zodziu..nemandagus, nemalonus..pasikele..kainas nulat skirtingas sako (ir kainos nesveikai dideles) buvau radus ten savo svajoniu suknele bet is principo ten nesinomuociau..fu..net nenoriu prisiminti..ir kaip dar jie klesti... gun_bandana.gif
Center patiko salonas Eva..labai malonus aptarnavimas..regnum labai garziu vakariniu sukniu uz prieinamas kainas turi (vestuvines kazkaip ne mano skonio ten)
Laura salonas tos biskiuka senovinis, sukneles visiskai nepatiko..net neradau ka matuotis, bet aptarnavimas thumbup.gif
312..malonus gana aptarnavimas, nepersa beleko..turi graziu idomesniu sukneliu..ir manau ten sau modelika rastu aukstos.. 4u.gif
Limarija..net nezinau ka pasakyti..toks nieko..bet jei seimininke pamato kad kas nepatinka, labai greitai pas ja kantrybe baigiasi..
Atsakyti
gal kuri mate tokia suknele kokiam Kauno salone?
labai pasimatuot norechiau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2009 03 07, 12:16)
gal kuri mate tokia suknele kokiam Kauno salone?
labai pasimatuot norechiau  4u.gif
user posted image

Cia MAGGIE SOTTERO turetu buti Zeigoje, pasimatuokit bet kokia sifonine suknele, jos visos krenta vienodai. mirksiukas.gif
Atsakyti