Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

QUOTE(addicted @ 2010 01 26, 10:54)
user posted image

Gal kuri naudojot Essie nagu lakus?Maciau Douglas

O KOKIA KAINA SIU LAKU?
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 03 21, 00:40)
Ar lietuvoje yra pirkti O.P.I? 4u.gif

O P I nupirko man ir parveze is UK,tai kokybe buvo labai gera,na o kai pirkau kirpykloj-Lietuvoj,tai nelabai patiko,mokejau 25 lt,
Gal kas gali pasidalinti kiek mokat Lietuvoj uz siuos lakus ?
Atsakyti
Kad nagų lakas geriau laikytusi nagai neturėtų būti išmirkę vandeny,kaip pvz darant manikiūra,nagai išmirksta,tada lakas prasčiau laikosi.Is orly yra viršutiniui sluoksniui,kad ilgiau laikytusi,nepamenu kaip vadinasi.Man viena kart manikiūrininkė užtepė,tai vaikščiojau apie savaitę,kai paprastai laikoti tik 3-4 dienas.
Nors mano darbas niekaip nesusijęs su nagais ir kitomis grožio sritimis,bet esu tarkim lengvai pamišus del rankų priežiūros,ir nagų.Nagų lakų turbūt turiu daugiau nei mano manikiūrininkė bigsmile.gif
Atsakyti
Man pedikiurininke neseniai pasake,kad lakus gamina vienintele imone pasaulyje, o jau brendai uzsako pas tai mone, padaro savo buteliuko dizaina ir ten pripila. todel, jos nuomone, visi laika yra vienodi ir nera kuo ten pinigus moketi uz brangius lakus. nezinau tiesa ar ne.
P.s. ji tai sake ne del to,kad norejo nudazyti man nagus pigiu laku, nes lakavo su mano laku smile.gif As atejau su pakankamai brangiu, del to ji tai ir pasake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2010 03 27, 15:12)
Man pedikiurininke neseniai pasake,kad lakus gamina vienintele imone pasaulyje, o jau brendai uzsako pas tai mone, padaro savo buteliuko dizaina ir ten pripila. todel, jos nuomone, visi laika yra vienodi ir nera kuo ten pinigus moketi uz brangius lakus. nezinau tiesa ar ne.
P.s. ji tai sake ne del to,kad norejo nudazyti man nagus pigiu laku, nes lakavo su mano laku smile.gif As atejau su pakankamai brangiu, del to ji tai ir pasake smile.gif

nesamone biggrin.gif jei ir gamina viena imone tai tikrai negamina vienos rusies ir skirtumas (nebutinai tarp brangaus ir pigaus) tikrai yra tarp vienokio ar kitokio lako
Atsakyti

Jei ir gamina viena, tai labai daug skirtingų formulių, nes vien sudėtys skirtingų ilgių būna, nekalbant apie lako savybes rolleyes.gif
Labiau patikėčiau, kad yra vienas ar du tiekėjai kažkokių pagrindinių sudėtinių medžiagų, tačiau kad tik viena gamintų sunku patikėti šiuolaikinės konkurencijos kontekste rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 03 21, 22:09)
Mano atspalvis Angel Face 42477, dabar ant pagrindo tepiau, tai šiek tiek geriau, bet vis tiek ruožuoja  doh.gif  Dar antrą sluoksnį bandysiu ant viršaus, gal sulygins.
O kur jūs tuos lakus perkat? Aš pirkau CUP, bet kai kurie buteliukai man ten visai nepatiko, tokie susisluoksniavę, gal rimtai senstelėję lakai?  g.gif

Maniskis 42474, siandien kaip tik lakavausi, tai dryziu kaip ir nesimato
Atsakyti
Gal kartais kuri mate Lietuvoje pirkti KIKO nagu lakus? 4u.gif Nes as budama Vokietijoje nusipirkau pabandyt (ryskiai raudona ir sviesu svelniai rozini), tokie tikrai nebrangus buvo, ir mane laaabai nustebino ju kokybe smile.gif Labai grazios spalvos, raudona tai isvis thumbup.gif ir laikosi apie 4-5 dienas drasiai smile.gif Likau labai patenkinta, noreciau ir daugiau spalvu nusipirkt, bet i Vokietija tai nezinia kada vel nuvaziuosiu...
Atsakyti
QUOTE(MissBumBum @ 2010 03 28, 19:36)
Gal kartais kuri mate Lietuvoje pirkti KIKO nagu lakus?  4u.gif Nes as budama Vokietijoje nusipirkau pabandyt (ryskiai raudona ir sviesu svelniai rozini), tokie tikrai nebrangus buvo, ir mane laaabai nustebino ju kokybe smile.gif Labai grazios spalvos, raudona tai isvis  thumbup.gif ir laikosi apie 4-5 dienas drasiai smile.gif Likau labai patenkinta, noreciau ir daugiau spalvu nusipirkt, bet i Vokietija tai nezinia kada vel nuvaziuosiu...

Ar apie sita kalbi?KIKO tai neteko dar pas mumis lietuvelej tokio matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 03 21, 22:09)
Aš pirkau CUP, bet kai kurie buteliukai man ten visai nepatiko, tokie susisluoksniavę, gal rimtai senstelėję lakai?  g.gif

Gal kuri issiaiskino ar tai nera lako gedimo pozymis:)? nes as CUP irgi kiek pastebejau,praktiskai visi lakai mazuose buteliukuose yra susluoksniave ir labai aiskiai...
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 29, 13:59)
Gal kuri issiaiskino ar tai nera lako gedimo pozymis:)? nes as CUP irgi kiek pastebejau,praktiskai visi lakai mazuose buteliukuose yra susluoksniave ir labai aiskiai...

Nesiaiškinau ir turbūt nebesiaiškinsiu. Nenoriu be reikalo eiti nervuotis. Tepant storu sluoksniu tų dryžių praktiškai nesimato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 03 29, 13:00)
Ar apie sita kalbi?KIKO tai neteko dar pas mumis lietuvelej tokio matyt g.gif

Butent apie juos.. wub.gif ech, gaila kad nera... verysad.gif
Atsakyti

Nepykit, bet jusu manikiuriste turbut dirba su pigiais lakais ir del to taip pasake 4u.gif biggrin.gif
As pati dirbu su kokybiskais lakais, t.y. ,,brangiais,, biggrin.gif ir galiu pasakyt, kad nuo Buk ir Goldenrose jie skiriasi.... pirmiausia, tai spalvu kokybe, antra lakavimo kokybe, trecia -kenksmingumu, nes is ju yra isimtos neleistinos ir nuodingos medziagos, kuriu pigiuose lakuose yra.
Atsakyti