Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 02 17, 15:39)
na reikes ir man kada jau pasiryzti aplankyti visus salonus esancius akluju sankryzoje ax.gif

aha, tik siulau kokias pora dienu sitam darbui paskirti, nes tu salone jau bene desimt ten isikure lotuliukas.gif lotuliukas.gif beje, A&R ir MJ reikia laika rezervuoti is anksto, bet tai labai patogu - niekas nelipa ant galvos thumbup.gif

QUOTE(slitka @ 2009 02 23, 08:46)

didizausia minusa dedu salonui Zeiga,  taip kad  uztrukusi 10 minuciu  labai "populiarame" salone isejau

as irgi cielas desimt minuciu ten sugaisau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir per ta laika konsultante spejo paklausti, ar as rezervuosiu suknia, kuria matavausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Piktoji Fėja,2009 02 23, 10:34]
aha, tik siulau kokias pora dienu sitam darbui paskirti, nes tu salone jau bene desimt ten isikure lotuliukas.gif lotuliukas.gif beje, A&R ir MJ reikia laika rezervuoti is anksto, bet tai labai patogu - niekas nelipa ant galvos thumbup.gif
del to ir as pritariu, laika rezervavau salonuose AR, Senamiescio fotostudijoj ir Nuotaku namuose, tai labai likau patenkinta smile.gif o be to ejau paprasta darbo diena, o ne sestadieni, tada isvis maziausiai zmoniu buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 02 23, 10:34)
as irgi cielas desimt minuciu ten sugaisau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir per ta laika konsultante spejo paklausti, ar as rezervuosiu suknia, kuria matavausi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as iš Žeigos užsisakiau suknytę, ir kol kas esu patenkinta, matysim kai prasidės realus darbai -primatavimas ir veliumo siuvimas.....nė viename salone nenešė krūvomis sukneles, kadangi žinojau tiksliai ko noriu, tai ir pasirinkimas labai susiaurėdavo.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2008 12 20, 16:43)
as taip pat buvau okeanideje, tj vos is nenuvirtau kai kainas pamaciau doh.gif  ir pardaveja tokia pikta buvo kad as ilgai neissirinkau blink.gif  asmeniskai pasakysiu taip: geraiu merginos pasiziurekite etiketes ar pan. sukneliu, o veliau meginkite internete ieskoti  smile.gif  as pvz Airijoj pasimatavau paprastute bet laaabai man patikusia vestuvine suknute, o paprase 1800 euru  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tj suradau [COLOR=yellow]www.dhgate.com[COLOR=yellow] identiska is kinijos. kaip supratau, ja ten pasiuvo, bet gavau labai grazia ir tik uz 130 euru  ax.gif  tj kam dar permoketi ir ypatingai uz nuoma  mirksiukas.gif

Sveika, o kaip tu ta kiniska suknele radai? Kur tokias pardavineja?
Atsakyti
QUOTE(nopower @ 2009 02 23, 23:36)
Sveika, o kaip tu ta kiniska suknele radai? Kur tokias pardavineja?

na, as yejau y www.dhgate.com puslapely ir tiesiog sedejau valandu valandas kol radau kas siuva tokia suknele doh.gif smile.gif bet buvo verta ax.gif o cia maciau viena forumiete rado kiniska puslapely www.peridress.com. man asmeniskai ten grazesnes sukneles atrodo, o ir pavyzdukai parodyti tikrai siuti ju ( daugiausia) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2009 02 24, 13:31)
na, as yejau y www.dhgate.com puslapely ir tiesiog sedejau valandu valandas kol radau kas siuva tokia suknele doh.gif  smile.gif  bet buvo verta ax.gif  o cia maciau viena forumiete rado kiniska puslapely www.peridress.com. man asmeniskai ten grazesnes sukneles atrodo, o ir pavyzdukai parodyti tikrai siuti ju ( daugiausia) 4u.gif

o tai reikia siųsti išmatavimus ar kaip? nežinau, čia kaip ir didelė riziką, gali aut iš visai kitokių audinių, kurie suknelei suteikia visai kitokį vaizdą. schmoll.gif
Atsakyti
Aplankiau MJ, sukneles ten didesniu dydziu (bent tos, kur man patiko, 38-40 bent), bet aptarnavimas labai malonus thumbup.gif Jokio spaudimo, visas laikas ir demesys tik tau, gera atmosfera thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuriai teko uzsisakyti suknele is katalogo, o ne nuomuotis? koks kainu skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2009 02 26, 17:14)
Gal kuriai teko uzsisakyti suknele is katalogo, o ne nuomuotis? koks kainu skirtumas?

as ziurejau viena suknele is katalogo,kurios nebuvo salone.salonas MJ.tai kaina kazkur apie 3000lt.
bet as issirinkau suknyte lauros salone.pirma karta isivede tarp visu sukneliu ir sako rinkis bigsmile.gif ,tai is tos laimes ir ta ir ana,nu prisimatavau iki soties thumbup.gif ,ir visdelto issirinkau thumbup.gif ,tiksliau man padarys,tai vienos sukneles korsetas, o kitos sijonas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(krikstole @ 2009 02 24, 13:55)
o tai reikia siųsti išmatavimus ar kaip? nežinau, čia kaip ir didelė riziką, gali aut iš visai kitokių audinių, kurie suknelei suteikia visai kitokį vaizdą. schmoll.gif

tai mano buvusi grupioke man ta pati siule.prisiunte sukneliu nuotrauku,rinkis.uzsisakant reiketu siusti ismatavimus,net lentele atsiunte kaip issimatuoti.nu ji pati siuntesi jai atitiko viskas,patenkinta liko.
as suknele kurios nuotrauka man patiko is atsiustu,radau kaune,kaip minejau lauros salone.nuotraukoje ji visai kitokia nei realybej,tai todel man ir lipdo is dvieju viena
Atsakyti
Sveikos,

gal galėtumėte patarti kurioje nuomoje geriausiai žiūrėtis Maggie Sottero suknelių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 03 01, 17:53)
Sveikos,

gal galėtumėte patarti kurioje nuomoje geriausiai žiūrėtis Maggie Sottero suknelių?  4u.gif

Kaskiek maggie Sottero turi salonas Eva (prie akropolio netoli antram aukste), dar lyg Zeigoje yra.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 03 01, 16:53)
Sveikos,

gal galėtumėte patarti kurioje nuomoje geriausiai žiūrėtis Maggie Sottero suknelių?  4u.gif

Zeigos salonas dirba su sia firma.
Atsakyti