Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(Auksuole @ 2009 03 01, 17:53)
Sveikos,

gal galėtumėte patarti kurioje nuomoje geriausiai žiūrėtis Maggie Sottero suknelių?  4u.gif

dar kiek zinau atstovai yra ir Kedainiuose, ten pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2009 03 01, 21:12)

Tai aš suknelę kaip ir turiu tik noriu dar vienai draugei parodyti ir šiaip įdomu kokios kainos Kaune lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
ash ir pradejau jau zhygius po nuomos salonus... ax.gif
pirma uzhejau i Zeigos salona, tai likau nieko nesimatavusi, nes konsultante paklause kokios noriu ir kelintam jau salone, pasakius kad ish vis tik i pirma uzhejau, tai pareishke, kad nera tad ko matuotis kol nzn ko noriu blink.gif lotuliukas.gif
parode kelis katalogus, keleta sukniu patiko, bet vis vien nedave matuotis doh.gif
taip kaip jau kelios merginos chia rashe, ishejau po mazhdaug 10 min... unsure.gif
tada uzhejau i A&R salona, ten nelabai ka ishsirinkau, bet aptarnavimas ishties malonus mirksiukas.gif
Eva salonas, matavausi keleta sukneliu - viena patiko, bet netiek, kad ishkart sakychiau rezervuoju, aptarnavimas malonus, leido uzheiti ir ishsirinkti sukneles bigsmile.gif
Ingridos salonas - aptarnavimas malonus, pagal mano pageidavimus pasiule 3-4 sukneles, bet tokiu kokiu norejau neradau.. unsure.gif
Hestinoj nieko idomaus neradau.. schmoll.gif
ir galiausiai uzhejau i Birutes salona (barshausko gatveje), sukneliu yra ishties labai grazhiu wub.gif aptarnavo labai maloniai (net leido viena suknele keliskart pasimatuot), pagal mano nupasakojima, ko noriu ishkart atrinko 4 sukneles, ish kuriu dvi tiesiog prilipo prie manes bigsmile.gif tachiau ju kania tai truputi gazdinanti.. vienos nuoma 2000lt kitos 3000lt blink.gif ta brangioji suknele ispudinga, tachiau labai didele, nors jos tikono, kad jei isinuomochiau tai sumazhintu pagal mane ir veliau nebedidintu, nes matavosi stambesnes merginos, tai ji netinkanti jom.. g.gif
mane shiek tiek gazdina, kad mano dydis 34-36, o tos suknios turbut koks 40 blink.gif baisu kad kai numazhins tai baisu bus...
tai ir nezhinau ka dabar daryt... gaila kad jos man tu firmu neuzhrashe (tikriausiai pamirsho doh.gif ), zhinodama pavadinimus bandychiau kitur ju paieshkoti (ten tikrai ne ish tu populiariu katalogu schmoll.gif )
tiesa dar jokiu atsiliepimu chia neradau apie Birutes salona .. negi niekas ten nebuvo uzhejas ir niekas nesinuomavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2008 12 20, 18:04)
bet galima bet kokiu taveju rasti ir organalus  tik reik gerai paieskoti. nors musu lietuveleja  kazin ar bus orginalai. as suknyte perku is madonos salono sako jog orginalai , bet  ka gali zinoti.

Aisku,kad musu Lietuveleje yra daug originalu, galite pasiziureti rimtu firmu tinklapiuose, ten surasyta,kas dirba ,kokiam mieste kokie salonai, butent su ju firma. Pvz. su Maggie Sottero dirba Klaipedoj Malonumas salonas, Siauliuose Birutes salonas, Kaune Zeigos salonas, Kedainiuose Audrones salonas, Vilniuj Ievos salonas ir t.t. Su La sposa firma dirba Klaipedoj Malonumas, Panevezy, Kaune Ingridos salonas, Vilniuj Madona salonas. Okeanides salonas dirba su Ukrainietiskom suknelem( todel ten tiek daug blizgiu priklijuota), A&R salonas dirba su WhiteOne firma, ir t.t. cia galeciau be galo rasyti. Aisku kiti mazesni salonai, kurie neturi sukneliu katalogu, tie ir neturi originalu,jie siuvasi, arba perka po keleta sukneliu is pigiu firmu is aplinkiniu saliu, kaip Rusija,Lenkija, Baltarusija,Ukraina.
Juk yra visokiu zmoniu, kurie gali sau vestuvems leisti daug pinigeliu, tai tos paneles gali nuomuotis brangia geros firmos suknyte, kuri sau to leisti negali, nuomuojasi siuta arba pigesne, paprastesnes firmos suknyte, kurios ir kaina salonui nusiperkant nebuvo didele,todel ir nuomos praso nelabai dideles. Juk cia viskas aisku,kaip ant delno.

O kurios cia siulo siustis is Kinijos, ar ebay, tai manau labai didele rizika ir del dydzio, del kokybes ypac, ir ar isvis ja atsius, o cia nueini i salona, matai realiai kaip atrodo suknele, kaip ji atrodo ant taves, tada ir issinuomuoji, o ne perki kate maise. Mano manymu is Kinijos pirkta suknele uz 135eurus, tai ir atrodys kaip is Kinijos doh.gif doh.gif doh.gif

Ir dar skaiciau,kad juokiasi,kad rado ant originalios sukneles parasyta Made in China, taip dauguma daiktu yra gaminami Kinijoj, bet to daikto firma yra visai kita salis, pvz kaip Amerika, Ispanija ir t.t. Pvz vaikiski zaislai, geros brangios zaislu firmos zaislai pagaminti Kinijoj,o prekiaujama jais visam pasauly, kaip zaislais is amerikos.
P.S. ant galo biski ne i tema,bet cia kaip pvz 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2009 03 01, 20:12)

Cia manau ispustas burbulas,kad Kedainiuose pigiau. Taip Audrones salonas dirba su Maggie Sottero, ir taip pat tos suknytes nera pigios, bet ar bandet tiksliai pasimatuot tokia pacia suknele didesnem mieste, ir Kedainiuose ir ar tikrai buvo daug mazesne nuomos kaina schmoll.gif , labai abejoju.
Manyciau greiciau, kad ten prisimatuoja suknyciu gal is praeito sezono Maggie Sottero, arba siaip paprastesnio modelio sukneliu, todel ju nuoma mazesne, nes ir savikaina mazesne mirksiukas.gif
Atsakyti
X-iuke, man lygiai tas pats su Birutes salonu. Jau uzsakiau suknele, ja ziauriai siaurint reiks, nezinau kaip padarys, cia daug visokiu nuomoniu girdejkau, na bet tikiuosi ne blogiausio.. O susitaret jau ka nors ar dar kitur dairysies?
Atsakyti
QUOTE(Hot @ 2009 03 02, 14:26)
X-iuke, man lygiai tas pats su Birutes salonu. Jau uzsakiau suknele, ja ziauriai siaurint reiks, nezinau kaip padarys, cia daug visokiu nuomoniu girdejkau, na bet tikiuosi ne blogiausio.. O susitaret jau ka nors ar dar kitur dairysies?

na dar zhiuresiu...
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2009 03 02, 15:24)
na dar zhiuresiu...

aishq dar pasidairyk.. 4u.gif ash ir grizus ish skirtingu salonu vis turiu papildyt sarashiuka, kurios man labai labai.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hot @ 2009 03 02, 15:26)

Nuo 40 dydzio iki 36 tikrai kokybiskai nesusiaurins - gali susitaikyt su nekokiu vaizdu. Apie Birutes salona nekokie atsiliepimai is mano drauges buvo - labai pavede ja tas salonas vestuviu diena verysad.gif
O is ebay pirkti visai ne baisu ir jokios rizikos, jei ziuri pries perkant atsiliepimus ir pardavejo reitingus smile.gif As is ten daug rubu, batu, naujausia video kamera (tokiu dar Lietuvelej net nebuvo), brangius objektyvus fotikui pirkau - nei viena preke ne dingo siuntimo metu tongue.gif Likau labai patenkinta kainos ir kokybes santykiu (pas mus zymiai brangiau)
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Ir as nusprendziau pasidalinti savo patirtimi. Mano geriausia drauge skaudziai nusvilo su "Birutes" salonu. Viskas ten labai grazu, ir aptarnavimas malonus, deja, kaip sakoma, ivaizdis dar ne viskas. Pries vestuves busima nuotaka gavo soka pamacius savo issirinkta suknele. Teko per savaite ieskotis kitos sukneles. Kiek streso buvo! Bet surado dar grazesne suknele, jai per keleta dienu patrumpino ir pasiaurino ir sugadinta svente pavyko isgelbeti. Savo vestuvine suknele as taip pat issirinkau tam paciam salone. Iki mano vestuviu jos niekam nenuomavo smile.gif Likau labai patenkinta aptarnavimu thumbup.gif Aciu SALONO 312 mergaitems thumbup.gif
O busimosioms nuotakoms linkiu nenusvilti, issirinkti savo svajoniu sukneles ir vestuviu diena buti paciomis nuostabiausiomis nuotakomis! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carmela @ 2009 03 04, 15:40)
Sveikos merginos  smile.gif Ir as nusprendziau pasidalinti savo patirtimi. Mano geriausia drauge skaudziai nusvilo su "Birutes" salonu. Viskas ten labai grazu, ir aptarnavimas malonus, deja, kaip sakoma, ivaizdis dar ne viskas. Pries vestuves busima nuotaka gavo soka pamacius savo issirinkta suknele. Teko per savaite ieskotis kitos sukneles. Kiek streso buvo! Bet surado dar grazesne suknele, jai per keleta dienu patrumpino ir pasiaurino ir sugadinta svente pavyko isgelbeti. Savo vestuvine suknele as taip pat issirinkau tam paciam salone. Iki mano vestuviu jos niekam nenuomavo  smile.gif Likau labai patenkinta aptarnavimu  thumbup.gif  Aciu SALONO 312 mergaitems  thumbup.gif
O busimosioms nuotakoms linkiu nenusvilti, issirinkti savo svajoniu sukneles ir vestuviu diena buti paciomis nuostabiausiomis nuotakomis!  smile.gif

Man sitas postas nuskambejo kaip to salono reklama g.gif
Atsakyti
QUOTE(raptor @ 2009 03 02, 15:26)
Cia manau ispustas burbulas,kad Kedainiuose pigiau. Taip Audrones salonas dirba su Maggie Sottero, ir taip pat tos suknytes nera pigios, bet ar bandet tiksliai pasimatuot tokia pacia suknele didesnem mieste, ir Kedainiuose ir ar tikrai buvo daug mazesne nuomos kaina  schmoll.gif   , labai abejoju.
Manyciau greiciau, kad ten prisimatuoja suknyciu gal is praeito sezono Maggie Sottero, arba siaip paprastesnio modelio sukneliu, todel ju nuoma mazesne, nes ir savikaina mazesne  mirksiukas.gif

As matavausi suknele Maggie Sottero Zeigos salone, tai cia kainavo nuoma 1600 Lt. Kai nuvaziavau i Kedainius, tai tos pacios sukneles kaina susitarem uz 1200 Lt. Manau skirtumas tikrai yra... Bent jau man, tai ir 400 Lt. dideli pinigai blush2.gif O sukneles bet Maggie yra tikrai visos naujos ir nepraejusiu sezonu mirksiukas.gif Salono savininke tikrai nemiega vietoj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazutee24: 04 kovo 2009 - 15:23