Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(vorukas @ 2008 04 19, 11:20)
Tai cia Kedainiuose Chemiku gatvej. Turbut susimaisei, nes pagal aprasyma, tai as Kedainiuose salia IKI devynaukstyje buvau wink.gif

as irgi buvau ir tikrai nesusimaisiau smile.gif jonavoj jietaip pat Chemiku gatvej 6. pati ten buvau irpati sioj gatvej gyvenu wink.gif cia jau toks sutapimas ir tiek smile.gif

be to man atrodo kedainiuose salia ne iki, o maxima smile.gif
Atsakyti
ingridos salone tikrai labai brangu. pries koki menesi ar pusantro maciau ant ju langu didele iskaba: "AKCIJA. VISOS SUKNELES PO 1500". Nu, pasakyciau man tai neatrodo kaip akcija. Labai brangu blink.gif Tai kiek tada kainuoja be akcijos??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 04 19, 18:10)
ingridos salone tikrai labai brangu. pries koki menesi ar pusantro maciau ant ju langu didele iskaba: "AKCIJA. VISOS SUKNELES PO 1500". Nu, pasakyciau man tai neatrodo kaip akcija. Labai brangu blink.gif Tai kiek tada kainuoja be akcijos??? doh.gif

dabar sukneliu nuoma nuo 2500iki 4000lt
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 04 19, 17:10)

pronovias, la sposa ir san patrick sukneles niekada pigios ir nebuvo. todel manau kam pasiseke issinuomoti suknele uz 1500lt tai turetu labai dziaugtis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2008 04 19, 17:31)
dabar sukneliu nuoma nuo 2500iki 4000lt

Cia Ingridos salone dabar tiek????? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vorukas @ 2008 04 19, 22:07)
Cia Ingridos salone dabar tiek?????  doh.gif  doh.gif  doh.gif

as aplamai apie visus salonus sneku smile.gif kuo grazesne tuo brangesne
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2008 04 19, 21:20)
as aplamai apie visus salonus sneku smile.gif kuo grazesne tuo brangesne

Stai kodel dabar daug kas siuvasi sukneles - jei nori pigiau, arba perkasi - uz tiek pat, bet per savo vestuves bus su nepriekaistinga suknele: svaria, tvarkinga, nei per daug nusiaurinta ar per mazai patrumpinta tongue.gif O moket uz nuoma tokius pinigus - ir nezinia kokia sukne pasiimsi vestuviu isvakarese... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 04 20, 00:42)
Stai kodel dabar daug kas siuvasi sukneles - jei nori pigiau, arba perkasi - uz tiek pat, bet per savo vestuves bus su nepriekaistinga suknele: svaria, tvarkinga, nei per daug nusiaurinta ar per mazai patrumpinta tongue.gif O moket uz nuoma tokius pinigus - ir nezinia kokia sukne pasiimsi vestuviu isvakarese...  doh.gif

as tiek is draugiu prisiklausiau apie tas sukneles tai pati nuspredziau pirkti suknele smile.gif
Atsakyti
labukas... mano vestuvės rugpjūčio mėnesį aš jau suknelę išsirinkau nuomuotis ir vis pagalvoju kad tik ji išliktų tokia kokią matavausi... nes dabar ji super graži ir švari... oi, vargelis : tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 20, 12:20)
labukas... mano vestuvės rugpjūčio mėnesį aš jau suknelę išsirinkau nuomuotis ir vis pagalvoju kad tik ji išliktų tokia kokią matavausi... nes dabar ji super graži ir švari... oi, vargelis : tongue.gif

50x50 turi sansu. Jei nuomos kaina nemaza - geriau pirkis suknele, tada turesi 100% garantija, o jei pazisti gera siuveja - gali siutis
Atsakyti
Ne labai suprantu kaip Kedainiuose uz tokias kainas nuomoja Maggie Sottero? Kad Kaune kainos didesnes suprantu, bet gal ne dvigubai. Net Alytuje Maggie Sottero uz tiek nenomuoja. Uz tokia kaina turetu buti daug kartu isnomuota. Nepasiseke kas tuoksis vasaros pabaigoje schmoll.gif
Atsakyti
kad tas siuvimas šiais laikais ir jau labai brangus.. smile.gif medžiagos metras kainuoja apie penkis šimtus, aišku yra ir pigių bet tos man nepatinka. o jei vestuvinei suknelei kiek tų metrų reikia.. o jo joi... lotuliukas.gif o dar pasiuvimas kai pažystamos siuvėjos neturi...
Atsakyti