Sveikos, ar esate kuri nors bandziusi Essie nagu lakus? Idomu butu isgirsti atsiliepimus.
QUOTE(Netavoreikalaite @ 2010 08 26, 21:01)
Sveikos, ar esate kuri nors bandziusi Essie nagu lakus? Idomu butu isgirsti atsiliepimus.
man rodos kelis kartus temoj buvo pamineti, kaip geri lakai
QUOTE(Netavoreikalaite @ 2010 08 26, 22:01)
ar esate kuri nors bandziusi Essie nagu lakus?
Na nusipirkau Geltoną laką, tai kai ant mano nagų jokie lakai nesilaiko, tai tris dienas pravaikščiojau, tai čia jau maksimum gerai. Man patiko
QUOTE(Little angel @ 2010 08 31, 15:49)
Na nusipirkau Geltoną laką, tai kai ant mano nagų jokie lakai nesilaiko, tai tris dienas pravaikščiojau, tai čia jau maksimum gerai. Man patiko
o kur galima sio lako isigiti Vilniuje
QUOTE(Luni @ 2010 08 31, 21:04)
o kur galima sio lako isigiti Vilniuje
QUOTE(reeva @ 2010 05 15, 16:07)
Europos požeminėj perėjoj šian mačiau.Daug spalvų,kaina-23 litai
QUOTE(Netavoreikalaite @ 2010 08 26, 22:01)
Pora draugiu naudoja tamsias spalvas, tai labai gyre ir siaip kiek ant ju naguciu maciau, tai labai gerai lakas atrodo. Pati tik parduotuvej kazkokia sviesia pieniska pabandziau, tai nemaloniai tepesi: nelygiai ir labai permatomai. Ir dziuvo ilgai...
Mylimiausias lakas Orly, spalva Who's Who Pink
Maloniai dengiasi, ilgai laiko, spalvyte labai tinkama kasdienai.
Gal kuri zino, su kokiais nagu lakais Nail Bar dirba? Neseniai dariausi ten manikiura, lakavau nagus raudonai, tai labai ilgai islaike, ir spalva pasakiska buvo. Bet per skubejima pamirsau pasiklausti ar pati paziureti su kokiais lakais ten man lakavo.
Gal kuri zino, su kokiais nagu lakais Nail Bar dirba? Neseniai dariausi ten manikiura, lakavau nagus raudonai, tai labai ilgai islaike, ir spalva pasakiska buvo. Bet per skubejima pamirsau pasiklausti ar pati paziureti su kokiais lakais ten man lakavo.
QUOTE(Aterol @ 2010 09 02, 13:10)
Mylimiausias lakas Orly, spalva Who's Who Pink
http://i182.photobuc...-pink-40005.jpg
http://i182.photobuc...-pink-40005.jpg
šitas turbūt iš ORLY "Sweet" vasarinės kolekcijos
Ar Orly lakas nedžiūva ilgai? Kažkaip jo nenaudoju.
QUOTE(erika08 @ 2010 09 03, 07:56)
šitas turbūt iš ORLY "Sweet" vasarinės kolekcijos
Man tai pakankamai greit jis dziuna. Siaip, as jau kai lakuojuosi nagus, tai visada tai darau vakre, kai niekur skubeti nereikia. O nusilakavus sedziu sau atsiputus, skaitau kokia knyga ir net nepastebiu kada man jie nudziuna.
O virsutini lako sluoksni dar padengiu Orly Gloser'iu. Ilgai man laiko, labai graziai blizga, nagas kaip slapias atrodo.
QUOTE(Aterol @ 2010 09 03, 10:14)
Man tai pakankamai greit jis dziuna.
Man tai ne visai greit pasirode. Apdziuna gan greit palyginus, bet iki pilno isdziuvimo dar tikreai reikia palaukti QUOTE(Etama @ 2010 09 03, 09:11)
Man tai ne visai greit pasirode. Apdziuna gan greit palyginus, bet iki pilno isdziuvimo dar tikreai reikia palaukti
Na, cia ziurint kas yra greit. Kaip jau sakiau, man tai jis pakankamai greit dziuna, palyginus su kitais mano turimais. O ir tepu jo nemazai, sluoksnis lako pagrindo, tada 2 sluoksniai lako, ir tada vienas sluoksis to Glosser'io. Ir visa sita man sudziuna per max 10 min.