Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 30, 20:54)
tai taip iseina kad man melavo ta moteriske? g.gif
Papildyta:

Jei Lietuvoje butu populiarios siutos sukneles arba nedarytu kopiju, tada savininkes nemeluotu...

o as kaip tik salono Jaunavedziu salonas vitrinoje maciau pravaziuodama anadien labai graziai suknele, su tokiu kaspineliu po krutine.... sakiau reikes uzsukti pasidairyti, kazkodel man labai pradejo patikti sukneles su tais kaspineliais po krutine  wub.gif

Kiekviena suknele sulaukia savo nuotakos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 10 16, 16:12)
Beje, jei esat mrginos nstandartinės, ta prasme mažo ūgio, tai nesiųlyčiau Ingridos salono. Nuėjau ir net negavau nei vienos suknelės pasimatuot, nes pasakė, kad nestandartas unsure.gif Tipo, jos netrumpina ir nelenkia.O esu mažo ūgio, tik159cm ax.gif, bet kūdutė

o cia tai geras blink.gif , niu as irgi esu 160 cm, galvojau nueisiu pasidairyt pas Ingrida, bet tokio bajeriuko dar nesu girdejus smile.gif
Atsakyti
Geras biggrin.gif as irgi Ingridos salone gavau tik 1 suknele matuotis ir tai keliais dydziais didesne smile.gif o moteriske i mane kreivai ziurejo - tipo visai tu maza ir kuda biggrin.gif pasiule siutis man suknele...
Atsakyti
Sveikos, gal matet, ar nuomose yra graziu sukneliu, kurios vakare atsisega apacioj ir tampa trumpom?
Atsakyti
as irgi jau pradejau zygi po vestuviniu sukneliu salonus biggrin.gif , na visko buvo pirmi ispudziai buvo prasti nes pirmi du salonai kur yra prie savo parduotuves lygtais laura ir ir dar ten kazkoks tai paliko lab. prasta ispudi nes nieko neturejo schmoll.gif suknles karnavalines lotuliukas.gif seniai iseja is mados lotuliukas.gif ...bet poto apsilankiau savanoriu sankryzoje ten kur akluju g. kur ant kiekvieno kampo salonai, tai naujai atsidares salonas ND lygtais tai irgi nieko gero nera ir kainos dideles apie 2000lt nuoma. ir man tai lab. nepatinka kad daugumoje salonu apibudini ko nori mazduag ir tada is kito kambario nesa sukneles, tas blogiausia kad tu kitu sukneliu negali pamatyti o gal tos kuri man ir patiktu jos ir neatnes, tiesiog salonas praranda klienta!!!!! zeigoje tai lab. patiko radau keliata sukneliu kurios patiko, buvo vertos demesio wub.gif na ir kainos 1400 - 1800lt. taip plius minus.labai patiko nuotaku namai thumbup.gif viskas super ir atrodo kad cia jau radai ta savo issvajota suknele wub.gif kita savaite zygi pratesiu barsausko gatve ingridos salonas , hestina..... na bus idomu ka pasiulys.....bet seip tai visur aptarnavimas buvo lab. malonus galbut tik perdaug savo nuomone kiso konsultante zeigoje ND pioneers.gif
Atsakyti
as irgi sia savaite apsilankiau Kauno salonuose... zinoma, ne visus perejau, bet tikrai nemazai.. smile.gif patiko barsauso g Ingridoj pasiula ir aptarnavimas gan neblogai, Hestinoj tai siuva, tad kam paranku, tai gerai smile.gif Siaip Okeanidej gan neblogu sukneliu yra, tik kainos kai kada kandziojasi, nes siulo iki 5000lt nuoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas @ 2009 02 06, 23:10)
as irgi jau pradejau zygi po vestuviniu sukneliu salonus biggrin.gif , na visko buvo pirmi ispudziai buvo prasti nes pirmi du salonai kur yra prie savo parduotuves lygtais laura ir ir dar ten kazkoks tai paliko lab. prasta ispudi nes nieko neturejo schmoll.gif  suknles karnavalines  lotuliukas.gif seniai iseja is mados lotuliukas.gif ...bet poto apsilankiau savanoriu sankryzoje ten kur akluju g. kur ant kiekvieno kampo salonai, tai naujai atsidares salonas ND lygtais tai irgi nieko gero nera ir kainos dideles apie 2000lt nuoma. ir man tai lab. nepatinka kad daugumoje salonu apibudini ko nori mazduag ir tada is kito kambario nesa sukneles, tas blogiausia kad tu kitu sukneliu negali pamatyti o gal tos kuri man ir patiktu jos ir neatnes, tiesiog salonas praranda klienta!!!!!  zeigoje  tai lab. patiko radau keliata sukneliu kurios patiko, buvo vertos demesio wub.gif na ir kainos 1400 - 1800lt. taip plius minus.labai patiko nuotaku namai thumbup.gif viskas super ir atrodo kad cia jau radai ta savo issvajota suknele wub.gif  kita savaite zygi pratesiu barsausko gatve ingridos salonas , hestina..... na bus idomu ka pasiulys.....bet seip tai visur aptarnavimas buvo lab. malonus galbut tik perdaug savo nuomone kiso konsultante zeigoje ND  pioneers.gif

aš prieš 2 metus ten savo vestuvinę nuomavaus. labai patiko ir suknelė ir aptarnavimas. ateinančia vasara eisiu svočiauti, galvoju gal vel i nuotaku namus užsukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa*uoga @ 2009 02 06, 22:14)
as irgi sia savaite apsilankiau Kauno salonuose... zinoma, ne visus perejau, bet tikrai nemazai.. smile.gif patiko barsauso g Ingridoj pasiula ir aptarnavimas gan neblogai, Hestinoj tai siuva, tad kam paranku, tai gerai  smile.gif  Siaip Okeanidej gan neblogu sukneliu yra, tik kainos kai kada kandziojasi, nes siulo iki 5000lt nuoma g.gif

jau Hestinoje, tai nerekomenduociau siutis. Nebent rinktis is to kas yra ir matyti kaip pasiuta. Nes pernai mano pamerges siuvosi ten sukneles, tai pradejo siuti likus savaitei iki vestuviu. Vienai per trumpa pasiuvo, tai turejo detis zemus batelius, nes nebebuvo laiko taisyti. O jau siules, tai patyliu... Sukneles kreivai krenta, nu tikrai nepatiko nei man, nei pamergems...
Atsakyti
QUOTE(pupa*uoga @ 2009 02 06, 21:14)
as irgi sia savaite apsilankiau Kauno salonuose... zinoma, ne visus perejau, bet tikrai nemazai.. smile.gif patiko barsauso g Ingridoj pasiula ir aptarnavimas gan neblogai, Hestinoj tai siuva, tad kam paranku, tai gerai  smile.gif  Siaip Okeanidej gan neblogu sukneliu yra, tik kainos kai kada kandziojasi, nes siulo iki 5000lt nuoma g.gif

oj del Okeanides kainu tj pritariu doh.gif sukneliu turi tikrai neblogu, bet kainos jauciu didziausios visam kaune. Ir pamenu ta moteris kur man siule sukneles jau toookia nepatenkinta liko, kad iskart neissirinkau sukneles doh.gif jau is veido supratau kad galvoja : ko cia dar matuojies jei nenuomosi" doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 30, 18:54)
tai taip iseina kad man melavo ta moteriske? g.gif

nu pati pagalvokite, jei jus mazo salono savininke, tj koks jums biznis siustis brangias dizaineriu sukneles? suranda einamiausius sukneliu modelius, pasiuva ir pasako, kad originalas, ir klientai patenkinti ir biznis eina smile.gif 4u.gif
Papildyta:
beje, ysivaizduokite kad jus salono savininke ir nejau klientei paklausus kokio dizainerio si suknele jus sakysite: " suknele pas mus siuta"
Atsakyti
zinau viena salona kuris pats siuva sukneles, tai savininke net pabreze kad pacios jos siuva sukneles todel ir kainos mazesnes, tai nemanau kad atbaidytu klientus su tokiu pasakymu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 02 08, 08:04)
zinau viena salona kuris pats siuva sukneles, tai savininke net pabreze kad pacios jos siuva sukneles todel ir kainos mazesnes, tai nemanau kad atbaidytu klientus su tokiu pasakymu wink.gif

viskas puiku jei siuva ir uz tai ima mazesne kaina , bet mazai siuo verslu ( nuoma) uzsiimanciu zmoniu yra linke nuomoti mazesnemis kainomis, va todel ir meluoja. Atseit dizainerio suknele tj ir mokek pinigelius, o daznai klientas net nesigilina ar tai tiesa. galite su manim nesutikti, bet su sio verslo uzkulisiais esu truputy susipazinus, todel taip ir sakau 4u.gif
Atsakyti
sutinku smile.gif
Atsakyti