Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

QUOTE(viliuosi @ 2011 01 02, 14:59)
Labas merginos. O niekas nebandėt iš šios firmos pirkti nagų laką gelį? Kažin kaip kokybė, kaina tai viliojanti. Dabar dar ir akcija. 35 litai tai ne 91.
My Webpage

Paklausiau, bet atsakymo nesužinojau, tai visgi nuvažiavau ir susipirkau viską ko reikia nagučių lakavimui su lempa. Jei ką domins nuomonė kaip laiko, parašysiu po kelių dienų, kai jau pati žinosiu kiek atlaiko. Kol kas dar tik antra diena kaip pasidariau, tai dar nieko nekomentuosiu.
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 01 05, 09:56)
Paklausiau, bet atsakymo nesužinojau, tai visgi nuvažiavau ir susipirkau viską ko reikia nagučių lakavimui su lempa. Jei ką domins nuomonė kaip laiko, parašysiu po kelių dienų, kai jau pati žinosiu kiek atlaiko. Kol kas dar tik antra diena kaip pasidariau, tai dar nieko nekomentuosiu.

labai idomu kaip laikosi. nes kazkas lyg minejo kas gan tirstokas, sunkiai tepasi.
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2011 01 05, 11:28)
labai idomu kaip laikosi. nes kazkas lyg minejo kas gan tirstokas, sunkiai tepasi.

Tirštumo tai tirštokas, bet aš nebandžius kitokių. Užsitepė visai neblogai kaip man pirmą kartą darančiai sau. Aš pirkau ne darbui, o tik sau pačiai, tai nesu įgudusi. Reikia dviejų sluoksnių, vieno neužtenka. Kaip laikysis parašysiu po kelių dienų.
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2011 01 05, 11:28)

nezinau, bet ant gelish bazes ju UV nagu lakai laikesi 3 savaites super thumbup.gif Zinoma nuaugo neblogas gabalas ir jau keli nagai atsilaupe- laikas nusitribdyti.Bet va idomu koks laikymasis su ju baze g.gif O siaip jo - jis tirstokas,ir megejas nuo galiuku pabegt..reikia labai gerai uzklijuoti galus doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 01 07, 15:10)
nezinau, bet ant gelish bazes ju UV nagu lakai laikesi 3 savaites super  thumbup.gif  Zinoma nuaugo neblogas gabalas ir jau keli nagai atsilaupe- laikas nusitribdyti.Bet va idomu koks laikymasis su ju baze g.gif  O siaip jo - jis tirstokas,ir megejas nuo galiuku pabegt..reikia labai gerai uzklijuoti galus doh.gif .

Su gelish man atlaikė pirmą savaitę super, o jau antrą savaitę pradėjo kai kurie nagučių galiukai lūžinėti. Po dviejų sav. ir poros dienų jau nuėmiau. Dabar žiūrėsiu kiek šitie laikys. Kol kas jau 4 dienos, viskas super dar.
Dėl tirštumo negaliu nieko pasakyti, nes su gelish man darė salone, tai kažkaip kaip ten tepasi negaliu pasakyti kai pati netepiau. O va šitas tai gal tikrai toks linkęs nuo galiukų pabėgti, už tai ir reikėjo būtinai antros eilės. Bet su antra eile man gerai viskas prasilygino.
Atsakyti
Hm, sudomino ir mane tas ilgalaikis nagu lakas.
Butu idomu suzinoti kur Vilniuje ir uz kiek lakuoja.
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2011 01 10, 16:06)

Tai daugelis salonu dabar jau turi tokia procedura.O kaina nuo 40 lt. kiek klausinejau smile.gif

O tos kurios daretes ..Ar nusiiminejote pacios, kokiu acetonu, kaip jums ta procedura pavyko? Nes tiesa pasakius as maniau nusiima isties lengvai, be papildomu sunkumu, bet pasirodo reikejo ir paslifuot norint nuimti UV ta nagu laka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 10 sausio 2011 - 16:19
QUOTE(Jolkuce @ 2011 01 10, 15:51)
bigsmile.gif  o kiek pas jumis provincijoje praso uz tokia procedura lituku ? blush2.gif

60 lt su manikiūru 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2011 01 10, 16:15)
Tai daugelis salonu dabar jau turi tokia procedura.O kaina nuo 40 lt. kiek klausinejau  smile.gif

O tos kurios daretes ..Ar nusiiminejote pacios, kokiu acetonu, kaip jums ta procedura pavyko? Nes tiesa pasakius as maniau nusiima isties lengvai, be papildomu sunkumu, bet pasirodo reikejo ir paslifuot norint nuimti UV ta nagu laka g.gif

Sunkokai ir man nusiiminėja su acetonu. O gal gelich su tuo jų valikliu geriau nusiima, gal kas bandėt. Aš tai ilgai laikau ir po truputį trupinu.
Atsakyti
As dirbu su Gelish laiko tikrai gerai thumbup.gif Taip nusitirpdina sunkokai, bet ne visoms, matomai priklauso nuo nago, kaip jis pritraukia ta geli-laka. Nuluzinet nuo galiuku gali tuo atveju jeigu nagas pasisluoksniaves. O siaip isbuna ant nago kol atauga, tai kazkur apie tris savaites 4u.gif
Kitu firmu as dar nebandzius, vis kazkaip baisoka, kad nusipirksiu ir nepateisins vilciu...kaino juk nemaza tiek laku tiek pacios bazes ir virsutinio sluoksnio. Tai vat ir apsistojus ties tuo kuo pasitikiu ir kas jau patikrinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2011 01 10, 17:06)

Vilniuje dariausi Forum Palace esančiame grožio salone. su manikiūru 100 lt. tai finansiškai neapsimoka, jei nepilnai 2 sav. laiko. Aš kažkaip tikėjausi, kad kokias tris sav laikys. kol kas dar tik savaitė, bet pasiskaičiau, kad apie dvi sav gerai atrodo. tai ieškausi, gal kas nors namie tuo užsiima.
Atsakyti
Man atsibostu su vienu laku tris savaites vaiksciot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RainyDay: 11 sausio 2011 - 22:00
QUOTE(RainyDay @ 2011 01 11, 21:59)
Man atsibostu su vienu laku tris savaites vaiksciot  g.gif

tai cia kiekvienam pagal poreikius gi smile.gif Daugelis va del to renkasi sviesesnius tonus,kuriuos atsibodus butu galima uzsilakuoti ant virsaus paprastu ryshkesniu laku smile.gif
Atsakyti