QUOTE(Etama @ 2010 04 18, 18:27)
dekui, kad nepatingejai tiek prirasyti
na man norisi kad virsutinis sluoksnis pasviesintu naga, butu toks rozinis grazus nagiukas, bet ne persvieciamas visai. nelabai gaudausi tarp tu nagu laku, bet gal creme tipo skaitosi, na kazkas tokio
o koki naudoji pagrinda? as turbut pirksiu top 2 bottom ir naudosiu ir kaip baze, ir kaip top coata
as balta labiau isiziurejau, gogo kazkokia ne tokia pasirode
o tarkim buteliukuose tokiu pan. spalvu nagu lakai, ar tokia spalva daugmaz ir lakuoja? rytoj jei spesiu uzsuksiu i pard., apziureciau gyvai buteliukus, bet va klausimas kokios spalvos ant nagu gaunasi, nes cia kiek ziuri vis kitaip atrodo
buteliuke-vienaip, ant nago-kitaip, kataloge-isvis ne i tema. prapultis
pas mane pagrindas orly ridgefiller jis tok baltas uzlakavus nagas palieka toks baltai matinis ir spalva geriau dengiasi ir laiko lakas geriau man asmeniskai labiau patinka tokie pagrindai kazkaip lig ir lakas prie tokiu geriau prikimba
turejau priestai nail tek pagrinda toki tai ir patiko. o virsutinis nagu lako apsaugai tai man pats geriausias inm firmos outthedoor superinis daiktas ir lakas greit nudziuna ir daug graziau atrodo blizga taip
(turejus ir orly keliu rusiu bet sis man daug geresnis)
na kaip lakuoja tai ir nuo spalvos priklauso nes buna ju tokiu permatomu labiau ir stipriai dengenciu tai jei su pagrindu tai man tokia pat spalva gaunasi kaip but. o be tai ne visos tokios bus kaip buteliukuose. siulau nueiti nelakuotais nagiukais ir pabandyti patikusia spal. po nagiuka pasilakuoti
o siaube na ir vel prirasiau