Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

QUOTE(Maverick @ 2008 10 11, 01:42)
kiek laku esu isbandziusi, niekada nenuvyle L'Oreal  schmoll.gif . ilgai islieka ir nenublanksta. taigi isbandzius kitus lakus, visada griztu prie to pacio  tongue.gif

turiu kelis L'Oreal lakus, kuriuos buvau pirkusi pries gerus penkis litus bigsmile.gif , pries kelias dienas galvoju pažiūrėsiu ar nėra sukietėjęs ir ar nereikia mest lauk, ir likau nustebinta bigsmile.gif jis toks pat kaip ir buvo, nusilakavau, ko keliu minučių jau galejau darbuotis kitus darbus, siandien eisiu koki nors dar nusipirkti bigsmile.gif

QUOTE(jadzka @ 2008 10 11, 08:47)

Gal man reiktų nusilakuot lagus visokiu spalvų kokių Orly turiu po vieną nagą ir įmest g.gif:

įmesk, įmesk mirksiukas.gif

QUOTE(Pentarda @ 2008 10 11, 09:53)
KAIP BUTU GERAI  bigsmile.gif 
Ir dar surasyk visu spalvyciu pavadinimus ir numeriukus  blush2.gif  mat noriu internetu pirkti matiniu spalvu ir nesuprantu ka rinktis  doh.gif nes paodytos spalvos toli grazu neatitinka realybes  doh.gif  nenoriu permatomu,perlamutriniu  schmoll.gif

o iš kur planuoji pirkti?gal iš ebejaus?
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 10 11, 10:53)
KAIP BUTU GERAI  bigsmile.gif 
Ir dar surasyk visu spalvyciu pavadinimus ir numeriukus  blush2.gif  mat noriu internetu pirkti matiniu spalvu ir nesuprantu ka rinktis  doh.gif nes paodytos spalvos toli grazu neatitinka realybes  doh.gif  nenoriu permatomu,perlamutriniu  schmoll.gif

Nedaug teturiu jų ax.gif
Ava, Haute red - raudonos matinės.
Crawfords vine, Mignight madness - perlamutriniai bordo
Who's who pink - persišviečiantis švelniai rausvas (na sveikų nagų vaizdas sudaromas) puikiai tinka prancūziškam manikiūrui. IR visi mano turimi Orliukai..... Greitu emtu žadu pasipildyti šiek tiek balintos kavos ir tamsiu (šokolado/ bordo) matiniais.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 11, 10:32)
Nedaug teturiu jų ax.gif
Ava, Haute red - raudonos matinės.
Crawfords vine, Mignight madness - perlamutriniai bordo
Who's who pink - persišviečiantis švelniai rausvas (na sveikų nagų vaizdas sudaromas) puikiai tinka prancūziškam manikiūrui. IR visi mano turimi Orliukai..... Greitu emtu žadu pasipildyti šiek tiek balintos kavos ir tamsiu (šokolado/ bordo) matiniais.

o kaip ta balintos kavos spalvyte atrodo ant nagiuku?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 10 11, 11:41)
parodyk kaip ant nagu atrodo? bigsmile.gif
Papildyta:

foto foto mirksiukas.gif
Papildyta:

cia kur?

Va tokia panaši spalva, tik čia nulakuota klaikiai doh.gif: NErandu nieko geriau... Tik ta kurios noriu dar šiek itek daugiau į rausvumą...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 10 11, 12:41)
parodyk kaip ant nagu atrodo? bigsmile.gif
Papildyta:

foto foto mirksiukas.gif
Papildyta:

cia kur?

bandau imest smile.gif spalva vadinas "alabaster verve"o skaiciukai 40211, kategorija shimmer- bet realiai tai tu blizguciu sitoj spalvoj as beveik nematau- bet vat foto tai kazkaip matos kad ne matinis lakas g.gif sorry, fotkinau po ilgo namu tvarkymosi maratono, tai odeles pasauseje, ir manikiuras megejiskas blush2.gif
user posted imageuser posted image

user posted imageuser posted image
o internetu tai nezinau kaip reiktu pirkt- mano turimos spalvos internete is vis kazkaip berysio parodytos- pvz. sita spalva kai kur rodo kaip tamsiai pikai violetine doh.gif
o pries tai kur pries kelias dienas buvau imetus foto tai pavadinimas "9 to 5"is "work" kolekcijos 40576.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 11 spalio 2008 - 12:31
Na va, nufotkyjau spalvas:

Nykštys: Haute red (Nr. 001)
Smilius: Ava (Nr. 533)
Didysis: who's who pink (Nr. 005)
Bevardis: Moonlit madness (Nr. 162)
Mažasis: Crawfors wine (Nr. 053)

Čia gal realiausiai matosi spalvų tamsumas:

user posted image

Čia gal geriau pati struktūra lako.

user posted image

P.S. Niekaip negalėjau normaliai nufotkint spalvų....Kažkokios jos permainingos lotuliukas.gif mirksiukas.gif

P.P.S. nekreipkit dėmesio į pačius nagus, nes manikiūras nedarytas daugiau nei savaitę... čia greitai sumečiau tik spalvas parodyt, ir dar kreivai nulakavau doh.gif

Atsakyti
jadzka, kiek sluoksniu who's who pink ?
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 11, 15:28)
jadzka, kiek sluoksniu who's who pink ?

Visų po du 4u.gif Bet Who's who pint tai antras toks riebesnis, neplonas.
Atsakyti
o tas who's who- tikrai perlamutro turi? nes nete ziurejau kad priskirtas shimer kategorijai g.gif nors tu shimmer irgi labai skirtingas pavirsius- vieni super perlamutriniai, kiti vos matomi. dabar noriu kokio nors rausvo neperlamutrinio lako kad atrodytu kaip plastmasiniai nagai ax.gif siaip sitas labai graziai atrodo ax.gif

o cia svetainej, kurioj pasiziuriu kuriai kategorijai kuris lakiukas priskirtas ax.gif
http://8ty8beauty.co...shes/orly-1.htm
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2008 10 11, 16:53)
Man kaip tik šiuo metu einamiausia Haute red ax.gif

o man si spalva maziausiai patiko ax.gif kazkokia per daug oranzine smile.gif bet cia matyt man nepatinka nes neturiu jokiu siltu atspalviu makijazu ar rubu, tai ir lakai salto atspalvio. o ta ant bevardzio spalvele tai liux thumbup.gif bet man patiktu jei butu maziau perlamutrine ax.gif
Atsakyti
man tai tas who's who pink tai toks... na perlinis daugiau. Tikrai ensimato blizgiukų, jis toks pats spindintis ir dalelių jokių nėra.
O dėl Haute red... man man dar vasara nesibaigia ir norisi tos spalvytės skaisčiai raudonos dar man.... Realiai ant nagų ji dar mažiau oranžinė atrodo ax.gif Tokia daugiau skaisčiai raudona.

Labai gerą ps; užrodei Illiuson wub.gif

Pas ane kaip tik šiltų atspalvių daugiau ax.gif
Atsakyti
kainytes tikrai viliojancios blush2.gif idomu kaip su shipingu- maciau ju sarasiukyje yra ir LT, bet kazkaip ten idomiai raso kad international customers turetu susiekt su jais del salygu- tai vat ir idomu- kokios ten salygos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 10 11, 21:39)
o kodel atsiuntimas uz kiekvieną buteliuką g.gif ir net po 7 dol blink.gif

nu nezinau- ten taip buvo parasyta- siaip kazkaip kiekvienas ebay man atrodo nusistato savo siuntimo kainas, man irgi buvo keista kad uz kiekviena buteliuka skaiciuoja unsure.gif o apie sita tinklapy nieko nezinau, kazkaip specialiai nesidomejau- bet jei kas pasidomes, butu gerai kad pasidalintumet ziniomis 4u.gif
Atsakyti