Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

Gal kas pasidalins patarimais apie JESICCA priemones 4u.gif

ar verta įsigyti už pusę kainos tokį rinkinuką nagams(pabandymui):
http://kartu.lt/kolegos/23196
Radau internete informaciją, kad produktai daug apdovanojimų gavę, bet niekad neteko susidurti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(reset @ 2011 03 09, 14:28)
Gal kas pasidalins patarimais apie JESICCA priemones 4u.gif

ar verta įsigyti už pusę kainos tokį rinkinuką nagams(pabandymui):
http://kartu.lt/kolegos/23196
Radau internete informaciją, kad produktai daug apdovanojimų gavę, bet niekad neteko susidurti blush2.gif

Esu naudojus sios firmos premones, man patiko.Tik dabar nebezinau ju kainu-tai cia neaisku ar nepermokesite biggrin.gif Reiktu po interneta dar palandzioti.

vestu_ opi lakai buna nagavitoje , kaina 24 lt.

Orly-Vitrinoje - 25 lt.
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2011 02 22, 14:01)
Gal kuri esate bandžiusios nagų "lazdeles"? smile.gif
user posted image

QUOTE(Gisana @ 2011 02 22, 14:14)
aš ką tik nusipirkau, kai gausiu, pranešiu atsiliepimus  blush2.gif

Laba diena. Gal jau galit pasidalinti atsiliepimais iš patirties apie šią priemonę? 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
ši priemonė nekokia.. nepatiko man smile.gif viskas gal ir būtų gerai, bet džiūsta laaabai ilgai. Kitą dieną nusilupo galai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2011 03 07, 16:32)
Ne jokios lempos nereikalingos tiesiog nusilakuoji su paprastu nagu laku palauki kol jis nudziuna ir tada su tuo colorfix ir palaukiat kol jisai nudzius ir viskas smile.gif as pirkau "Equador" soliariume dar berods yra Sarmoj

Labai sudomino si priemone,nes atsibodo,kad manikiuras tik 2 dienas graziai atrodo su ar be top coat'o trecia diena jau apsilupineja ir reikia persilakuoti,o taip norisi pavaikscioti ilgiau su precizisku manikiuru.

Sakykit ar greitai isdziuna si priemone ir ar tepat po keliu dienu pakartotinai,nes skaiciau,kad tada dar ilgiau issilaiko lakas?
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 03 22, 08:53)
Merginos išduokit kur įsigyti šio gėrio?  blush2.gif

Arba is kur nors parsisiusti, arba ieshkoti Vilniuje: http://www.laiksmodalux.lt/Seche.html
Atsakyti
o Vilniuj, kąžin, kas nors užsiima tais geliniais lakavimais privačiai? Gal kuri ką išbandėt ir galit rekomenduoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 03 08, 22:06)
Mergaites patarkit, kuris nagu lakas geriausias is mano isvardintu:
1.  OPI
2.  China Glaze
3.  Magnetic

Noriu didesni kieki nusipirkti pradziai, darbui mirksiukas.gif

Man, asmeniškai, spalvų pasirinkimas labiausiai CG patinka, formulė - OPI (jie tokie skystesni, lengviau padengti nagą, o, kiek turiu CG, tai jie tirštoki). Šepetėlis - China Glaze šimtąkart geresnis. OPI labai didžiuojas savo plačiuoju, bet man jis toks grubus, neišeina gražiai apie odeles dengt. Kas čia dar... Na, China Glaze pigesni. Nagavitoj - 18 LT, o OPI - 20. smile.gif
Magnetic nesu bandžiusi.
O šiaip, jei susirinkinėčiau sau rinkinį, tai rinkčiausi visko po truputį. Rekomenduočiau dar Essie, nes jie turi daug spalvų, kurios lietuvių labai mėgstamos (t.y. pastelės ir visokių atspalvių raudonos dry.gif ) ir Zoya (labai originalios spalvos ir gera formulė). Taip pat Orly ir Color Club dar mėgstu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2011 03 27, 17:57)
o Vilniuj, kąžin, kas nors užsiima tais geliniais lakavimais privačiai? Gal kuri ką išbandėt ir galit rekomenduoti? blush2.gif

as kaip tik isbandziau Baltoros kirpykloje pas Jolanta.. dariausi prancuziska manikiura, bet kita karta lakuosiu tamsiai nes labai megstu vysniu arba vyno spalva.. prancuziskas grazu bet greitai atsibosta. siaip patiko rezultatas, nagai labaaaaaaaai blizga wub.gif ziuresiu kaip ten toliau bus 4u.gif
Atsakyti
Nezinau, ar tinkamoj temoj klausiu, bet gal kas atsakys: kiekeviena karta nulakavus nagus lakas susoka mazyciais burbuliukais. Kesciausia, kad is pradziu viskas atrodo grazu ir lygu, o tik veliau, dziustant, tie burbuliukai iskyla. Kur cia priezastis? Lako kaltint nelabai galiu, bes taip buna ne su vienu. Ar cia gali buti todel, kad gal per greitai uzlakuoju antra sluoksni ir top coat'a? O gal cia mano nagu problema? Lako pries lakuodama niekuomet nekratau, tai oro burbuliukai kaip ir negaletu susidaryt... Gal zinot kuri nors... 4u.gif
Atsakyti
man irgi taip nutinka kai gan greitai skubu tepti antrą sluoksnį smile.gif Kantrybė dorybė
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 04 04, 17:43)
Nezinau, ar tinkamoj temoj klausiu, bet gal kas atsakys: kiekeviena karta nulakavus nagus lakas susoka mazyciais burbuliukais...

Oi, kaip vargau aš su tais burbuliukais. Ko tik nebandžiau... Pagal mano pastebėjimus, burbuliukai iškyla, jei tepi storus nagų lako sluoksnius. Man situaciją labai LABAI pataisė greitai džiūstantis/džiovinantis top coat'as, pvz. Seche Vite, Poshe ir kt. Jis greit uždiovina ir tie burbuliukai nespėja iškilt.

Beje, daug kur rašo, kad negalima kratyt nagų lako buteliuko prieš lakuojant, bet aš manau, kad tai absoliutus mitas. Ir kratydavau, ir nekratydavau, ir visvien nuburbuliuodavo. Taip kad, bandykit greit džiūstantį viršų arba bent jau lašiukus. smile.gif
Atsakyti