Vakar issinuomavau Model Novias suknele A&R salone. Ja nusiziurejusi buvau dar kovo men, kuomet vestuviu dar nebuvom atideje iki gruodzio. Per ta laika perejau daugybe salonu tiek Kaune, tiek Siauliuose, domejausi net Alytuje. Bet visvien sugrizau i A&R, nes niekur kitur neradau nei tokio pasirinkimo, nei tokio malonaus aptarnavimo. O beto po Model Novias sukneles, man grazesnes buvo tik gerokai brangesnes. Tikrai visom rekomenduoju si salona!
QUOTE(Marusia:) @ 2008 11 12, 16:52)
Vakar issinuomavau Model Novias suknele A&R salone. Ja nusiziurejusi buvau dar kovo men, kuomet vestuviu dar nebuvom atideje iki gruodzio. Per ta laika perejau daugybe salonu tiek Kaune, tiek Siauliuose, domejausi net Alytuje. Bet visvien sugrizau i A&R, nes niekur kitur neradau nei tokio pasirinkimo, nei tokio malonaus aptarnavimo. O beto po Model Novias sukneles, man grazesnes buvo tik gerokai brangesnes. Tikrai visom rekomenduoju si salona!
Sveikinu radus tai, ko ieskojai Gal nuotraukyte turi?kokia nuomos kaina?
QUOTE(Marusia:) @ 2008 11 12, 16:52)
Jie patys sukneles siuva, o nuomoja kaip Model Novias ir t.t. - tik kainas uzlenkia . Uz samodelkas+ju mela, kad cia originalas, tikrai tiek nemokeciau. Pazistu gera modeliuotoja - ji man galetu bet kuria suknele pasiut pigiau, nei salonas nuomoja
as tai buvau antradieni Zeigos salone, tai man labai patiko aptarnavimas. Kadangi man reikia birzelio menesiui tai sake ateiti veliau, kai gaus naujas sukneles. Uzsirase mano numeri kokios noriu ir sake paskambins kada ateiti
QUOTE(Archideja @ 2008 11 14, 20:18)
Jie patys sukneles siuva, o nuomoja kaip Model Novias ir t.t. - tik kainas uzlenkia . Uz samodelkas+ju mela, kad cia originalas, tikrai tiek nemokeciau. Pazistu gera modeliuotoja - ji man galetu bet kuria suknele pasiut pigiau, nei salonas nuomoja
Orchideja,
Sakei tiek nemokeciau-o ji juk kainos ir nepasake .Gal mergina visai nedaug mokejo?
QUOTE(Archideja @ 2008 11 14, 20:18)
Teisingai sako archideja
Kiek mano pazystamu ejo ten nuomotis, tai visoms siuvo ir po to palikdavo salone sukneles. Bet kainos ohoho, 2000- 4000 tukst. lt.
Pernai girdejau buvo tokia suknele kurios nuomos kaina sieke net 10 tukst. litu !!!!!
QUOTE(Sigitara @ 2008 11 14, 23:13)
Orchideja,
Sakei tiek nemokeciau-o ji juk kainos ir nepasake .Gal mergina visai nedaug mokejo?
Apie ju uzlenktas kainas jau visi zino. Labai nustebciau, jei butu iki 1000 LT
QUOTE(Sigitara @ 2008 11 13, 11:44)
Sveikinu radus tai, ko ieskojai Gal nuotraukyte turi?kokia nuomos kaina?
Nuotraukytes neturiu, radau suknele http://www.modelnovi...en/english.html puslapyje. gaila negaliu imesti tikslios nuorodos, nes jos tiesiog nerodo , na jei netingesite galite perzvelgti, mano sukneles modelis 1428. Nuomos kaina nesieke 2500 lt, o kadangi jau anksciau buvau ja nusiziurejusi ir dar ir ne sezonas - ziema, tai dar nuolaidele nemenka gavau, plius kaili, papuosalus, lankeli duos ir nuometa uz ta pacia kaina pasius. Belieka man tiketis, kad kaledos su sniegu siais metais bus...
Kiek girdejau, pagal asortimenta A&R gali nebent su Zeiga Kaune konkuruoti, o kad siuna patys sukneles ir jas kaip vardines nuomuoja, tai tikrai netikiu, toliu atveju apie tai kad ji salone siuta, manau, tikrai informuotu
QUOTE(Marusia:) @ 2008 11 18, 00:58)
Nuotraukytes neturiu, radau suknele http://www.modelnovi...en/english.html puslapyje. gaila negaliu imesti tikslios nuorodos, nes jos tiesiog nerodo , na jei netingesite galite perzvelgti, mano sukneles modelis 1428. Nuomos kaina nesieke 2500 lt, o kadangi jau anksciau buvau ja nusiziurejusi ir dar ir ne sezonas - ziema, tai dar nuolaidele nemenka gavau, plius kaili, papuosalus, lankeli duos ir nuometa uz ta pacia kaina pasius. Belieka man tiketis, kad kaledos su sniegu siais metais bus...
Kiek girdejau, pagal asortimenta A&R gali nebent su Zeiga Kaune konkuruoti, o kad siuna patys sukneles ir jas kaip vardines nuomuoja, tai tikrai netikiu, toliu atveju apie tai kad ji salone siuta, manau, tikrai informuotu
Tikrai jie siuva, gal tik viena kita del ivaizdzio nuperka. Taigi net anksciau forume rase, kad siuva poddelkas ir vercia darbuotojas etiketes firmines siuvinet - paskaityk, kazkur anksciau rasi. Net kai as ieskojau sau sukneles, tai prasitare - "mes pasiusim Jums tokia pat." Reiskia, tiesiog moka kopijuot.
O del sukneliu pasirinkimo: tai didziausias nuo senu laiku pasirinkimas Di, Zeiga, MJ, gal dar Laura. Del kokybes, aisku nzn, bet kiekiu tikrai pralenkia
O tai jus manot kad originalas toks pigus butu as nemanau, ims ir sakys kad si suknele Lietuvoj siuta, ka noresit girdet ta ir pasakys as nuomavausi pamerges suknia ''Zeigoj'' tai nelabai man ten is pradziu atrode viskas ciki tik kai reikejo pasiimti suknia nebuvo paruosta turejau be reikalo vaziuoti po to da skambyti neaisku kiek laiko o kai pasiiemiau pasirodo kitos pamerges atidave na vienu zodziu be zodziu o saviskem vestuvem nuomavausi berods ''Hestijoj'' barsausko gtv naujas salonas aptarnavimas ir suknele likau patenkinta
ieskodama savosios suknytes apejau beveik visus Kauno salonus, tai A&R salonas paliko nepaprastai dideli ispudi
aptarnavimas auksciausios klases
aptarnavimas auksciausios klases