Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

Likau nustebinta, kad nagų lakai nail polish tear iš Norfos po 1,59 lt labai neblogai laiko ir gražiai pasidengia, o ir spalva labai graži gavos smile.gif
manau, neverta nurašyt biggrin.gif jau maniau visiškai š... o pabandžiau nusipirkt, ir patiko, jaučiu jamsiu dar kokių spalvikių, juk kai pagalvoji duonos kepalas brangiau kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 10, 22:22)
Likau nustebinta, kad nagų lakai nail polish tear iš Norfos po 1,59 lt labai neblogai laiko ir gražiai pasidengia, o ir spalva labai graži gavos smile.gif
manau, neverta nurašyt biggrin.gif jau maniau visiškai š... o pabandžiau nusipirkt, ir patiko, jaučiu jamsiu dar kokių spalvikių, juk kai pagalvoji duonos kepalas brangiau kainuoja biggrin.gif

Tikrai labai neblogi, pastoviai perku tamsiai balklazanine spalva, labai grazi 4u.gif o vat bordiniai atspalviai labai prasti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 10, 22:24)
Tikrai labai neblogi, pastoviai perku tamsiai balklazanine spalva, labai grazi  4u.gif  o vat bordiniai atspalviai labai prasti sad.gif

Aš rožinį pirkau, dar užsimaniau tokio rožinio kur susideda iš blizgučių, tik nepatogu, nes ant nago tas nelygumas jaučias smile.gif
Na bet jau taip maloniai nustebinta esu, kad kokybė tikrai neprasta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justicija @ 2010 04 20, 22:56)
Man tai patinka ESSIE nagu lakai  thumbup.gif . Nes didelis pasirinkimas matiniu spalvu, kurios man labai patinka wub.gif . Turiu stai tokia 

tikrai, labai geri Essie lakai. Mano top 3 butu Opi, Essie ir Orly smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 11 gegužės 2010 - 00:29
panos, o kur Lietuvoje esse jūs perkate? jau tokios gražios spalvos.... o siųstis taip nesinori nagų lako...
Atsakyti
QUOTE(Zydre @ 2010 05 15, 12:02)
panos, o kur Lietuvoje esse jūs perkate? jau tokios gražios spalvos.... o siųstis taip nesinori nagų lako...

Pelenes parodoj tikrai maciau,tai gal ir pirkt kur yra biggrin.gif
Atsakyti
Europos požeminėj perėjoj šian mačiau.Daug spalvų,kaina-23 litai
Atsakyti
Sveikutės! Norėjau paklausti ar jums negelsta nagai nuo ryškaus nagų lako? Jeigu taip, tai ką darote, kad jie vėl įgautų natūralią savo spalvą? Dėkoju iš anksto
Atsakyti
Gelsta ir dar kaip biggrin.gif as tai poliruoju, o jei ne tuomet i citrina ikisu nagus arba sulciu citrinos i vandeni ilasinu ir laikau, siek tiek padeda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabrielė Mendeikaitė @ 2010 07 15, 23:23)
Sveikutės! Norėjau paklausti ar jums negelsta nagai nuo ryškaus nagų lako? Jeigu taip, tai ką darote, kad jie vėl įgautų natūralią savo spalvą? Dėkoju iš anksto

O lako pagrinda naudojate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 07 16, 14:30)
O lako pagrinda naudojate?  g.gif

Nenaudoju. O ar jis padeda nors kiek?
Atsakyti
QUOTE(Gabrielė Mendeikaitė @ 2010 07 16, 23:05)
Nenaudoju. O ar jis padeda nors kiek?

Zinoma, kad padeda 4u.gif Man kai dare manikiura tepe lako pagrinda, tada rysku raudona laka ant virsaus. Po savaites kai nusivaliau (tiek atlaike lakas) nagai buvo baltuteliai ir tikrai nebuvo jokio gelsvumo. schmoll.gif As seniau niekada nenaudojau lako pagrindo, bet nuo siol be jo nei zingsnio thumbup.gif
Atsakyti