Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

QUOTE(Gafsa @ 2010 10 24, 14:43)
China glaze Strong Adhesion Base Coat [yra nagavitos pard.,buna medinese šukose,maciau pozeminej  perejoj ties Europa]

Man sis nekiek neprailgina nagu lako laikymosi verysad.gif
Atsakyti
Planuoju nusipirkti si base coat'a
orly nail defense
user posted image

ir si kaip top coat'a
ORLY sec'n dry
user posted image

noreciau butent greitai dziovinancio top coat'o,nes daznai man lakas susigadina,kol keli sluoksnai isdzius doh.gif Gal kas naudoja,kaip jie?
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 10 26, 14:20)
Planuoju nusipirkti si base coat'a
ORLY nail defense
http://ecx.images-am...L500_AA300_.jpg

ir si kaip top coat'a
ORLY sec'n dry
http://www.hairtrade...ts/secn-dry.jpg

noreciau butent greitai dziovinancio top coat'o,nes daznai man lakas susigadina,kol keli sluoksnai isdzius  doh.gif  Gal kas naudoja,kaip jie?

antra turiu bet man jis nepatinka toks tirstesnis jis o puse nulakavus darlabiau sutirstejo, jei is orli tai geresnis man top2bottom cia ir apatinis ir virsutinis sluoksnis, dabar dar naudoju jessica brilliance virsutini sluoksni nieko visai ir blizgina ir greiciau nudziuna bet pats geriausias is visu man yra INM Out The Door Drying Top Coat tikrai labai geras su juo lakas graziau atrodo greiciau nudziuna ir laikosi thumbup.gif (is nagavitos), o pagrinda esu naudojus nail tek toki balsva kuris lygina nago pavirsiu tai geras tikrai tik tiek kad nuo puses buteliuko pradejo tirsteti ir siunkiau tepesi tai cia jau minusas, dabar naudoju orly Ridgefiller ir baltas toks lyginantis pavirsiu tai fainas patinka gerai laiko na nail tek gal truputi ir ilgiau laikydavo seip tai man visi pagrindai yra daug geresni tie su spalva balksva nes jeis nulakavus nagos toks matinis buna ir daug geriau dengiasi bei sukimba lakas ax.gif na gal aiskiai parasiau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 05 sausio 2011 - 16:08
Gal kas esat bande priemones nagams stiprinti is eurokos, net nepamenu pavadinimo, kazkokia pakankamai nauja firma, iki 20 lt kainuoja g.gif
ir gal kas esate bande zoya nagu lakus? 4u.gif
Atsakyti
Labai norėčiau pagirti ORLY Bonder Rubberized Basecoat nagų lako pagrindą. Tepiau 2 sluoksnius, labai gražiai ir lengvai dengėsi nagų lakas ir išsilaikė 4 dienas (pigiausias Buk lakas, 1 sluoksnis, plaukant indus ir pan. be pirštinių jokių, be jokio tpo-coat ant viršaus). Be jokio pagrindo ant mano nagų lakas matyt max dvi dienas laikosi ryškus laugh.gif
Atsakyti
Turiu ir pigiu, ir brangiu. Siai dienai 10 balu skiriu Nail System lakams: pigus ir gerai laiko. Nusilakuoju, dirbu viska - plaunu indus, tvarkausi be pirstiniu ir savaite nesuku galvos apie nagu lakavima thumbup.gif tik nagu lako pagrinda naudoju visada kokybiskesni, siuo metu ORLY TOP2 BOTTOM.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balerina:): 07 lapkričio 2010 - 16:10
Gal kas bande? g.gif
Perfect Nails NAUJOVĖ- elastingas ir nutirpdomas lakas-gelis bonkutėje su teptuku. Pirma kartą pasaulyje gelio ir spalvoto lako hibridas, sukurtas 2009 metais.

Ši įspudinga priemonė atrodo kaip gelis, tačiau pasidengia kaip lakas:

* reguliariai naudojant padeda nagui augti ilgu ir stipriu;

* skirtingai nuo lako nesisluoksniuoja ir neskyla;

* pakeisti atspalvį nauju labai paprasta, šis UV Gelis-Lakas "UV Gel Polish" nuiimamas vos per 15 minučių be kenksmingo poveikio natūraliems nagams;

Svarbiausia - manikiūras su šiuo UV Gel-Polish laikysis 21 dieną !
Atsakyti
QUOTE(chiki-piki @ 2010 11 08, 21:09)
Gal kas bande?  g.gif
Perfect Nails NAUJOVĖ- elastingas ir nutirpdomas lakas-gelis bonkutėje su teptuku. Pirma kartą pasaulyje gelio ir spalvoto lako hibridas, sukurtas 2009 metais.

Ši įspudinga priemonė atrodo kaip gelis, tačiau pasidengia kaip lakas:

* reguliariai naudojant padeda nagui augti ilgu ir stipriu;

* skirtingai nuo lako nesisluoksniuoja ir neskyla;

* pakeisti atspalvį nauju labai paprasta, šis UV Gelis-Lakas "UV Gel Polish" nuiimamas vos per  15 minučių be kenksmingo poveikio natūraliems nagams;

Svarbiausia - manikiūras su šiuo UV Gel-Polish laikysis 21 dieną !

Tai cia nutirpinamo bio gelio principas ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 11 17, 11:57)
Tai cia nutirpinamo bio gelio principas ir tiek  biggrin.gif

O pas mus manikiūristės jau naudoja bio gelius?
Įdomu, nes šiaip senai kur bebuvau nosį iškišus soske.gif
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 11 17, 15:24)
O pas mus manikiūristės jau naudoja bio gelius?
Įdomu, nes šiaip senai kur bebuvau nosį iškišus soske.gif

Daugiau dirba su nutirpinamu geliuku vadindamos ji bio..Nors tikiu, kad geresni salonai turi ir ta tikraji jau , nereikalaujanti siausimo geli smile.gif
Atsakyti
As galiu naudot bele koki nagu lako pagrinda, orly ar sally halsen, ar nieko vistiek bet koks lakas pigus ar brangus, pradeda trupet po dienos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 11 18, 09:30)
As galiu naudot bele koki nagu lako pagrinda, orly ar sally halsen, ar nieko vistiek bet koks lakas pigus ar brangus, pradeda trupet po dienos  blush2.gif

drinks_cheers.gif man lygiai tas pats..Todel pradejau gelbetis bio geliu bigsmile.gif ir problemos kaip nebuta thumbup.gif
Atsakyti