na man tai kaip kurie orly lakai yra kurie greit dziuna bet nemazai yra ir tokiu kurie ne, opi man greiciau nudziuna
o del dzioviklio tai kaip cia priestai minejai ta kuri naudoju jis ir dziovina ir suteikia nagiukui blizgeli lakas toks sviezias atrodo na slapias
Na pameginau pasilakuoti viena naga. Pirmas ispudis, kad ziauuuuuriai taupiai naudojasi, atrodo su mini mini lasiuku nusilakavau dviem sluoksniais. Kazkoks skystas lakas, toks ir turi buti?
Bet spalva tai pernelyg barbiska pasiemiau, net nezinau ka daryti
Foto ant greituju ir nekokios kokybes, bet visgi. Spalva nepermatoma, nors ir grazi, bet man reikejo skaidresnes, grynai prancuziskam manikiurui I isparduotuve tikriausia deti teks, parduoti ar mainyti i kazkoki kita Orly, tik sviesesnes rozines spalvos. Kaip gaila, ne tas zodis
spalva
Papildyta:
Sis lakas mano pirmas is geru, ta prasme is brangesniu. Tai ispudis labai geras tikrai, ir nudziuvo greit, ir tepasi lygiai, maloniai taip.
Jetau jetau, kaip gaila kad taip su spalva paslydau, nors plaukus nusirauk, o atrodo taip atidziai rinkausi, ant saves net pykstu
Foto ant greituju ir nekokios kokybes, bet visgi. Spalva nepermatoma, nors ir grazi, bet man reikejo skaidresnes, grynai prancuziskam manikiurui I isparduotuve tikriausia deti teks, parduoti ar mainyti i kazkoki kita Orly, tik sviesesnes rozines spalvos. Kaip gaila, ne tas zodis
spalva
Papildyta:
QUOTE(kraisle @ 2010 04 19, 20:18)
o jums ORLY nagu lakai gerai dziuna ir greitai kai uztepate dviejus sluoksnius ant naguciu?
Sis lakas mano pirmas is geru, ta prasme is brangesniu. Tai ispudis labai geras tikrai, ir nudziuvo greit, ir tepasi lygiai, maloniai taip.
Jetau jetau, kaip gaila kad taip su spalva paslydau, nors plaukus nusirauk, o atrodo taip atidziai rinkausi, ant saves net pykstu
QUOTE(Etama @ 2010 04 20, 00:45)
Na pameginau pasilakuoti viena naga. Pirmas ispudis, kad ziauuuuuriai taupiai naudojasi, atrodo su mini mini lasiuku nusilakavau dviem sluoksniais. Kazkoks skystas lakas, toks ir turi buti?
spalva
Papildyta:
spalva
Papildyta:
na vasarai tokia spalvyte tai labai faina, o neziurejai to taffi lakiuko jis sviesesnis?
QUOTE(Luni @ 2010 04 20, 00:46)
na vasarai tokia spalvyte tai labai faina, o neziurejai to taffi lakiuko jis sviesesnis?
Varciau visa palete ir gan ilgai, bet kad nemaciau taffy
Kame didziausia ironija, tai kad norejau tokio skaidresnio, bet po 20min. ziurejimo ir lyginimo, pasiemiau nepersvieciama
Sioj foto taip nepersiteikia tas tikrasis vaizdas, rozine spalva. Kaip barbes nagas atrodo Spalva grazi is tiesu, bet tikrai ne man.
QUOTE(Etama @ 2010 04 20, 00:49)
Varciau visa palete ir gan ilgai, bet kad nemaciau taffy
Kame didziausia ironija, tai kad norejau tokio skaidresnio, bet po 20min. ziurejimo ir lyginimo, pasiemiau nepersvieciama
Sioj foto taip nepersiteikia tas tikrasis vaizdas, rozine spalva. Kaip barbes nagas atrodo Spalva grazi is tiesu, bet tikrai ne man.
Nu zinok ,o man patiko spalvyte tikrai vasariska As va irgi per klaida turiu Spa ritual rozini laka nusipirkus-ir keikiuos, nes man jis per blykus,norejau ryskesnio-tai i voliojas daba,o moketa 26 pinigai buvo
QUOTE(Jolkuce @ 2010 04 20, 08:50)
Nu zinok ,o man patiko spalvyte tikrai vasariska As va irgi per klaida turiu Spa ritual rozini laka nusipirkus-ir keikiuos, nes man jis per blykus,norejau ryskesnio-tai i voliojas daba,o moketa 26 pinigai buvo
Cia dar ne visai tokia spalvyte atrodo, realiai ji grynai barbiska ruuuuuzava
va sioj foto gan gerai galima pamatyti daugmaz tikraja spalva (desinej, 2eile nuo apac.), o man realiai reiktu labiau tokios kaip 1eilej nuo apacios
turiu pacia pirma spalva virsuje star spangled tai labai grazi vasara labai graziai ziurisi ir ant kojyciu nageliu
o as kazkada turejau grazios spalvos nagu laka ir neberandu niekur nei tokio lako, nei tokios spalvos labai graziai atrodydavo prancuziskas manikiuras su juo, spalva tokia ne i ruzavuma kaip jus dabar kalbate, bet i violituma, nu zodziu labai grazi buvo.atsimenu pirkau ji droge, bet nebepardavineja tokiu
Man tai patinka ESSIE nagu lakai . Nes didelis pasirinkimas matiniu spalvu, kurios man labai patinka . Turiu stai tokia
QUOTE(Jolkuce @ 2010 04 20, 13:41)
Nu pas man- tokia, pirkau spec prancuzui, dar net pardaveja pasiule..sakiau jamu, alia ka atejau namo ir tas ruzavumas mane erzina, man patinka prancuzai su balksvumu
va mano nevykes pirkinys
va mano nevykes pirkinys
Grazi siaip spalva, man tokios patinka svelnios, prancuziskam kaip tik Bet aisku cia tas pats var. kaip ir man-nori priesingos sp., tai kas kad ir grazi, jei nenaudojama guli.
del ko liudniausia, tai kad ir kainuoja 25lt, na tavo 25. tai skaitytk 4 lakai-100 lt butu po 5 ar ten tebunie 10lt, negaila butu ir pasilikt "jeigu kada prireiks", o dabar tikrai abidna, norisi konkreciu spalvu tik. na as tai manau parduosiu kam nors vistiek. o tu irgi idek i kokia isparduotuve ir tiek, spalvyte faina, turetu greit paimti