Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

butent, kad siuva, o sako, kad tai originalas biggrin.gif teko matyti, kad "maggie sottero" sukneles, kai teige salone, uzrasyta "maggie saltero" ir "made in china" biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
noriu pasidalinti ispudziais apie salonus esancius barsausko g. kaune apie ingridos salona tai tiesa raso, nors mandagiai aptarnavo bet lab.nenoriai, nors parodziau kad esu rimta klijente bet siulyti neko nepasiule abuma parode tik tai, norejau pasimatuoti viena patikusia suknele pasake kad man netiktu blink.gif , pamergem ir neko nepasiule , na likau nesuprasta r neisgirsta doh.gif , tikrai ingridos salonui priesingybe Hestinos salonas, labai paslaugi konsultante, daug siule visas mielai sukneles rode ir nese, tikrai thumbup.gif , pas mane didelis pulkas, tai be problemu pasius daugiau sukneliu, padekoruos irgi kaip mums graziau. kainos pamergiu sukneliu tai iki 200lt. vestuviniu tai hestinoje neradau sau schmoll.gif , taip pat okianideje apsilankiau, aptarnavimas irgi geras ir malonus, bet kainos nuomos iki 5000lt. bet turejo ir iki 2000lt. na grazios sukneles, kam patinka gausiai svarovski kristalais dekoruotos sukneles tai cia tikrai turetu ka issirinkti....
Atsakyti
man Ingridoj irgi panasiai buvo, parode albuma, issirinkau kokios man patiktu, tai ji is kart atmete, nes man tipo netiks...nelabai noriai renge mane ir savo pasiulytom suknelem, gal pasirodziau tik siaip del malonumo besimatuojanti sukneles, nors buvau itin rimtai nusiteikusi... gan neblogu sukneliu radau vilniaus/griunvaldo kampas , ten kur pirmam aukste geles, o antram nuoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa*uoga @ 2009 02 09, 23:00)
man Ingridoj irgi panasiai buvo, parode albuma, issirinkau kokios man patiktu, tai ji is kart atmete, nes man tipo netiks...nelabai noriai renge mane ir savo pasiulytom suknelem, gal pasirodziau tik siaip del malonumo besimatuojanti sukneles, nors buvau itin rimtai nusiteikusi... gan neblogu sukneliu radau vilniaus/griunvaldo kampas , ten kur pirmam aukste geles, o antram nuoma  smile.gif

labas, as irgi ten buvau, bet ispudi paliko nekoki... gal labai ryskus dienos apsvietimas kaltas buvo kad labai jau visos siules matesi ir ta spalva sukneliu kazkaip ne balta net atrode... blush2.gif na nezinau bet nieko ten gero neradau ax.gif cia kalbu apie ta salona kur antram aukste virs geliu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrytukas21: 09 vasario 2009 - 22:00
merginos,
gal galit primint salono pavadinima , kuris yra prie rotuses, prie homeopatines vaistines? tam paciam pastate ir sveikinimus uzrasineja ir fotografuoja, niekaip neatsimenu jo pavadinimo sad.gif
Atsakyti
Senamiescio Fotostudija vadinasi, jei neklystu. Ten viskas kartu pas juos, pabandyk per google paieskot ivedus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manciux @ 2009 02 10, 20:49)
Senamiescio Fotostudija vadinasi, jei neklystu. Ten viskas kartu pas juos, pabandyk per google paieskot ivedus smile.gif

aciu labai, tikrai ta pati smile.gif
Atsakyti
Na va, sestadieni apturejau dar viena reida po nuomos salonus mirksiukas.gif

reziume, gal kam pravers..

A&R - labai maloni konsultante, ir vis tik uzsirasymas is anksto yra privalumas - niekas nesiverzia, kol tu matuojiesi, turi visa valanda ir visa demesi drinks_cheers.gif yra is ko rinktis, turi labai graziu papuosalu, kurie ieina i kaina tiek nuotakai, tiek pamergems thumbup.gif

Žeiga - nu kas per konsultante, siaubas doh.gif parodziau kelias nuotraukas, is kuriu noreciau rinktis, tai jinai pamaciusi viena fotke sugebejo pareiksti: oj, sita tai fui fui doh.gif ir net nenese tokiu pavyzdziu doh.gif pasimatavau pora sukniu, viena is ju buvo visai grazi, bet konsultante nesiteike net sleifo prisegti, kaip turetu atrodyti prisegtas, o po minutes matavimosi paklause, ar rezervuosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Di salonas - ai nezinau, siaip labai mazos kainos pasirode, pirmiausia parodo kataloga, po to tik nesa suknias, bet ne viska turi is to savo katalogo lotuliukas.gif

Proginiu sukniu nuoma (kur buvusiam 'laukiniam arkly') - turi apskritai gal 20 sukneliu, nebuvo is ko rinktis, ir labai dideliu dydziu pas juos tos suknios doh.gif zodziu nieko gero...

Mj - pliusas irgi, kad registruoja is anksto (nors ir uzsiregistravus pralaukem 20 minuciu), konsultantes nese nese suknias nesustojo lotuliukas.gif ten ir issirinkau savo suknele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 02 17, 14:35)
Na va, sestadieni apturejau dar viena reida po nuomos salonus  mirksiukas.gif

reziume, gal kam pravers..

A&R - labai maloni konsultante, ir vis tik uzsirasymas is anksto yra privalumas - niekas nesiverzia, kol tu matuojiesi, turi visa valanda ir visa demesi  drinks_cheers.gif yra is ko rinktis, turi labai graziu papuosalu, kurie ieina i kaina tiek nuotakai, tiek pamergems  thumbup.gif

Žeiga - nu kas per konsultante, siaubas  doh.gif parodziau kelias nuotraukas, is kuriu noreciau rinktis, tai jinai pamaciusi viena fotke sugebejo pareiksti: oj, sita tai fui fui  doh.gif  ir net nenese tokiu pavyzdziu  doh.gif pasimatavau pora sukniu, viena is ju buvo visai grazi, bet konsultante nesiteike net sleifo prisegti, kaip turetu atrodyti prisegtas, o po minutes matavimosi paklause, ar rezervuosiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Di salonas - ai nezinau, siaip labai mazos kainos pasirode, pirmiausia parodo kataloga, po to tik nesa suknias, bet ne viska turi is to savo katalogo  lotuliukas.gif

Proginiu sukniu nuoma (kur buvusiam 'laukiniam arkly') - turi apskritai gal 20 sukneliu, nebuvo is ko rinktis, ir labai dideliu dydziu pas juos tos suknios  doh.gif zodziu nieko gero...

Mj - pliusas irgi, kad registruoja is anksto (nors ir uzsiregistravus pralaukem 20 minuciu), konsultantes nese nese suknias nesustojo  lotuliukas.gif ten ir issirinkau savo suknele  wub.gif

o gal galetum placiau papasakoti apie di salona kokios ten sukneles? ar nelabai nudremztos jei kaina maza? jei nori gali rasyt i az. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 02 17, 14:07)
o gal galetum placiau papasakoti apie di salona kokios ten sukneles? ar nelabai nudremztos jei kaina maza? jei nori gali rasyt i az. smile.gif

viena suknele dave naujutele, su etikete, kaina buvo tik 1000 litu nuomos. Siaip man ten nelabai patiko, nes pasirinkimo labai nedaug, ka zinau g.gif as tik dvi ir matavausi, tai negaliu nieko pasakyti apie nudremzima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 02 17, 16:25)
viena suknele dave naujutele, su etikete, kaina buvo tik 1000 litu nuomos. Siaip man ten nelabai patiko, nes pasirinkimo labai nedaug, ka zinau  g.gif as tik dvi ir matavausi, tai negaliu nieko pasakyti apie nudremzima  lotuliukas.gif

na reikes ir man kada jau pasiryzti aplankyti visus salonus esancius akluju sankryzoje ax.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

na ir as trumpai papasakosiu koki ispudi paliko aplankyti salonai

didizausia minusa dedu salonui Zeiga, isvardinau mazdaug ko noriu, deja pasiulyt nesugebejo nieko, istrauke tik viena pusta suknele, i kuria ziurint galima pamatyt kad man is vis tokios formos net netinka, na problema ir mano neaukstas ugis ir sukneliu nenese vien todel, kad vistiek ju taisyt negalima, taip kad uztrukusi 10 minuciu labai "populiarame" salone isejau

AR salone labai patiko, labai nuostabi vadybininke, tikrai is dusios ji ten su manim kankinosi ir sukneliu tikrai yra pasirinkimo, jau buvau kaip issirinkus, bet visgi savo svajoniu suknia radau kitam salone.

taip pat buvau uzejus i salona "Nuotaku namai" irgi labai mjaloni mergina mane aptarnavo, irgi labai patarinejo, tikrai jaukus ir malonus salonas, yra irgi is ko issirinkt

kitas salonas "Junona", Kestucio g. irgi dedu dieli plusa aptarnavimui, labai taikliai patarinejo, na sukneliu pasirinkimas nera didelis, bent jau buten t is to ka norejau, bet irgi labai maloni moteris , taip kad viskas ten man patiko,

teko apsilankyt ir Ingridos salone, pasiulyt irgi nedaug ka galejo, nors aptarnavimas pakankamai malonus buvo, tokia pati problema kaip zeigoj: negalim daug ko pasiulyt, nes per mazas ugis...ne visas sukneles galima trumpint, niu vienu zodziu....

o savaja suknia radau senamiestyje prie Rotuses, salone "Senamiescio fotostudija", ten teko nuomotis kazkada ir pamergiu sukneles, tai va, aptarnavimas labai malonus, moteris tikrai atkalus aki ir tikrai nese sukneles, kurios visos tiko....ir labai graziai atrode, ir kainos nesikandzioja, niu vienu zodziu, likau labai labai patenkinta ir buten sitame salone jau rezervavau suknele savo sventei smile.gif
Atsakyti