QUOTE(jadzka @ 2008 10 11, 12:32)
Nedaug teturiu jų
Ava, Haute red - raudonos matinės.
Crawfords vine, Mignight madness - perlamutriniai bordo
Who's who pink - persišviečiantis švelniai rausvas (na sveikų nagų vaizdas sudaromas) puikiai tinka prancūziškam manikiūrui. IR visi mano turimi Orliukai..... Greitu emtu žadu pasipildyti šiek tiek balintos kavos ir tamsiu (šokolado/ bordo) matiniais.
Ava, Haute red - raudonos matinės.
Crawfords vine, Mignight madness - perlamutriniai bordo
Who's who pink - persišviečiantis švelniai rausvas (na sveikų nagų vaizdas sudaromas) puikiai tinka prancūziškam manikiūrui. IR visi mano turimi Orliukai..... Greitu emtu žadu pasipildyti šiek tiek balintos kavos ir tamsiu (šokolado/ bordo) matiniais.
O kaip vadinasi ta balintos kavos ir tamsaus sokolado?
QUOTE(jadzka @ 2008 10 11, 13:04)
Va tokia panaši spalva, tik čia nulakuota klaikiai : NErandu nieko geriau... Tik ta kurios noriu dar šiek itek daugiau į rausvumą...
Na tai kaip tada ji vadinasi???
Tiesa norejau savo patirtimi pasidalint, man Who's Who Pink uzsilakuoja nepermatomai mat as 2 riebius sluoksnius dedu ir labai patenkinta esu butent tokia spalvyte
illiusion81 labai aciu uz puslapeli
Pagaliau turesiu is kur lakus siustis , nes iki siol siunciausi is ebay.co.uk tiesiai giminaiciams,po to jie i LT atvezdavo
Na tikrai idomu ,kaip gi jei siustis individualiai is parduotuves Labai lauksiu ziniu, kurios uzklausit pirmos nes nelabai pati anglu k. kertu