Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

QUOTE(comep @ 2008 10 07, 20:29)
turiu ne orly pagrinda,bet ir ne uz 2lt
beje man ne geltonina o isigeria lako spalva, pvz raudona ar juoda  doh.gif

Na raudoną laką reikia pavargti kol nusivalau... per kelis kartus, nes labai daug pigmento turi...
Papildyta:
QUOTE(bitute737 @ 2008 10 07, 20:17)
as irgi isivaizduoju, kad neturetu spalva prasiskverbt pro pagrinda biggrin.gif o gal merginom orly pagrindas geltonina?  blush2.gif

Tai, kad neturėtų jis geltonint. Bent jau man visiškai nesikeičia nagų spalva, nors dažniausiai lakuoju raudona arba bordo spalva. Nebeatsimenu kada kokia neutralia lakavau...
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 10 07, 20:29)
turiu ne orly pagrinda,bet ir ne uz 2lt
beje man ne geltonina o isigeria lako spalva, pvz raudona ar juoda  doh.gif

Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2008 10 07, 20:43)
Na raudoną laką reikia pavargti kol nusivalau... per kelis kartus, nes labai daug pigmento turi...
Papildyta:
Tai, kad neturėtų jis geltonint. Bent jau man visiškai nesikeičia nagų spalva, nors dažniausiai lakuoju raudona arba bordo spalva. Nebeatsimenu kada kokia neutralia lakavau...

man sally hansen pagrindas labai geltonino, taigi nuo kainos nepriklauso. O siaip lakuojuos ir tamsesne vysnine, ir violetine spalvom (ne orly), negeltonina.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitute737: 07 spalio 2008 - 21:12
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 10 07, 23:23)
kokios kainos nusipirktu orliuku? tai lauksim ziniu ar issilaiko bent savaite lotuliukas.gif man uztektu ir 4-5 dienu ax.gif

sedziu dabar issilakavus pagal visas taisykles, dziovinu lotuliukas.gif jau valanda blink.gif nelimpa jau atrodo, bet vistiek bijau eit miegot kad nesugadinciau blush2.gif
kainytes tai lakas 25lt, won't chip- 35lt(jo nebuna mazu buteliuku) o bonderio mazas buteliukas 13lt 4u.gif
bonderis man patiko- graziai greit nudziuna, netirstas. lakas biski nuvyle, kad reikejo net 3 sluoksniu kol pasislepe nagas- nors pirkau ne is french manicure serijos g.gif , o wont chip tai labai tirstas- bet jei darys savo darba tai kaip nors priprasiu ax.gif
tai vat- jei bent 4 dienas atlaikys padoriai tai labai dziaugsiuos, bus matyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 07, 22:29)
kainytes tai lakas 25lt, won't chip- 35lt(jo nebuna mazu buteliuku) o bonderio mazas buteliukas 13lt 4u.gif
bonderis man patiko- graziai greit  nudziuna, netirstas. lakas biski nuvyle, kad reikejo net 3 sluoksniu kol pasislepe nagas- nors pirkau ne is french manicure serijos g.gif , o wont chip tai labai tirstas- bet jei darys savo darba tai kaip nors priprasiu ax.gif

gali laikyt ir maziau nes daug lako sluoksniu, kazkur skaiciau kad geriausia lakas laikosi kai yra tik sluoksniai: baze, spalvotas lakas ir top coat g.gif man tai reikia kad greitai dziutu valandos laiko neturiu sedet
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 10 07, 23:47)
gali laikyt ir maziau nes daug lako sluoksniu, kazkur skaiciau kad geriausia lakas laikosi kai yra tik sluoksniai: baze, spalvotas lakas ir top coat g.gif man tai reikia kad greitai dziutu valandos laiko neturiu sedet

tai ir netepciau tu 3 sluoksniu lako jei uztektu 1 ar bent 2- bet kad jis man visai permatomas buvo g.gif mastau gal rimtai netycia paemiau ne is tos kolekcijos laka, gal jis ir turi but permatomas unsure.gif gal kas turit orly spalvota laka ir gali pasidalint patirtim- kaip jum jo intensyvumas- ar uztenka 1-2 sluoksniu g.gif ?

stai kaip atrodo mano nagai po visu tu sluoksniu g.gif vis dar siek tiek sviecias nago galiuko baltumas unsure.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 07 spalio 2008 - 22:06
QUOTE(Pentarda @ 2008 10 05, 01:48)
Siulyciau Orly nagu laka mirksiukas.gif Jo ir vieno sluoksnio pakanka  thumbup.gif

Manikiūrininkė lakavo ryškiu "Orly" laku, bet man nepatiko - ne tik jis ilgai džiūvo, bet ir prastai laikėsi, apsitrynė vietom, todėl jau tos pačios dienos vakare nusivaliau tą laką doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 07 spalio 2008 - 22:49
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 07, 22:54)
tai ir netepciau tu 3 sluoksniu lako jei uztektu 1 ar bent 2- bet kad jis man visai permatomas buvo g.gif  mastau gal rimtai netycia paemiau ne is tos kolekcijos laka, gal jis ir turi but permatomas unsure.gif  gal kas turit orly spalvota laka ir gali pasidalint patirtim- kaip jum jo intensyvumas- ar uztenka 1-2 sluoksniu g.gif  ?

stai kaip atrodo mano nagai po visu tu sluoksniu g.gif  vis dar siek tiek sviecias nago galiuko baltumas unsure.gif

Aš turiu kelis: tai tamsieji lakai puikiai atrodo po 2 sluoksnių spalvoto lako. Jei daugiau tepu - ir po vieno sluoksnio gerai. Bet man gražiau ir lygiau gaunas kai tepu kelis sluoksnius plonus.

QUOTE(Viktuteee @ 2008 10 07, 23:49)
Manikiūrininkė lakavo ryškiu "Orly" laku, bet man nepatiko - ne tik jis ilgai džiūvo, bet ir  prastai laikėsi, apsitrynė vietom, todėl jau tos pačios dienos vakare nusivaliau tą laką  doh.gif

Keista g.gif: nu man lupinėtis pradead po dviejų dienų. Tris dienas galiu iškentėt. O įsigudrinau po kelių dienų galiukus vos vos patepti laku vėl ir viršutiniu sluoksniu ir atlaiko dar kelias idenas.
Atsakyti
o as turiu orly lakus ir neteko nusivilti.... vienas yra per tirstas tik,tai nuo dvieju storesniu sluioksniu meta oro burbuliukus.....
seip ant mano pacios nagu orly lakas tikrai isilaiko keturias dienas,nenusilupes,o ir indai ir tt visi kiti darbai.....
Klientems kaip kurioms,dar juk priklauso ir nuo nago.... viena kliente dziovina nagus ilgai,bet jai laiko savaite.... dar pastebejau,kad lakas su blizgiais ar perlamutru ilgiau laiko nei matiniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2008 10 08, 11:09)
dar pastebejau,kad lakas su blizgiais ar perlamutru ilgiau laiko nei matiniai  4u.gif

Vat nemėgstu nei blizgučių, nei perlamutro, tai prašiau, kad matiniu laku nulakuotų ir esu dabar nusivylusi "Orly", nors planavau ir pati įsigyti tokių lakų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 10 08, 11:59)
Vat nemėgstu nei blizgučių, nei perlamutro, tai prašiau, kad matiniu laku nulakuotų ir esu dabar nusivylusi "Orly", nors planavau ir pati įsigyti tokių lakų  g.gif

na vat kekvienam skirtingai,man asmeniskai labai jie patinka ir pagrinde su jais visad lakuoju..... tik as jeigu be dailes tai top'o nededu,nes nemegstu tu papildomu sluoksniu....
O mergites yra dzioviklis labai neblogas toks,kurioms ilgai dziusta..... jis pigus gal trys litai kainuoja buna EUROCOS'uose toks kaip vandenelis.
Atsakyti
merginos, o jūs leidžiat nagams kartais pailsėti nuo lako? Aš kartais pagalvoju, kad reiktų, bet be nagų lako jaučiuosi kaip "nuoga" doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2008 10 07, 18:50)
palaukit - negi pagrindas neapsaugo nago nuo spalvoto lako? blink.gif

tai tas ir blogiausia kad neapsaugojo, matyt labai stiprus tas geltonas pigmentas... o citrina tokio pageltonavimo nenuima tikrai, cia ne siaip koks nesvarumas, cia paties nago nudazymas doh.gif
Atsakyti