Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

QUOTE(mecia @ 2008 10 08, 18:18)
tai tas ir blogiausia kad neapsaugojo, matyt labai stiprus tas geltonas pigmentas... o citrina tokio pageltonavimo nenuima tikrai, cia ne siaip koks nesvarumas, cia paties nago nudazymas doh.gif

Pala, o kokį tiksliai pagrindą ir kokį tiksliai laką naudoji g.gif:
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 08, 18:11)
Pala, o kokį tiksliai pagrindą ir kokį tiksliai laką naudoji g.gif:

kaip pagrinda nailtekII tepiau, o lakas geltonas is orly.
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 10 08, 19:19)

Nu įdomiai g.gif: o nuo Nailteko negeltonuoja nagai? Mano kolegė rodos skundės kažkada g.gif:

Va kątik nusivaliau skaisčiai raudoną nagų laką (buvo Orly top 2 bottom + 2 sluoksniai raudono lako + Glosseris). Nagai gražučiai švaručiai jokio raudonumo ar geltonumo.
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 08, 20:57)
gal kas zinot kiek LT kainuoja OPI lakai unsure.gif ?

drauge NAGAVITOJ perka uz 23lt berods g.gif
Papildyta:
QUOTE(mecia @ 2008 10 08, 19:19)

visada tepu orly pagrinda ir lakus,niekada nebuvo pegelte ar kitaip pazeisti nagai unsure.gif o ir raudonas orly lakas man gana lengvai nusivalo,nelieka visi pirstai raudoni schmoll.gif
Atsakyti
Man taip pat orly nagu lakai patys geriausi, ilgai laikosi, puikiai tepasi, grazios spalvytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 08, 21:33)
Nu įdomiai g.gif: o nuo Nailteko negeltonuoja nagai? Mano kolegė rodos skundės kažkada g.gif:

Va kątik nusivaliau skaisčiai raudoną nagų laką (buvo Orly top 2 bottom + 2 sluoksniai raudono lako + Glosseris). Nagai gražučiai švaručiai jokio raudonumo ar geltonumo.

man tikrai negeltonuoja schmoll.gif matyt tas geltonas pigmentas orly lake yra siaubingai stiprus...
na is tiesu nedaug kas lakuojasi geltonu laku ir neturiu su kuo pasikalbeti konkreciai apie tai, bet as pati juo tikrai nebesilakuosiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mecia: 09 spalio 2008 - 09:24
QUOTE(Signa... @ 2008 10 09, 09:30)
drauge NAGAVITOJ perka uz 23lt berods  g.gif
Papildyta:

visada tepu orly pagrinda ir lakus,niekada nebuvo pegelte ar kitaip pazeisti nagai  unsure.gif  o ir raudonas orly lakas man gana lengvai nusivalo,nelieka visi pirstai raudoni  schmoll.gif

nu *** verysad.gif jus man pasakykit kodel as nagavitoj mokejau ~40 lt doh.gif doh.gif
Atsakyti
Taip taip mirksiukas.gif nes as ir buvau nustebinta sitos kainos ir klausiau NAGAVITOJ, kokia OPI kaina ir ar gali 40lt kainuoti g.gif sako TAIP tiek kainuoja holografiniai lakai ir + jei ne manikiuriste, nes dirbancios salonuose , pastovios klientes gauna nuolaidas 4u.gif As ORLY balta prancuziskam manikiurui pas savo manikiuriste 20lt mokejau, o jie apie 30kainuoja... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 10 09, 10:22)
man tikrai negeltonuoja schmoll.gif matyt tas geltonas pigmentas orly lake yra siaubingai stiprus...
na is tiesu nedaug kas lakuojasi geltonu laku ir neturiu su kuo pasikalbeti konkreciai apie tai, bet as pati juo tikrai nebesilakuosiu tongue.gif

Nu va tikriausia g.gif:
Man tai išvis pobaisiai atrodo geltoni nagai (kaip beje ir mėlyni, žali, salotiniai ir t.t.)

Va vakar nusilakavau su Artdeco laku vakare. Šiandien jau apsilaupė.... nors ir viršutinį sluoksnį tepiau...
Atsakyti
zinot, keistas dalykas. jeigu as pvz uzsitepu apatini sluoksni daznai buna kad jie DAR labiau lupas. ir tikraja ta zodzio prasme taip sluokniais eina...nzn nuo ko cia taip gali but..
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 09, 13:50)
Nu va tikriausia g.gif:
Man tai išvis pobaisiai atrodo geltoni nagai (kaip beje ir mėlyni, žali, salotiniai ir t.t.)

Va vakar nusilakavau su Artdeco laku vakare. Šiandien jau apsilaupė.... nors ir viršutinį sluoksnį tepiau...

o mano orliukai nuo antradienio vakaro atrodo kaip katik nulakuoti bigsmile.gif man tai cia super ax.gif nors ir dziovinau valanda, bet nagai tikrai atrodo kaip katik nulakuoti- man taip jau nepamenu kada buvo- net ir tie du nagiukai kur palikau be virsutinio sluoksnio nei kiek neatsilupo- tik ju pavirsius nebetoks blizgantis kaip kitu, bet tikrai tai pastebiu tik as pati ax.gif
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie China Glaze?
Atsakyti