Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(laimita @ 2008 12 20, 19:43)
as taip pat buvau okeanideje, tj vos is nenuvirtau kai kainas pamaciau doh.gif  ir pardaveja tokia pikta buvo kad as ilgai neissirinkau blink.gif  asmeniskai pasakysiu taip: geraiu merginos pasiziurekite etiketes ar pan. sukneliu, o veliau meginkite internete ieskoti  smile.gif  as pvz Airijoj pasimatavau paprastute bet laaabai man patikusia vestuvine suknute, o paprase 1800 euru  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tj suradau [COLOR=yellow]www.dhgate.com[COLOR=yellow] identiska is kinijos. kaip supratau, ja ten pasiuvo, bet gavau labai grazia ir tik uz 130 euru  ax.gif  tj kam dar permoketi ir ypatingai uz nuoma  mirksiukas.gif

bet ne visos turi tokiu galimybiu parsisiuntineti , nevisalaik kinija atsako uz savo kokybe . suprantu jog salonai uzsikele kainas yra nes jiems reikia is kazko gyventi , bet galima bet kokiu taveju rasti ir organalus tik reik gerai paieskoti. nors musu lietuveleja kazin ar bus orginalai. as suknyte perku is madonos salono sako jog orginalai , bet ka gali zinoti.
Atsakyti
Įsitrauksiu ir aš į Jūsų pokalbius smile.gif. Neseniai užpuolė ruošimosi vestuvėms rūpesčiai ir vienas painiausių dalykų buvo suknelė smile.gif pirmiausiai buvau Okeanidėje (Gertrūdos g.). Ir iš tikrųjų likau truputų nusivylusi aptarnavimu... Po to nusprendžiau apsilankyti kitame Okeanidės salone (Vytauto pr.). Ir galiu pasakyti, kad tikrai patiko. Ten dirba šeimininkė, visai kitas bendravimas su klientais ir labai lengvai išsirinkau patinkančią suknelę už gerą kainą. smile.gif
Atsakyti
Man labai keista, jog jus dauguma isitikine, jog Lietuvoje salonai tik kopijas nuomoja. Taip, tikrai vienas kitas isdrista kopijuoti, deti etiketes ir teigti, kad tai originalas. To tikrai nepateisinu. Jei jau pasiuta, tai pasiuta. Nieko blogo nematau. Jei ji man patinka, tai ir imu. Pvz. Hestina visas sukneles siuva, is gamintoju neperka. Ir puiku. Jei turi tokia nuostabia siuveja, tegul ir siuva. Jus negalvokit, kad Lietuvoje vien tik Maggie Sottero ir Pronovias Group (La Sposa, San Patrick ir kt.) salonuose galima rasti. Yra daug kitu Lietuvos nuotakoms maziau zinomu firmu, kuriu originalus galite issinuomoti ar nusipirkti. Jei jos maziau ispopuliarintos, tai dar nereiskia, kad antraruses ir prastesnes uz San Patrick. Toms, kurioms labai svarbi originali suknele su etikete, Kauno salonuose tikrai rasite nemazai ivairiu firmu sukneliu. Jei net Alytaus ir Marijampoles salonai iperka originalus, tai patikekit, Kaune ir be ziburio ju taip pat rasite. Tad sekmes paieskose cool.gif
Atsakyti
QUOTE(smilling @ 2008 12 23, 00:15)
Įsitrauksiu ir aš į Jūsų pokalbius smile.gif. Neseniai užpuolė ruošimosi vestuvėms rūpesčiai ir vienas painiausių dalykų buvo suknelė  smile.gif pirmiausiai buvau Okeanidėje (Gertrūdos g.). Ir iš tikrųjų likau truputų nusivylusi aptarnavimu... Po to nusprendžiau apsilankyti kitame Okeanidės salone (Vytauto pr.). Ir galiu pasakyti, kad tikrai patiko. Ten dirba šeimininkė, visai kitas bendravimas su klientais ir labai lengvai išsirinkau patinkančią suknelę už gerą kainą. smile.gif

O kokia ta gera kaina?nes ten kainos tai nelabai... schmoll.gif uzkeltos belekaip..
Atsakyti
Mano suknelės nuoma 900Lt kainuos. Tiesiog nuėjus pasakiau kokios noriu ir kad kaina iki 1000Lt būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilling: 23 gruodžio 2008 - 10:36
QUOTE(Fishi @ 2008 12 23, 00:31)
Man labai keista, jog jus dauguma isitikine, jog Lietuvoje salonai tik kopijas nuomoja. Taip, tikrai vienas kitas isdrista kopijuoti, deti etiketes ir teigti, kad tai originalas. To tikrai nepateisinu. Jei jau pasiuta, tai pasiuta. Nieko blogo nematau. Jei ji man patinka, tai ir imu. Pvz. Hestina visas sukneles siuva, is gamintoju neperka. Ir puiku. Jei turi tokia nuostabia siuveja, tegul ir siuva. Jus negalvokit, kad Lietuvoje vien tik Maggie Sottero ir Pronovias Group (La Sposa, San Patrick ir kt.) salonuose galima rasti. Yra daug kitu Lietuvos nuotakoms maziau zinomu firmu, kuriu originalus galite issinuomoti ar nusipirkti. Jei jos maziau ispopuliarintos, tai dar nereiskia, kad antraruses ir prastesnes uz San Patrick. Toms, kurioms labai svarbi originali suknele su etikete, Kauno salonuose tikrai rasite nemazai ivairiu firmu sukneliu. Jei net Alytaus ir Marijampoles salonai iperka originalus, tai patikekit, Kaune ir be ziburio ju taip pat rasite. Tad sekmes paieskose cool.gif

visiskai pritariu, kad originaliu sukneliu Kauno salonuose tikrai yra . viena is ju demonstravau per " Dizaino dienas ". nors tai nera La Sposa ar San Patrik kolekciju suknele galiu pasakyti , kad neka prastesne.
Atsakyti
QUOTE(Fishi @ 2008 12 23, 00:31)

Tiesiog Maggie Sottero jau turbut 10 metu Lietuveleje skaitosi "populiarios", o paskutiniais metais prie ju "populiarumo" ir "madingumo" virsunes prisidejo Pronovias ir pan. suknes
Atsakyti
Sveikutes,

Galiu parekomenduoti salona Kaune "Prie Boksto" thumbup.gif . As jau ten nuomojuosi, koki penkta karta ir esu labai patenkinta. Kazkaip sukneles parenka is pirmo karto. Pirma uzsidejau ir tiko, nors paskui dar ir kitas matavausi. Ten nuomavosi ir mano sese vestuvems ir as ir dar vakariniu sukneliu. Ir sesei parinko pirmaja suknele ir pataike. thumbup.gif
Labai maloni savininke ir labai fainai aptarnauja ir kainos labai nesikandzioja. assa.gif
Atsakyti
QUOTE(simuchiuke @ 2009 01 06, 22:25)
Sveikutes,

Galiu parekomenduoti salona Kaune "Prie Boksto"  thumbup.gif . As jau ten nuomojuosi, koki penkta karta ir esu labai patenkinta. Kazkaip sukneles parenka is pirmo karto. Pirma uzsidejau ir tiko, nors paskui dar ir kitas matavausi. Ten nuomavosi ir mano sese vestuvems ir as ir dar vakariniu sukneliu. Ir  sesei parinko pirmaja suknele ir pataike.  thumbup.gif
Labai maloni savininke ir labai fainai aptarnauja ir kainos labai nesikandzioja.  assa.gif

O as tai galu pasakyti kad kainos ten uzlauzstos..uzdejo man 3 karta ar daugiau isnomuota pronuptia suknele ir pasake kad cia kaip pavasari kaina 2500.. fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2008 12 16, 12:14)
Mano vestuves liepos men. bet kadangi turejau laiko, tai sugalvojau kad reikia truputi apsiziureti kokios yra sukneles, kokios tinka kokios ne. Taigi nuejau i zeiga. Kai pasakiau kad liepos men vestuves, tai tiek susirauke, kad vienu momentu vos neapsisukau ir neisejau. Bet pagalvojau, kad nesuteiksiu tai merginai tokio malonumo. Sunkeles uzdejo, tikrai kaip maisus. Nei suvarste bent kad matyt normalu vaizda, o jau nepatenkinta buvo... Taip kad nusivyliau zeigos darbuotojos aptarnavimu  schmoll.gif  schmoll.gif

O as irgi buvau prisiskaicius komentaru belen kiek, o galiausiai gavosi taip, kad ten man uzdejo pacia paciausia suknele wub.gif Paskui jos ieskojau po visa Lietuva... Ir vistiek po poros menesiu gryzau ten ir nors labai nenorejo parduot, bet pardave mirksiukas.gif O kas del aptarnavimo, tai labai gerai kad ten nieko neraisioja, kiek laiko sutaupo mirksiukas.gif O jau kai pamatysi kad sukne ta, tada gali prasyti normaliai aprengti. Ir siaip manau jei ten drasiai jausiesi aptarnavimas visai geras, tik reikia sakyti konkreciai kas ir kaip mirksiukas.gif Taip kad kiek zmoniu tiek nuomoniu apie Zeiga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2009 01 09, 11:15)
O as irgi buvau prisiskaicius komentaru belen kiek, o galiausiai gavosi taip, kad ten man uzdejo pacia paciausia suknele  wub.gif  Paskui jos ieskojau po visa Lietuva... Ir vistiek po poros menesiu gryzau ten ir nors labai nenorejo parduot, bet pardave  mirksiukas.gif  O kas del aptarnavimo, tai labai gerai kad ten nieko neraisioja, kiek laiko sutaupo  mirksiukas.gif  O jau kai pamatysi kad sukne ta, tada gali prasyti normaliai aprengti. Ir siaip manau jei ten drasiai jausiesi aptarnavimas visai geras, tik reikia sakyti konkreciai kas ir kaip  mirksiukas.gif  Taip kad kiek zmoniu tiek nuomoniu apie Zeiga  mirksiukas.gif

sutinku visu simtu 100 proc. kad kiek zmoniu, tiek nuomoniu smile.gif Buvau as kaip tik siandien zeigoj 4u.gif Mergaitei turbut buvo nesekminga diena, kai as pirma karta ejau bigsmile.gif Si karta ne puses zodzio...Buvo tikrai labai maloni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2009 01 20, 20:57)
sutinku visu simtu 100 proc. kad kiek zmoniu, tiek nuomoniu  smile.gif Buvau as kaip tik siandien zeigoj 4u.gif Mergaitei turbut buvo nesekminga diena, kai as pirma karta ejau  bigsmile.gif Si karta ne puses zodzio...Buvo tikrai labai maloni  thumbup.gif

O gal velniu gerai gavo, kai savininke salono perskaite musu foruma.. biggrin.gif ax.gif
Atsakyti