Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

QUOTE(jadzka @ 2008 10 11, 12:32)
Nedaug teturiu jų ax.gif
Ava, Haute red - raudonos matinės.
Crawfords vine, Mignight madness - perlamutriniai bordo
Who's who pink - persišviečiantis švelniai rausvas (na sveikų nagų vaizdas sudaromas) puikiai tinka prancūziškam manikiūrui. IR visi mano turimi Orliukai..... Greitu emtu žadu pasipildyti šiek tiek balintos kavos ir tamsiu (šokolado/ bordo) matiniais.

O kaip vadinasi ta balintos kavos ir tamsaus sokolado? g.gif

QUOTE(jadzka @ 2008 10 11, 13:04)
Va tokia panaši spalva, tik čia nulakuota klaikiai doh.gif: NErandu nieko geriau... Tik ta kurios noriu dar šiek itek daugiau į rausvumą...
user posted image

Na tai kaip tada ji vadinasi??? g.gif

Tiesa norejau savo patirtimi pasidalint, man Who's Who Pink uzsilakuoja nepermatomai ax.gif mat as 2 riebius sluoksnius dedu ir labai patenkinta esu butent tokia spalvyte wub.gif

illiusion81 labai aciu uz puslapeli thumbup.gif

Pagaliau turesiu is kur lakus siustis wub.gif , nes iki siol siunciausi is ebay.co.uk tiesiai giminaiciams,po to jie i LT atvezdavo ax.gif
Na tikrai idomu ,kaip gi jei siustis individualiai is parduotuves g.gif Labai lauksiu ziniu, kurios uzklausit pirmos rolleyes.gif nes nelabai pati anglu k. kertu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 10 11, 21:06)
O kaip vadinasi ta balintos kavos  ir tamsaus sokolado?  g.gif
Na tai kaip tada ji vadinasi??? g.gif

Nežinau kaip jis vadinasi ax.gif Tiesiog suradau tokį. Spėju Orlius arba Opius turės kažką panašaus...
Atsakyti
pasiziurek sio puslapio priespaskutinis lakas- "coffee break"- manau butu panasi spalva. siaip man labiau priimtina pasirode "pink choclate"- i raudonuma tokia labiau ax.gif (tam paciam puslapy 4 eilutej pirmas)- bet realiai as ji ciupinejau, tai issigandau kad gali but per raudonas man ax.gif
http://8ty8beauty.co...shes/orly-2.htm
Atsakyti
skaičiau skaičiau šią temą, nusprendžiau pasisakyti ir aš.
Pastaruoju metu džiaugiuos nauju savo pirkiniu - sally hansen nagų laku ir base, top coat.
Iki šiol lakuodavaus visokiais nail system, lumene, nivea ir t.t.
Bet sally hansen žinoma pralenkė. va vakar nusilakavau (tamsi bordo spalva) ir tikiuos perlakuot reiks tik po kelių dienų.
Atsakyti
QUOTE(aplsncks @ 2008 10 13, 09:41)
Pastaruoju metu džiaugiuos nauju savo pirkiniu - sally hansen nagų laku ir base, top coat.
Bet sally hansen žinoma pralenkė. va vakar nusilakavau (tamsi bordo spalva) ir tikiuos perlakuot reiks tik po kelių dienų.

tai greit perlakuot reiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 10 13, 10:01)
tai greit perlakuot reiks  bigsmile.gif

na man kelios dienos yra labai daug ax.gif
paprastai jau po 2 dienų būna negražu
Atsakyti
Man tai ORLY lakai geriausi, bet aš pirkau tai iš manikiūristės
Atsakyti
QUOTE(aplsncks @ 2008 10 13, 02:41)

Sally Hansen nagu stipriklis labai saunus. o nagu lakas man geriausias is serijos "hard as nails. extreme wear". na, bet yra geresniu visgi ax.gif . issilaiko ant nago virs savaites (net krasciukai nenutrupa), taciau kazkiek nublunka ir praranda blizgesi spalva. sakyciau Sally Hansen nagu lakai - neblogas variantas, jei norite pigiai issisukti bigsmile.gif .
taciau as vis griztu prie L'Oreal'io - zymiai ilgiau issilaiko nepradeje trupeti ir spalva islieka tokia pat thumbup.gif

jadzka, Moonlight Madness - labai sauni spalvike. mano megstamiausia savaitgaliams (jau nezinau, kiek buteliuku isnaudojus sitos spalvos) drinks_cheers.gif . o darbo dienoms renkuosi didziojo pirsto spalva drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maverick: 13 spalio 2008 - 19:02
QUOTE(Maverick @ 2008 10 13, 18:58)
Sally Hansen nagu stipriklis labai saunus. o nagu lakas man geriausias is serijos "hard as nails. extreme wear". na, bet yra geresniu visgi  ax.gif . issilaiko ant nago virs savaites (net krasciukai nenutrupa), taciau kazkiek nublunka ir praranda blizgesi spalva. sakyciau Sally Hansen nagu lakai - neblogas variantas, jei norite pigiai issisukti  bigsmile.gif .
taciau as vis griztu prie L'Oreal'io - zymiai ilgiau issilaiko nepradeje trupeti ir spalva islieka tokia pat  thumbup.gif

šitą ir turiu
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 11, 16:23)
user posted image

Atrodo super thumbup.gif O ypač nykščio ir smiliaus spalvos ax.gif

Buvau atradusi superinį "Isadoros" raudoną atspalvį - beje, kaip dengiasi, laikosi šie lakai? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 10 15, 01:15)
Atrodo super  thumbup.gif O ypač nykščio ir smiliaus spalvos  ax.gif

Buvau atradusi superinį "Isadoros" raudoną atspalvį - beje, kaip dengiasi, laikosi šie lakai?  4u.gif

Viktuteee, dengiasi puikiai tos kreminės spalvos (na be blizgučių). Tikrai dailiai ir lygiai. Gal kiek sunku gražiai padengti su blizgiukais (nors man ir mažiau patinka tokios). O raudonų atspalvių Orlis turi daug..... Tikrai yra iš pasirinkti...
Atsakyti
nu ka- tolesni ispudziai apie orly- nagucius sekmadieni ryte nusilakavau- siandien jau 4 diena- vis dar atrodo puikiai- vienas nagiukas kur iskiles buvo tai nutrupejo galiukas- bet kadangi ryskus lakas tai ir matos, jei butu koks sviesesnis nei to nepastebeciau ax.gif man labai patinka kad jis nesilupa kaip kiti kad lakai- per visa naga paima ir atsilupa- sitas jei ir apsidevi tai labai po truputi- ta prasme lopais neiskrenta rolleyes.gif
o del OPI tai tikrai butu idomu kokiom kainom bus pasiulymas, ir kokiom salygom- ar siusit pastu, ar reiks kazkur atsiimt, kuriam mieste ax.gif
Atsakyti