Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(Linele179 @ 2008 10 17, 18:09)
Šiap matavausi daugelį salonų ir visur nematė tame problemos tongue.gif tik sau tinkančią radau Jaunavedžių salone thumbup.gif Savanorių pr.Ten radau, ko norėjau.
P.s. Aš ne nuotakos suknelės ieškojau, o svočiai. Gal, kai esi nuotaka, visai kitaip žiūri, tai irgi jau įsitikinau.
Indrosele, tai ir sakau, kai esi nuotaka, tai apšokinėja čiki briki salone Di thumbup.gif , tik jei šiaip ieškai suknelės, tai viskas atmestinai.  Na o gal moteriškė neturėjo nuotaikos g.gif

Na kai kita karta ejau tik su mama ir ji net nezinojo, kad as jau isinuomavus suknele pas juos. O primatavo tik mamai, tai irgi labai maloniai - zodziu mano patirtis apie ta salona tik teigiama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(widulika @ 2008 10 17, 13:17)
sveikos 4u.gif
na as istekejau pries metus,ir tada issirinkau suknele MJ salone. tai tada buvau patenkinta iki ausu - nuziuretos suknios modeli man atsiunte tiesiai is tiekeju,mano dydzio.prie manes visus ten maisus prakirpo. buvo jega,net koreagavo visa virsu prie krutines,nes man forma nepatiko blush2.gif po to uz ta pacia kaina gavau ir papuosalus,pasiuvo ilga(laaabai ilga)nuometa, dave rankinuka,sketi,palerina ir trumputi svarkeli prie suknios thumbup.gif zodziu viskas kainavo 2500Lt rolleyes.gif ir aptarnavimas buvo ciki piki.
bet....va siemet nuejau su drauge ten jai rinkti suknios ir prieme mus kazkokia nauja aptarnaujanti mergaite tai visai nepatiko-ziuri akis issprogdinus, toks jausmas kad jauturiu pasakyti net modelio numeri nes kitaip ji nezino ar "yra tokiu sukniu" doh.gif manau kad jei ant seimininkes pataikysi,tai dar lauk svenciu,bet jei ne tai ne kas blink.gif

as irgi issirinkau suknele is salono MJ. 2 Kartus buvau ir abu kartus aptarnavo skirtingos moterys. Ta pirmoji tj atsiprasau jau doh.gif jei ir toliau bus tokia nosy uzrietusi tj klientus tikrai pararas blink.gif o antroji tj labai liux moteriske, labai maloni buvo thumbup.gif Sunkele issirinkau tam salone ne del aptarnavimo, bet del to, kad tik cia aradau sau patinkanty sukneles modely. bet va kita karta ten negryzciau schmoll.gif
Atsakyti
Man salone MJ nepatiko tik, kad reikia išanksto užsisakyti laiką, dieną, kad ateiti.Kaip pas daktarus su talonėliu blink.gif O nuėėjus tuo laiku vistiek turi l;aukt kokią valandą doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas galite patarti ar parekomenduoti salonų Kaune, kur galima rasti graziu vienodu sukneliu pamergems ?

Is anksto visosm aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2008 11 05, 12:27)
Sveikos,

Gal kas galite patarti ar parekomenduoti salonų Kaune, kur galima rasti graziu vienodu sukneliu pamergems ?

Is anksto visosm aciu  4u.gif

Tai kad kiekvienam galima sakyt yra vienodų, o jau ar gražios, tai priklauso nuo skonio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2008 11 05, 12:27)
Sveikos,

As radau savo suknele salone Saineja ir pamergems ten didelis pasirinkimas.
Tikrai labai priziuri salono savininke klientus ir ne mazai kas ieina i kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2008 11 05, 11:27)
Sveikos,

as asmeniskai savo nuotakos suknele nuomavaus Mj salone..jokiu pretenziju neturejau..ir mano pamerge vyriausia ir svocia is ten nuomavosi..visos patenkintos liko.. ir maciau ten ivairiu vienodu visokiu spalvu sukneliu smile.gif
Atsakyti
Vienodu dabar visur yra pilna. Mano pamerges buvo su raudonom pusilgem-trumpom suknelem is Edene salono
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 11 05, 21:50)
Vienodu dabar visur yra pilna. Mano pamerges buvo su raudonom pusilgem-trumpom suknelem is Edene salono

edenes salono senai nera , dabar ten berods hestina salonas, tai kainos geros, o ir pasirinkti yra is ko.
Atsakyti
QUOTE(valinga @ 2008 11 06, 00:42)
edenes salono senai nera , dabar ten berods hestina salonas, tai kainos geros, o ir pasirinkti yra is ko.

Net nezinau ka ir pasakyt, seniau buvo... gal pavadinimas kitoks...
Papildyta:

O kada - seniai? net nezinojau
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 11 06, 16:22)
Net nezinau ka ir pasakyt, seniau buvo... gal pavadinimas kitoks...
Papildyta:
O kada - seniai? net nezinojau

sakau gal metai, na gal nelabai seniai smile.gif
Atsakyti

nu jau hestinos, tai tikrai nerekomenduoju schmoll.gif
mano pamerges ten siuvos sukneles, tai doh.gif pradejo siuti likus savaitei iki vestuviu, o lokybes, tai patyliu uztat ir pigiau. tikrai visos skundes, nes negerai padare ir mates akivaizdziai, siules tragiskos. nu baisu.
na kas nori pigiau, tai gali ten eit ir kokybes neziuret...
Atsakyti