Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

Gal galit man kas paaiskint, kas yra tie holografiniai lakai g.gif ? niekaip neisivaizduoju, koki efekta jie duoda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 10, 11:05)
Gal galit man kas paaiskint, kas yra tie holografiniai lakai g.gif  ? niekaip neisivaizduoju, koki efekta jie duoda ax.gif

keliu spalvu nagu lakai - tarkim vienu kampu matai ruda, o kitu kampu - zalia spalva
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 09, 15:39)
o mano orliukai nuo antradienio vakaro atrodo kaip katik nulakuoti bigsmile.gif  man tai cia super ax.gif  nors ir dziovinau valanda, bet nagai tikrai atrodo kaip katik nulakuoti- man taip jau nepamenu kada buvo- net ir tie du nagiukai kur palikau be virsutinio sluoksnio nei kiek neatsilupo- tik ju pavirsius nebetoks blizgantis kaip kitu, bet tikrai tai pastebiu tik as pati ax.gif

thumbup.gif Man irgi reik Bonderio ir Won't chip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 10, 12:13)
thumbup.gif Man irgi reik Bonderio ir Won't chip smile.gif

dar neskubek ax.gif siandien dar nusipirkau "in a snap" - tipo greit nudziovina ir apsaugo taip pat nagu laka ax.gif ir dar viena spalvele nagams- tokia murzinai rozine- ziuresiu kaip su situ laikys ax.gif nes gal ir be to won't chip gerai laikytus- nes sakau tie nagai du kuriuos palikau be virsutinio sluoksnio siandien irgi vis dar atrodo puikiai thumbup.gif o makeupalley.com beje tas won't chip labai prastus ivertinimus gavo- tipo suskilineja lakas greiciau nei be jo unsure.gif bet siaip tai as ziaaaauuuuuriai esu patenkinta kad isbandziau orliukus- nes tikrai jau buvo uzknise kas antra diena manikiura daryt- ir tai jau pirmos dienos pabaigoj budavo visokiu lupenu- bet numodavau ranka i jas ax.gif o cia 4 diena - ir vis dar puikiai laikos- bet vistiek jau siandien valysiu - nes rytoj noriu manikiuro su nauja spalvele ax.gif
bet siaip bonderis cia irgi savo darba daro- ir bent jau konsultante tai sake kad jam nera lygiu, kai norima kad lakas laikytus kuo ilgiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 10 spalio 2008 - 12:15
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 10, 13:09)
bet siaip bonderis cia irgi savo darba daro- ir bent jau konsultante tai sake kad jam nera lygiu, kai norima kad lakas laikytus kuo ilgiau ax.gif

Nu viršutiniam sluoksniu turiu 3 tinkamus daiktus: Glosseris, top 2 bottom ir In a snap. Tai va gal tikrai Bonderis čia kaltas g.gif: Va į bonderį seniai žiūriu... Man jei rimtai tai Gloseris albai patinka thumbup.gif: gražiai spindi nagai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 10, 14:35)
Nu viršutiniam sluoksniu turiu 3 tinkamus daiktus: Glosseris, top 2 bottom ir In a snap. Tai va gal tikrai Bonderis čia kaltas g.gif: Va į bonderį seniai žiūriu... Man jei rimtai tai Gloseris albai patinka thumbup.gif: gražiai spindi nagai.  wub.gif

o kaip in as snap- ar nors kiek pagreitina dziuvima? nes man won't chip jau toooks tirstas- kad jo uzdejus atrodo kad viskas pailgeja dvigubai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 10, 13:51)
o kaip in as snap- ar nors kiek pagreitina dziuvima? nes man won't chip jau toooks tirstas- kad jo uzdejus atrodo kad viskas pailgeja dvigubai blush2.gif

Man pagreitina. Nebelimpa po poros min. o visiškai išdžiūna po kokių 10 -15 min.
Atsakyti
man patinka orly ir opi lakai,dar china glaze 4u.gif
Atsakyti
ot as kvaisa doh.gif kaltinu kad reik penkis sluoksnius tept- o kad lakas priklauso sheer kategorijai tai tik dabar dashuto, kai internete paieskojau pavadinimu su apibudinimais lotuliukas.gif nes tiesiog nustebino siandieninis pirkinukas- is pirmo sluoksnio nuostabi ryski spalvyte wub.gif super- myliu ORLY biggrin.gif
Atsakyti
kiek laku esu isbandziusi, niekada nenuvyle L'Oreal schmoll.gif . ilgai islieka ir nenublanksta. taigi isbandzius kitus lakus, visada griztu prie to pacio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 10, 19:43)
ot as kvaisa doh.gif  kaltinu kad reik penkis sluoksnius tept- o kad lakas priklauso sheer kategorijai tai tik dabar dashuto, kai internete paieskojau pavadinimu su apibudinimais lotuliukas.gif  nes tiesiog nustebino siandieninis pirkinukas- is pirmo sluoksnio nuostabi ryski spalvyte wub.gif  super- myliu ORLY biggrin.gif

O kokią tiksliau spalvą ėmei? Va iš tokių kategorijos turiu Who's who pink.

Gal man reiktų nusilakuot lagus visokiu spalvų kokių Orly turiu po vieną nagą ir įmest g.gif:
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 11, 10:47)
O kokią tiksliau spalvą ėmei? Va iš tokių kategorijos turiu Who's who pink.

Gal man reiktų nusilakuot lagus visokiu spalvų kokių Orly turiu po vieną nagą ir įmest g.gif:

KAIP BUTU GERAI bigsmile.gif
Ir dar surasyk visu spalvyciu pavadinimus ir numeriukus blush2.gif mat noriu internetu pirkti matiniu spalvu ir nesuprantu ka rinktis doh.gif nes paodytos spalvos toli grazu neatitinka realybes doh.gif nenoriu permatomu,perlamutriniu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 11 spalio 2008 - 09:57