Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(Spindulia @ 2009 01 09, 11:15)
O as irgi buvau prisiskaicius komentaru belen kiek, o galiausiai gavosi taip, kad ten man uzdejo pacia paciausia suknele  wub.gif  Paskui jos ieskojau po visa Lietuva... Ir vistiek po poros menesiu gryzau ten ir nors labai nenorejo parduot, bet pardave  mirksiukas.gif  O kas del aptarnavimo, tai labai gerai kad ten nieko neraisioja, kiek laiko sutaupo  mirksiukas.gif  O jau kai pamatysi kad sukne ta, tada gali prasyti normaliai aprengti. Ir siaip manau jei ten drasiai jausiesi aptarnavimas visai geras, tik reikia sakyti konkreciai kas ir kaip  mirksiukas.gif  Taip kad kiek zmoniu tiek nuomoniu apie Zeiga  mirksiukas.gif

na ir as eisiu, ziuresiu kas ten, karta skambinausi ar turi tam tikru sukneliu, tai labai maloniai kalbejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manciux @ 2009 01 22, 00:24)
O gal velniu gerai gavo, kai savininke salono perskaite musu foruma.. biggrin.gif  ax.gif

thumbup.gif Nors kiekvienai pasitaiko, kad nuotaika buna nekokia... Tik kad grimasu galejo maziau rodyt schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
o mazdaug pries kiek laiko jus nuomavotes ar nuomuosietes vestuvine suknele? nes nzn ar man cia dar palaukt ar jau reikia ziureti kas yra gero salonuose, mano vestuves rugpjuti ka patartumete? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas @ 2009 01 22, 22:47)
o mazdaug pries kiek laiko jus nuomavotes ar nuomuosietes vestuvine suknele? nes nzn ar man cia dar palaukt ar jau reikia ziureti kas yra gero salonuose, mano vestuves rugpjuti ka patartumete? 4u.gif

Na mano vestuvės žiemą, tai as kažkaip prieš 3 mėnesius išsinuomavau, ir ramu.. smile.gif Nors salone jau sakė, kad ir vasarai užsakymų turi ax.gif Man asmeniškai atrodo kad kokių 3-4 mėnesių per akis..
Atsakyti
sweikos, gal zinote kokios firmos sukneles perka salonas "regnum"? jis yra prie stoties netoli, ant kampo. ten matavausi suknele, patiko bet niekur nerandu internete kaip ji atrodo nepamenu nei kokios firmos nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 23, 23:49)
sweikos, gal zinote kokios firmos sukneles perka salonas "regnum"? jis yra prie stoties netoli,  ant kampo. ten matavausi suknele, patiko bet niekur nerandu internete kaip ji atrodo nepamenu nei kokios firmos nieko  smile.gif

Tas salonas "Regina" vadinasi. Kiek girdejau, jie daugiausia siuva.
Atsakyti
QUOTE(Fishi @ 2009 01 25, 21:29)

hmm, tai kodel virs duru kabo "regnum" ? g.gif o siuti tai nesiuva nes ji man vardino kokiu dizaineriu tos sukneles is kur parveztos, bet pamirsau is to streso biggrin.gif maniske kazkokios italu dizaineres Christine ar kazkaip panasiai blush2.gif
Atsakyti
Na va, ir as jau pradejau zygi po Kauno sukneliu salonus mirksiukas.gif

Pradejau nuo 'akluju' sankryzos lotuliukas.gif , taigi, mano ispudziai, gal kam pravers mirksiukas.gif

Jaunavedziu salonas, Savanoriu pr. kazkiek - man labai nepatiko, nebuvo graziu sukniu, zodziu man nepatiko, daugiau ten net neisiu. Kainos labai nedideles, todel ir suknios tokios...

Nuotaku namai - superine konsultante, man labai patiko, buvo labai draugiska, maloni, su skoniu wink.gif kainos nesikandzioja, as pasakiau savo 'lubas', tai tokias ir nese, ir pigesniu, ir brangesniu.

Sekantis salonas irgi Savanoriu pr, naujas jisai (okeanides filialas), labai jautesi dazu kvapas, vadinasi "D" ar kazkaip panasiai, (bet cia ne tas "DI", kur taikos pr.) - personalas kaip ir malonus, biski keista, kad vyras savininkas nesa sukneles, nelabai man jie stilingi pasirode, bet siaip bendras ispudis puse velnio.

Tvirtoves alejoj atsidare naujas salonas, dar net vizitiniu neturi, jis uz AR salono, labiau link politechnikos instituto. Sukneliu turi nedaug, bet tokiu idomiu, kituose salonuose tokiu nemaciau. Ir labai maloni savininke - jauna tokia, su skoniu ir maloni. Pirmas ispudis, kad jinai fyfa - klaidingas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet dar neradau 'savo' sukneles, nepajutau 'chemistry' nei su viena lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 01 30, 12:35)
Na va, ir as jau pradejau zygi po Kauno sukneliu salonus  mirksiukas.gif

Pradejau nuo 'akluju' sankryzos  lotuliukas.gif , taigi, mano ispudziai, gal kam pravers  mirksiukas.gif

ash dar tik ruoshiuos shiam zingsniui moralishkai ir fizishkai tai labai lauksiu tolimesniu ispudziu.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(villga @ 2009 01 30, 16:33)
ash dar tik ruoshiuos shiam zingsniui moralishkai ir fizishkai tai labai lauksiu tolimesniu ispudziu..  thumbup.gif

as tai lygtais ir buvau pasiruosusi, bet pasirodo ir man patinkancios sukneles nuotrauka namie pamirsau, ir salonu sarasa lotuliukas.gif gerai kad batelius turejau ir galva ant peciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishi @ 2009 01 25, 18:29)

o as 100 procentu garantuoju, kad nerasi firmos pavadinimo, nes VISAS sukneles jie siuva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2009 01 30, 21:27)
o as 100 procentu garantuoju, kad nerasi firmos pavadinimo, nes VISAS sukneles jie siuva  smile.gif

tai taip iseina kad man melavo ta moteriske? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 01 30, 14:35)
Na va, ir as jau pradejau zygi po Kauno sukneliu salonus  mirksiukas.gif

Pradejau nuo 'akluju' sankryzos  lotuliukas.gif , taigi, mano ispudziai, gal kam pravers  mirksiukas.gif

Jaunavedziu salonas, Savanoriu pr. kazkiek - man labai nepatiko, nebuvo graziu sukniu, zodziu man nepatiko, daugiau ten net neisiu. Kainos labai nedideles, todel ir suknios tokios...

Nuotaku namai - superine konsultante, man labai patiko, buvo labai draugiska, maloni, su skoniu wink.gif kainos nesikandzioja, as pasakiau savo 'lubas', tai tokias ir nese, ir pigesniu, ir brangesniu.

Sekantis salonas irgi Savanoriu pr, naujas jisai (okeanides filialas), labai jautesi dazu kvapas, vadinasi "D" ar kazkaip panasiai, (bet cia ne tas "DI", kur taikos pr.) - personalas kaip ir malonus, biski keista, kad vyras savininkas nesa sukneles, nelabai man jie stilingi pasirode, bet siaip bendras ispudis puse velnio.

Tvirtoves alejoj atsidare naujas salonas, dar net vizitiniu neturi, jis uz AR salono, labiau link politechnikos instituto. Sukneliu turi nedaug, bet tokiu idomiu, kituose salonuose tokiu nemaciau. Ir labai maloni savininke - jauna tokia, su skoniu ir maloni. Pirmas ispudis, kad jinai fyfa - klaidingas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet dar neradau 'savo' sukneles, nepajutau 'chemistry' nei su viena  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o as kaip tik salono Jaunavedziu salonas vitrinoje maciau pravaziuodama anadien labai graziai suknele, su tokiu kaspineliu po krutine.... sakiau reikes uzsukti pasidairyti, kazkodel man labai pradejo patikti sukneles su tais kaspineliais po krutine wub.gif
Atsakyti