Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

Naudoju opi, orly, china glaze lakus,tai man jie visi geri thumbup.gif Tik perlamutriniai kartais ruozeliais dengia doh.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Kokias firmas laikot geriausiomis? Turbut tai orly, opi, china glaze, ar dar ka praleidziu? rolleyes.gif
Ir dar pamaniau, ar nebutu zymiai pigiau siustis lakus is uzsienio, pvz. is ebay. UK, vokisko ar amerik. Pvz. OPI-amerik. firma, tai is amer. ebajaus galima ziureti, turbut pigiau g.gif O iki 75lt (su siuntimu), nesideda jokie PVM ar muito mokesciai.
Tai va tiek pamastymu biggrin.gif Laukiu kokio tai ats. ax.gif
Atsakyti
Noreciau isigyti gerus lakus prancuziskam manikiurui, gal turite koki favorita baltos spalvos, nagu galiukams lakuoti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 15, 13:27)
Noreciau isigyti gerus lakus prancuziskam manikiurui, gal turite koki favorita baltos spalvos, nagu galiukams lakuoti? mirksiukas.gif

Orly baltas nagu lakas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialytia @ 2010 04 15, 14:32)
Orly baltas nagu lakas  mirksiukas.gif

Perskaiciau visa tema, tai radau tokiu pasisakymu is berods keliu merginu, kad ORLY lakai minkstoki, isispaudzia g.gif Patys nagai mano minksti, tai minkstas ant minksto gautusi turbut nekoks issilaikymas lotuliukas.gif Gal galiukams reiktu kokio kito, kietesnio? Ar cia gal ne visiems lakams galioja, balta pati turite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 15, 14:53)
Perskaiciau visa tema, tai radau tokiu pasisakymu is berods keliu merginu, kad ORLY lakai minkstoki, isispaudzia g.gif  Patys nagai mano minksti, tai minkstas ant minksto gautusi turbut nekoks issilaikymas lotuliukas.gif  Gal galiukams reiktu kokio  kito, kietesnio? Ar cia gal ne visiems lakams galioja, balta pati turite? 4u.gif

Taip, turiu balta Orly butent prancuziskam, nes geriausiai ir laiko ir spalva balta smile.gif o naudoju ir Opi, China Glaze... Tiesiog nuo nagu lako priklauso kaip laikosi, nes vienos firmos vienos spalvos geriau, kitos firmos kitos geriau laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialytia @ 2010 04 15, 15:39)
Taip, turiu balta Orly butent prancuziskam, nes geriausiai ir laiko ir spalva balta smile.gif o naudoju ir Opi, China Glaze... Tiesiog nuo nagu lako priklauso kaip laikosi, nes vienos firmos vienos spalvos geriau, kitos firmos kitos geriau laiko smile.gif

drinks_cheers.gif reik kuria diena rimtai pasiplanavus pirkinius, atsisiusti is ebajaus mazesniu kiekiu butelaiciu keleta, prancuziskam manikiurui balta ir gal koki i ruzavuma, bei kazkoki raudona atspalvi. prisiskaiciau, pilna tema pagyru sioms firmoms, tai uzsigeidziau biggrin.gif dar noreciau orly pirmojo sluoksnio, bottom bei gal top'o, manau dar geriau laikys drinks_cheers.gif
ar gal nelabai apsmoka siustis? kainos pvz. orly tai 24lt mazdaug, kiek cia rasete, bet kokia talpa tu buteliuku? g.gif (jei gerai supratau, kad O.P.I Lt apie 40lt kainuoja, tai cia jau tikrai apsimoka tik is ebay siustis-amerikonu firma, lakas grubiai apie 6$, siuntimas dar ~5$, tai visumoj tegu ir 12$=30lt., nuo triju laku sutaupoma dar vienam thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2010 03 27, 16:12)
Man pedikiurininke neseniai pasake,kad lakus gamina vienintele imone pasaulyje, o jau brendai uzsako pas tai mone, padaro savo buteliuko dizaina ir ten pripila. todel, jos nuomone, visi laika yra vienodi ir nera kuo ten pinigus moketi uz brangius lakus. nezinau tiesa ar ne.
P.s. ji tai sake ne del to,kad norejo nudazyti man nagus pigiu laku, nes lakavo su mano laku smile.gif As atejau su pakankamai brangiu, del to ji tai ir pasake smile.gif

hmm...na nzn...as tai tikrai jauciu kokybes skirtuma pvz. tarp kokio "artdeco" ir "opi", nors ju kainos beveik vienodos. o palyginus "golden rose" su "opi" man skirtumas isryskeja dar labiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 15, 18:35)

ar gal nelabai apsmoka siustis? kainos pvz. orly tai 24lt mazdaug, kiek cia rasete, bet kokia talpa tu buteliuku? g.gif  (jei gerai supratau, kad O.P.I Lt apie 40lt kainuoja, tai cia jau tikrai apsimoka tik is ebay siustis-amerikonu firma, lakas grubiai apie 6$, siuntimas dar ~5$, tai visumoj tegu ir 12$=30lt., nuo triju laku sutaupoma dar vienam  thumbup.gif )

orly perku vitrinoj uz 22 lyg g.gif 18 ml g.gif kiek mazuciai nezinau-nedomina schmoll.gif biggrin.gif
opiai taip pat dideli, tai kainos nuo 20'kazkeliu iki 45 berods (pvz holografiniai...)
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 15, 02:03)
Sveikos mirksiukas.gif  Kokias firmas laikot geriausiomis? Turbut tai orly, opi, china glaze, ar dar ka praleidziu? rolleyes.gif
Ir dar pamaniau, ar nebutu zymiai pigiau siustis lakus is uzsienio, pvz. is ebay. UK, vokisko ar amerik. Pvz. OPI-amerik. firma, tai is amer. ebajaus galima ziureti, turbut pigiau  g.gif  O iki 75lt (su siuntimu), nesideda jokie PVM ar muito mokesciai.
Tai va tiek pamastymu biggrin.gif  Laukiu kokio tai ats. ax.gif

yra daug ivairiu geru firmu, pvz ZOYA, ESSIE, MISA, Rescue Beauty Lounge, Nubar, Nfu-oh...
pati apsiperku pas mus vietoj, t.y. LT biggrin.gif nes siaip tingiu siustis ir nervintis ar ateis siuntinys ar ne... blush2.gif
ir man kol kas pilnai uztenka ORLY, OPI ir CG asortimento ir kokybe gera
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2010 04 15, 21:04)
orly perku vitrinoj uz 22 lyg  g.gif 18 ml  g.gif kiek mazuciai nezinau-nedomina  schmoll.gif  biggrin.gif
opiai taip pat dideli, tai kainos nuo 20'kazkeliu iki 45 berods (pvz holografiniai...)

O kaip ilgai naudojasi tas 18ml. buteliukas (aisku, priklauso nuo to, kiek turima kitu spalvu, kas kiek laiko lakuojama ir pan., bet visgi ax.gif )? Ir ar neuzdziuna?
Noreciau pradziai mazesnes talpos nusipirkti 3 lakus kokius, man labai moraliskai pasensta dideli kiekiai biggrin.gif Bet jei labai ilgai gali isstoveti, tebunie.
O kainos nustebino-tikrai galvojau bus didelis skirtumas tarp pirkimo vietoje ir siuntimosi is USA. Matau, jog siustis neapsimoka tikrai schmoll.gif o dar jei kokia pazistama manikiurininke dirba su sia produkcija-isvis papigiaja galima isigyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_MiMi_ @ 2010 04 15, 21:33)
yra daug ivairiu geru firmu, pvz ZOYA, ESSIE, MISA, Rescue Beauty Lounge, Nubar, Nfu-oh...
pati apsiperku pas mus vietoj, t.y. LT biggrin.gif  nes siaip tingiu siustis ir nervintis ar ateis siuntinys ar ne... blush2.gif 
ir man kol kas pilnai uztenka ORLY, OPI ir CG asortimento ir kokybe gera

Aciu, pasizymesiu uzrasuose hihihi.gif
Jau ir as isitikinau, kad nera prabanga pirkti Lietuvoje-nei galvos sukimo del siuntinio, nei dar ko. O ir kainos galima sakyti vienodos doh.gif smile.gif Reikia ieskoti aplink save, kur cia isigyti tu laku, butu geriau 3 lakai, bet mazesnes talpos, nei vienas ar du dideli ax.gif
Atsakyti