Na zinot, jei jau A&R turi tokias suvejas, kad jos gali tokios kokybes suknele, su sitiek sudetingu detaliu ir dar tokio brangumo medziaga pasiuti, tai as tada tik tokiom siuvejom galva lenkiu
labukas
o ho ho kokia diskusija isiplieske del orginaliu ir siutu sukneliu
Archideja, persasi dvi mintys: arba Jus labai norite surasti savo zinomai siuvejai darbo arba esate ar buvote pati verciama siuti "orginalias" etiketes (labai jau uztikrintai snekate)
Archideja, persasi dvi mintys: arba Jus labai norite surasti savo zinomai siuvejai darbo arba esate ar buvote pati verciama siuti "orginalias" etiketes (labai jau uztikrintai snekate)
QUOTE(gitukas @ 2008 11 26, 10:06)
labukas
Savo zinomos siuvejos neturiu - pries 1.5 metu tik siuvausi 2 sukneles pas viena siuveja, kuri man patiko, pries 3 metus siuvausi suknele pas kita siuveja, kuri man buvo siaip sau - nelabai. Stai tokia mano asmenine patirtis kas liecia sukneliu siuvima. Bet viena zinau tiksliai - kad tai zymiai pigiau nei pirkti ar nuomotis. O jeigu surasi gera siuveja, modeliuotoja ar dizaineri - is viso super rezultatas bus uz priimtina kaina
O siut as pati nesiuvu, nes nemoku. Jei idemiai perversite sia tema - rasite mergina, kuri rase, kad siuvinejo "originalias" etiketes. Paziurekit - isitikinsit pati. Del to ir sneku uztikrintai
Gal ką esate girdejusios ir turite nuomone, arnuomavotes ar siuvotes salone esančiame šančiuose Ašmenos gatveje?
labai ačiū
labai ačiū
Net negirdejau tokio... tad nieko negaliu patart. Ziurek: jei suknele patiko ir kaina tinka - imk
QUOTE(semita @ 2008 11 14, 23:12)
as tai buvau antradieni Zeigos salone, tai man labai patiko aptarnavimas. Kadangi man reikia birzelio menesiui tai sake ateiti veliau, kai gaus naujas sukneles. Uzsirase mano numeri kokios noriu ir sake paskambins kada ateiti
Kol nesimatavai pas juos, tai neteik kad geras aptarnavimas... siaubas kas ten per panele dirba apvilko suknele kaip maisa, ir pareiske kad suvarstys nugara kad pamatyciau bendra vaizda tik tada, kai uzstata paliksiu...nu tokio bajerio tai dar nei vienam salone neteko patirti
o jei del aptarnavimo tai labai maloniai ir profesionaliai sutinka A&R ir MJ salonuose..bent jau mano nuomone
Merginos pati dirbu A&R salone jau beveik 2 metai. Isejau tik del vaikelio. Ir niekada gyvenime nemaciau, kad siuvejos siutu sukneles. Paprasciausiai kas taip sako, tai tik del to, kad atbaidytu klientus ar - (-es).
QUOTE(Ausriukee23 @ 2008 12 03, 22:01)
Merginos pati dirbu A&R salone jau beveik 2 metai. Isejau tik del vaikelio. Ir niekada gyvenime nemaciau, kad siuvejos siutu sukneles. Paprasciausiai kas taip sako, tai tik del to, kad atbaidytu klientus ar - (-es).
Pas tave parasyta kad vaiku dar neturi
QUOTE(Rykute @ 2008 12 03, 22:22)
Pas tave parasyta kad vaiku dar neturi
nekibk , gal nepataise irasymo
Cia ne kibimas, cia patikslinimas : naujas dalyvis + 1 zinute, vaiku deja neturi, bet del vaiko isejo is darbo
Bus proga pasitaisyti
P.S. Ar siuva, ar nesiuva as nezinau
Bus proga pasitaisyti
P.S. Ar siuva, ar nesiuva as nezinau
QUOTE(niurzga123 @ 2008 11 30, 00:30)
Kol nesimatavai pas juos, tai neteik kad geras aptarnavimas... siaubas kas ten per panele dirba apvilko suknele kaip maisa, ir pareiske kad suvarstys nugara kad pamatyciau bendra vaizda tik tada, kai uzstata paliksiu...nu tokio bajerio tai dar nei vienam salone neteko patirti
o jei del aptarnavimo tai labai maloniai ir profesionaliai sutinka A&R ir MJ salonuose..bent jau mano nuomone
nu geras as matvausi tai viskas labai gerai buvo apvilko padare viska kaip turi atrodyti labai maloni mergina labai gerai pakonsultavo del pamergiu sukneliu man labai patiko
QUOTE(semita @ 2008 12 04, 12:59)
nu geras as matvausi tai viskas labai gerai buvo apvilko padare viska kaip turi atrodyti labai maloni mergina labai gerai pakonsultavo del pamergiu sukneliu man labai patiko
tikrai? hmm tai gal ten ne viena dirba, ir as tik ant tokios pataikiau