sveikos merginos,
noriu pasiguosti man orly geltonas lakas nudaze nagus geltonai, ta prasme pati naga pageltonino... nors naudojau ir pagrinda ir tepiau kaip iprastai, zodziu keikiausi nerealiai, dabar pasvajoti apie nelakuotus arba bespalviu nagu laku lakuotus nagucius galiu tik pasvajoti ar yra dar kuriai is jusu taip nepasiseke?
QUOTE(mecia @ 2008 10 07, 12:05)
sveikos merginos,
noriu pasiguosti man orly geltonas lakas nudaze nagus geltonai, ta prasme pati naga pageltonino... nors naudojau ir pagrinda ir tepiau kaip iprastai, zodziu keikiausi nerealiai, dabar pasvajoti apie nelakuotus arba bespalviu nagu laku lakuotus nagucius galiu tik pasvajoti ar yra dar kuriai is jusu taip nepasiseke?
yra
su raudonu
QUOTE(mecia @ 2008 10 07, 12:23)
butent is orly ar kitu firmu?
orly orly
ir kiek zinau ne vienos mes cia tokios
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 07, 10:52)
mergaites, patarkit, ka geriau pirkt kaip nagu lako baze- ar butent priemone kuri skirta prailgint lako issilaikyma, ar koki nors nago stiprikli? kalbu apie Orly priemones- beda ta kad joks lakas man nesilaiko ilgiau kaip pusantros paros o nesilaiko butent ties galiukais- nes jie skilineja, tai kartu ir lakas apsilupa tai dabar jau nusprendziau isleist siek tiek pinigu ant gero pagrindo ir virsutinio sluoksnio- su virsutiniu viskas aisku, bet ka pasirinkt pagrindui norint prailgint lako laikymasi ?
man ir pagrindas, ir su viršutinis sluoksnis nelabai padeda...
nu va per pietus apsipirkau- paemiau ORLY "bonder" - kaip pagrinda, ir "wont chip" kaip top coat'a, ant abieju raso kad prailgina lako gyvenima iki 2 savaiciu ir konsultante patare pagrindui bonderi imt, tai kadangi turejo ir maza buteliuka tai ir paemiau. dar nusipirkau balintos kavos spalvos laka- jei visi siti neprailgins man pertrauku tarp lakavimu, reiks matyt galvot kaip pabalint nagus, kad galeciau be lako vaiksciot- nes kas antra diena lakuot labai tingis
dar nesupratau kodel kosmadoj orliuku buteliukai kitokie nei internete visur ir "vitrinoj" ? as tai pirkau "vitrinoj" bet pries tai uzejau i kosmada paziuret, gal kartais kokia akcija vyksta
dar nesupratau kodel kosmadoj orliuku buteliukai kitokie nei internete visur ir "vitrinoj" ? as tai pirkau "vitrinoj" bet pries tai uzejau i kosmada paziuret, gal kartais kokia akcija vyksta
QUOTE(comep @ 2008 10 07, 12:53)
Bent jau man nuo Orlio raudonų negeltonuoja : naudoju top 2 bottom pagrindą ir glosser viršutinį sluoksnį
O apie Bonder ir Wont chip lauksiu atsiliepimų
QUOTE(comep @ 2008 10 07, 11:53)
jau supratau bet is tikro nervina tokie dalykai, juk ne pora litu uz buteliuka mokam o ima ir nueda visa naga... po to vaikstau pageltusiais nagais kaip kokia nevala...
palaukit - negi pagrindas neapsaugo nago nuo spalvoto lako?
QUOTE(bitute737 @ 2008 10 07, 19:50)
palaukit - negi pagrindas neapsaugo nago nuo spalvoto lako?
Man apsaugo kuo puikiausiai O jei ir pageltonuoja nagai, gi citrina pašviesina :ax;
QUOTE(jadzka @ 2008 10 07, 20:08)
Man apsaugo kuo puikiausiai O jei ir pageltonuoja nagai, gi citrina pašviesina :ax;
as irgi isivaizduoju, kad neturetu spalva prasiskverbt pro pagrinda o gal merginom orly pagrindas geltonina?
QUOTE(bitute737 @ 2008 10 07, 20:17)
as irgi isivaizduoju, kad neturetu spalva prasiskverbt pro pagrinda o gal merginom orly pagrindas geltonina?
turiu ne orly pagrinda,bet ir ne uz 2lt
beje man ne geltonina o isigeria lako spalva, pvz raudona ar juoda