Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

Nagavitoje jau yra tų gelinių lakų, kurie laiko, kol nutirpdysi, nes yra tas pats, kaip gelis, dedamas priauginant nagus. Tik tas jo nutirpinimas, nubraukimas nuo nago plokštelės atrodė man šiurkščiai, bet nemanau, kad nagui kenkia labai smile.gif
Atsakyti
Ieskojau nagu lako swatchu ir radau ju tikrai daug stai cia:
Nagu laku swatch
Gal kam naudinga bus ax.gif
Atsakyti
Man BUK lakas issilaiko ilgiau nei O.P.I. doh.gif pries abu lakus naudojau china glaze pagrinda ir tepiau 2 sluoksnius lako.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 11 18, 17:24)
Nagavitoje jau yra tų gelinių lakų, kurie laiko, kol nutirpdysi, nes yra tas pats, kaip gelis, dedamas priauginant nagus. Tik tas jo nutirpinimas, nubraukimas nuo nago plokštelės atrodė man šiurkščiai, bet nemanau, kad nagui kenkia labai smile.gif

drinks_cheers.gif na man labai patinka, nei apsilaupe nei ka ,blizgu ,dailu , o ir butent tas svelnus nago siausimas tikrai minimalus-toks kaip ir poliruojant nagucius sau namuose.Zalos tikrai nedaro daug smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2010 11 18, 17:41)
Kokios firmos ir kokios ju kainos?

Info gali rasti cia apie kainikes, spalvas ir t.t http://www.manikiura...a23558.48142208
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 11 18, 17:24)

youtube yra vaizdų, kur parodoma, kaip visas procesas vyksta. Nieko ten nėra baisaus 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2010 11 18, 17:41)
Kokios firmos ir kokios ju kainos?

Kiek žinau ant margo svieto geriausi yra laikomi CND Shellac 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beštuliukas: 22 lapkričio 2010 - 20:18
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 11 22, 21:16)
youtube yra vaizdų, kur parodoma, kaip visas procesas vyksta. Nieko ten nėra baisaus  4u.gif

Mačiau pačią techniką todėl ir sakau, kad kai kur atrodo šiurkštoki veiksmai smile.gif
Bet šiaip geras daiktas, sutinku smile.gif
Atsakyti
nieko nereikia bandyti smile.gif , nusilakuokite su CND Shellac ir viska suprasite doh.gif , nelieka jokiu klausimu...atsiauginau net savo silpnus nagus thumbup.gif . Sakoma kad brangu, as nesutikciau, nes daugiau kaip dvi savaites isvaiksciojau drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
O gal kuri bandete nagu dekupaza? Dabar yra kazkokia naujove isadoros, pupos maciau.. g.gif kazin ar verta pirkti? ir ar uztenka tik spec. lako ant virsaus. Ar ir pagrindas turi buti is to serijos?
Atsakyti
QUOTE(Onapaula @ 2010 12 05, 14:32)
nieko nereikia bandyti  smile.gif , nusilakuokite su CND Shellac ir viska suprasite  doh.gif , nelieka jokiu klausimu...atsiauginau net savo silpnus nagus thumbup.gif . Sakoma kad brangu, as nesutikciau, nes daugiau kaip dvi savaites isvaiksciojau drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Na aš noriu namuose su CND Shellac nusilakuoti, bet neturiu priemonių: UV lempos, base coat, top coat ir t.t. O viską susipirkti tai jau brangu gaunasi g.gif Nors labai norisi man. O kiek kainuoja salone su tuo CND Shellac nusilakuoti? 4u.gif
Atsakyti
O kaip sitas virsutinis lako sluoksnis?
http://www.manikiura...d...is-14.8-ml

Gal pvz. jo yra pirkti medinese sukose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2010 12 08, 13:52)
O kaip sitas virsutinis lako sluoksnis?
http://www.manikiura...d...is-14.8-ml

Gal pvz. jo yra pirkti medinese sukose?  g.gif

g.gif As manau turetu buti, bet paprasciausia butu paskambinti ir paklausti ax.gif
Atsakyti
Labas merginos. O niekas nebandėt iš šios firmos pirkti nagų laką gelį? Kažin kaip kokybė, kaina tai viliojanti. Dabar dar ir akcija. 35 litai tai ne 91.
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliuosi: 02 sausio 2011 - 15:00