Gal galit man kas paaiskint, kas yra tie holografiniai lakai ? niekaip neisivaizduoju, koki efekta jie duoda
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 10, 11:05)
Gal galit man kas paaiskint, kas yra tie holografiniai lakai ? niekaip neisivaizduoju, koki efekta jie duoda
keliu spalvu nagu lakai - tarkim vienu kampu matai ruda, o kitu kampu - zalia spalva
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 09, 15:39)
o mano orliukai nuo antradienio vakaro atrodo kaip katik nulakuoti man tai cia super nors ir dziovinau valanda, bet nagai tikrai atrodo kaip katik nulakuoti- man taip jau nepamenu kada buvo- net ir tie du nagiukai kur palikau be virsutinio sluoksnio nei kiek neatsilupo- tik ju pavirsius nebetoks blizgantis kaip kitu, bet tikrai tai pastebiu tik as pati
Man irgi reik Bonderio ir Won't chip
QUOTE(jadzka @ 2008 10 10, 12:13)
Man irgi reik Bonderio ir Won't chip
dar neskubek siandien dar nusipirkau "in a snap" - tipo greit nudziovina ir apsaugo taip pat nagu laka ir dar viena spalvele nagams- tokia murzinai rozine- ziuresiu kaip su situ laikys nes gal ir be to won't chip gerai laikytus- nes sakau tie nagai du kuriuos palikau be virsutinio sluoksnio siandien irgi vis dar atrodo puikiai o makeupalley.com beje tas won't chip labai prastus ivertinimus gavo- tipo suskilineja lakas greiciau nei be jo bet siaip tai as ziaaaauuuuuriai esu patenkinta kad isbandziau orliukus- nes tikrai jau buvo uzknise kas antra diena manikiura daryt- ir tai jau pirmos dienos pabaigoj budavo visokiu lupenu- bet numodavau ranka i jas o cia 4 diena - ir vis dar puikiai laikos- bet vistiek jau siandien valysiu - nes rytoj noriu manikiuro su nauja spalvele
bet siaip bonderis cia irgi savo darba daro- ir bent jau konsultante tai sake kad jam nera lygiu, kai norima kad lakas laikytus kuo ilgiau
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 10, 13:09)
bet siaip bonderis cia irgi savo darba daro- ir bent jau konsultante tai sake kad jam nera lygiu, kai norima kad lakas laikytus kuo ilgiau
Nu viršutiniam sluoksniu turiu 3 tinkamus daiktus: Glosseris, top 2 bottom ir In a snap. Tai va gal tikrai Bonderis čia kaltas : Va į bonderį seniai žiūriu... Man jei rimtai tai Gloseris albai patinka : gražiai spindi nagai.
QUOTE(jadzka @ 2008 10 10, 14:35)
Nu viršutiniam sluoksniu turiu 3 tinkamus daiktus: Glosseris, top 2 bottom ir In a snap. Tai va gal tikrai Bonderis čia kaltas : Va į bonderį seniai žiūriu... Man jei rimtai tai Gloseris albai patinka : gražiai spindi nagai.
o kaip in as snap- ar nors kiek pagreitina dziuvima? nes man won't chip jau toooks tirstas- kad jo uzdejus atrodo kad viskas pailgeja dvigubai
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 10, 13:51)
o kaip in as snap- ar nors kiek pagreitina dziuvima? nes man won't chip jau toooks tirstas- kad jo uzdejus atrodo kad viskas pailgeja dvigubai
Man pagreitina. Nebelimpa po poros min. o visiškai išdžiūna po kokių 10 -15 min.
man patinka orly ir opi lakai,dar china glaze
ot as kvaisa kaltinu kad reik penkis sluoksnius tept- o kad lakas priklauso sheer kategorijai tai tik dabar dashuto, kai internete paieskojau pavadinimu su apibudinimais nes tiesiog nustebino siandieninis pirkinukas- is pirmo sluoksnio nuostabi ryski spalvyte super- myliu ORLY
kiek laku esu isbandziusi, niekada nenuvyle L'Oreal . ilgai islieka ir nenublanksta. taigi isbandzius kitus lakus, visada griztu prie to pacio
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 10, 19:43)
ot as kvaisa kaltinu kad reik penkis sluoksnius tept- o kad lakas priklauso sheer kategorijai tai tik dabar dashuto, kai internete paieskojau pavadinimu su apibudinimais nes tiesiog nustebino siandieninis pirkinukas- is pirmo sluoksnio nuostabi ryski spalvyte super- myliu ORLY
O kokią tiksliau spalvą ėmei? Va iš tokių kategorijos turiu Who's who pink.
Gal man reiktų nusilakuot lagus visokiu spalvų kokių Orly turiu po vieną nagą ir įmest :
QUOTE(jadzka @ 2008 10 11, 10:47)
O kokią tiksliau spalvą ėmei? Va iš tokių kategorijos turiu Who's who pink.
Gal man reiktų nusilakuot lagus visokiu spalvų kokių Orly turiu po vieną nagą ir įmest :
KAIP BUTU GERAI
Ir dar surasyk visu spalvyciu pavadinimus ir numeriukus mat noriu internetu pirkti matiniu spalvu ir nesuprantu ka rinktis nes paodytos spalvos toli grazu neatitinka realybes nenoriu permatomu,perlamutriniu