Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

Vakar issinuomavau Model Novias suknele A&R salone. Ja nusiziurejusi buvau dar kovo men, kuomet vestuviu dar nebuvom atideje iki gruodzio. Per ta laika perejau daugybe salonu tiek Kaune, tiek Siauliuose, domejausi net Alytuje. Bet visvien sugrizau i A&R, nes niekur kitur neradau nei tokio pasirinkimo, nei tokio malonaus aptarnavimo. O beto po Model Novias sukneles, man grazesnes buvo tik gerokai brangesnes. Tikrai visom rekomenduoju si salona! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marusia:) @ 2008 11 12, 16:52)
Vakar issinuomavau Model Novias suknele A&R salone. Ja nusiziurejusi buvau dar kovo men, kuomet vestuviu dar nebuvom atideje iki gruodzio. Per ta laika perejau daugybe salonu tiek Kaune, tiek Siauliuose, domejausi net Alytuje. Bet visvien sugrizau i A&R, nes niekur kitur neradau nei tokio pasirinkimo, nei tokio malonaus aptarnavimo. O beto po Model Novias sukneles, man grazesnes buvo tik gerokai brangesnes. Tikrai visom rekomenduoju si salona! smile.gif

Sveikinu radus tai, ko ieskojai 4u.gif Gal nuotraukyte turi?kokia nuomos kaina?
Atsakyti
QUOTE(Marusia:) @ 2008 11 12, 16:52)

Jie patys sukneles siuva, o nuomoja kaip Model Novias ir t.t. - tik kainas uzlenkia blink.gif . Uz samodelkas+ju mela, kad cia originalas, tikrai tiek nemokeciau. Pazistu gera modeliuotoja - ji man galetu bet kuria suknele pasiut pigiau, nei salonas nuomoja
Atsakyti
as tai buvau antradieni Zeigos salone, tai man labai patiko aptarnavimas. Kadangi man reikia birzelio menesiui tai sake ateiti veliau, kai gaus naujas sukneles. Uzsirase mano numeri kokios noriu ir sake paskambins kada ateiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 11 14, 20:18)
Jie patys sukneles siuva, o nuomoja kaip Model Novias ir t.t. - tik kainas uzlenkia blink.gif . Uz samodelkas+ju mela, kad cia originalas, tikrai tiek nemokeciau. Pazistu gera modeliuotoja - ji man galetu bet kuria suknele pasiut pigiau, nei salonas nuomoja

Orchideja,
Sakei tiek nemokeciau-o ji juk kainos ir nepasake smile.gif .Gal mergina visai nedaug mokejo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 11 14, 20:18)

Teisingai sako archideja biggrin.gif
Kiek mano pazystamu ejo ten nuomotis, tai visoms siuvo ir po to palikdavo salone sukneles. Bet kainos ohoho, 2000- 4000 tukst. lt. doh.gif
Pernai girdejau buvo tokia suknele kurios nuomos kaina sieke net 10 tukst. litu !!!!! doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2008 11 14, 23:13)
Orchideja,
Sakei tiek nemokeciau-o ji juk kainos ir nepasake  smile.gif .Gal mergina visai nedaug mokejo? mirksiukas.gif

Apie ju uzlenktas kainas jau visi zino. Labai nustebciau, jei butu iki 1000 LT bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2008 11 13, 11:44)
Sveikinu radus tai, ko ieskojai  4u.gif Gal nuotraukyte turi?kokia nuomos kaina?

Nuotraukytes neturiu, radau suknele http://www.modelnovi...en/english.html puslapyje. gaila negaliu imesti tikslios nuorodos, nes jos tiesiog nerodo g.gif , na jei netingesite galite perzvelgti, mano sukneles modelis 1428. Nuomos kaina nesieke 2500 lt, o kadangi jau anksciau buvau ja nusiziurejusi ir dar ir ne sezonas - ziema, tai dar nuolaidele nemenka gavau, plius kaili, papuosalus, lankeli duos ir nuometa uz ta pacia kaina pasius. smile.gif Belieka man tiketis, kad kaledos su sniegu siais metais bus... 4u.gif
Kiek girdejau, pagal asortimenta A&R gali nebent su Zeiga Kaune konkuruoti, o kad siuna patys sukneles ir jas kaip vardines nuomuoja, tai tikrai netikiu, toliu atveju apie tai kad ji salone siuta, manau, tikrai informuotu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Marusia:) @ 2008 11 18, 00:58)
Nuotraukytes neturiu, radau suknele http://www.modelnovi...en/english.html puslapyje. gaila negaliu imesti tikslios nuorodos, nes jos tiesiog nerodo g.gif , na jei netingesite galite perzvelgti, mano sukneles modelis 1428. Nuomos kaina nesieke 2500 lt, o kadangi jau anksciau buvau ja nusiziurejusi ir dar ir ne sezonas - ziema, tai dar nuolaidele nemenka gavau, plius kaili, papuosalus, lankeli duos ir nuometa uz ta pacia kaina pasius. smile.gif Belieka man tiketis, kad kaledos su sniegu siais metais bus... 4u.gif
Kiek girdejau, pagal asortimenta A&R gali nebent su Zeiga Kaune konkuruoti, o kad siuna patys sukneles ir jas kaip vardines nuomuoja, tai tikrai netikiu, toliu atveju apie tai kad ji salone siuta, manau, tikrai informuotu schmoll.gif

Tikrai jie siuva, gal tik viena kita del ivaizdzio nuperka. Taigi net anksciau forume rase, kad siuva poddelkas ir vercia darbuotojas etiketes firmines siuvinet - paskaityk, kazkur anksciau rasi. Net kai as ieskojau sau sukneles, tai prasitare - "mes pasiusim Jums tokia pat." Reiskia, tiesiog moka kopijuot.
O del sukneliu pasirinkimo: tai didziausias nuo senu laiku pasirinkimas Di, Zeiga, MJ, gal dar Laura. Del kokybes, aisku nzn, bet kiekiu tikrai pralenkia
Atsakyti
mirksiukas.gif
Atsakyti
O tai jus manot kad originalas toks pigus butu as nemanau, ims ir sakys kad si suknele Lietuvoj siuta, ka noresit girdet ta ir pasakys biggrin.gif as nuomavausi pamerges suknia ''Zeigoj'' tai nelabai man ten is pradziu atrode viskas ciki tik kai reikejo pasiimti suknia nebuvo paruosta turejau be reikalo vaziuoti po to da skambyti neaisku kiek laiko o kai pasiiemiau pasirodo kitos pamerges atidave na vienu zodziu be zodziu bash.gif o saviskem vestuvem nuomavausi berods ''Hestijoj'' barsausko gtv naujas salonas aptarnavimas ir suknele likau patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
ieskodama savosios suknytes apejau beveik visus Kauno salonus, tai A&R salonas paliko nepaprastai dideli ispudi thumbup.gif
aptarnavimas auksciausios klases thumbup.gif
Atsakyti