Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

QUOTE(Jolkuce @ 2010 09 29, 12:46)
tai butent ta parduotuve ir siuliau, alia sako kad joje nera va..o paklaust parduotuveje bijo, nes bus kazkoks mishciuganas ar da koks velnias  biggrin.gif Taigi aini zmogus i klausi kur jusu essie lakai..juk tam pardotuves ir yra, kad dometusi ju produkcija  smile.gif

mačiau ją, bet pagalvojau, kad "perukų" parduotuvėj nagų lakų nebus, praėjau ramiu veidu biggrin.gif
paklaust no problem. Aš galvojau jūs man siūlot Akropolio informacijoj klaust, patikėkit, jos mažai ką žino doh.gif

QUOTE(giedrute 99 @ 2010 09 29, 17:40)
Nu blyn g.gif Nu gi maciau Esie lakus butenttoi parduotuveje [akropoli]Tenai yra ir Inglon laku.Bent as kai buvau priessavaite,tai pasirinkimas buvo dydelis.Kainos lyg po 19 su centais. 4u.gif

ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Susiduriau su tokia problema:
turiu nagu laka, kuris gan pigus ir neturi rutuliuko viduje, jam blizguciai nusedo ant buteliuko sieneliu verysad.gif Lakas labai fainas ir neuztirstejes, o blizguciai nusede ne ant dugno, o per viduri buteliuko. Gal kas patartu, kaip juos isjudinti ir priversti pasiskirstyti nagu lake? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2010 10 01, 15:43)
turiu nagu laka, kuris gan pigus ir neturi rutuliuko viduje, jam blizguciai nusedo ant buteliuko sieneliu  verysad.gif Lakas labai fainas ir neuztirstejes, o blizguciai nusede ne ant dugno, o per viduri buteliuko. Gal kas patartu, kaip juos isjudinti ir priversti pasiskirstyti nagu lake?  ax.gif

pabandyk pakratyt tą buteliuką, sušildyk delnuose, kad skystesnis būtų ir lengviau jame judėtų ir vartyk aukštyn žemyn, kol susimaišys g.gif
Atsakyti
vat tame ir esme, kad kraciau, varciau, buvau ir palikus keliom dienom apversta, o blizguciai toj pacioj vietoj lieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2010 10 02, 11:26)
vat tame ir esme, kad kraciau, varciau, buvau ir palikus keliom dienom apversta, o blizguciai toj pacioj vietoj lieka  g.gif

as tai siulau senovini buda, dar mano mama jaunystej, kai daugelis laku be rutuliuku budavo taip darydavo smile.gif surask labai maza akmenuka (pvz. zvyro) nuplauk ir imesk i buteliuka, turetu padet isjudint lako blizgucius, kitu budu nezinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2010 10 01, 15:43)
turiu nagu laka, kuris gan pigus ir neturi rutuliuko viduje, jam blizguciai nusedo ant buteliuko sieneliu  verysad.gif Lakas labai fainas ir neuztirstejes, o blizguciai nusede ne ant dugno, o per viduri buteliuko. Gal kas patartu, kaip juos isjudinti ir priversti pasiskirstyti nagu lake?  ax.gif

o gal jis labai sutirštėjęs ir purtyk nepurčius lakas nesimakaluoja ? g.gif
Atsakyti
Na neatrode man jis per daug uztirstejes, bet matyt metas pirkti skiedikli nagu lakui, nes mano vienas nagu lakas labai uztirstejo doh.gif
Gal koki parekomenduotumete? As galvoju Delia arba nail system pirkti. Tikiuosi jei nesugadina nagu lako, nes tokio butent lako abejoju ar kur dar rasiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2010 10 05, 15:24)
Na neatrode man jis per daug uztirstejes, bet matyt metas pirkti skiedikli nagu lakui, nes mano vienas nagu lakas labai uztirstejo  doh.gif
Gal koki parekomenduotumete? As galvoju Delia arba nail system pirkti. Tikiuosi jei nesugadina nagu lako, nes tokio butent lako abejoju ar kur dar rasiu  verysad.gif

Aš turiu OPI nagų lako skiediklį, pirkau per ebay, išėjo apie 20 Lt. Nagų lako tikrai nesugadina 4u.gif
Atsakyti
Bandžiau ir pigius ir brangesnius, ir žinomus ir nelabai: buk, nail system, golden rose, artdeco, maybeline, manhatan, rimmel, lumene, borjois, pupa...
Dažniausiai perku tuos, kurie džiūsta "60 s" - labai neturiu kantrybės laukti, kol išdžius nail.gif
Patiko PUPA, BOURJOIS, MAYBELINE ir RIMMEL - greitai džiūna, neblogai tepasi, atlaiko apie savaitę. Apatinio pagrindo netepu. Tik viršutinį sluoksnį - blizgų Essence (Eurokos parduotuvėse yra - apie 7 Lt kainuoja). Nu nežinau - ir indus plaunu, ir klaviatūrą maigau, ir kt. dirbu - atlaiko bigsmile.gif
Atsakyti
Gal parekomenduotumėt kokį nebaisia brangų ir gerą nagų lako pagrindą? Kiek bandžiau, jokie nepateisino lūkesčių. Paprastai lakuojant (ypač ryškiomis spalvomis) bet koks nagų lakas jau kitą dieną apsilupa arba net tą pačią kartais doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 16, 00:52)
Gal parekomenduotumėt kokį nebaisia brangų ir gerą nagų lako pagrindą? Kiek bandžiau, jokie nepateisino lūkesčių. Paprastai lakuojant (ypač ryškiomis spalvomis) bet koks nagų lakas jau kitą dieną apsilupa arba net tą pačią kartais  doh.gif  doh.gif  doh.gif

turi minty base coat'ą? Aš naudojau irgi kelis, bet labiausiai patiko Buk "Gelis nagams", taip berods vadinasi. Draugė pvz. sakė, kad jai labai padėjo nagus stiprinti, auginti juos. Aš naudoju kaip base coat'ą, tai nesilupa taip labai, kaip be arba kaip su kokiu kitu (rusišku ar lietuvišku, nėra skirtumo). O kaip top coat'ą, jau esu minėjus, naudoju Catrice "Last up to 10 days". Man jis labai liuksiškas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 16, 00:52)
Gal parekomenduotumėt kokį nebaisia brangų ir gerą nagų lako pagrindą? Kiek bandžiau, jokie nepateisino lūkesčių. Paprastai lakuojant (ypač ryškiomis spalvomis) bet koks nagų lakas jau kitą dieną apsilupa arba net tą pačią kartais  doh.gif  doh.gif  doh.gif

China glaze Strong Adhesion Base Coat [yra nagavitos pard.,buna medinese šukose,maciau pozeminej perejoj ties Europa]
Atsakyti