Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

man, asmeniskai, kolkas visus nurunges yra O.P.I. ir laikosi tiek tamsios tiek sviesios spalvos ilgai smile.gif
o sakykit, kokia buteliuko kaina gaunasi siunciant is jav.?
Atsakyti
paskutini karta siunciausi tai gavosi apie $8-$9 uz butelka is designer serijos, bet tik dvi siunciaus. daugiau siunciant aisku pigiau gaunas. pigiausiai buvo uz kokius $6 iseje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 16 vasario 2010 - 01:12
QUOTE(Tiffany @ 2010 01 30, 21:11)
man china glaze pirmoj vietoj  thumbup.gif super laikosi 5 dienas, galiu plauti indus be pirstiniu ir jokio atsipimo ar lupimosi  wub.gif labai gerai dengiasi, uztenka 1o sluoksnio, kad graziai ir tolygiai pasidengtu spalva  wub.gif

Nezinau, padare man manikiura, tai po pusantros paros nusilupinejo unsure.gif Nedaug, bet man jau nejauku buvo doh.gif Kazkaip nepavyko ta karta, o kita jau sitos firmos bandyt nebenorejau g.gif
Man orly patinka namie; jei mazai laiko turiu ir bijau, kad gali 'susivelti', imu holografini - tikrai nera jis prastas.
Atsakyti
addicted, nezinau ar apie Lietuva snekat, bet pas mus "Essie"galima nusipirkti "baltic hair" parduotuvese.
Pati laku dar neisbandziau, bet lb noriu smile.gif nors atrodo pas mus ne visas asortimentas yra g.gif maciau tik rozines-violetines-raudonas spalvas...
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 20, 22:40)
Ar lietuvoje yra pirkti O.P.I? 4u.gif

http://www.nagavita....?s_id=9&lang=lt

kontaktai
http://www.nagavita....ndex.php?s_id=1
Atsakyti
Pats paciausias wub.gif CHINA GLAZE
Dar naudoju OPI,ORLY.Klaipedoje rasite Aidos studijos rusyje.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Bandet kas baze china glaze,arba pagrinda,arba tas kur 2 in 1 ir pagr.ir virs.sluoksnis? ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau Orly laką, iš prancūziško manikiūro kolekcijos, tai dryžiais tepasi doh.gif doh.gif doh.gif Čia jis pasenęs ar toks ir turi būti?
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 03 21, 17:35)
Nusipirkau Orly laką, iš prancūziško manikiūro kolekcijos, tai dryžiais tepasi  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Čia jis pasenęs ar toks ir turi būti?

verysad.gif kaip liudna.O kaip ji tepi?Siaip jo labai mazai tept reikia,vienu sluoksniuku.Pagrinda dejai? g.gif Jei nepavyks normaliai nusilakuot,nesk atgal i parduotuve .
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2010 03 21, 16:56)
verysad.gif kaip liudna.O kaip ji tepi?Siaip jo labai mazai tept reikia,vienu sluoksniuku.Pagrinda dejai? g.gif Jei nepavyks normaliai nusilakuot,nesk atgal i parduotuve .

Kol kas tik be pagrindo tepiau, šiandien mėginsiu su pagrindu ir mažiau (nors ir aip mažai tepiau), bet tada bijau, kad spalvos visai nebus doh.gif Žodžiu, bandysiu. GAL kas gero gausis. Bet kaip už tokią kainą tai kaprizingas lakas.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 03 21, 17:35)
Nusipirkau Orly laką, iš prancūziško manikiūro kolekcijos, tai dryžiais tepasi  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Čia jis pasenęs ar toks ir turi būti?

kokio atspalvio? as turiu toki i rozini truputi is prancuzisko, tai man tikrai dryziais nesitepa, tik reikia taip maziau ant sepetelio imti pacio lako. Siaip turiu ir daugiau orly laku, ne vienu nesiskundiu. Minusas, mano galva, kad tie buteliukai yra arba po 18 ml arba po 5,4 ml, tai vieno labai daug, o kito taip mazoka. Viena toki violetini baigineju, pagaliau, nes tiesiog jau pabodo.
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2010 03 21, 20:35)
kokio atspalvio? as turiu toki i rozini truputi is prancuzisko, tai man tikrai dryziais nesitepa, tik reikia taip maziau ant sepetelio imti pacio lako. Siaip turiu ir daugiau orly laku, ne vienu nesiskundiu. Minusas, mano galva, kad tie buteliukai yra arba po 18 ml arba po 5,4 ml, tai vieno labai daug, o kito taip mazoka. Viena toki violetini baigineju, pagaliau, nes tiesiog jau pabodo.

Mano atspalvis Angel Face 42477, dabar ant pagrindo tepiau, tai šiek tiek geriau, bet vis tiek ruožuoja doh.gif Dar antrą sluoksnį bandysiu ant viršaus, gal sulygins.
O kur jūs tuos lakus perkat? Aš pirkau CUP, bet kai kurie buteliukai man ten visai nepatiko, tokie susisluoksniavę, gal rimtai senstelėję lakai? g.gif

Žodžiu pirmą sluoksnį plonai užtepus, o antrą storai - vaizdas pakenčiamas, bet iš arti dryžiai matosi doh.gif
Nustebau, kad greitai lakas džiūna, lengvai valosi ir neblogai laikosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 21 kovo 2010 - 21:30
QUOTE(prieblanda @ 2010 03 21, 22:09)
Mano atspalvis Angel Face 42477, dabar ant pagrindo tepiau, tai šiek tiek geriau, bet vis tiek ruožuoja  doh.gif  Dar antrą sluoksnį bandysiu ant viršaus, gal sulygins.
O kur jūs tuos lakus perkat? Aš pirkau CUP, bet kai kurie buteliukai man ten visai nepatiko, tokie susisluoksniavę, gal rimtai senstelėję lakai?  g.gif

Žodžiu pirmą sluoksnį plonai užtepus, o antrą storai - vaizdas pakenčiamas, bet iš arti dryžiai matosi  doh.gif
Nustebau, kad greitai lakas džiūna, lengvai valosi ir neblogai laikosi.

Nepigus lakas ,nesciau atgal ,pasakyciau ,kad sluoksniuoja smile.gif
Atsakyti