Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

QUOTE(Jolkuce @ 2011 01 11, 22:33)
tai cia kiekvienam pagal poreikius gi  smile.gif  Daugelis va del to renkasi sviesesnius tonus,kuriuos atsibodus butu galima uzsilakuoti ant virsaus  paprastu ryshkesniu laku  smile.gif

Aš tai taip ir dariau. Kai paaugo nagas užlakavau ant viršaus paprastu laku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2011 01 10, 17:06)
Hm, sudomino ir mane tas ilgalaikis nagu lakas.
Butu idomu suzinoti kur Vilniuje ir uz kiek lakuoja.

as lakavausi Perkunkiemi "Grozio ekspertas" - taip patiko, kad tapau nuolatine kliente, nors vaziuoju per visa vilniu smile.gif kaina lakavimo 50 lt, jei kartu darai ir manikiura - tai 70lt thumbup.gif manikiurininke Renata super maloni! rekomenduoju...

dar radau kazkoki savanoriu pr. salona, bet man neaiskus toks... O Nail'baras lakuoja uz 90 lt su manikiuru... taip kad kainos skirtingos.

Beje, su raudonais nagais isvaiksciojau 4 savaites... kai ataugo - ten uzdejau svarovskiuku ir naujiem metam buvo pats tas. Galima ir kiru laku uzlakuot... ar splavyte tik ant nuaugimo uzdet... Prancusiskas neislaike man 2 savaiciu... nzn kodel. Dabar bordava vaikstau tai ziuresiu g.gif
Atsakyti
as irgi prisidedu prie pagyru geliui-lakui. Bandziau gelish, shellac ir dar kazkoki kinietiska tongue.gif . Man tai metu atradimas, nes paprastas lakas neissilaiko nei dienos. tai dabar drasiai savaite, buna ir dvi. Tenka pakoreguoti viena kita nagiuka, bet siaip patenkinta. Bet viska siunciuosi is uzsienio, nes cia kainos doh.gif ebay- gelish lakai po 17 dol su siuntimu i Lietuva, shellac- po 20 dol su siuntimu, o tas kitas - tai apie 10 dol su siuntimu, tai kad kainos prieinamaos. Ant shellac ir to kito naudoju gelish top coat, nuimant reikia padildyt biskuti ta top coat, tada apvynioti acetone ir folga, palaikau kelias minutes ir nusiima graziai.
Atsakyti
Nepigus malonumas jei atlaikytu tik dvi savaites...
Kazi kaip stipriai nagams kenkia.
Buvau seniau prisiauginus nagus tai vaizdelis buvo graudus,nemazai laiko reikejo jiems atsigauti.
Nesu dariusis ,bet kiek zinau yra toks budas,kad ant savo nago tepamas gelis ir paskui lakuojama...kaiko lakas irgi labai ilgai kaip ir ant priaugintu nagu. Cia kaip suprantu kazkoks lako ir gelio misinys.Nusibodo dazniai lakuoti,bet ir biski baisu,kad po to lako - gelio nagu bukle pabloges.
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2011 01 13, 10:15)
Buvau seniau prisiauginus nagus tai vaizdelis buvo graudus,nemazai laiko reikejo jiems atsigauti.
Nesu dariusis ,bet kiek zinau yra toks budas,kad ant savo nago tepamas gelis ir paskui lakuojama...kaiko lakas irgi labai ilgai kaip ir ant priaugintu nagu. Cia kaip suprantu kazkoks lako ir gelio misinys.Nusibodo dazniai lakuoti,bet ir biski baisu,kad po to lako - gelio nagu bukle pabloges.

Nago būklė pablogės, bet kai mano ar taip, ar taip ji bloga, man tai vienas iš priimtiniausių būdų dabar turėti gražius nagučius. Man labai patogu, kad galiu pati namie pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2011 01 13, 10:15)

Turiu klijenciu kurios pas mane su juo lakuojasi jau turbut po penkta karta, as pati turbut jau ilgiau juo lakuoju ir nieko nagui nepasidaro. Juk jo mechaniskai niekaip neveiki, ta prasme nedildziuoji visos nago ploksteles, negramdai ju. Kuo sveikiausi nagai.
O po gelio nuemimo, tai beabejo buna tie nagiukai kaip popieris, nors tai vel gi priklauso nuo meistro ir kiek daug jis dildziuoja nago plokstele.
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2011 01 13, 09:43)
as irgi prisidedu prie pagyru geliui-lakui. Bandziau gelish, shellac ir dar kazkoki kinietiska tongue.gif . Man tai metu atradimas, nes paprastas lakas neissilaiko nei dienos. tai dabar drasiai savaite, buna ir dvi. Tenka pakoreguoti viena kita nagiuka, bet siaip patenkinta. Bet viska siunciuosi is uzsienio, nes cia kainos  doh.gif ebay- gelish lakai po 17 dol su siuntimu i Lietuva, shellac- po 20 dol su siuntimu, o tas kitas - tai apie 10 dol su siuntimu, tai kad kainos prieinamaos. Ant shellac ir to kito naudoju gelish top coat, nuimant reikia padildyt biskuti ta top coat, tada apvynioti acetone ir folga, palaikau kelias minutes ir nusiima graziai.

O Base coat prieš laką nededat? Kokį acetoną naudojat? Gal tą gelish nuėmėją?
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 01 13, 22:20)
O Base coat prieš laką nededat? Kokį acetoną naudojat? Gal tą gelish nuėmėją?

base coat pas mane shellac, dedu ji, tada spalva kokia nors 2 sluoksnius ir top coat. Acetona naudoju paprasta pas mus pirkta.
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2011 01 14, 09:35)
base coat pas mane shellac, dedu ji, tada spalva kokia nors 2 sluoksnius ir top coat. Acetona naudoju paprasta pas mus pirkta.

drinks_cheers.gif As lygiai taip pat,tik baze GELISH FOUNDATION naudoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 14 sausio 2011 - 17:02
QUOTE(doruta @ 2010 12 05, 14:48)
O gal kuri bandete nagu dekupaza? Dabar yra kazkokia naujove isadoros, pupos maciau..  g.gif  kazin ar verta pirkti? ir ar uztenka tik spec. lako ant virsaus. Ar ir pagrindas turi buti is to serijos?

Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2011 01 19, 12:03)

Na tai specialus lakas,bet as juo nesusizavejau,gal del to , kad kinietishka atsisiunciau ax.gif bent jau Isadoros kiek youtubeje radau irasu-tai lakuoja ant kitokios firmos nagu lako...vadinas gal nebutinai is tos pacios serijos viskas.PVZ. http://www.youtube.c...h?v=Mp78fPg0Hd8
Atsakyti
Uzsukau prisiduoti savuosius rezultatus biggrin.gif Ir siaip temuke pakelti.Dabar jau eina 3 savaitele kaip nagai uzlakuoti UVgeliu-laku.Ir jokiu atsokimu ir nusilupimu thumbup.gif tiesiog ataugusi virshu pamaskuoju blizguciu ax.gif Ziuresim koks bus isnesiojimo rekordas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti