Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

QUOTE(comep @ 2010 04 16, 20:20)
taffy tikrai ne persikas  schmoll.gif rausva
realios foto nebeturiu, pries simta metu esu dejus cia i sm
galiu nebent buteliuka pafotkint  biggrin.gif

o tepi viena sluoksni ar du? kokio intensyvumo spalvyte gaunasi? gali butelaicio bent jau foto ideti tuomet biggrin.gif
slidus reikalas cia internetu rinktis spalvas, atrodo vienokia, realybej-kitokia doh.gif as tuo tarpu pameginsiu surasti tavo ideta realia foto su taffy drinks_cheers.gif
Atsakyti
labai sunku fotografuoti palei sviestuva schmoll.gif doh.gif
na va cia pora foto taffy
user posted image

user posted image

o va cia robo romance,radau uzmesta likuti biggrin.gif
user posted image

lakuoju visad 2 sl.
Atsakyti
aciu, kad nepatingejai nufotkinti thumbup.gif
sitoj foto atrodo jau i baltuma doh.gif prapultis cia su tom spalvom tikrai. na tokia tai jau grazi atrodo thumbup.gif idomu kaip ant naguciu g.gif
o kokiu laku dabar pacios naguciai nulakuoti? bigsmile.gif matosi krastelis prie romance, vistiek nuziurejau hihihi.gif
beje, robo romance man nelabai schmoll.gif katalogineje foto visiskai kitoks atrode, o sioje atrodo vien bliguciai unsure.gif
tavo pasisakymo neradau apie taffy laka, matyt jau istrinta tema, bet internete radau kita foto: (ar kazkas panasaus i realybe?)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 16 balandžio 2010 - 19:38
QUOTE(Etama @ 2010 04 16, 19:37)
aciu, kad nepatingejai nufotkinti  thumbup.gif
sitoj foto atrodo jau i baltuma  doh.gif  prapultis cia su tom spalvom tikrai. na tokia tai jau grazi atrodo thumbup.gif  idomu kaip ant naguciu  g.gif
o kokiu laku dabar pacios naguciai nulakuoti?  bigsmile.gif  matosi krastelis prie romance, vistiek nuziurejau hihihi.gif
beje, robo romance man nelabai schmoll.gif  katalogineje foto visiskai kitoks atrode, o sioje atrodo vien bliguciai unsure.gif
tavo pasisakymo neradau apie taffy laka, matyt jau istrinta tema, bet internete radau kita foto: (ar kazkas panasaus i realybe?)

kazkoks essence lakas is eurokos matosi biggrin.gif smile.gif

tavo rastoj foto kazkas panasaus mirksiukas.gif panasiau i realybe lyginant su paleteje duodama spalva biggrin.gif
_____

o is kurio miesto tu esi? jei kaunas pvz nukeliauk i vitrina ir pasiziurek realiai visas spalvas
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 16, 20:37)
aciu, kad nepatingejai nufotkinti  thumbup.gif
sitoj foto atrodo jau i baltuma  doh.gif  prapultis cia su tom spalvom tikrai. na tokia tai jau grazi atrodo thumbup.gif  idomu kaip ant naguciu  g.gif
o kokiu laku dabar pacios naguciai nulakuoti?  bigsmile.gif  matosi krastelis prie romance, vistiek nuziurejau hihihi.gif
beje, robo romance man nelabai schmoll.gif  katalogineje foto visiskai kitoks atrode, o sioje atrodo vien bliguciai unsure.gif
user posted image

sveika, turi si laka tai man labai patinka labai tvarkingai naguciai su juo atrodo jis toks kaip prancuziskam spalva i ruzavuma su tokiais mazyciais rausvais ruzavais blizguciais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Luni @ 2010 04 18, 16:54)
sveika, turi si laka tai man labai patinka labai tvarkingai naguciai su juo atrodo jis toks kaip prancuziskam spalva i ruzavuma su tokiais mazyciais rausvais ruzavais blizguciais  thumbup.gif

O kaip ant nago atrodo, pablyskina pati naguti? Ryskiau uztepa ar persisviecia? gal galetum realia foto ant nagu ikelti 4u.gif Rytoj noriu eiti pirkti pranc.manikiurui laku ax.gif
Gal ir del balto lako turi minciu, kuri geresne spalvyte galiukams lakuoti?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 18, 17:08)
O kaip ant nago atrodo, pablyskina pati naguti? Ryskiau uztepa ar persisviecia? gal galetum realia foto ant nagu ikelti 4u.gif  Rytoj noriu eiti pirkti pranc.manikiurui laku ax.gif
Gal ir del balto lako turi minciu, kuri geresne  spalvyte galiukams lakuoti?

taip pasviesina, na as tepu du sluoksnius visada nes vienas tai toks truputi persvieciamas kartais lakuoju ant pagrindo kuris nago pavirsiu lygina tai jis toks balsvas tai ant jo ir vieno uztektu na ziurint kokio spalvos intensivumo norisi realiu foto dabar tai nepadarysiu nes sendien kita spalva tik nusilakavau ax.gif seip tikrai jis thumbup.gif jei tokio atspalvio norisi. turiu dar is tos pacios kolekcijos kaip sis balta su smulkiais sidabriniais blizkuciais gogo vadinasi na bet si spalva man nelabai ant neidegusiu rankyciu tokia salta gaunasi. is sviesiu dar turiu pink whisper 40411 tai nors vadinasi ir pink bet daugiau sakyciau dramblio kaulo perlamutrine ji tokia daugiau pigmentuota smile.gif
Papildyta:
is sviesiu jei is orly dar man grazi goin to the chapel 40609 tokia permatoma jei tik vienas sluoksnis be pagrindo atspalvis toks cameleoninis sviesiais ruzava tokia gal i violetine su tokiu lyg ir salotiniu atspalviu, na sunku ta spalva ir nusakyti bet ipac vasarai ji man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Luni @ 2010 04 18, 17:32)

dekui, kad nepatingejai tiek prirasyti thumbup.gif
na man norisi kad virsutinis sluoksnis pasviesintu naga, butu toks rozinis grazus nagiukas, bet ne persvieciamas visai. nelabai gaudausi tarp tu nagu laku, bet gal creme tipo skaitosi, na kazkas tokio mastau.gif
o koki naudoji pagrinda? as turbut pirksiu top 2 bottom ir naudosiu ir kaip baze, ir kaip top coata cool.gif
as balta labiau isiziurejau, gogo kazkokia ne tokia pasirode g.gif

o tarkim buteliukuose tokiu pan. spalvu nagu lakai, ar tokia spalva daugmaz ir lakuoja? rytoj jei spesiu uzsuksiu i pard., apziureciau gyvai buteliukus, bet va klausimas kokios spalvos ant nagu gaunasi, nes cia kiek ziuri vis kitaip atrodo doh.gif buteliuke-vienaip, ant nago-kitaip, kataloge-isvis ne i tema. prapultis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 18, 18:27)
dekui, kad nepatingejai tiek prirasyti  thumbup.gif
na man norisi kad virsutinis sluoksnis pasviesintu naga, butu toks rozinis grazus nagiukas, bet ne persvieciamas visai. nelabai gaudausi tarp tu nagu laku, bet gal creme tipo skaitosi, na kazkas tokio mastau.gif
o koki naudoji pagrinda?  as turbut pirksiu top 2 bottom ir naudosiu ir kaip baze, ir kaip top coata  cool.gif
as balta labiau isiziurejau, gogo kazkokia ne tokia pasirode g.gif

o tarkim buteliukuose tokiu pan. spalvu nagu lakai, ar tokia spalva daugmaz ir lakuoja? rytoj jei spesiu uzsuksiu i pard., apziureciau gyvai buteliukus, bet va klausimas kokios spalvos ant nagu gaunasi, nes cia kiek ziuri vis kitaip atrodo doh.gif buteliuke-vienaip, ant nago-kitaip, kataloge-isvis ne i tema. prapultis doh.gif  biggrin.gif

pas mane pagrindas orly ridgefiller jis tok baltas uzlakavus nagas palieka toks baltai matinis ir spalva geriau dengiasi ir laiko lakas geriau man asmeniskai labiau patinka tokie pagrindai kazkaip lig ir lakas prie tokiu geriau prikimba g.gif turejau priestai nail tek pagrinda toki tai ir patiko. o virsutinis nagu lako apsaugai tai man pats geriausias inm firmos outthedoor superinis daiktas ir lakas greit nudziuna ir daug graziau atrodo blizga taip thumbup.gif (turejus ir orly keliu rusiu bet sis man daug geresnis)

na kaip lakuoja tai ir nuo spalvos priklauso nes buna ju tokiu permatomu labiau ir stipriai dengenciu tai jei su pagrindu tai man tokia pat spalva gaunasi kaip but. o be tai ne visos tokios bus kaip buteliukuose. siulau nueiti nelakuotais nagiukais ir pabandyti patikusia spal. po nagiuka pasilakuoti ax.gif

o siaube na ir vel prirasiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luni: 18 balandžio 2010 - 18:59
o jums ORLY nagu lakai gerai dziuna ir greitai kai uztepate dviejus sluoksnius ant naguciu?
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 04 19, 19:18)
o jums ORLY nagu lakai gerai dziuna ir greitai kai uztepate dviejus sluoksnius ant naguciu?

Man greitai nudžiūna du sluoksniai. Bet dažniausiai dar ant viršaus tepu Orly "Sec'n'Dry"(tada dar greičiau džiūna) biggrin.gif ir "Glosser" (nuo jo nagai labai gražiai blizga ir lakas laikosi ilgiau) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Luni @ 2010 04 18, 19:58)
o siaube na ir vel prirasiau  doh.gif

Viskas gerai, kaupiam zinias thumbup.gif
Na as siandien nusipirkau tik rozini laka, baltu nebuvo nieko doh.gif
O del pagrindo ir virsaus sudvejojau dar, kitadien sugalvosiu ka vis delto pirkti doh.gif
Spalvyte 40642, t.y. it's not me, it's you. bigsmile.gif
Atsakyti