Sveikos!
Gal kuri esat maciusi toki nagu laka LT?
Nes kiek man teko uzmesti aki(specialiai per visas parduotuves nejau ir neieskojau) sidabriniai lakai buna su tekstura,o man noretusi lygaus,GRYNO metalo atspalvio.
any ideas?xDD
QUOTE(buda @ 2011 04 05, 14:36)
[iimg]
Sveikos!
Nes kiek man teko uzmesti aki(specialiai per visas parduotuves nejau ir neieskojau) sidabriniai lakai buna su tekstura,o man noretusi lygaus,GRYNO metalo atspalvio.
any ideas?xDD
Sveikos!
any ideas?xDD
Tai ne nagu lakas O "metaliniam" ispudziui isgauti naudojamos folgos formeles-lipdukai.Sildomos jos isitempia ir sitaip pagal forma priklijuojamos prie naguciu.Buvo tokiu rinkinuku Pelenes parodoje pas Latvius
http://data.whicdn.c....jpg?1300293693
cia irgi lipdukai?
as girdejau apie juos,bet och,jei iki lietuvos matinis lakas tik DABAR atkeliauja,tai situ matyt iki savo vestuviu nesulauksiu.xD
o norisi tai DABAR.xD
Papildyta:
joooo,visgi plevele.
bet atrodo,jog tai labai nepatogus naudojimo budas.
cia irgi lipdukai?
as girdejau apie juos,bet och,jei iki lietuvos matinis lakas tik DABAR atkeliauja,tai situ matyt iki savo vestuviu nesulauksiu.xD
o norisi tai DABAR.xD
Papildyta:
joooo,visgi plevele.
QUOTE(buda @ 2011 04 05, 17:49)
http://data.whicdn.c....jpg?1300293693
cia irgi lipdukai?
o norisi tai DABAR.xD
Papildyta:
joooo,visgi plevele.
cia irgi lipdukai?
o norisi tai DABAR.xD
Papildyta:
joooo,visgi plevele.
taip, ten irgi lipdukai O kad nepatogus, nepasakyciau, gal labiau netikslus, nes nevisu nagai standartines formos, todel kartais sunku pritaikyti lipduka,kartais nuo soniuku lieka keli milimetrai.Manes asmenishkai nesuzavejo
o gal kur pastebejot tokiu stambiagabariciu nagu laku blizguciu?
QUOTE(buda @ 2011 04 07, 21:44)
o gal kur pastebejot tokiu stambiagabariciu nagu laku blizguciu?
China Glaze nemažai tokių turi. Pvz, Doll House.
Spellbound:
Dar ir kitokių yra, bet pavadinimų nepamenu.
Iš kitų firmų dar įstrigę Deborah Lippmann (bet jie labai brangūs) ir Milani Jewel (ar kažkokia tokia) kolekcija, iš jos pvz. Milani Gold:
QUOTE(buda @ 2011 04 05, 21:28)
taip, čia klijuojamos plėvelės. Galit iš užsienio atsisiųsti
http://cgi.ebay.co.u...=item19c4417c03
QUOTE(Fuwari @ 2011 04 07, 22:14)
China Glaze nemažai tokių turi. Pvz, Doll House.
[
Spellbound:
[
Iš kitų firmų dar įstrigę Deborah Lippmann (bet jie labai brangūs) ir Milani Jewel (ar kažkokia tokia) kolekcija, iš jos pvz. Milani Gold:
[
Spellbound:
[
OOO siaubeli, isivaizduoju kiek laiko poto nagusgremzt reiktu, kad nusivalyti toki nagu laka
QUOTE(Jolkuce @ 2011 04 09, 21:48)
OOO siaubeli, isivaizduoju kiek laiko poto nagusgremzt reiktu, kad nusivalyti toki nagu laka
Na, aš turiu kelis panašius, tai napasakyčiau, kad vargstu. Man užima visiškai tiek pat laiko, kiek nusivalyt paprastą nagų laką. O gal net ir trumpiau, nes bligučiai labai greit atkyla.
O kur Vilniuje perkate OPI ir China Glaze nagų lakus? Mačiau medinėse šukose lyg ir yra Vokiečių g, gal žinote kokios kainos?
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 02 13, 17:52)
Namuose galima, tik reikia turėti UW lempą, base coat, top coat. Aš jau kurį laiką mąstau namuose pati darytis, bet vis nesiryžtu, nes kad nebūtų taip, kad susipirksiu viską, vieną ar du kartus nusilakuosiu ir viskas
O jei be lempos nesigaus?Nes jei susipirkt ir lempas,ir lakus-tai brangus malonumas.Galvoju vieno gelinio lako neužtenka be top ir base coato?
Labas Nesu tikra, ar į tiksliai tą temutę pataikiau, bet norėjau pasiteirauti apie ilgalaikius gelinius lakus ? Kas bandė ? Kokia nuomonė...? Nes man po dviejų savaičių atsilupo nago kraštas O pagal idėja juk toks lakavimas turėtų laikyt 3-4 savaites, ar klystu ?