Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

na ka ispandziau essie nagu lakiukus, keleta nusipirkau tai likau maloniai nustebinta pamacius sepetuka pamaniau kad bus nepatogu su tokiu maziuku tepti bet tepasi tikrai labai gerai visada perku opi kartais orli nagu lakiukus ir turiu ju jau nemazai bet sie man pasirode geresni thumbup.gif labai lengvai lakuojasi kas kartais buna sudetinga su orly kaikuriomis spalvomis, greiciau dziuna ir laikosi ant nagiuku ilgiau be jokio pagrindo ar virsutinio sluoksnio, pasidengia gerai dviem sluoksniams tik vienai spalvytei reikia triju sluoksniu nes ji tokia skaidri bet seip galima apseiti ir su dviems na cia kaip kam patinka ax.gif

dar galvoju isbandyti essie pagrida ir koki virsutini lako dziovikli ir apsauga gal kas esate bandziusi ir galite parasyti atsiliepimus?
Atsakyti
Isigijau OPI laka,tai nepasakyciau,kad gerai laikosi, jei plaunant indus be pirstiniu ir siaip,darant viska,nesaugant nagu,tai 2 dienas atlaiko, paskui nuo galiuku ima laupytis (bandziau is su pagrindu (chinaglaze) ir be). Patiko kaip dengiasi, spalvos grazios. Bet dabar bandysiu kazka is Orly arba china glaze smile.gif
Atsakyti
kad ilgiau lakas laikytusi labai geras virsutinis nagu lako sluoksnis yra INM OUT THE DOOR - lako džioviklis ir lako apsauga tikrai labai geras kolkas geriausias is bandytu. o pagrindas nail tek toks balsvas tik labai man nepatinka kad kai nunaudoji daugiau nei puse jis toks tirstas palieka sunku tepti, yra dar pagrindas is INM rausvas galvoju dabar gal reiks ta arba koki essie pabandyti nes pavizdziui orly tai man ss... ir pagrindai ir virsutiniai sluoksniai na visai nepatinka lakas ar su pagrindu ar be jo lygiai taipat laiko doh.gif
Atsakyti
buna tokiu laku, kuriems jokiu papild. sluoksniu tepti nebereikia-patys gerai laiko. man jau sviestas sviestuotas gaunasi su tais top/bottom. tada bet koki pigu laka galima pirkti ir tepti, jei pagrindas ar virsus duoda ta laikymasi 4u.gif nors pati esu is tu, kurioms l. greit nusilupa lakas. uztat nebeieskau nieko, perku paprastus, pigius lakus ir naudoju orly pagrinda. gal kiek ir ilgiau pravaikstau, sunku pasakyti. tiesiog nusipirkau ta orly, tai ir naudoju, kai prisimenu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 09 rugsėjo 2010 - 16:15
QUOTE(Etama @ 2010 09 09, 17:14)
buna tokiu laku, kuriems jokiu papild. sluoksniu tepti nebereikia-patys gerai laiko. man jau sviestas sviestuotas gaunasi su tais top/bottom. tada bet koki pigu laka galima pirkti ir tepti, jei pagrindas ar virsus duoda ta laikymasi 4u.gif nors pati esu is tu, kurioms l. greit nusilupa lakas. uztat nebeieskau nieko, perku paprastus, pigius lakus ir naudoju orly pagrinda. gal kiek ir ilgiau pravaikstau, sunku pasakyti. tiesiog nusipirkau ta orly, tai ir naudoju, kai prisimenu rolleyes.gif

na manau labai priklauso ir nuo to kokie tie pagrindai ar virsutiniai sluoksniai yra tikrai pritariu kad su kaikuriais buna sviestas sviestuotas nes jie buna tokie tirsti storiai tepasi tad reikia atsirinkti. as kartais buna pritingiu tepti apatini sluoksni tai tepu tik virsutini tai lakas taip graziai blizga ir ilgiau islieka toks sviezias smile.gif
Atsakyti
Gal galetumete parekomenduoti koki matini nagu laka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 08 16, 13:05)
As tai bandziau tas kur nuotraukoje . Turejau ju nemazai, tai zinokit labai gerai dengiasi ir gerai atrodo  4u.gif

Ir as paskaitinejusi nusipirkau keleta buteliuku. Tikrai dengia gerai, dziusta greitai, idomu tik,kiek netrupes 4u.gif Ir kaina thumbup.gif
Atsakyti
kur Klaipėdoj galima nusipirkt Essie nagų lakų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 25, 21:46)
kur Klaipėdoj galima nusipirkt Essie nagų lakų?  smile.gif

pabandyk pasizvalgyti cia Taikos pr. 61, Klaipėda (PC „Akropolis“)
(I-VII 10-22 val. ) tel. 8-46 240422
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 09 26, 16:57)
pabandyk pasizvalgyti cia Taikos pr. 61, Klaipėda (PC „Akropolis“)
(I-VII 10-22 val. ) tel. 8-46 240422

bandžiau. Visas kosmetikos parduotuves išvaikščiojau, niekur neradau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 27, 19:30)
kad žinočiau, kur klaust. Akropolio informacija man nesuteiktų tokios info, o parduotuvėse nesinori klausynėt, žiūrės kaip į mišiuganą  ax.gif

turetu buti klaipedos akropolyje parduotuveje "Baltic Hair" ten kur visokios plauku seges perukai ax.gif
Atsakyti
Nu blyn g.gif Nu gi maciau Esie lakus butenttoi parduotuveje [akropoli]Tenai yra ir Inglon laku.Bent as kai buvau priessavaite,tai pasirinkimas buvo dydelis.Kainos lyg po 19 su centais. 4u.gif
Atsakyti