Likau nustebinta, kad nagų lakai nail polish tear iš Norfos po 1,59 lt labai neblogai laiko ir gražiai pasidengia, o ir spalva labai graži gavos
manau, neverta nurašyt jau maniau visiškai š... o pabandžiau nusipirkt, ir patiko, jaučiu jamsiu dar kokių spalvikių, juk kai pagalvoji duonos kepalas brangiau kainuoja
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 10, 22:22)
Likau nustebinta, kad nagų lakai nail polish tear iš Norfos po 1,59 lt labai neblogai laiko ir gražiai pasidengia, o ir spalva labai graži gavos
manau, neverta nurašyt jau maniau visiškai š... o pabandžiau nusipirkt, ir patiko, jaučiu jamsiu dar kokių spalvikių, juk kai pagalvoji duonos kepalas brangiau kainuoja
Tikrai labai neblogi, pastoviai perku tamsiai balklazanine spalva, labai grazi o vat bordiniai atspalviai labai prasti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 10, 22:24)
Tikrai labai neblogi, pastoviai perku tamsiai balklazanine spalva, labai grazi o vat bordiniai atspalviai labai prasti
Aš rožinį pirkau, dar užsimaniau tokio rožinio kur susideda iš blizgučių, tik nepatogu, nes ant nago tas nelygumas jaučias
Na bet jau taip maloniai nustebinta esu, kad kokybė tikrai neprasta
QUOTE(justicija @ 2010 04 20, 22:56)
Man tai patinka ESSIE nagu lakai . Nes didelis pasirinkimas matiniu spalvu, kurios man labai patinka . Turiu stai tokia
tikrai, labai geri Essie lakai. Mano top 3 butu Opi, Essie ir Orly
panos, o kur Lietuvoje esse jūs perkate? jau tokios gražios spalvos.... o siųstis taip nesinori nagų lako...
QUOTE(Zydre @ 2010 05 15, 12:02)
panos, o kur Lietuvoje esse jūs perkate? jau tokios gražios spalvos.... o siųstis taip nesinori nagų lako...
Pelenes parodoj tikrai maciau,tai gal ir pirkt kur yra
Europos požeminėj perėjoj šian mačiau.Daug spalvų,kaina-23 litai
Sveikutės! Norėjau paklausti ar jums negelsta nagai nuo ryškaus nagų lako? Jeigu taip, tai ką darote, kad jie vėl įgautų natūralią savo spalvą? Dėkoju iš anksto
QUOTE(Gabrielė Mendeikaitė @ 2010 07 15, 23:23)
Sveikutės! Norėjau paklausti ar jums negelsta nagai nuo ryškaus nagų lako? Jeigu taip, tai ką darote, kad jie vėl įgautų natūralią savo spalvą? Dėkoju iš anksto
O lako pagrinda naudojate?
QUOTE(Tučka @ 2010 07 16, 14:30)
O lako pagrinda naudojate?
Nenaudoju. O ar jis padeda nors kiek?
QUOTE(Gabrielė Mendeikaitė @ 2010 07 16, 23:05)
Nenaudoju. O ar jis padeda nors kiek?
Zinoma, kad padeda Man kai dare manikiura tepe lako pagrinda, tada rysku raudona laka ant virsaus. Po savaites kai nusivaliau (tiek atlaike lakas) nagai buvo baltuteliai ir tikrai nebuvo jokio gelsvumo. As seniau niekada nenaudojau lako pagrindo, bet nuo siol be jo nei zingsnio